Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Топ продукти за Ново ! Промоции

L-Arginine 500 мг 120 таблетки | Doctor`s Best

L-Arginine 500 мг 120 таблетки | Doctor`s Best
L-Arginine 500 мг 120 таблетки | Doctor`s Best
L-Arginine 500 мг 120 таблетки | Doctor`s Best
Разпродажба! -5%
Промо оферта изтича след:
47.49 лв   45.12 лв
Код на продукта : L-Arginine 500 mg 120 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 60
Цена на доза: 0.75 лв.
Размер на доза: 2 таблетки

 
Бърза поръчка
L-Arginine 500 мг 120 таблетки | Doctor`s Best

L-Arginine 500 мг 120 таблетки | Doctor`s Best

 • За повишаване на имунитета
 • Добро средство за детоксикация
 • Срещу чернодробни и бъбречни патологии
 • Има противораково действие
 • Премахва мазнините и уголемява мускулите
 • Дава енергия и повдига настроението
 • За по-бързо зарастване на различни наранявания
 • Подпомага репродуктивната система
 • Срещу атеросклероза
 • L-Arginine (Аргинин) 500 мг 120 таблетки на изгодна цена от Doctor`s Best укрепва сърцето

Какво знаем за L-Arginine?

L-Arginine от Doctor`s Best предпазва от атеросклероза и подпомага сърдечната функция

Аргинин представлява условно незаменима киселина, един от ключовите компоненти, приемащи участие в процесите на обмен на веществата, ефективно стимулиращи продуцирането на хормона на растежаL-Arginine 500 мг 120 таблетки на супер цена от Doctor`s Best е активна хранителна добавка, която поддържа оптималните нива на холестерол в кръвта и оказва положителен ефект върху състоянието на съдовете и функционирането на сърцето.

Появата на Л-Аргинин на фармацевтичния пазар е свързана със сензация – най-голямата и най-последната сензация в научните медицински кръгове в края на XX век. Аргинин е аминокиселина, която била позната като един от най-необходимите елементи за организма, много преди да заговорят за нея като за чудодейно средство. С какво е свързан интересът към това вещество? Аргинин е способен да се превръща в тялото в азотен оксид, това отдавна се знае. Но азотният оксид винаги се е считал за изключително вредно съединение, пагубно за всичко живо. И е трябвало да се примиряваме с Аргинин като необходимо звено в строежа на белтъчинните молекули. Днес обаче, са доказани положителните страни на това свойство на организма, както и са оборени твърденията за неговата вреда.

Как действа L-Arginine на таблетки?

Чудесни са свойствата на Аргинин 500 мг 120 таблетки в борбата с хипертонията. Аргинин е донор и естествен „преносвач” на азот. Той снабдява с азот системата на ензимите, наричани NO-синтези, които синтезират NO или нитрозо-група. Нитрозо-група това е медиатор на миорелаксацията на артериалните съдове, вещество, което регулира тонуса на тези съдове и от което зависи артериалното налягане. При дефицит на Аргинин и недостатъчна активност на NO-синтеза, налягането се покача. Затова L-Arginine 500 mg 120 Tablets може успешно да се използва в борбата с хипертоничната болест на сърцето. Освен това хранителната добавка съдейства за пречистването от шлаки. Аргинин участва в цикъла на азотния обмен, или белтъчинния обмен, и извеждането от организма на крайния азот, иначе казано – отпадъчните продукти от обмена на белтъчините. От мощността на работата на цикъла на обмен на Аргинин зависи способността на организма да създава урина и да се пречиства от белтъчни шлаки.

Аргинин от 500 мг на таблетки от Doctor`s Best допринася и за доброто настроение. Това е така, тъй като този продукт има изразен психотропен ефект. Предизвиква увеличение на горните нормални граници на соматотропния хормон и подобрява настроението, прави човека по-активен, инциативен и издръжлив. Ежедневният прием на добавката ще Ви направи по-енергични и предприемчиви, като ще ви зареди за цял ден с хубаво настроение. Увеличавайки нивата на хормона на растежа, продуктът дава възможност на организма да се съпротивлява по-успешно с различни болести, като ускорява и възстановителните процеси в тъканите и усилва белтъчинния метаболизъм.

L-Arginine на топ цена подобрява настроението и се бори с репродуктивните нарушения

Освен това намалява нивото на уреята в кръвта и урината и стимулира мускулния растеж и превръщането на мазнините в енергия. Като хранителна добавка L-Arginine 500 mg таблетки предоставя необходимото количество Аргинин, който е уникален „строителен материал”. Той присъства в рецептурата на хепатопротекторите – вещества, стимулиращи работата на имунната система. Може да се използва като профилактично средство за такива болести като цироза и затлъстяване на черния дроб, за увеличаване пречистващите способности на бъбреците за изхвърляне на крайните продукти на азотния обмен. Освен това увеличава скоростта за зарастване на увредени тъкани – рани, разтегнати сухожилия, фрактури.

Добър помощник е Аргинин от 500 мг на 120 таблетки при артрити и заболявания на съединителната тъкан. Аргинин служи за доставчик и преносител на азот, нужен за синтезирането на мускулна тъкан. Именно за това той помага за увеличаването на мускулната маса и за намаляването на мастната маса на тялото, като в крайна сметка съдейства за това, тялото да бъде по-стройно и леко. При недостиг на Аргинин се повишава риска от развиване на диабет тип II. Много добре действа L-Arginine 500 мг 120 таблетки на топ цена и върху половата функционалност. Това е така, тъй като нуждите от Аргинин при мъжете е особено голяма. Семенната течност се състои на 80% от този белтъчинен строителен материал,а неговият дефицит може да доведе до безплодие. Тази хранителна добавка е ефективно средство за засилване продукцията на сперма.

Дефицит на Аргинин в тялото води до следните усложнени състояния:

 • Устойчива хипертония
 • Отслабване на паметта
 • Нервни и психични разстройства
 • Отслабване на имунитета
 • Захарен диабет
 • Злокачествени образувания
 • Функционални разстройства на половата система и импотентност
 • Заболявания на вътрешните органи
 • Чернодробно затлъстяване
 • Забавяне на растежа и половото съзряване
 • Затлъстяване

L-Argininе на изгодна цена от Doctor`s Best помага за натрупване на мускулна маса или елиминира мазнините

Аргинин 500 мг таблетки стимулира произвеждането на инсулин, намалява количеството мастни отлагания и подобрява функционирането на панкреаса. Усилва притока на кръв към половите органи и стимулира синтеза на сперма, като по този начин се създават оптимални условия за стабилна и продължителна ерекция. Също така продуктът предпазва от възникване на болести на съдовете и сърцето, заболявания на бъбреците, чернодробни патологии, артроза, безплодие и при двата пола, депресия.

L-Arginine от 500 мг 120 таблетки на Doctor`s Best пречиста мускулите от различни шлаки и активизира функционирането на имунната система дори при имунодефицитни състояния. Способства понижаване напрежението в мускулатурата на артериите и е ефективен помагач за профилактика на атеросклероза. Продуктът намалява темповете на растеж на раковите клетки, в това число и на злокачествените. Този ефект постига като активизира и стимулира цитотоксичността на макрофагите, носещи противораков характер. Има свойството и да увеличава количеството на Т-хелперите (вещества, които са ключови звена за формирането на имунен отговор на организма) и да повишава тяхната активност. Активизира и увеличава броя на натуралните клетки-убийци и стимулира блокирането на раковата агресия.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 таблетки 1 до 2 пъти дневно, но не по време на хранене.

Дозировка: 2 таблетки

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (2 таблетки) Стойност %ПДД
Л-Аргинин 1000 мг  **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход), натриева кроскармелоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете да приемате този продукт, ако страдате от някое заболяване или приемате някакви медикаменти!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™