Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

IQ MAX 30 капсули | Doctor Nature

IQ MAX 30 капсули | Doctor Nature
IQ MAX 30 капсули | Doctor Nature
21.90 лв
Код на продукта : IQ MAX 30 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.73 лв.

 
Бърза поръчка
IQ MAX 30 капсули | Doctor Nature

IQ MAX 30 капсули | Doctor Nature

  • Подобрява мозъчната функция
  • Стабилизира клетъчните мембрани
  • Подобрява познавателната способност
  • Забавя стареенето на мозъка
  • Подобрява концентрацията
  • Засилва паметта
  • IQ MAX 30 капсули е на топ цена от Doctor Nature

Какво знаем за Ай Кю Макс?

В наши дни голяма част от хората са изправени пред проблема с влошаване на паметта и концентрацията. Трябва да отбележим, че това е типично не само за възрастните хора, за които загубата на памет условно се счита за „нормална“, но и за средното и дори по-младото поколение. Паметта и вниманието са взаимосвързани и взаимозависими процеси и като правило в основата на спада на паметта всъщност е липсата на внимание.

Каква е причината за това?

Начинът на живот на съвременния човек е среда, неблагоприятна за неговото психическо състояние. Развитието на дигиталните технологии, огромният информационен поток, липсата на време, стремежът да се правят няколко неща едновременно, постоянните натоварвания –  всичко това според учените допринася за развитието на „разстройство с дефицита на вниманието“.

За човек е все по-трудно да се концентрира над задачата, върху която работи, той става разсеян, забравя, по-трудно му е да изпълнява работата, с която се е справял с лекота. Всичко това е придружено от тревожност, раздразнителност, безсъние, главоболие, което от своя страна води до още по-голямо увреждане на паметта и намаляване на концентрацията. В един момент хората не са в състояние сами да прекъснат този порочен кръг.

Затова е необходимо да се вземат своевременно мерки, защото тези симптоми могат да повлияят лошо на начина на живот. Съществуват много продукти, които могат да подобрят концентрацията и да подсилят паметта. Най-добрата формула за по-добра памет и концентрация, разработена от Doctor Nature, е хранителната добавка IQ MAX в опаковка от 30 капсули. Мощната формула включва растителни екстракти, витамини, минерали и съединения, които спомагат за по-лесно запаметяване, стимулират мозъчните функции и благоприятстват сърдечно-съдовата дейност. IQ MAX се предлага на най-добрата цена в нашия онлайн магазин BioMall.

Как действа Ай Кю Макс на капсули?

За стимулирането на мозъчната функция, повишаването на паметовите възможности и за защититата на мозъчните клетки огромна полза носи внимателно подбраният и добре балансиран състав на Ай Кю Макс с топ цена. В продукта присъстват растителни екстракти от гинко билоба, радиола, гроздви семки, мента, които са съчетани с витамин В6, В12, магнезий и микроелемента селен.

Действието на продукта е още по-изразително и заради ефекта от съединенията: фосфатидилсерин, който обновява мембраните на мозъчните клетки; хуперзин А – мощен ацетилхолинестеразен инхибитор; диметиламиноетанол (ДМАЕ) – прекурсор на холин и ацетилхолин, химикалите, отговарящи за предаването на нервните сигнали в мозъка и когнитивните (познавателните) функции.

За справянето с нарушенията и дефицита на паметта и да се подобрят когнитивните функции и концентрацията значителна помощ ще окаже действието на компонента фосфатидилсерин от състава на IQ MAX 30 Capsules. Той е фосфолипид, който се открива във всички клетъчни мембрани в човешкото тяло. Фосфатидилсеринът има много жизненоважни функции във всички тъкани и органи, но най-важното е, че е ключов градивен елемент за милиарди клетки в нашия мозък. При хората фосфатидилсеринът се намира във вътрешния слой на клетъчните мембрани, където изпълнява много функции, включително регулирането на рецептори, ензими, йонни канали и сигнални молекули. Чрез тези функции може да промени ендокринната и когнитивната функция.

Това химично съединение обновява мембраните на мозъчните клетки и така усилва паметта, подпомага ученето, повишава способността за концентрация, стимулира бързото мислене, подобрява настроението и намалява стреса. Благодарение на него се засилва производството на допамин в мозъка, чийто недостиг води до синдрома на дефицит на вниманието и хиперактивност. В днешно време допълването му е жизненоважно за нашите клетките поради лошите хранителни навици, стреса и тяхното стареене.

Важна роля за паметта и способността за учене има невротрансмитера ацетилхолин. За да се подобрят психо-физичните показатели, концентрацията и лесно да се усвоява информацията, е необходимо да се повишат неговите нива. Съдържащият се в IQ MAX 30 капсули диметиламиноетанол е съединение, чиято химична структура е подобна на тази на холин и изпълнява функцията на предшественик на ацетилхолин. Множество клинични проучвания показват, че има ноотропни свойства и приемането му повишава концентрацията на невротрансмитера. DMAE се среща естествено в някои хранителни продукти като морски дарове и риба (калмари, сардини, сьомга). Незначителни количества от него също присъстват в човешкия организъм, но те са твърде недостатъчни, за да може организмът да усети прякото въздействие на веществото.

Молекулите на диметиламиноетанола пресичат кръвно-мозъчната бариера много лесно. Помагайки за повишаване на нивата на ацетилхолин, DMAE проявява ноотропни свойства, които са видими например с подобрена концентрация, психо-физични показатели и по-добро усвояване на информацията. Освен това добавката на DMAE може също да помогне за подобряване на настроението, намаляване на нуждата от сън и подобряване на защитата срещу разрушителната активност на свободните кислородни радикали.

Хуперзин А е изключително активно вещество от растителен произход, което се използва в традиционната китайска медицина от векове. То е естествен алкалоид на сесквитерпен, който се среща в растението Huperzia serrata. Хуперзин А засяга холинергичната система в мозъка. Той е един от най-активните инхибитори на ацетилхолинестеразата (AChE), който е ензим, отговорен за елиминирането на ацетилхолин. Чрез инхибиране на действието на AChE хуперзин А естествено повишава нивата на ацетилхолин в телесната система. Увеличаването на нивата на ацетилхолин е необходимо за подобряване на умствените показатели.

Ефектът на тези съединения се допълва и от другите мощни и полезни съставки, включени в Ай Кю Макс с чудесна цена, една от които е екстрактът от гинко билоба. Според традиционната китайска медицина и настоящите клинични проучвания гинко билоба е безопасен, ефективен и изключително полезен за организма, следователно има защитен ефект върху организма от увреждането на митохондриите и оксидативния стрес. Това уникално растение се използва в китайската билкова медицина за лечение на различни заболявания от незапомнени времена, особено при проблеми с паметта.

Какво прави гинко билоба толкова мощно средство? Неговият екстракт съдържа два основни компонента (флавоноиди и терпеноиди), които са известни със своите силни антиоксидантни свойства. Смята се, че те помагат за бавното намаляване на прогресиращите възрастови заболявания, борбата с оксидативния стрес, който обикновено се влошава при хората на възраст.

Флавоноидите са антиоксиданти на растителна основа. Флавоноидите предпазват нервната система, сърдечния мускул, кръвоносните съдове и ретината от увреждане. Терпеноидите подобряват кръвния поток чрез разширяване на кръвоносните съдове и повишаване на подвижността на кръвните клетки. Това е важно по отношение на снабдяването на мозъка с кислород или хранителни вещества и може да допринесе за увеличаване на производството на енергия в мозъчните клетки. Изследванията показват, че гинко билоба може да увеличи концентрацията, да премахне когнитивната дисфункция и умората.

Ако страдате от хроничен стрес, който Ви пречи да водите нормален живот, от нервност, депресия или промени в настроението, съдържащият се екстракт от гинко билоба в капсулите Ай Кю Макс може да Ви помогне. Тъй като гинко билоба влияе върху способността на организма да управлява стресорите, той неутрализира високите нива на хормоните на стреса като кортизол и адреналин. Известен е още като адаптогенно растение, което е естествен помощник на организма и може да помогне за справяне с тревожността и депресията. Това действие на гинко билоба е подсилено и със силния адаптогенен ефект на екстракта от родиола.

Радиола поддържа в норма нивата на стресовия хормон кортизол, което е от огромно значение за цялостното здраве. Регулира възбудимостта на нервната система и я регенерира. Благоприятства за по-ефективното използване на кислорода в клетките и допринася за увеличаване на енергията. Има силно антиоксидантно въздействие. Най-мощните съединения, открити в радиола, са родиолозидите. Те предпазват нервните клетки от увреждане, насърчават освобождаването на невротрансмитерите, важни за доброто настроение,и подпомагат защитата от развитие на възрастово обусловени дегенеративни заболявания на нервната система и мозъка. Тези вещества подобряват фокуса, паметта и физическата издръжливост при спорт и активни дейности.

Екстрактът от гроздово семе също има силно антиоксидантно действие. Той е богат източник на полифеноли, които унищожават реактивните метаболити на кислорода, образуващи се в организма под въздействието на замърсен въздух, лоша храна, тютюнопушене, стрес. Силният ефект на екстракта от гроздово семе от формулата на IQ MAX 30 капсули подобрява кръвообращението, състоянието на кръвоносните съдове и сърцето.

И не на последно място, трябва да споменем мощния мозъчен активатор – ментата, намерила място също в състава на IQ MAX 30 Capsules. Помага при нервна възбуда, депресия, спомага за подобряване на вниманието и концентрацията. В продукта още присъстват и витамините В6 и В12, а също така магнезий и селен. Витамините от група В определят правилното функциониране на нервната система. Витамин В6 стимулира асимилацията на хранителните вещества. Той е най-важният измежду всички В-витамини за пълноценното усвояване на енергия от въглехидратите.

Витамин В12 е особено важен за поддържане нормалните функции на мозъка и нервната система. Той е ключов фактор за образуването на „хормоните на щастието” – серотонин и допамин. Трябва да отбележим, че сериозен дефицит на този витамин се наблюдава при хора, които са диагностицирани с деменция или болестта на Алцхаймер. Магнезият допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и нервната система, както и за възстановяване след силен стрес и нервно напрежение. Селенът е мощен антиоксидант, намалява количеството на свободните радикали в организма и играе важна роля за когнитивните функции. Той предпазва организма от оксидативния стрес, който е причина за появата и развитието на неврологични заболявания като Паркинсон, множествена склероза и Алцхаймер.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно, сутрин след храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Екстракт от гинко билоба (24 % флавоноиди) 100 мг **
Магнезий 160 мг **
Екстракт от родиола (Rhodiola Rosea) 100 мг **
Екстракт от гроздови семки (95%) 60 мг **
Фосфатидилсерин 50 мг **
Диметиламиноетанол (ДМАЕ) 30 мг **
Екстракт от мента 20 мг **
Хуперзин А 50 мкг **
Витамин В6 4 мг **
Селен 100 мкг **
Витамин В12 10 мкг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™