Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Helixcolag+ Хранителна добавка за стави 375 гр

Helixcolag+ Хранителна добавка за стави 375 гр
Helixcolag+ Хранителна добавка за стави 375 гр
Helixcolag+ Хранителна добавка за стави 375 гр
59.90 лв.
Код на продукта : Helixcolag plus 375 g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.3 лв.


 
Бърза поръчка
Helixcolag+ Хранителна добавка за стави 375 гр

Helixcolag + Хранителна добавка за стави 375 гр

 • Доставя ценни полезни вещества за ставите
 • Съдържа протеин от охлюви
 • Допринася за здравословното образуване на колагеновия протеин
 • Осигурява нормалната хрущялна функция
 • Въздейства благоприятно на мускулите
 • Допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан
 • Премахва сковаването и болката в коленете, гърба и кръста
 • Защитава клетките от окислително увреждане
 • Действа успокояващо
 • Улеснява движението
 • Helixcolag + Хранителна добавка за стави 375 гр е на топ цена от

Какво знаем за Helixcolag + Хранителна добавка за стави?

Ако изпитвате ставни болки, това е най-вероятно защото страдате от артрит! Артритът е заболяване, дължащо се на износването на хрущяла. Първите симптоми се появяват на възраст между 40 и 50 години. Но в някои случаи, например след травма, младите хора също могат да страдат от артрит. Пръстите, коленете, раменете, бедрата, глезените и дори гръбначният стълб могат да бъдат засегнати от това заболяване. То може да причини подуване, скованост или дори изкривяване на костите. Помощ при такова състояние може да потърсите, освен от стандартната терапия и лекарства, и от някои алтернативни натурални продукти, чието действие е по-щадящо.

Представяме Ви изключително препоръчителният продукт при проблеми с костите, ставите и подвижността – Helixcolag + (Хеликс Колаген) Хранителна добавка за стави 375 гр на страхотно изгодна цена. Неговата комплексна активна формула съдържа Nutrelix® – натурално съединение, извлечено от охлюви, и други полезни вещества като витамин С, които допринасят за нормалното функциониране на ставите.

Едни от най-старите обитатели на планетата са охлювите, появили се преди повече от 500 милиона години. Те могат да се адаптират към всяка среда и нямат нужда от много храна. От древни времена им е приписвана способността да лекуват различни заболявания. Не без причина във Вавилон и Египет именно охлювът е считан за символ на вечността. С течение на времето слузта от охлюви, като лечебно средство, е била незаслужено забравена. Въпреки това днес се извършват все повече изследвания върху тези малки животинки с цел използването им като средство, подобряващо здравето.

Как действа Helixcolag + Хранителна добавка за стави на прах?

Helixcolag+ (ХеликсКолаг+) Добавка за стави 375 гр е продукт с протеин от охлюви Nutrelix® и колаген, която ще помогне на ставите за здравословното им функциониране. Всички компоненти на добавката, както и количеството им, са внимателно подбрани и преценени, за да може да се осигури необходимото ежедневно количество от полезни вещества на организма. Протеинът от охлюви Nutrelix® е натурално съединение, извлечено от уникалните мекотели, което е богато на алантоин. Веществото, което именно позволява на охлювите да поправят повредената си черупка, тъй като то действа като своеобразен „стимулатор” за размножаване на клетките.

В добавката присъстват също витaмини, минерали, екстракт от дяволски нокът, гроздови семки, хиалуронова киселина, магнезий, хондроитин сулфат и много други. Един от витамините, включен в Хеликс Колаг  375 gr, е витамин С, който е от най-често срещащите се антиоксиданти. Освен това присъствието му е необходимо, за да се развие правилната колагенова структура, която определя устойчивостта на този протеин към увреждащите механични фактори. Taзи пepфeĸтнa ĸoмбинaция oт aĸтивни pacтитeлни cъcтaвĸи пoдпoмaгa oблeĸчaвaнeтo нa cилни бoлĸи и диcĸoмфopт.

Алантоинът е химично съединение, което се среща при почти всички бозайници, с изключение на хора и примати. Неговата молекула се получава от поринов метаболизъм и присъства в урината на животните, като количеството му е изключително високо при земните мекотели – охлювите. От научните изследвания е доказана ефективността му при язва, зарастване на рани и изгаряния, а благодарение на него Helixcolag + Хранителна добавка за стави 375 гр ефективно успокоява ставната болка, забавя износването на ставните структури и намалява сковаността.

Колагенът, хондроитин сулфатът и хиалуроновата киселина, с които организмът Ви ще бъде снабден от Helixcolag + 375 gr на изгодна цена, са ценна храна за ставите. Тези регенеративни компоненти, присъстващи в продукта, стимулират образуването на нови клетки – колагенови, еластинови и пигментни. Колагенът е от групата на фибриларните протеини и се проявява в повечето тъкани и органи на тялото (между другото в костите, сухожилията, хрущялите, кожата и лигавицата). Колагеновите протеини са съставна част на извънклетъчната матрица и представляват 1/3 от всички протеини, присъстващи в тялото. Основната им функция е преди всичко да поддържат целостта и гъвкавостта на съединителната тъкан и да я направят еластична при разтягане. Освен това взаимодействат с рецепторите, отговорни за адхезията, диференциацията и растежа на клетките, поддържат коригиращи механизми и улесняват заздравяването на рани.

Колагенът може също да бъде ефективен инструмент както в терапията, така и при профилактиката на дисфункция на ставния хрущял. Установено е, че подхранването с колаген поддържа анаболните процеси, които се осъществяват в хрущяла на ставите и могат да повлияят позитивно на хомеостазата на извънклетъчния матрикс. Освен това може да се окаже полезен при симптоми на болезненост, ограничена ставна подвижност и усещане за скованост при хора с остеоартрит.

Хондроитин сулфат и хиалуроновата киселина от Хеликс Колаген + 375 гр на атрактивна цена са естествени и функционални компоненти от съединителната тъкан, осигуряващи нейната правилна хидратация. Хиалуроновата киселина е главен компонент от междуклетъчната матрица в хрущяла – ставната течност, която осигурява мекота, еластичност и вискозитет. Структурата на нейната молекула е причината за способността ѝ, дори когато е с ниска концентрация, да свързва много водни молекули чрез образуване на вискозен гел, който дава на съединителната тъкан способността да устои на външното налягане. Хондроитин сулфат също е в основата на всички видове съединителна тъкан в хрущялите и ставите като основен структурен компонент. Има забележителната способност да задържа водата в дебелината на хрущяла под формата на водни кухини, създаващи добро омекотяване и поглъщане на удари. С това съединителната тъкан става по-издръжлива. Той прави по-еластичен хрущяла. Характерно е, че влияе обезболяващо и противовъзпалително.

Суплементирането на витамин С с Helixcolag + 375 gr стимулира колагеновия синтез. Витаминът участва в много важни ензимни реакции, противодейства на вредните процеси на окисляване и влияе върху правилната работа на нервната и имунната система. Този витамин е кофактор за много ензими, активно действа в нормалния синтез на колаген, така че неговите подходящи нива са ключово важни за поддържане на правилното състояние на ставите. Антиоксидантната активност на витамин С предпазва от оксидативния стрес, който може да повлияе негативно върху състоянието на ставите. Освен това е наблюдавано, че неговият дефицит може да доведе до загуба на костна тъкан. Недостигът му се проявява главно под формата на болки в мускулите и ставите, по-бавно зарастване на рани и възпаление на венците.

Заедно с витамин С екстрактът от гроздови семки, витамин Е и цинк от продукта на прах Helixcolag + Хранителна добавка за стави допринасят също за защитата на клетките от окислително увреждане. Екстрактът от семки на грозде е богат на проантоцианидини – вид полифеноли, които са с много мощно антиоксидантно действие. Те се прилепват ефективно към клетъчните мембрани и ги предпазват от свободните радикали. Тези полифеноли могат да се свържат с колагена и да подобрят неговата еластичност и гъвкавост. Екстрактът от грозде блокира активността на циклооксигеназа-2 и на други метаболити, свързани с възпалителния процес.

Helixcolag + 375 gr ще предотврати страданието, предизвикано от артритните болки, и ще Ви възвърне радостта от движението и с помощта на добавения дяволски нокът. Тази билка подсигурява облекчаването на болките, като намалява ставното възпаление. Тя оказва силно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Полезните ѝ свойства се дължат до голяма степен на наличието на иридоиди и флавоноиди, които действат активно срещу негативните прояви на подагра, ревматизъм, миалгии, лумбаго и най-вече при артрити. Нейното най-мощно биологично активно вещество – глюкозидът харпагозид – потиска действието на ензима, отговорен за възпалението на хрущялната тъкан. Така инхибира възпалението в ставите и ги прави по-подвижни.

В състава на Хеликс Колаг 375 гр са включени и ключови минерали, за да са заздравят Вашите стави. Манганът допринася за нормалното формиране на съединителната тъкан, а магнезият подпомага функцията на мускулите и поддържането на костите в нормално състояние. Няма човек, който дори и в млада възраст да не е изпитал ужасното, мъчително преживяване на болки в ставите. Те може да засегнат всяка част от тялото Ви, от раменете и ръцете до глезените и краката. С напредването на годините болезнените стави стават все по-често явление. Това влияе на Вашето качество на живот.

Съставките на продукта Helixcolag + Хранителна добавка за стави 375 гр с отлична цена третират важни медиатори и така противодействат на възпалението, намаляват сковаността и ставните болки. Хранителната добавка ще подобри Вашата мобилност и гъвкавост, за да извършвате по-комфортно ежедневните си задачи.

Начин на употреба: Препоръчително е да се приема по 1 мерителна лъжичка от 14 грама на ден, разтворена в чаша вода или сок.

Дозировка: 14 гр (1 мерителна лъжичка)

Дози в опаковка: 26

Състав в 1 доза (14 гр - 1 мерителна лъжичка) Стойност %ПДД
Колаген 10 000 мг **
Хондроитин сулфат 500 мг **
Магнезий 375 мг **
Витамин С 80 мг **
Бромелаин 150 мг **
Охлювен протеин 50 мг **
Екстракт от дяволски нокът (прах) 40 мг **
Екстракт от гроздово семе (прах) 40 мг **
Хиалуронова киселина 38 мг **
Витамин Е 12 мг **
Цинк 5 мг **
Манган 4,8 мг **
Витамин В2 4,8 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Хранителните добавки не трябва да се използват като заместители на разнообразната и балансирана диета и здравословен начин на живот! Да се съхранява на място, недостъпно за по-малките деца! Да се съхранява на хладно и сухо място! Хранителна добавка е с подсладител! Да не се използва, в случай на стомашна или дуоденална язва или жлъчни камъни!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™