Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Зеленоуста мида Плюс 120 капсули | Sanct Bernhard 30496

Зеленоуста мида Плюс 120 капсули | Sanct Bernhard 30496
Зеленоуста мида Плюс 120 капсули | Sanct Bernhard 30496
Зеленоуста мида Плюс 120 капсули | Sanct Bernhard 30496
109.90 лв.
Код на продукта : Muschelenergiey 120 Kapseln
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.92 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 60 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Зеленоуста мида Плюс 120 капсули | Sanct Bernhard 30496

Зеленоуста мида Плюс 120 капсули | Sanct Bernhard

 • Ефективно решение за ставните проблеми
 • Мощен ефект върху възпалителните процеси
 • Бързо и трайно облекчаване на болката
 • Изключително добра ефективност при ревматични болести
 • Намалява отоците около капсулата на ставата
 • Подпомага възстановяването на хрущяла
 • Повишава мобилността и гъвкавостта
 • Засилва имунитета и възпрепятства клетъчното стареене
 • Зеленоуста мида Плюс 120 капсули е на чудесна цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Зеленоуста мида Плюс?

Хора от всяка възраст могат да бъдат засегнати от ревматични заболявания. Те се проявяват чрез промени в двигателната система (мускулно-скелетната система) и често са с неясна етиология. Симптомите, признаци на заболяването, са болка и намалена подвижност на засегнатата става. Естествената сила на продукта с миди (Pema Canaliculus)Зеленоуста мида Плюс 120 капсули от Sanct Bernhard на чудесна цена предлага нови възможности за справяне с ревматичните болести.

Всеки ден човек подлага своите стави, хрущяли и съединителна тъкан на физически усилия. Хората с активен начин на живот, занимаващи се редовно със спортуване, са застрашени от тяхното преждевременно изхабяване, което се дължи на повтарящи се движения и упражнения. Също така в процеса на стареене се наблюдава износване на хрущяла, предизвикващо възпалителни реакции, болка, трудно движение и оток. Това изисква ставите да бъдат подхранвани с изграждащите ги елементи, за да възстановяват своята сила, еластичност и да бъдат здрави. Зеленоустата мида съдържа много активни вещества, които способстват за по-интензивно регенериране на наранените хрущялни повърхности и за по-ефективно възстановяване на смазващата способност на синовиалната течност. Мидата се среща в изобилие само край бреговете на Нова Зеландия, където се използвала за храна от стотици години. Тя е била начин на хранене за местното население, с който именно се свързва фактът, че хората от племето Маори не са страдали от ставни заболявани – основен физически проблем на голяма част от населението по света, особено в по-зряла възраст. Името си получава заради специфичната зелена линия по ръба на черупката си.

Според клиничните проучвания, започнали през 1960 г., консумацията на мидите (Pema Canaliculus) осигурява по-голяма ставна подвижност, премахва сковаността, възпалението и болката. Благоприятното им влияние е следствие от съдържащите се в тях ключови компоненти, поддържащи ставите здрави и подвижни. Това е причината зеленоустата мида да се препоръчва при различни възпалителни заболявания (ревматоиден и костен артрит), артрит, както и при увреждане на ставите. На базата на тези проучвания е разработена и хранителната добавка Mussel Energy 120 Capsules, включваща концентрат от миди (Pema Canaliculus). Основният й компонент е отлична и пълноценна „храна” за ставите Ви. Приемът на зеленоуста мида Ви дава жизненост и здраве! Износените и натоварени стави силно се повлияват от нейното благоприятно действие.

Как действа Зеленоуста мида Плюс на капсули?

Зеленоуста мида Плюс 120 капсули укрепва имунната система на тялото, кръвоносните съдове, осигурява хранителна подкрепа за сухожилията, хрущялната тъкан и ставите. Чрез хранителната добавка Вашият организъм ще има възможност да намали болезненото възпаление, да възстанови хрущяла и да поддържа естествената смазваща течност. Продуктът включва концентрат от мидите (Pema Canaliculus), витамини и минерали, които в синергично действие отлично защитават опорно-двигателната система.

Mussel Energy 120 Capsules е един от най-полезните регенератори на хрущяла и ставите. Всяка доза съдържа активни вещества, ускоряващи и подобряващи процеса за възобновяване на увредената повърхност на хрущяла и възвръщат възможността на ставната течност за смазване. Тяхното действие е подобно на обичайните антиревматични средства, но не предизвиква болка в стомашно-чревния тракт. По този начин продуктът не само възобновява ставния хрущял и редуцира болката, но също така защитава храносмилателната система.

Приемът на капсулите Mussel Energy се пропоръчва на:

 • Възрастни хора и хора на средна възраст, тъй като рискът от ставни заболявания и ревматични усложнения в този период от живота се увеличава;
 • Хора с наднормено тегло, защото допълнителните килограми претоварват ставите;
 • Млади хора, които активно спортуват, за да увеличат притока на полезни вещества към ставите;
 • Страдащи от болести на мускулно-скелетната система е полезно да използват този продукт самостоятелно или като допълнение към лекарствената терапия.

Зеленоустата мида, основен компонент от формулата на Mussel Energy 120 Capsules на атрактивна цена, е източник на важните омега-3 незаменими мастни киселини, хондроитин сулфат и глюкозамин. В състава й също има и много микроелементи (калций, йод, желязо, фосфор, калий, селен, натрий, цинк) и витамини Е, С, А, D1, D3, В1, В2, В6, В12 и ВЗ, В5. Всички тези вещества я формират като високоефективно средство за защита, с благоприятно въздействие при възпаление, алергии и задух, както и върху правилната функция на ставите.

Особено важно е съдържанието на аминозахари, наречени глюкозаминогликани (GAGs), чието ковалентно свързване с протеините образува протеогликани (PG). Те заедно с колагена и хондроцитите съставляват хрущяла. Глюкозаминогликаните и протеогликаните са основните съставни елементи на органичната субстанция на хрущялната тъкан. Естествените GAG в концентрата от зеленоуста мида спомагат за по-доброто структурно ремоделиране (образуване на протеогликани) на засегнатите стави. Затова глюкозаминокликаните допринасят за структурата на съединителната и кожната тъкан, ставния хрущял и синовиалната течност, благодарение на което ставите запазват своята мобилност.

Многобройни изследвания са доказали противовъзпалителното действие на омега-3 мастните киселини. Те намаляват не само хроничното възпаление, но може да намалят острата възпалителна реакция от интензивни тренировки. Есенциалните мастни киселини подобряват противовъзпалителната способност на организма поради скоростна детоксикация, подобряване здравето на клетъчно ниво, намаляване количеството на хормоните, които причиняват възпаление. Те подпомагат терапията и оказват положително влияние върху хода на заболяването. Концентратът от миди (Pema Canaliculus) съдържа липиди в съотношение, повлияващо благоприятно хода на възпалителния процес.

Приемът на Зеленоуста мида Плюс 120 капсули ще забави процесите на естествено стареене и ще поддържа енергийната ефективност на тялото Ви, за което спомага мощният антиоксидант – коензим Q10. Съединението може да се открие във всички тъкани и клетки на човешкото тяло, като най-големи количества от него има в сърцето, бъбреците, мозъка и черния дроб. Действието в тялото на коензим Q10 е свързано главно с процеса на производство на клетъчна енергия. Освен това, като кофактор, той дава възможност за много биохимични реакции. Коензим Q10, като едно от най-мощните антиоксидантни вещества, лесно обезврежда свободните радикални форми и предотвратява оксидативните увреждания в клетките. В допълнение, той може да регенерира активните форми на витамин Е и витамин С, които са също сред най-силните антиоксиданти. Те служат като защитни фактори при увреждането на ставите и хрущялите от агресивните свободни реактивни кислородни форми, които са идентифицирани като възпалителни медиатори.  Витамин Е има положително действие и върху имунната система. Антиоксидантните свойства на коензим Q10 го правят особено важен за здравето на сърцето и кръвоносната система.

Микроелементът селен в капсулите с миди (Pema Canaliculus) на производителя Sanct Bernhard има особено ценно значение при оксидативния стрес. Той има противовъзпалителни свойства, което помага при възпалителни процеси в организма и предотвратява развитието на болести като артрит, колит, астма. Съвместното му действие със зеленоуста мида с витамини от група В прави хранителната добавка много силен фактор в защитата на ставите и подкрепата за костната система.

Правилната работа на Вашето тяло зависи от начина Ви на хранене, като това се отнася и за ставите, които са подложени на тежки натоварвания, докато спортувате, извършвате физическа работа или обичайните ежедневни дейности. В момент, когато общото качество на Вашата храна намалява, а скоростта на живот се увеличава, е необходимо да допълните диетата си с продукти, богати на протеини, аминокиселини, мастни киселини, подходящи микронутриенти и аминозахари, за да могат да се възстановяват ставите Ви, да предотвратите възпалението им и да поддържате тяхната мобилност за по-дълго време. Системното използване на Зеленоуста мида Плюс 120 капсули от Sanct Bernhard на чудесна цена може да Ви помогне за това.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули по 2 пъти на ден. Капсулите трябва да се поглъщат цели, с достатъчно количество течност преди хранене.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (2 капсули) Стойност %ПДД
Концентрат (71,4%) от зеленоуста мида 600 мг **
Глюкозаминогликани в концентрата 14 мг **
Коензим Q 10 20 мг **
Селен (от натриев селенит) 60 мкг 218
Ниацин 16 мг 200
Пантотенова киселина 6 мг 200
Витамин В6 0,14 мг 200
Витамин В2 0,14 мг 200
Витамин В1 1,1 мг 200
Фолиева киселина 200 мкг 200
Биотин 50 мкг 200
Витамин В12 2,50 мкг 200

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, пълнител малтодекстрин.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Хранителната добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразната и балансирана диета и не замества здравословния начин на живот! Съхранявайте на сухо място, защитено от пряка слънчева светлина при температура под 25 °C!  Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™