Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Fortify Dual Action Energy Support 30 веге капсули | Nature's Way

Fortify Dual Action Energy Support 30 веге капсули | Nature's Way
Fortify Dual Action Energy Support 30 веге капсули | Nature's Way
Fortify Dual Action Energy Support 30 веге капсули | Nature's Way
84.08 лв.
Код на продукта : Fortify Dual Action Energy Support 30 Veggie Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Не е в наличност

Цена на доза: 2.8 лв.

Продуктът не е наличен

КатегорииFortify Dual Action Energy Support 30 веге капсули | Nature's Way

  • Двойно действие за обща енергийна поддръжка
  • Подпомага храносмилателната система
  • Стимулира клетъчния растеж, енергийния обмен и мускулната функция
  • Подобрява работата на нервната и сърдечно-съдовата система
  • Подобрява чревната функция и състоянието на кожата
  • Укрепва имунната система
  • Fortify Dual Action Energy Support 30 веге капсули е на супер цена от Nature's Way

Какво знаем за Fortify Dual Action Energy Support?

Предлагаме Ви един от най-интересните нови продукти от Nature's Way – хранителната добавка Fortify Dual Action Energy Support 30 капсули на отлична цена – съчетание на пробиотици и В-витамини, които помагат на организма в преобразуването на храната в енергия!

От храната, която консумираме, се произвежда енергия, необходима за осъществяването на различните функции на нашето тяло – от ходенето и способността да говорим до храносмилането и дишането. Но защо често се оплакваме от липсата на енергия, раздразнителност или отпадналост? Отговорът се крие в това какъв вид храна съставлява ежедневната ни диета. За да увеличим енергийните резерви на организма, трябва да консумираме определени видове продукти, по-специално тези, които могат да повишат нивото на метаболизма и да поддържат необходимото ниво на енергия.

Важна роля в метаболизма и за подобряване състоянието на организма имат В-витамините. Витамин В е открит през 1912 г. от полския учен Казимир Функ. Но след известно време учените са установили, че това не е едно съединение. Витамин В е комплекс от вещества, които са обединени от присъствието на азот в състава на своята молекула. Комбинацията от тези азотни вещества е известна като витамини от група В, всеки от които е номериран: от В1 до В20. Всички съединения от тази група осигуряват правилното функциониране на нервната система и са отговорни за енергийния метаболизъм, поддържат храносмилателната система в нормално състояние, повишават устойчивостта към стрес, спомагат за стабилизирането на нивата на кръвната захар.

За абсорбирането на всички полезни вещества от храната, която консумираме, в чревната стена ключова роля имат полезните бактерии. Една от основните функции на бактериите в нашите черва е разграждането на цялата приета от нас храна до молекули, които се абсорбират от кръвта и хранят тялото ни. Чревните бактерии също участват в производството на витамини от група В, ензими и късоверижни мастни киселини, които участват в храносмилателния процес и метаболизма.

Как действа Fortify Dual Action Energy Support на капсули?

В-витамините са важни за преобразуването на храната в енергия, участват в обмяната на протеини и мазнини, в производството на невротрансмитери и имат ключово значение за правилното функциониране на нервната система. Lactobacillus & Bifidobacterium поддържат равновесието между „добри” и „лоши” бактерии. Подпомагат цялостното храносмилателно и имунното здраве.

Fortify Пробиотик с B витамини капсули ще подобри Вашия енергиен метаболизъм с двойно действие! Всяка вегетарианска капсула комбинира 20 млрд. живи бактерии от патентованите клинично проучени щамове NCFM® и BI-04® с витамини В1, В2, В6, В12, фолат, ниацин, пантотенова киселина и биотин. NCFM® и Bl-04® са търговски марки на DuPont, водещите в производството на пробиотици в САЩ, NCFM® е търговска марка на North Carolina Agricultural Foundation, Inc (Земеделска фондация Северна Каролина).

NCFM® и Bl-04® се използват по лиценз. Капсулите са устойчиви на вредните ефекти на стомашната киселина и разпределят живите култури в правилната област на тънките черва и дебелото черво, точно там, където са най-необходими.

Със специално формулираното съчетание на витамини от група B Fortify Пробиотик с B витамини капсули помага на тялото да преобразува храната, която консумирате, в енергията, нужна на организма за основните метаболитните процеси. Именно тези витамини участват в преобразуването на въглехидратите в глюкоза и разграждането на белтъчините и мазнините. Те участват в биохимичните процеси, обезпечаващи нормалната дейност на структурите на нервната система. Четири от представителите на тази група имат ключово действие при производството на енергия – рибофлавин, тиамин, пиридоксин и ниацин.

Тиамин или витамин В1 от състава му, локализиращ се в мембраните на нервните клетки, оказва съществено влияние върху процесите на регенерация на увредени нервни влакна, а също така участва в обезпечаване на енергетичните процеси в нервните клетки. Приема активно участие в преработването на белтъчини, въглехидрати и мазнини за получаване на енергия. Тъй като подобрява работата на мозъка, се определя като витамин на бодрия дух и оптимизма. От него имат нужда хора, подложени на физическо натоварване или стрес.

Рибофлавин е пряк участник в енергийните процеси, като намалява чувството на умора и отпадналост. Подобно на В1 той има положителен ефект върху функционирането на нервната система и мозъка и защитава клетките от оксидативен стрес. Също така без него не могат да се образуват червените кръвни клетки и антитела, важен е за процеса на усвояване на желязото и синтеза на хемоглобин.

Пиридоксин поддържа синтеза на транспортни белтъчини в аксиалните цилиндри, а също така има доказано антиоксидантно действие. Спомага за регулацията на хормоналната дейност, образуването на червени кръвни телца, нормалния енергиен метаболизъм и е важен за намаляване на чувството за умора и отпадналост.

Ниацин, основен елемент при въглехидратното трансформиране в енергия. Това полезно вещество е много важно за здравословното функциониране на нервната и храносмилателната система, а също и за добрия вид на кожата. Витаминът е предшественик на енергийните носители. След достигане до червата ниацин се абсорбира и транспортира в черния дроб, както и в други тъкани, под формата на NAD и NADP коензими. Тези вещества са жизненоважни за човешкото тяло, защото те са основни елементи в клетъчното дишане и по този начин са отговорни за производството на енергия. В допълнение, те оказват влияние върху ремонта на увредените ДНК. Поради това те блокират мутациите в организма, като по този начин възпрепятстват карциногенезата.

Постоянните и адекватни ежедневни хранителни нива на витамините от вида B са ключов фактор за поддържане добро здраве на клетките на нервната система, ефективен метаболизъм на невротрансмитерите и, в резултат на това, добро здравословно и физическото състояние. Допълването на нивото на витамините В може да доведе до намалено усещане за умора, по-добро настроение и по-резултатативна мозъчна работа.

Fortify Dual Action Energy Support 30 веге капсули е на страхотно добра цена и ще снабди Вашето тяло с тези важни вещества, необходими за осигуряване енергия на организма и поддържане на здравословен и активен начин на живот.

Fortify Dual Action Energy Support  30 caps поддържа двойна активност със съдържанието на Lactobacillus & Bifidobacterium, които подпомагат цялостното храносмилателно и имунното здраве, като Ви осигуряват чудесна основа за Вашия натоварен ден. Тяхната роля е да поддържат подходящата физиологична флора. Борят се с патогенните бактерии и се грижат за оптималната хомеостаза в червата. Заедно спомагат за поддържането на правилната киселинна среда в тънките черва, защитават лигавиците и насърчават редовните движения на червата.

Нарушаването на деликатния баланс между благоприятните пробиотични бактерии и неблагоприятните патогени става причина за различни стомашно-чревни смущения. Когато броят на полезните бактерии намалее, започва активното размножаване на патогените, което със сигурност ще се отрази на скоростта и пълното абсорбиране на хранителните вещества, както и на чревната перисталтика. Това може да предизвика диария или запек. Значително се увеличава рискът от развитие на чревни инфекции. Може да се появят алергии, гастрит, язва на дванадесетопръстника или на стомаха. Също така имунитетът намалява и рискът от вирусни заболявания се увеличава, усеща се умора и загуба на сила, емоционално изтощение, намалено внимание. Счита се, че приемът на лактобацили и бифидобактерии предоставя изключителни ползи при тези състояния.

Fortify Dual Action Energy Support 30 вегетариански капсули от Nature's Way на невероятна цена е нов продукт, чиято формула е с двойно действие – насърчава здравословната храносмилателна функция + подпомага енергийния метаболизъм. Източник е на важни вещества за енергийното снабдяване на тялото и четири изключително ефективни бактериални щама, способни да се колонизират в червата. Това допринася за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт, за правилната работа на имунната защита, преобразуването на храната в енергия, доброто здраве и дълголетие.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно. Може да се приема по всяко време със или без храна.

Дозировка: 1 вегетарианска капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 веге капсула) Стойност %ПДД
Тиамин (като тиамин мононитрат) 2,4 мг 200%
Рибофлавин (витамин В2) 2,6 мг 200%
Ниацин (като ниацинамид) 16 мг 100%
Витамин В6 (като пиридоксин хидрохлорид) 3,4 мг 200%
Фолат (240 мкг фолиева киселина) 400 мкг 100%
Витамин В12 (като цианокобаламин) 4,8 мкг 200%
Биотин 30 мкг 100%
Пантотенова киселина (като калциев d-пантотенат) 7,5 мг 150%
Primadophilus® Fortify ™
20 милиарда CFU
Lactobacillus plantarum (Lp-115)
Lactobacillus acidophilus (La-14)
Bifidobacterium lactis (Bl-04®)
Lactobacillus acidophilus (NCFM®)

140 мг

 

 

**

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, капсула от растителен произход (хипромелоза, джеланова гума), магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Не съдържа изкуствени оцветители, глутен, соя, консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Ако приемате някакви лекарства, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™