Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Liver Refresh 90 веге капсули | Now Foods NF2448

Liver Refresh 90 веге капсули | Now Foods NF2448
Liver Refresh 90 веге капсули | Now Foods NF2448
Liver Refresh 90 веге капсули | Now Foods NF2448 Liver Refresh 90 веге капсули | Now Foods NF2448
53.60 лв.
Код на продукта : Liver Refresh 90 Veg Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.79 лв.


Изберете друг вид разфасовка/опаковка:

180 капсули

 
Бърза поръчка
Liver Refresh 90 веге капсули | Now Foods NF2448

Liver Refresh 90 капсули | Now Foods

  • Билкова формула за подкрепа на черния дроб
  • Богата на естествени антиоксиданти
  • Насърчава оптималното здраве на черния дроб
  • Поддържа здравословни процеси на детоксикация
  • Стимулира неутрализирането на вредните метаболити
  • Повишава нивото на глутатион в телесната система
  • Подходящ продукт за вегетарианци
  • Liver Refresh 90 капсули е на отлична цена от Now Foods

Какво знаем за Формула за черния дроб?

В нашият съвременен свят ежедневно сме изложени на огромно количество токсини. Сблъскваме се с тях чрез преработените храни, продуктите за бързо хранене, замърсения въздух, перилните препарати. Нивото на токсините непрекъснато нараства в резултат на развитието на цивилизацията, докато най-важните вътрешни органи, отговорни за детоксикацията на организма (главно черният дроб), стават все по-малко ефективни при справянето с тях. Дори при нормални условия прочистването на тялото от токсини е процес, който е истинско предизвикателство. Този процес става още по-сложен по време на редовни интензивни физически усилия, често подкрепени от вещества, които в дългосрочен план натоварват черния дроб и го принуждават да работи по-интензивно.

Резултатът от натрупването на токсини в организма може да са различни заболявания, но също така и намален имунитет, кожни проблеми, промени в настроението, влошаване на паметта. За щастие, приемът на правилно подбрана добавка може да подкрепи тялото, да ускори процеса на отстраняване на токсините и да облекчи черния дроб.

Ние Ви предлагаме хранителната добавка Liver Refresh 90 капсули на страхотна цена от Now Foods, чиято многокомпонентна патентована формула е предназначена да поддържа функцията на черния дроб. Добавката е чудесна подкрепа на черния дроб, особено за хора, които извършват интензивна физическа или психическа работа, имат чест контакт с токсини, употребяват алкохол, пушат цигари, често приемат лекарства (например болкоуспокояващи, антибиотици, стероиди).

Как действа Формула за черния дроб на капсули?

Формула за черния дроб 90 капсули включва внимателно подбрани билкови екстракти и хранителни вещества, които имат положителен ефект върху процеса на детоксикация, общите функции на черния дроб и регенерацията на увредените чернодробни клетки.

Защо поддържането на черния дроб е толкова важно?

Черният дроб е един от най-важните ни органи. Основната му задача е детоксикацията на нашия организъм от вредни химични съединения, които се образуват в резултат на метаболитните процеси, както и от вещества, които идват от външната среда. Черният дроб също участва в храносмилането и метаболизма на мазнините, въглехидратите и протеините, съхранява витамини и гликоген. Следователно той извършва огромна работа, за да осигури хомеостазата на организма.

Ето какви могат да бъдат ползите за черния дроб от приема на Liver Refresh на много изгодна цена и какви компоненти включва в състава си.

Млечен бодил (бял трън) (Silybum marianum) е една от съставките в продукта, който е растение с много полезни характеристики. Освен всичко друго, то подпомага функционирането и регенерацията на черния дроб. Плодовете на млечния бодил съдържат флавони, флавоноли (кемпферол, кверцетин), таксифолин, витамини C, E и K, ценни фитостероли (включително бета-ситостерол), смес от есенциални мастни киселини (EFA) с голямо количество линолова киселина (50%), минерални соли и силимарин (2-3%), който е основният активен компонент. Научните тестове показат, че млечният бодил защитава и регенерира чернодробните клетки.

Силимаринът е комплекс от флавонолигнани с растителен произход, използван в медицината, получен от обвивката на семената от млечния бодил. Съдържа активните вещества: силибинин, изосилибинин, силикристин и силидианин и таксифолин. Съединението неутрализира свободните радикали, образувани по време на детоксикацията. Регулира мастния метаболизъм в черния дроб, предотвратявайки неговата стеатоза и в резултат на това цироза. Ако вече е настъпила цироза, силибининът инхибира по-нататъшното разграждане на чернодробните клетки.

Освен това силимаринът предотвратява задържането на жлъчката в жлъчните пътища и проявява холепоетични свойства, благодарение на които подобрява храносмилателните процеси. Той намалява концентрацията на „лошия" холестерол (LDL), като по този начин предотвратява атеросклерозата. Засилва регенерацията на чернодробните клетки, напр. след вирусно заболяване.

Формула за черния дроб подкрепя чернодробните функции. Клиничните тестове показват, че почти всички чернодробни заболявания и нарушения в неговото функциониране са причинени от хроничен дефицит на глутатион. Възстановяването на правилното ниво на съединението благодарение на активността на N-ацетилцистеин (NAC), включен във формулата на продукта, е от съществено значение за нормалното функциониране на черния дроб.

NAC регенерира увредените хепатоцити и ги предпазва от вредното въздействие на токсичните вещества и щетите, причинени от мастните тъкани. Благодарение на своите антимикробни и антивирусни ефекти той предотвратява развитието на инфекции и успешно се използва при хепатит С.

NAC проявява голяма ефективност при неалкохолен стеатохепатит. Клиничните проучвания доказват, че патогенезата на заболяването до голяма степен се причинява от оксидативен стрес. NAC предотвратява липидната пероксидация и благодарение на фантастичната си антиоксидантна активност защитава клетъчните структури от оксидативен стрес. Тестовете, проведени върху хора, страдащи от неалкохолен стеатохепатит, показват, че тримесечната добавка на NAC помага значително да се подобрят резултатите от чернодробните функционални тестове.

Друг компонент от продукта, който помага за повишаване нивата на глутатион, е аминокиселината метионин. В организма тя може да се превърне в аминокиселината цистеин (прекурсор на глутатиона). Така метионинът предпазва глутатиона, спомагайки за предотвратяване на изчерпването му, когато организмът е претоварен с токсични вещества. Тъй като глутатионът е основен неутрализатор на токсините в черния дроб, метионинът предпазва черния дроб от увреждащото действие на токсичните вещества. Метионинът е мощен антиоксидант, тъй като е добър източник на сяра, която дезактивира свободните радикали.

В капсулите Liver Refresh се съдържа и алфа-липоева киселина (ALA) – химично съединение от групата на карбоксилните киселини. Тя е антиоксидант с уникални свойства. Пречиства организма от токсини. Подобрява функционирането на други антиоксиданти, т.е. витамин С, витамин Е, усилвайки тяхното антиоксидантно действие. Тя предпазва организма от активността на всякакви окислители. Поради специфичната си разтворимост във вода и мазнини ефектите ѝ са видими както в клетките, така и в клетъчните мембрани.

Liver Refresh 90 капсули на топ цена включва също билкови екстракти от шизандра, шлемник байкалски, обикновен кисел трън и куркума. Те съдържат уникални биоактивни съставки, които нормализират работата на черния дроб, предпазват клетките му от увреждане и насърчават регенерацията им. Могат също така да подобрят процеса на детоксикация. Освен това допринасят за повишаване нивото на ендогенните антиоксиданти, които са необходими за неутрализиране на свободните радикали, възникващи масово по време на детоксикацията.

В заключение, Liver Refresh 90 капсули на много добра цена от Now Foods е хранителна добавка, която подпомага функционирането на черния дроб, неговата регенерация и естествен антиоксидантен и детоксикиращ потенциал. Продуктът е особено препоръчителен за хора, които приемат твърде много лекарствени средства, алкохол и други агенти, които са трудни за прерабортване от черния дроб или за укрепване на организма и подобряване на цялостното здраве.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 капсули дневно с храна.

Дозировка: 3 веге капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (3 веге капсули) Стойност %ПДД
Калории 10  

Общо въглехидрати

   Диетични фибри

1 гр

<1 гр

<1%†

3%†

Екстракт от млечен бодил (Silybum marianum) (плодове / семена)
(Стандартизиран до 240 mg флавоноиди на силимарин - еквивалент 80%)
300 мг **

Билкова ензимна смес:
Артишок (Cynara scolymus) (лист), цвекло (Beta vulgaris) (корен),

малина (Rubus idaeus) (лист), панкреатин (панкреатични ензими)

90 мг

 

**

 

L-глутатион (редуциран) (Setria) 100 мг **
N-ацетил цистеин (NAC) 100 мг **

Гроздови семена (стандартизиран екстракт) (Vitis vinifera)

(стандартизиран за полифеноли)

100 мг

 

**

 

Алфа липоева киселина 100 мг **
L-карнитин (от L-карнитин тартарат) 50 мг **
Байкалски шлемник (корен) (Scutellaria baicalensis) 50 мг **
Шизандра (плод) (Schisandra chinensis) 100 мг **
Кисел трън (корен, кора) (Berberis vulgaris) 30 мг **
Био куркума (корен) (Curcuma longa) 30 мг **
L-метионин 20 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, хипромелоза (целулозна капсула), силициев диоксид, стеаринова киселина (растителен източник), магнезиев стеарат (растителен източник) и аскорбил палмитат.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Само за възрастни! Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Консултирайте се с лекар, ако сте бременна/кърмите, приемате лекарства или имате медицинско състояние, включително алергия към растения от семейство Asteraceae! При този продукт може да има естествено изменение на цвета! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™