Мултивитамини и минерали 30 капсули Together Health

Мултивитамини и минерали 30 капсули I Together Health За по-доброто функциониране на сърдечно-съдовата, нервната и имунната система Поддържа функционалността на панкреаса и щитовидната жлеза Подпомага когнити Мултивитамини и минерали 30 капсули I Together
Мултивитамини и минерали 30 капсули I Together Health За по-доброто функциониране на сърдечно-съдовата, нервната и имунната система Поддържа функционалността на панкреаса и щитовидната жлеза Подпомага когнити Мултивитамини и минерали 30 капсули I Together
Мултивитамини и минерали 30 капсули I Together Health За по-доброто функциониране на сърдечно-съдовата, нервната и имунната система Поддържа функционалността на панкреаса и щитовидната жлеза Подпомага когнити Мултивитамини и минерали 30 капсули I Together
Мултивитамини и минерали 30 капсули I Together Health За по-доброто функциониране на сърдечно-съдовата, нервната и имунната система Поддържа функционалността на панкреаса и щитовидната жлеза Подпомага когнити Мултивитамини и минерали 30 капсули I Together
Мултивитамини и минерали 30 капсули Together Health
Мултивитамини и минерали 30 капсули от Together Health на специална цена, поддържа здравата имунна система и се грижи за правилното функциониране на нервната система. Multivit and Mineral има антиоксидантен ефект. Научете повече

Мултивитамини и минерали 30 капсули I Together Health

 • За по-доброто функциониране на сърдечно-съдовата, нервната и имунната система
 • Поддържа функционалността на панкреаса и щитовидната жлеза
 • Подпомага когнитивните и умствените възможности
 • Подобрява състава на кръвта
 • Подпомага по-ефективния обмен на веществата
 • За по-здрава психика
 • Срещу заболявания на костите и ставите
 • Повишава здравината на артериите
 • Multivit and Mineral 30 капсули е на страхотна цена от Together Health

Мултивитамини и минерали от Together Health подобрява паметта и укрепва нервната система.Какво знаем за Мултивитамини и минерали?

Витамините и минералите са основната част от ежедневното хранене на човека, която не се продуцира от организма. Затова всички необходими витаминни и минерални вещества е нужно да постъпват в тялото с храната. За съжаление, днес храната не е способна да осигури на организма здравословни питателни вещества напълно. Именно поради тази причина Together Health създаде формула, доставяща всички важни минерали и витамини за организма – хранителната добавка Multivit and Mineral 30 капсули на невероятна цена.

Терминът „минерал” произхожда от латинската дума „minera”, което значи „къс руда” - камък, от който се получава метал и възникването му се губи в далечните векове. Кой, кога, къде и при какви обстоятелства е измислил думата „минерал” не е известно. Най-вероятно се е зародила в късното Средновековие или в зората на Възрожденската епоха някъде в Саксония или Бохемия. Там в Рудните планини от древни времена се добивали олово, сребро и други метали. А латинският език оставал международен език на науката от началото на XVIII до края на XIX век.

Как действа Multivit and Mineral на капсули?

Мултивитамини и минерали на изгодна цена предотвратява сърдечно-съдови патологии и укрепва костната система.Multivit and Mineral 30 капсули от Together Health на супер цена, успешно подпомага работата на системата на нервите, подобрява процесите на паметта и снабдява главния мозък с глюкоза, благодарение на присъствието на Тиамин в състава си. Той активно участва в преобразуването на мазнините, белтъчините и въглехидратите в енергия, нормализира киселинността и повишава имунитета. Подобрява обмена на веществата, като синтеза на белтъците, разграждането на мазнините и усвояването на много хранителни вещества протича само с участието на Рибофлавин – следващият участник от група Б витамините, включен в съдържанието на Мултивитамини и минерали 30 капсули от Together Health. Доказани са и полезните му свойства за органите на зрението. Също така стимулира образуването на еритроцитите и съдейства за синтеза на хемоглобина. Ниацин – отново компонент от група витамини Б, активно помага за енергийния обмен, способства за разграждането на молекулите и извличането от тях на енергия за живота на организма и е незаменим за нервната система.

При недостатъчно количество Ниацин в тялото се нарушава психическото равновесие, развива се апатия, безсъние, появява се раздразнителност. Холин, също Б-витамин, участник в съдържанието на Multivit and Mineral на топ цена, е незаменим за нервите, благотворно влияе върху паметта и подпомага липидния обмен в черния дроб. Витамин Б5 пък отговаря за регенерацията на тъканите, подобрява клетъчния метаболизъм и защитава кожната обвивка и лигавиците от инфекциозни възбудители. Друг витамин от Б група, попълващ редицата от съставки на Мултивитамини и минерали на капсули е Витамин Б6, който е отговорник за производството на серотонин, отговарящ за доброто настроение, здравия сън и добрия апетит. Биотин от своя страна съдейства за освобождаването на енергията от различните хранителни елементи, съдържащи калории. А Инозитол влияе благоприятно на нервите, възстановява структурата им и се бори с депресиите. Фолиевата киселина от своя страна подобрява продуцирането на нуклеинови киселини и подпомага деленето на клетките. А последният включен Б-витамин в съдържанието на Multivit and Mineral от Together Health влияе положително за синтеза на аминокиселини и хемоглобин и има значителен принос за нормалната функционалност на нервната и имунната система. В редицата от компоненти на продукта влиза и Витамин Д, който влияе много добре при остеопороза, хипокалциемия, остеомиелит, забавено образуване на костите, болест на Крон, хроничен панкреатит със секреторна недостатъчност.

Мултивитамини и минерали на Together Health предпазва от вируси и заздравява имунните защити.Мултивитамини и минерали 30 капсули от Together Health на добра цена, помага при артрит. Витамин Е, влизащ в състава на тази хранителна добавка, подобрява клетъчното подхранване и заздравяването на стените на съдовете. Подпомага и мускулната система, подобрява състоянието на дермата и помага за запазването на младостта. В съдържанието на този продукт няма как да не участва и Витамин Ц – мощен антиоксидант, който повишава имунните защити на човека и го предпазва от вируси и бактерии. Освен това съдейства и за по-бързото заздравяване на различни рани и подпомага синтезирането на ред хормони. Регулира възобновяването на кръвта и нормализира проницаемостта на капилярите. Повишава синтеза на колагенови влакна и поддържа растежа на клетките на тъканите, костите и хрущялите.

Последният включен витамин в състава на Multivit and Mineral е витамин А, който подпомага всички функции на тялото. Той е нужен за съхраняването и възстановяването на доброто зрение, също така без него не е възможно епителните клетки да бъдат здрави и възпрепятства ексфолирането на вътрешните лигавици на кръвоносните съдове, жлъчката и пикочните пътища. Витамин А предпазва от последствията от контакта със замърсения въздух, при стрес и боледуване, които рязко снижават запасите на този витамин в организма.

В състава на продукта Мултивитамини и минерали от 30 капсули на Together Health участват и много важни минерални елементи:

 • Желязо – съставна част на хемоглобина, която транспортира кислорода от белите дробове към клетките и повишава активността на ензимите и имунната система.
 • Мед – играе съществена роля във формирането на костна тъкан и еластин, важен елемент за процесите на растежа и оказва влияние върху метаболизма.
 • Цинк – влиза в състава на над двеста ензима, участващи в реакциите на обмена. Осигурява нормално кръвообразуване и образуване на костите, работата на хипофизата и надбъбречните жлези и е съставен елемент на хормона на панкреаса - инсулин, регулиращ нивото на захар.
 • Мултивитамини и минерали на супер цена подобрява метаболитните процеси и регулира кръвното налягане.Йод – необходим е за поддържането на хормоналния баланс, играе водеща роля в регулирането на функциите на щитовидната жлеза и сърдечно-съдовата система. Понижава нивата на холестерол, оказва благотворно действие върху нервната система.
 • Молибден – активизира редица ензими, предотвратява образуването на канцерогени и участва в обменните процеси.
 • Бор – влияе положително за увеличаване продължителността на живота. Освен това усилва способността на инсулина на намалява захарта в кръвта и е нужен за нормалния обмен на калций, магнезий и флуор.
 • Селен – активен антиоксидант и основно средство за защита на имунната система. Активизира в клетките целия обмен на веществата и предпазва от състаряване. Предотвратява сърдечно-съдови патологични състояния, чернодробни нарушения, лошо функциониране на панкреаса. Съдейства за доброто усвояване на мазнините и мастноразтворимите витамини, в частност на Витамин Е.
 • Хлор – оптимизира артериалното налягане и възпрепятства чувството на слабост, загубата на апетит, аритмията и мускулната слабост.
 • Манган – влиза в състава на много от ензимите, участващи във формирането на съединителната тъкан. Антиоксидант, който укрепва тъканите на артериите и е необходим за растежа и възпроизвеждането, както и за ефективната дейност на мозъка.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден с или преди прием на храна!

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДДСъстав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Витамин Д310 µg200%Желязо2 мг14%
Витамин Е2.5 мг21%Цинк1.5 мг15%
Витамин Ц25 мг31%Мед250 µg25%
Тиамин0.7 мг64%Манган0.25 мг13%
Рибофлавин0.8 мг57%Селен30 µg55%
Ниацин5 мг31%Хром60 µg150%
Витамин Б61 мг71%Бор0.25 мг**
Фолиева киселина100 µg50%Йод75 µg50%
Витамин Б125 µg200%Молибден5 µg10%
Биотин75 µg150%Витамин А500 µg63%
Пантотенова киселина3 мг50%Инозитол2.5 мг**
Витамин К220 µg27%Холин2.5 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна целулоза.

Не съдържа: пшеница, глутен, мая, ГМО-продукти, захар, нишесте, млечни продукти, изкуствени ароматизатори, оцветители, консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Продуктът е подходящ за прием от вегетарианци и/или вегани!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Мултивитамини и минерали 30 капсули Together Health

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.Можете да поръчате от нашия магазин по няколко начина:

 1. Чрез бутон КУПИ, като следвате стъпките.
 2. Чрез бутон БЪРЗА ПОРЪЧКА, като оставите телефон за връзка и очавате нашето обаждане.
 3. Като ни позвъните на телефон 0887/077-988.
 4. Като ни пишете на имейл: [email protected].

Който и начин за поръчка да изберете, ние Ви очакваме!

Цени за доставка на територията на Р България:

 • До автомат на куриер (Speedy) - 3.90 лв.;
 • До офис на куриер (Speedy) - 4.90 лв.;
 • До точен адрес: - 5.90 лв.

Доставяме до всички страни в Европейския съюз на НИСКИ ЦЕНИ. За повече информация се свържете с нас!

Условия за доставка:

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. След телефонен разговор за потвърждaване на Вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер. Плащането се извършва при доставката с наложен платеж.

 • Продуктите, поръчани от BioMall.bg, се доставят с куриер до адреса, който сте посочили в поръчката си.
 • Заплащането на продуктите се извършва при доставката им.
 • За поръчки над 99 лв. доставката е безплатна за България.
 • Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа.
 • Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.
 • Продуктите се изпращат само след потвърждение от клиента.
 • Потвърждение на поръчки се извършва от 10:00 до 17:00 часа в работни дни

Срок на доставка

От зоната, в която попада Вашето населено място, зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни за различните населени места. 

При потвърждаване на поръчката Ви ще бъдете уведомени за ориентировъчна дата на доставката.

Доставка при връщане или отказ от поръчка

При отказ и връщане на поръчка от страна на клиента, без вина на продавача, разходите за доставка се заплащат от клиента и в двете посоки. В случай че доставката е била безплатна за потребителя при изпращане, то тя се дължи на продавача при връщане на 1 или повече продукти.