Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Gelat-Plus (Колаген) 500 гр прах | Sanct Bernhard

Gelat-Plus (Колаген) 500 гр прах | Sanct Bernhard
Gelat-Plus (Колаген) 500 гр прах | Sanct Bernhard
Gelat-Plus (Колаген) 500 гр прах | Sanct Bernhard Gelat-Plus (Колаген) 500 гр прах | Sanct Bernhard
84.90 лв
Код на продукта : Gelat-Plus Pulver 475 g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.85 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 33 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Gelat-Plus (Колаген) 500 гр прах | Sanct Bernhard

Gelat-Plus (Колаген) 500 гр прах Sanct Bernhard

  • Хидролизиран за максимално усвояване
  • Предпазва ставите 
  • Ускорява възстановяването при наранявания
  • Спомага за здрави кости и хрущяли
  • Подпомага растежа на косата и ноктите
  • Витамин С помага за защита от оксидативен стрес
  • Поддържа кожата, за да устои на видими признаци на стареене
  • Защитава целостта на лигавицата на червата
  • Колаген Плюс 500 гр на прах е на невероятна цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Хидролизиран колаген?

Колагенът е най-разпространеният протеин в човешкото тяло - представлява приблизително 25-35% от протеина в цялото тяло. Колагенът е един от основните компоненти на съединителните тъкани, включващи кожата, ставите, връзките, сухожилията, мускулите и нервите. Хидролизираният колаген е специфична форма на колаген, който се разгражда на по-малки частици, лесни за обработка. Използването на допълнителен колаген в тази форма подобрява способността на организма да абсорбира протеина и да го използва за подсилване на съединителните тъкани около тялото.

Как се хидролизира колагенът?

С напредване на възрастта съединителните тъкани по тялото могат да започнат да се променят в резултат на увреждане на ДНК, излагане на свободни радикали от околната среда, възпаления или физически наранявания. Тялото трябва да възстанови тази загубена съединителна тъкан, за да предотврати по-нататъшно увреждане на ставите, кожата и мускулите. Допълнителният прием на хидролизиран колаген и витамин С осигурява необходимите прекурсори за възстановяване на увредените съединителни тъкани и предотвратяване на по-нататъшна дегенерация.

Колаген Плюс 500 гр на прах на топ цена от Sanct Bernhard е особено полезен за подпомагане на дегенерацията в ставната тъкан, която разчита в голяма степен на образуването на хрущялна тъкан, за да предотврати триенето на костната тъкан директно върху друга кост. След като хрущялът се загуби, възпалението и дразненето, причинени от търкането на костните тъкани, само влошават състоянието.

Как действа Колаген Плюс на прах?

Известно е, че до средата на двадесетте ни години телата ни започват да губят естествената си способност да възстановяват съединителната тъкан, костите, сухожилията, връзките, хрущялите, кръвните клетки, кожата, тъканите, косата и ноктите. Учените откриха, че хидролизираният колаген може да осигури липсващите хранителни връзки, за да подпомогне способността на организма да възстановява тези критични области. Хидролизираният колаген е уникална комбинация от аминокиселини, която може да насърчи заздравяването и кондиционирането на други протеини, особено за грижа за костите и ставите. Аминокиселините са общо полезни за клетъчната репродукция и отличителният спектър на този продукт може да насърчи растежа на здрава тъкан.

Хидролизираният колаген на прах е ключова съставка на много лосиони и кремове против стареене. Както се оказва, използването на колаген за кожата може да бъде доста полезно.

Едно проучване доказва, че възрастните жени, които приемат 2,5-5,0 гр колаген на прах на ден, имат подобрена еластичност на кожата. Резултатите предполагат, че колагенът върши чудеса за стягане на кожата и против стареене. Тази констатация не е шокираща. При по-възрастните жени производството на колаген е по-ниско. Естествено, това води до отпусната кожа и образуване на бръчки. Приемането на колаген на прах е по-ефективно от локалните кремове. Когато с течение на времето колагеновите и еластиновите влакна отслабват, нашето тяло произвежда по-малко колаген. Тогава кожата губи еластичните си свойства. Кожата е по-тънка, което кара мастните отлагания да се изтласкват през отслабените влакна, което води до образуването на целулит и стрии. Бързото отслабване или наддаване ускоряват появата им. Едно проучване от 2015 г. разкрива, че хидролизираният колаген на прах значително намалява целулита и стриите.

Можем да кажем, че почти 90% от белезите от акне са в резултат на загубата на колаген и разграждането на колагеновите влакна. Приемането на Колаген Плюс на прах на супер цена от Sanct Bernhard води до възстановяването на производството на колаген, ускорява лечебния процес и премахва белезите от акне по-бързо. Неговите свойства против стареене регенерират кожните клетки, което замества повредените клетки. Метаанализ на третирането на акне разкрива, че всяка опция включва увеличаване на производството на колаген и помощ в премахването на белезите.

Използването на Колаген Плюс на прах за растеж на косата и против косопад е друго предимство, което трябва да се има предвид. Колагенът е неразделна част от поддържането на здрава коса. При липса на колаген поради разпад и ниско производство космените фоликули изтъняват, което води до косопад. Колагенът предотвратява увреждането и в същото време защитава и укрепва космените фоликули. Има дори предположения, че адекватното производство на колаген може дори да предотврати побеляването на косата. Проучване от 2015 г., публикувано в списание за разследваща дерматология, разкрива, че има тясна връзка между регенерацията на колаген от тип 4 и регенерацията на космените фоликули. Има доказателства, че приемането на колаген помага за растеж на нова коса, заедно с оздравяване на съществуващата коса.

Колагенният протеин и отслабването вървят ръка за ръка. Хидролизираните колагенови пептиди потискат апетита. Могат да променят телесния Ви състав и да помогнат за запазването на стройната фигура. Подобряването на функцията на щитовидната жлеза естествено също подкрепя метаболизма. Клинично изпитване през 2009 г. показа, че колагенът помага с 40% повече в сравнение с други форми на протеин. По принцип диетата с високо съдържание на протеин води до консумация на по-малко калории. Това води до загуба на тегло, която е по-дълготрайна. Можете да използвате Колаген Плюс на прах от Sanct Bernhard за подпомагане на отслабването и за да видите реални резултати. Колагенът има положителни ефекти върху чернодробния метаболизъм. Действа чрез повишаване на липидния метаболизъм, което намалява нивата на холестерола в кръвта. Въз основа на настоящите доказателства, колагенът облагодетелства отслабването и помага при повечето диети. Тази добавка е отличен начин да поддържате скоростта на метаболизма си.

Колагенът е жизненоважна част от хрущяла. Той поддържа хрущяла силен, което помага за защита на ставите от увреждане. Когато нивата на колаген намаляват, хрущялът започва да се разгражда и това води до повишен риск от сковани, неподвижни и болезнени стави. Ако не се лекува, може да доведе до проблеми като възпаление на ставите и артрит. Проучванията показват, че консумацията на колаген на прах се използва както при болки в ставите, така и при артрит. Преглед през 2018 г. изследва спортисти с остеоартрит. Те изпитват облекчаване на болката след употреба на колагенови пептиди. Колагеновият прах подобрява лекотата на движението на ставите, като същевременно предотвратява влошаването им. Колаген Плюс на прах от Sanct Bernhard може да бъде ефективно помощно средство при болки в ставите.

Пропускливи черва“ е състояние, при което лигавицата на чревния тракт пропуска големи хранителни молекули. Различни токсини и бактерии могат да навлязат в кръвта Ви, причинявайки различни инфекции и заболявания. Колагенът образува съединителна тъкан, която защитава лигавицата. Колагенът също така не позволява на отпадните вещества да бъдат пропуснати от тънките черва. Колаген Плюс на прах на топ цена от Sanct Bernhard облагодетелства възстановяването и укрепването на червата. Пептидите усилват производството на колаген за създаването на гладки мускулни клетки. Тези клетки лекуват лигавицата и подобряват храносмилането. Научните доказателства са в полза на използването на колаген при Синдром на пропускливи черва.

Няколко проучвания доказват връзката между възпалението на червата и различните заболявания. Киселинен рефлукс, възпаление на червата и болест на Крон са няколко примера. Изследване от 2003 г. открива връзка между храносмилателните разстройства и по-ниските нива на колаген в кръвта. Аминокиселините в Колаген на прах са това, което изгражда тъканта, изграждаща чревната стена. Възстановяването на чревния тракт води до значително подобряване на здравето на червата. Добавките с колаген също са полезни за подобряване на храносмилателния процес. Те привличат хранителни частици, което им позволява лесно да се движат през тялото. Освен това прави разграждането на храната по-малко енергоемък процес. Колагенът увеличава производството на солна киселина в стомаха. Киселината убива чуждите агенти и разгражда протеините до по-малки аминокиселини. Здравето на червата е от решаващо значение, тъй като е пряко обвързано както с мозъчната функция, така и с имунитета.

Понижените нива на колаген водят до различни неблагоприятни здравословни състояния. Най-честият изход е остеопорозата. Остеопорозата възниква, когато тялото загуби костна тъкан или не успее да произведе достатъчно от нея. С намаляването на костната плътност рискът от костни фрактури може да се увеличи. Следователно колагенът е необходим за укрепване на костите и предотвратяване на фрактури. По-високите нива на колаген помагат на костите да абсорбират повече енергия по време на физически стрес. Колаген Плюс на прах на супер цена от Sanct Bernhard може да помогне за подобряване на здравината на костите. Метаанализ от 2017 г. показва, че колагенът има определен ефект върху метаболизма на костите. Той подобрява абсорбцията на калций, като същевременно има противовъзпалителен ефект при заболявания, свързани с костите. В заключение, колагеновият протеин може да подобри степента на спазване на лечението при пациенти с остеопороза.

Хидролизираните колагенови пептиди често са без аромат и лесно могат да бъдат включени в диетата Ви. Те могат да подобрят кожата Ви, да насърчат растежа на косата и дори да увеличат загубата на тегло.

Препоръчителен прием: Приемайте 3 пъти дневно по 1 чаена лъжичка (5 гр) в 1 чаша сок или чай, разбъркайте и пийте. След това пийте много течности. Препоръчва се да приемате редовно Gelat-PLUS за период от поне 6 месеца.

Дозировка: 5 гр

Дози в опаковка: 100

Състав Стойност за една доза (5 гр) Стойност за дневна доза (15 гр прах)  %ПДД
Хидролизиран колаген 3,3 г 9,9 г **
от които      
Аланин 0,3 г 0,9 г **
Аргинин 0,2 г 0,6 г **
Аспарагинова киселина 0,2 г 0,6 г **
Глутаминова киселина 0,3 г 0,9 г **
Глицин 0,7 г 2,1 г **
Хистидин 0,03 г 0,09 г **
Хидроксилизин 0,05 г 0,15 г **
Хидроксипролин 0,4 г 1,2 г **
Изолевцин 0,05 г 0,15 г **
Левцин 0,09 г 0,27 г **
Лизин 0,1 г 0,3 г **
Метионин 0,03 г 0,09 г **
Фенилаланин 0,07 г 0,21 г **
Пролин 0,4 г 1,2 г **
Серин 0,1 г 0,3 г **
Треонин 0,06 г 0,18 г **
Тирозин 0,03 г 0,09 г **
Валин 0,08 г 0,24 г **
Калций 147 мг 441 мг 55%
Магнезий 77,5 мг 233 мг 62%
Витамин С 25 мг 75 мг 94%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено. 

Съставки: Колаген хидролизат, калциев лактат, магнезиев карбонат, подсладител фруктоза, екстракт от ацерола, малтодекстрин, витамин С, ароматизатор.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. Не използвайте при чувствителност към някоя от съставките му! Не превишавайте препоръчителната доза!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™