Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Ginseng-Fit (Женшен) 200 капсули | Sanct Bernhard

Ginseng-Fit (Женшен) 200 капсули | Sanct Bernhard
Ginseng-Fit (Женшен) 200 капсули | Sanct Bernhard
108.90 лв.
Код на продукта : Ginseng-Fit 200 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.09 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 50 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Ginseng-Fit (Женшен) 200 капсули | Sanct Bernhard

Ginseng-Fit (Женшен) 200 капсули | Sanct Bernhard

 • Поддържа когнитивните процеси, включително добра памет
 • Намалява усещането за умора
 • Тонизира централната нервна система
 • Предотвратява обострянето на възпалителните състояния
 • Стимулира естествените механизми на имунитета
 • Насърчава доброто настроение и намалява стреса
 • Има положителен ефект върху липидния профил
 • Повишава жизнеността
 • Помага за ускоряване на регенерацията на организма
 • Подсилва физическите и умствените способности на тялото
 • Поддържа хормоналния баланс на организма
 • Предпазва от активността на свободните радикали
 • Има адаптогенно действие
 • Естествен афродизиак
 • Увеличава плодовитостта
 • Ginseng-Fit (Женшен) 200 капсули е на отлична цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Женшен (Ginseng-Fit)?

Като хранителна добавка Ginseng-Fit (Женшен) 200 капсули на невероятна цена от Sanct Bernhard съдържа екстракт от корен на женшен, който има уникални свойства и не случайно се смята за корена на младостта и енергичността. Повишава жизнеността, укрепва организма, допринася за подобряване на психомоторните показатели, повишава толерантността на организма към външните фактори и помага в борбата с инфекциите.

Тайната на Далечния Изток е жива в корена на растението женшен. Той е едно от най-ценените растения в Азия от хиляди години. Милиони хора в Китай, Корея, Япония и Индия знаят неговия легендарен ефект, на който се приписват най-разнообразни функции. Женшен е едно от най-старите лечебни растения. Вероятно се използва в народната медицина на източноазиатските страни повече от 5000 години.

Има много легенди, свързани с чудотворната сила и полезните свойства на растението. Те съдържат удивителни подробности за това как коренът от женшен възвръща младостта на старите хора, дарява отчаяните съпрузи с дългоочакваното дете, лекува нелечими болести и дори връща мъртвите от другия свят. Тези предания едва ли са се родили от нищото. Още преди 2500 години женшен и неговата лечебна сила са били възхвалявани от китайския философ и мислител Конфуций. През 10-ти век изключителният учен, философ, лекар Абу Али ибн Сина (Авицена) включил описанието на растението като лекарство във фундаменталния си труд „Канон на медицината“ – най-значителното медицинско съчинение за дълги времена. А известният ботаник Карл Линей го нарича „лек за всички болести". Коренът от растението, сдъвкан, на прах или като чай, винаги е бил ефективен тоник за повишаване на общото благосъстояние при физическо изтощение и умора, липса на концентрация, апатия, подкрепа при прекомерна физическа и умствена работа и общо повишаване на жизнеността. Женшен увеличава способността за регенерация, ускорява възстановяването и е доказан помощник при възстановяване след заболявания.

Как действа Женшен (Ginseng-Fit) на капсули?

Женшен (Ginseng-Fit) капсули с топ цена съдържа екстракт от корен на женшен. Неговите активни съставки – уникални гликозиди – помагат на тялото Ви да поддържа високо ниво на енергия и жизненост. Женшен е растение, което се използва от векове в традиционната китайска медицина за подобряване на настроението, повишаване на либидото и общото благосъстояние и запазване на здравето. Настоящите опити и изследвания потвърждават свойствата на растението, приписани му от традиционната китайска медицина.

В екстракта в капсулите Женшен (Ginseng-Fit) се съдържа цяла гама от тритерпенови гликозиди, които са мощни стимуланти и са в състояние да балансират хормоналния фон. Наличието на етерични масла се допълва от гликозиди, витамини от група В, а също и някои органични киселини. Женшен е богат на пектин, нишесте, захароза, които му придават хранителна стойност. Освен това растението съдържа алкалоиди, мастни киселини, масла и редица микро- и макроелементи. Всички те са звена от енергийните и ензимните вериги. Формата, под която се намират в растението, е най-достъпната за асимилация.

От направените изследвания е установено, че основното действие на женшен е да стимулира организма, да повишава тонуса и имунитета. В допълнение, приемането на добавки на базата на това растение води до подобрен апетит, сън, има благоприятен ефект върху общото състояние на човек, а също така подобрява мозъчната дейност. Хранителните добавки, съдържащи екстракт от корен на женшен, допринасят за по-добра адаптация към неблагоприятни външни фактори, включително температурни крайности, повишен стрес и въздействие на патогени. Това става възможно благодарение на активните компоненти от естествен произход, които са в състояние да окажат стимулиращ ефект върху определени центрове на мозъка.

Избирайки Ginseng-Fit 200 capsules, Вие ще подкрепите здравдословното функциониране на централната нервна система. Стресът е описан от редица учени като болестта на 21 век. Съвременният начин на живот, възприет от много хора (особено младите), е доста обременителен за нервната система. Постоянното напрежение, стресът, нездравословната диета и недостатъчната почивка могат да са причина за адекватна поддръжка с добавки. Установено е, че екстрактът от женшен намалява нивото на стрес. Това може да се дължи на активиране на подходящи ензимни реакции от съдържащите се в него активни вещества, които, в крайна сметка, водят до секрецията на допамин. Допаминът е невротрансмитер, отговорен за чувството на удоволствие и удовлетворение, намалявайки неприятните чувства, свързани с напрежението, предизвикано от стреса. 

Непрекъснато търсим лекарства, които биха могли да забавят симптомите на стареене. Стареенето води до неизбежното и постепенно влошаване на когнитивните функции. Изглежда, че активните съставки на женшен могат да подобрят способността за запомняне и учене, което е изключително важно, тъй като това може да забави дементивните процеси.

Употребата на женшен с помощта на капсулите Ginseng-Fit (Женшен) подобрява обменните процеси и имунитета, облекчава стреса и умората. Освен това продуктът може да Ви помогне бързо да се възстановите при тежки заболявания или в следоперативен период. Растението, чийто екстракт съдържат капсулите, стабилизира психоемоционалното състояние, укрепва нервната система, позволява Ви да сте по-издръжливи на стрес, неврози, депресия.

Коренът на женшен допринася за работата на сърдечно-съдовата система, а също така е в състояние да регулира кръвното налягане. Намалява сърдечната честота, води до увеличаване на амплитудата на контракциите на сърцето и намалява холестерола в кръвта. Ginseng-Fit (Женшен) 200 капсули на страхотна цена може да Ви помогне за здравето на кръвоносната система. Въпреки значителния напредък на медицината, сърдечно-съдовите заболявания все още са основната причина за смърт. Най-честото заболяване на артериалните съдове е атеросклерозата. То се предизвиква от хронично повишеното ниво на липидите в кръвта, съчетано с едновременно съществуващото възпаление, а това води до отлагане на плаки, съставени от окислен холестерол и калций.

Процесът може да се забави чрез промяна на диетата в комбинация с адекватна добавка. Добавката на съединенията, съдържащи се в екстракта от женшен в продукта Женшен (Ginseng-Fit) капсули, спомага за намаляване на общото ниво на холестерола, особено LDL фракцията, която е главно отговорна за склерозата. Установено е също, че в резултат на тази добавка се повишава нивото на „добрия холестерол“ – HDL, отговорен за транспортирането на потенциално вредни липиди от тъканите до черния дроб. Всичко това се извършва с помощта на притока на кръв през артериите.

Включвайки добавката Ginseng-Fit 200 capsules към Вашата диета, борбата с инфекциите ще стане по-лесна. Правилното активиране на имунната система е много важно за регулирането на хомеостазата. Както свръхекспресията, така и недостатъчният имунен отговор водят до дисбаланс. Чрез активиране на рецепторите TLR, съдържащите се в екстракта полизахариди мобилизират тялото за борба с патогените. Това се дължи на стимулиране на фагоцитните клетки – макрофаги. Тези активни вещества имат ефект и върху други подтипове на TLR рецепторите. Той обаче е обратен, тъй като в този случай те инхибират прекомерното стимулиране на имунологичните сили, предотвратявайки появата на хронично възпаление.

Женшен активира процесите на обмен на газове и производство на хормони, подобрява зрението и влияе положително върху репродуктивната система. Приемът на капсулите Женшен (Ginseng-Fit) засилева сексуалните функции. При мъжете често срещан симптом при сърдечно-съдови заболявания са сексуалните проблеми. Те засягат главно ерекцията, разстройството на която се причинява от намален съдов лумен и нарушено кръвоснабдяване на пениса. Еректилната дисфункция също може да бъде психогенна. Друг проблем, с който се сблъскват все повече мъже във все по-млада възраст, е намаляването на плодовитостта.

И двете възрастови групи могат да се възползват от добавката на екстракт от корен на женшен. Съдържащите се в него вещества помагат за постигане на ерекция, както и видимо подобряват оцеляването и подвижността на сперматозоидите, което подобрява плодовитостта.

Действието на женшен е в състояние да нормализира дейността на стомаха, има аналгетичен ефект в случай на хроничен гастрит и възстановява черния дроб. Коренът от женшен противодейства на хипоксията, активира кръвоснабдяването на организма и има благоприятен ефект върху процеса на кръвообразуване. Освен всичко казано дотук, трябва да споменем, че поради състава си коренът на растението забавя стареенето и има положителен ефект върху кожата и косата.

В обобщение, Ginseng-Fit (Женшен) 200 капсули на супер изгодна цена от Sanct Bernhard е продукт, който осигурява ефективна поддръжка на нервните функции, като подобрява настроението, намалява стреса и поддържа паметта. Повишава устойчивостта на тялото към топлина, студ, инфекции, стрес или физическо претоварване. В допълнение, той има положителен ефект върху сексуалната функция на мъжете и може да намали риска от сърдечно-съдови заболявания.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 твърди капсули 2-3 пъти на ден с чаша вода.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (2 капсули) Стойност %ПДД
Женшен корени на прах (Panax ginseng C.A. Meyer) 500 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, пречистена вода, магнезиев стеарат, натриев лаурил сулфат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Продуктът не е подходящ за хора с хипогликемия! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™