IQ MAX 30 капсули | Doctor Nature

IQ MAX 30 капсули | Doctor Nature Подобрява мозъчната функция Стабилизира клетъчните мембрани Подобрява познавателната способност Забавя стареенето на мозъка Подобрява концентрацията Засилва паметта IQ MAX 30 капсули | Doctor Nature Подобрява мозъчната фу
IQ MAX 30 капсули | Doctor Nature
IQ MAX 30 капсули с топ цена е най-добрата формула от Doctor Nature за по-добра памет и концентрация! Ай Кю Макс спомага за по-лесно запаметяване, стимулира мозъчните функции и благоприятства сърдечно-съдовата дейност. Научете повече

IQ MAX 30 капсули | Doctor Nature

 • Подобрява мозъчната функция
 • Стабилизира клетъчните мембрани
 • Подобрява познавателната способност
 • Забавя стареенето на мозъка
 • Подобрява концентрацията
 • Засилва паметта
 • IQ MAX 30 капсули е на топ цена от Doctor Nature

Какво знаем за Ай Кю Макс?

IQ MAX 30 капсули с топ цена от Doctor Nature повишава паметовите възможности

В наши дни голяма част от хората са изправени пред проблема с влошаване на паметта и концентрацията. Трябва да отбележим, че това е типично не само за възрастните хора, за които загубата на памет условно се счита за „нормална“, но и за средното и дори по-младото поколение. Паметта и вниманието са взаимосвързани и взаимозависими процеси и като правило в основата на спада на паметта всъщност е липсата на внимание.

Каква е причината за това?

Начинът на живот на съвременния човек е среда, неблагоприятна за неговото психическо състояние. Развитието на дигиталните технологии, огромният информационен поток, липсата на време, стремежът да се правят няколко неща едновременно, постоянните натоварвания –  всичко това според учените допринася за развитието на „разстройство с дефицита на вниманието“.

За човек е все по-трудно да се концентрира над задачата, върху която работи, той става разсеян, забравя, по-трудно му е да изпълнява работата, с която се е справял с лекота. Всичко това е придружено от тревожност, раздразнителност, безсъние, главоболие, което от своя страна води до още по-голямо увреждане на паметта и намаляване на концентрацията. В един момент хората не са в състояние сами да прекъснат този порочен кръг.

Затова е необходимо да се вземат своевременно мерки, защото тези симптоми могат да повлияят лошо на начина на живот. Съществуват много продукти, които могат да подобрят концентрацията и да подсилят паметта. Най-добрата формула за по-добра памет и концентрация, разработена от Doctor Nature, е хранителната добавка IQ MAX в опаковка от 30 капсули. Мощната формула включва растителни екстракти, витамини, минерали и съединения, които спомагат за по-лесно запаметяване, стимулират мозъчните функции и благоприятстват сърдечно-съдовата дейност. IQ MAX се предлага на най-добрата цена в нашия онлайн магазин BioMall.

Как действа Ай Кю Макс на капсули?

За стимулирането на мозъчната функция, повишаването на паметовите възможности и за защититата на мозъчните клетки огромна полза носи внимателно подбраният и добре балансиран състав на Ай Кю Макс с топ цена. В продукта присъстват растителни екстракти от гинко билоба, радиола, гроздви семки, мента, които са съчетани с витамин В6, В12, магнезий и микроелемента селен.

Действието на продукта е още по-изразително и заради ефекта от съединенията: фосфатидилсерин, който обновява мембраните на мозъчните клетки; хуперзин А – мощен ацетилхолинестеразен инхибитор; диметиламиноетанол (ДМАЕ) – прекурсор на холин и ацетилхолин, химикалите, отговарящи за предаването на нервните сигнали в мозъка и когнитивните (познавателните) функции.

За справянето с нарушенията и дефицита на паметта и да се подобрят когнитивните функции и концентрацията значителна помощ ще окаже действието на компонента фосфатидилсерин от състава на IQ MAX 30 Capsules. Той е фосфолипид, който се открива във всички клетъчни мембрани в човешкото тяло. Фосфатидилсеринът има много жизненоважни функции във всички тъкани и органи, но най-важното е, че е ключов градивен елемент за милиарди клетки в нашия мозък. При хората фосфатидилсеринът се намира във вътрешния слой на клетъчните мембрани, където изпълнява много функции, включително регулирането на рецептори, ензими, йонни канали и сигнални молекули. Чрез тези функции може да промени ендокринната и когнитивната функция.

Това химично съединение обновява мембраните на мозъчните клетки и така усилва паметта, подпомага ученето, повишава способността за концентрация, стимулира бързото мислене, подобрява настроението и намалява стреса. Благодарение на него се засилва производството на допамин в мозъка, чийто недостиг води до синдрома на дефицит на вниманието и хиперактивност. В днешно време допълването му е жизненоважно за нашите клетките поради лошите хранителни навици, стреса и тяхното стареене.

Важна роля за паметта и способността за учене има невротрансмитера ацетилхолин. За да се подобрят психо-физичните показатели, концентрацията и лесно да се усвоява информацията, е необходимо да се повишат неговите нива. Съдържащият се в IQ MAX 30 капсули диметиламиноетанол е съединение, чиято химична структура е подобна на тази на холин и изпълнява функцията на предшественик на ацетилхолин. Множество клинични проучвания показват, че има ноотропни свойства и приемането му повишава концентрацията на невротрансмитера. DMAE се среща естествено в някои хранителни продукти като морски дарове и риба (калмари, сардини, сьомга). Незначителни количества от него също присъстват в човешкия организъм, но те са твърде недостатъчни, за да може организмът да усети прякото въздействие на веществото.

IQ MAX 30 Capsules от Doctor Nature защитава мозъчните клетки.

Молекулите на диметиламиноетанола пресичат кръвно-мозъчната бариера много лесно. Помагайки за повишаване на нивата на ацетилхолин, DMAE проявява ноотропни свойства, които са видими например с подобрена концентрация, психо-физични показатели и по-добро усвояване на информацията. Освен това добавката на DMAE може също да помогне за подобряване на настроението, намаляване на нуждата от сън и подобряване на защитата срещу разрушителната активност на свободните кислородни радикали.

Хуперзин А е изключително активно вещество от растителен произход, което се използва в традиционната китайска медицина от векове. То е естествен алкалоид на сесквитерпен, който се среща в растението Huperzia serrata. Хуперзин А засяга холинергичната система в мозъка. Той е един от най-активните инхибитори на ацетилхолинестеразата (AChE), който е ензим, отговорен за елиминирането на ацетилхолин. Чрез инхибиране на действието на AChE хуперзин А естествено повишава нивата на ацетилхолин в телесната система. Увеличаването на нивата на ацетилхолин е необходимо за подобряване на умствените показатели.

Ефектът на тези съединения се допълва и от другите мощни и полезни съставки, включени в Ай Кю Макс с чудесна цена, една от които е екстрактът от гинко билоба. Според традиционната китайска медицина и настоящите клинични проучвания гинко билоба е безопасен, ефективен и изключително полезен за организма, следователно има защитен ефект върху организма от увреждането на митохондриите и оксидативния стрес. Това уникално растение се използва в китайската билкова медицина за лечение на различни заболявания от незапомнени времена, особено при проблеми с паметта.

Какво прави гинко билоба толкова мощно средство? Неговият екстракт съдържа два основни компонента (флавоноиди и терпеноиди), които са известни със своите силни антиоксидантни свойства. Смята се, че те помагат за бавното намаляване на прогресиращите възрастови заболявания, борбата с оксидативния стрес, който обикновено се влошава при хората на възраст.

Флавоноидите са антиоксиданти на растителна основа. Флавоноидите предпазват нервната система, сърдечния мускул, кръвоносните съдове и ретината от увреждане. Терпеноидите подобряват кръвния поток чрез разширяване на кръвоносните съдове и повишаване на подвижността на кръвните клетки. Това е важно по отношение на снабдяването на мозъка с кислород или хранителни вещества и може да допринесе за увеличаване на производството на енергия в мозъчните клетки. Изследванията показват, че гинко билоба може да увеличи концентрацията, да премахне когнитивната дисфункция и умората.

Ай Кю Макс 30 капсули на супер цена от Doctor Nature подобрява паметта, спомага за по-лесно запаметяване, усвояване на информация

Ако страдате от хроничен стрес, който Ви пречи да водите нормален живот, от нервност, депресия или промени в настроението, съдържащият се екстракт от гинко билоба в капсулите Ай Кю Макс може да Ви помогне. Тъй като гинко билоба влияе върху способността на организма да управлява стресорите, той неутрализира високите нива на хормоните на стреса като кортизол и адреналин. Известен е още като адаптогенно растение, което е естествен помощник на организма и може да помогне за справяне с тревожността и депресията. Това действие на гинко билоба е подсилено и със силния адаптогенен ефект на екстракта от родиола.

Радиола поддържа в норма нивата на стресовия хормон кортизол, което е от огромно значение за цялостното здраве. Регулира възбудимостта на нервната система и я регенерира. Благоприятства за по-ефективното използване на кислорода в клетките и допринася за увеличаване на енергията. Има силно антиоксидантно въздействие. Най-мощните съединения, открити в радиола, са родиолозидите. Те предпазват нервните клетки от увреждане, насърчават освобождаването на невротрансмитерите, важни за доброто настроение,и подпомагат защитата от развитие на възрастово обусловени дегенеративни заболявания на нервната система и мозъка. Тези вещества подобряват фокуса, паметта и физическата издръжливост при спорт и активни дейности.

Екстрактът от гроздово семе също има силно антиоксидантно действие. Той е богат източник на полифеноли, които унищожават реактивните метаболити на кислорода, образуващи се в организма под въздействието на замърсен въздух, лоша храна, тютюнопушене, стрес. Силният ефект на екстракта от гроздово семе от формулата на IQ MAX 30 капсули подобрява кръвообращението, състоянието на кръвоносните съдове и сърцето.

И не на последно място, трябва да споменем мощния мозъчен активатор – ментата, намерила място също в състава на IQ MAX 30 Capsules. Помага при нервна възбуда, депресия, спомага за подобряване на вниманието и концентрацията. В продукта още присъстват и витамините В6 и В12, а също така магнезий и селен. Витамините от група В определят правилното функциониране на нервната система. Витамин В6 стимулира асимилацията на хранителните вещества. Той е най-важният измежду всички В-витамини за пълноценното усвояване на енергия от въглехидратите.

Витамин В12 е особено важен за поддържане нормалните функции на мозъка и нервната система. Той е ключов фактор за образуването на „хормоните на щастието” – серотонин и допамин. Трябва да отбележим, че сериозен дефицит на този витамин се наблюдава при хора, които са диагностицирани с деменция или болестта на Алцхаймер. Магнезият допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и нервната система, както и за възстановяване след силен стрес и нервно напрежение. Селенът е мощен антиоксидант, намалява количеството на свободните радикали в организма и играе важна роля за когнитивните функции. Той предпазва организма от оксидативния стрес, който е причина за появата и развитието на неврологични заболявания като Паркинсон, множествена склероза и Алцхаймер.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно, сутрин след храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Екстракт от гинко билоба (24 % флавоноиди)100 мг**
Магнезий160 мг**
Екстракт от родиола (Rhodiola Rosea)100 мг**
Екстракт от гроздови семки (95%)60 мг**
Фосфатидилсерин50 мг**
Диметиламиноетанол (ДМАЕ)30 мг**
Екстракт от мента20 мг**
Хуперзин А50 мкг**
Витамин В64 мг**
Селен100 мкг**
Витамин В1210 мкг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над IQ MAX 30 капсули | Doctor Nature

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.