Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Green Detox 800 мг 90 капсули | Doctor Nature

Green Detox 800 мг 90 капсули | Doctor Nature
Green Detox 800 мг 90 капсули | Doctor Nature
29.90 лв
Код на продукта : Green Detox 800 mg 90 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.33 лв.

 
Бърза поръчка
Green Detox 800 мг 90 капсули | Doctor Nature

Green Detox 800 мг 90 капсули | Doctor Nature

  • Мощен детоксикиращ агент
  • За очистване на организма от вредните тежки метали и токсини
  • За подпомагане функциите на храносмилателния тракт и работата на черния дроб
  • За борба с кожни проблеми, алергии, екземи
  • За балансиране на алкалността в организма
  • За облекчаване симптомите на рефлукс и стомашни киселини
  • За поддържане на добър минерален обмен
  • Може да бъде полезна добавка за хора, които се опитват да отслабнат
  • Green Detox Капсули за Ефективна Детоксикация е на супер цена от Doctor Nature

Какво знаем за Green Detox?

Green Detox на капсули от Doctor Nature съдържа пречистен натурален бентонит (монтморилонит). Бентонитът, или бентонитовата глина, се образува от вулканична пепел. Тя получава името си от Форт Бентън в Уайоминг, където се извличат големи количества от нея. Тази глина се среща и на други места, където има находища на вулканична пепел. Монтморилонитната глина, кръстена на Монморилон във Франция, е същият вид глина.

Бентонитовата глина се е ползвала като лекарство от древни времена, и дори днес се прилага за лечение и облекчаване на различни здравословни състояния. Има изключително малък риск от странични ефекти, когато се използва в умерени количества. Бентонитовите капсули Green Detox 800 мг на супер цена са дозирани прецизно за постигане на максимален ефект при приемането им, за да се избегне риск от предозиране.

В днешната ни диета, за съжаление, снабдяваме телата си не само с ценни вещества като витамини и минерали, но и абсорбираме вещества, които в определени количества могат да бъдат вредни за здравето ни. Сред тези вещества се включват замърсители на околната среда като тежки метали, алуминий и амоняк, които могат да попаднат в хранителните продукти чрез замърсени въздух, вода и почва. Тези вещества имат неприятното свойство да се натрупват в хранителната верига. Освен това тези вещества могат да бъдат намерени в нашите жилищни и работни помещения, напр. в лекарства, козметика, домакински химикали, спрейове, бои, лакове, разтворители и дезинфектанти, технически устройства, водопроводи, енергоспестяващи крушки.

Детоксикиращият ефект на хранителната добавка Green Detox 800 мг се основава на високата способност на бентонита да се свързва с определени вещества, напр. алуминий, олово, живак, кадмий, амоняк и хистамин. Бентонитовата глина в Green Detox 800 мг има отрицателен заряд, което означава, че може да се свърже с положително заредените тежки метали и токсини. Бентонитът може да извлече вредните вещества от храносмилателната система и от там да ги отведе извън тялото. Така, по естествен начин Green Detox капсули за ефективна детоксикация възстановява баланса на алкалността в организма. Освен това при преминаване през храносмилателния тракт Green Detox създава защитен филм и има успокояващ ефект върху чувствителната стомашно-чревна лигавица, което облекчава симптомите на рефлукс и стомашни киселини.

Едно изследване върху ползите от бентонитната глина подсказва, че Green Detox може да помогне на хора, които имат синдром на раздразненото черво – състояние, което се характеризира с чести коремни неразположения и запек. Изследванията също сочат, че естествените глини като бентонит могат да помогнат за облекчаване на храносмилателни проблеми, причинени от вируси. Например ротавирусът може да причини тежка диария и лесно се разпространява от човек на човек. Green Detox 800 мг на супер цена може да се окаже незаменим помощник в справяне с този и други коремни вируси и да облекчи симптомите им.

Как действа Green Detox на капсули?

Естественото свойство на глината бентонит да се свързва с токсични вещества се използва в голямо разнообразие от области, напр. в натуропатията, в селското стопанство, за обогатяване на почвата, за пречистване на вода, в ядрената промишленост и при космическите пътувания.

Природните минерали, съдържащи се в Green Detox 800 мг, имат, наред с други свойства, специалната способност да се свързват с вредни вещества като алуминий (Al3 +), олово (Pb2 +), живак (Hg2 +), кадмий (Cd2 +), амоняк (NH4 +) ) и хистамин (C5H9N3) чрез селективен йонен обмен и адсорбция.

По подобен начин Green Detox 800 мг се приема заради способността си да се свързва със замърсители в стомашно-чревния тракт като гъба и да ги извлича от тялото по естествен начин, като вредните вещества естествено се отделят с изпражненията през червата в рамките на приблизително 24 часа, без да натоварват метаболизма.

Ефектът на продукта Green Detox капсули за ефективна детоксикация се основава на специалното му свойство да се свързва с вредни вещества, съществуващи в храносмилателната система и по този начин да разтоварва ендогенните органи, отговарящи за детоксикацията на организма. По този начин не само по-малко токсини постъпват в тялото, но дори и вече съществуващи замърсители могат да бъдат изчистени и премахнати, за да се постигне естественото динамично равновесие на човешкия организъм. Телата ни са оборудвани със система за пречистване, за да ни поддържат здрави. Кожата, бъбреците и белите дробове играят роля, но основният орган за детоксикация в организма е черният дроб. Всъщност до 25 процента от кръвта ни се намира в черния дроб по всяко време, където се филтрира и почиства. Черният дроб използва двуфазен процес на детоксикация. По време на фаза I някои химикали се елиминират, докато други се превръщат в междинни форми. По време на фаза II тези междинни форми се правят водоразтворими и след това се елиминират. Green Detox капсули за ефективна детоксикация се включва във втората фаза на детоксикация, като по този начин подпомага работата и здравето на черния дроб. Това оказва директно влияние и върху кожата, подпомагайки борбата с различни кожни проблеми, алергии, екземи.

Проучвания показват, че поглъщането на хранителни добавки от бентонитова глина като Green Detox капсули за ефективна детоксикация намалява шанса за наддаване на тегло сред тези, които приемат храни с високо съдържание на мазнини. Тъй като Green Detox 800 мг има очистващ ефект, може да е полезна хранителна добавка за регулиране на храносмилателния тракт на човек и поддържане на теглото. При перорално приложение бентонитът изгражда тънък защитен гел филм. Този защитен гел филм покрива лигавицата на стомаха и червата, при което неблагоприятните ефекти на болестотворните фактори могат да бъдат намалени и нервните краища на стомаха и червата да се успокоят. Green Detox 800 мг на супер цена е особено подходящ за детоксикация на чувствителната лигавица в храносмилателната система. Капсулните обвивки се отварят в стомаха, при което ефектът на предварително капсулираните минерали започва в стомаха.

Препоръчителен прием: 1-3 пъти дневно по една капсула преди хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90 капсули

Състав в една доза Стойност %ПДД
Пречистен натурален бентонит 800 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Важно: Важно е продуктът да се приема с обилно количество вода. Продуктът не е предназначен за постоянна употреба. Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™