Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Minesan Алкални Минерали 250 таблетки | Sanct Bernhard

Minesan Алкални Минерали 250 таблетки | Sanct Bernhard
Minesan Алкални Минерали 250 таблетки | Sanct Bernhard
Minesan Алкални Минерали 250 таблетки | Sanct Bernhard
48.90 лв
Код на продукта : Minesan Alkaline Mineral Herb 250 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.39 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 63 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Minesan Алкални Минерали 250 таблетки | Sanct Bernhard

Minesan Алкални Минерали 250 таблетки | Sanct Bernhard

  • Постигане и поддържане на балансирано рН
  • Подобрява храносмилателните процеси
  • Антиоксидантно действие
  • Допринася за оптималното усвояване на калция
  • По-добро усвояване на полезните вещества в храната от организма
  • Повишава имунната защита
  • Minesan Алкални Минерали 250 таблетки е на изгодна цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Минесан Алкални Минерали?

Като хранителна добавка Minesan Алкални Минерали 250 таблетки на много ниска цена от Sanct Bernhard съдържа полезни съставки за стомаха и помага за регулирането на pH във Вашето тяло. Това е един от основните показатели за благополучието на организма.

Повечето хора знаят, че трябва да контролират кръвното налягане и да измерват пулса си. Но има не по-малко значими показатели, информиращи за здравето на тялото, за които практически нищо не знаем. Нивото на киселинност или алкалност на организма е един от тях. Индикаторът рН е най-важната константа на живота, ако се наруши, тялото започва да се разрушава, опитвайки се да поддържа този важен показател.

Жизнените процеси в нашето тяло протичат във водна среда. Тя спомага за пренасянето на хранителни елементи, кислород и случването на биохимични реакции в телесната система. Тази среда се характеризира с определена концентрация на водородните атоми. Веществата, които отделят водородни атоми, се наричат ​​киселини, а тези, които ги приемат, се наричат ​​алкали. Киселинно-алкалното съотношение се характеризира със специален индикатор за свободните водородни атоми в разтвора. Нарича се pH (от латински „potentia hydrogeni" – „сила на водорода").

  • В неутрална среда pH е 7,0.
  • В кисела среда рН е под 7, т.е. от 6.9 до 0.
  • В алкална среда рН е над 7, т.е. от 7,1 до 12 (14).

Оказва се, че има голяма вероятност да останем здрави в дългосрочен план, ако pH (киселинността) на тялото ни е неутрална или леко алкална. С намаляване на алкалността, активността на ензимите и скоростта на биохимичните процеси намаляват, тялото се подкислява. Това, в крайна сметка, води до развитие на различни болести. Факт е, че всички процеси на нашето тяло (обмяната на веществата) протичат при строго определени условия, които се наричат хомеостаза. Това е саморегулацията, желанието и способността на телесната система постоянно да поддържа и/или възстановява загубения баланс, преодолявайки съпротивата на външната среда. Хомеостазното състояние на кръвта е с рН приблизително 7,4 и този показател се оказва жизненоважен.

Вашето тяло усърдно работи ежедневно, за да поддържа балансирано pH. В повечето случаи, когато консумирате алкални храни или напълно спазвате алкална диета, можете да помогнете на тялото си да се предпази от вредни микроби и организми, увреждане на тъканите и органите, изразходването на микроелементите и нарушения на имунната система. Освен това има много различни фактори, които оказват сериозно влияние върху киселинно-алкалния баланс: чревно здраве, психологически стрес, лекарства и хронични заболявания. Всички тези фактори оказват влияние на това с какви усилия трябва да работи човешкото тяло, за да поддържа нормално ниво на pH.

Как действа Минесан Алкални Минерали на таблетки?

Минесан Алкални Минерали таблетки с топ цена е хранителна добавка, която спомага за постигане на здравословен баланс между киселинност или алкалност в организма. Съставен от внимателно подбрани компоненти, продуктът предотвратява натрупването на водородни йони и неблагоприятните промени на pH в клетките, които пречат на правилния ход на биохимичните реакции. Продуктът прави тялото по-ефективно, като увеличава възможността за буфериране на ненужните метаболити.

Minesan Alkaline Mineral Herb 250 tablets съдържаща натриев бикарбонат (натриев хидрогенкарбонат, известен още като сода бикарбонат и сода за хляб), калциев карбонат и екстракт от лайка и маточина. Нивото на pH може да се отклони нагоре или надолу поради лошо хранене, стрес и влияние на външни фактори. Содата за хляб помага за възстановяване на баланса. Нормалното pH в организма е 7,4. Ако неговата стойност е изместена към кисела среда, човек забавя метаболизма си, влошава се доставката на хранителни вещества и кислород до клетките, потискат се жизнените функции и намалява имунитетът. Тялото не усвоява добре минералите и някои като Са, Na, K, Mg се отделят от него. Органите страдат от липса на минерали, рискът от сърдечно-съдови заболявания се увеличава, имунитетът намалява, появява се чупливост на костите и много други.

Ако в тялото има голямо количество киселина и се нарушат механизмите на отделянето ѝ (с урина и изпражнения, с дишане, с пот и т.н.), то е подложено на тежка интоксикация. Единственият изход е да се алкализира тялото. Натриевият бикарбонат, съдържащ се в Minesan Алкални Минерали 250 таблетки, е кисела натриева сол. Той се причислява към елементите, които са от съществено значение за нормалното функциониране на организма. Молекулите на водата, в които се разрежда содата, се разпадат до положителни водородни йони и тя прави водната среда алкална. Този процес подобрява всички химични реакции в тялото, води до неутрализиране на токсините и почистване на кръвоносните съдове, кръвта и лимфата, протеиновият синтез се активира, усвояването на лекарства, витамини, минерали и други полезни елементи се повишава.

Съвременните изследвания на човешки, животински и растителни организми показват, че ролята на содата е да неутрализира киселините, да увеличи алкалните запаси на организма при поддържане на нормален киселинно-алкален баланс. В медицината се използва като антитоксично средство за почистване на тялото от соли на живак, талий, барий, кадмий, бисмут и олово.

Калциевият карбонат от състава на таблетките Минесан Алкални Минерали с отлична цена помага за неутрализиране на излишните количества стомашна киселина, като по този начин защитава стомашната лигавица. Калцият допринася за нормалното функциониране на храносмилателните ензими. Той действа като буфер в телесните течности и участва в образуването на костите и зъбите, както и на високоенергийните съединения като АТФ. Високата киселинност кара тялото да черпи калций от костите, за да го използва за свързването на киселинните кристали в депата за складирането на излишните киселинни отпадъци. Това допълнително понижава костната плътност.

Функционирането на клетките, съсирването на кръвта, мускулните контракции, предаването на нервни импулси биват сериозно повлияни от нивото на калций в организма. Освен това калцият може да се свърже с други минерали и да подпомогне извеждането им извън тялото. Приемът на Minesan Alkaline Mineral Herb 250 tablets ще предпази Вашия организъм от недостига на калциеви и натриеви йони, който води до нарушаване на киселинно-алкалния баланс. Заедно с тях за този баланс допринася и микроелеметът цинк. Той е компонент на над 300 ензимни реакции, включително поддържането на киселинно-алкалния баланс. Активен е както в кисела, така и в алкална среда и позволява поддържане на баланса между процесите на окисляване и редукция. Засилва антиоксидантната активност и стабилизира структурите на клетъчните мембрани, предотвратявайки тяхното увреждане.

Освен това таблетките Минесан Алкални Минерали помагат за справянето с киселините. За намаляване на стомашната секреция допринася силният спазмолитичен и успокояващ ефект върху стомаха на екстрактите от лайка и маточина. Благодарение на високото съдържание на биоактивни съставки (главно от групата на полифенолите), лайка има и противовъзпалително действие, влияе върху подобряването на имунитета (действа добре при най-честите настинки) и профилактиката на кръвоносната система. Маточината има изявено благоприятно действие при смущения на червата заради съдържащите се в нея вещества, включително розмариновата киселина, които включват цитрал, линалол, гераниол и др., като всички те имат спазмолитично (против спазми) и карминативно (против газове) действие.

Нашите знания за това как работи тялото се увеличават всеки ден. Все още рядко отчитаме въздействието на хранителните навици и начина на живот върху здравето в дългосрочен план. Храната, стресът, прекаленото мускулно натоварване, прием на медикаменти, тютюнопушене, замърсен въздух, различни лъчения са фактори, които причиняват повишаване на киселинността на организма.

Много храни след усвояване водят до образуване на киселина в организма. Животинските протеини, захарите, определени мазнини, алкохолът, кафето и газираните напитки са тези, които оставят най-големи количества отпадъчна киселина след себе си. Стресът, от друга старана пък, има окислителен ефект върху тялото. В стресови ситуации тялото разрушава много клетки, при което се отделя пикочна киселина. Хората, подложени на стрес в своето ежедневие, често страдат от разнообразни здравословни проблеми. Когато мускулите ни са под напрежение, тялото освобождава големи количества млечна киселина, което причинява мускулна треска и болки.

Всичко това изисква да се погрижим за постигането на алкално-киселинен баланс в организма ни. В комбинация с балансирана и богата на минерали диета, Minesan Алкални Минерали 250 таблетки на невероятна цена от Sanct Bernhard поддържа нормален киселинно-алкален баланс. Това ще Ви позволи да сте жизнени и активни и ще предотврати развитието на сериозни заболявания.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 таблетки 2-3 пъти дневно с достатъчно течност.

Дозировка: 2 таблетки

Дози в опаковка: 125

Състав  Стойност 1 доза (2 бр. таблетки) Стойност за ДД (6 бр. таблетки) %ПДД
Калций 220 мг 660 мг 83%
Натрий 170 мг 510 **
Цинк 1 мг 3 мг 30%
Екстракт от лайка 68 мг 204 мг **
Екстракт от маточина 68 мг 204 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: микрокристална целулоза (пълнител), калциев карбонат, натриев бикарбонат, динатриев хидрогенфосфат, екстракт от лайка, екстракт от мелиса магнезиев стеарат (антислепващ агент), силициев диоксид, лактоза, глюкозен сироп, ксантанова смола (сгъстяващ агент), цинков глюконат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Продуктът не е подходящ за деца под 17 години! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™