Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

DIM Plus 60 вегетариански капсули | Nature's Way 14810 NW

DIM Plus 60 вегетариански капсули | Nature's Way 14810 NW
DIM Plus 60 вегетариански капсули | Nature's Way 14810 NW
DIM Plus 60 вегетариански капсули | Nature's Way 14810 NW
54.92 лв.
Код на продукта : DIM-plus 60 Vegetarian Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.83 лв.


 
Бърза поръчка
DIM Plus 60 вегетариански капсули | Nature's Way 14810 NW

DIM-Plus 60 вегетариански капсули | Nature's Way

 • Високо качество, гарантирана ефикасност
 • Продукт на растителна основа
 • За подкрепа на репродуктивните функции и при двата пола
 • Срещу миома на матката, кисти, аденом на простатата
 • Действена добавка към терапията за ракови образувания в половите жлези
 • Срещу рак на гърдата
 • При предменструален синдром
 • ДИМ Плюс 60 вегетариански капсули е на изключително добра цена от Nature's Way

Какво знаем за ДИМ Плюс?

Мъжките и женските проблеми вече са се превърнали във визитна картичка на нашето общество и засягат повечето хора. Проблемите с развитие на фиброкистозна мастопатия, аденом на простатата, миоматични възли в шийката на матката са разпространени и дори вече привични. Ново откритие в медицината са две вещества, които се използват за профилактика и лечение на споменатите проблеми със здравето – индол и дииндолилметан (diindolylmethane).

Дииндолилметан е получил сложното си име заради структурата на молекулата си метан, към която са присъединени две индолни групи. Веществото се съдържа в растенията от рода на зелето. То има метаболитни функции, с които точно са свързани „бабините“ съвети да ядем в подрастваща възраст повече зеле за по-големи и красиви женски гърди.

ДИМ се съдържа и в салатата, с това растение също са свързани препоръките на древноегипетските лекари, които я препоръчвали на жените за повишаване на продуктивността и за зачеване.

Компания Nature's Way представя една своя абсолютно безопасна хранителна добавка с веществото diindolylmethane (ДИМ), която в БиоМол е на специална ценаDIM Plus 60 капсули.

Как действа DIM Plus на капсули?

Често младите момичета се съветват да консумират много зеле, за да им пораснат гърди. Но наистина ли това помага? Да, има резон в твърдението, че зелето помага в тази насока. Работата е там, че това растение в състава си има дииндолилметан (DIM). Това вещество влияе благотворно не само на тъканите на млечните жлези, но и на репродуктивното здраве. При това ползата на ДИМ е не само за жените, но и за мъжете.

ДИМ Плюс 60 веге капсули на супер цена е профилактично средство за много болести на половата система. А ако вече са налични проблеми, добавката може да бъде отлично допълнение към лечението им, тъй като свойствата ѝ са изключително полезни.

Изразените метаболитни функции на ДИМ правят веществото в DIM Plus много полезно за организма. Можете да използвате продукта без ограничения. ДИМ е с растителен произход и не е токсичен. Безвредността му се потвърждава с многобройни опити. А благотворното му влияе върху човека е доказано на практика.

Предклиничните изследвания са доказали, че ДИМ води до избирателно оформяне на метаболити на естрогена и това е свързано със здравето на гръдните жлези, вътрематочните и цервикалните тъкани. Това уникално свойство отделя ДИМ от другите растителни вещества.

Как влияе ДИМ върху организма?

 • Стимулира репродуктивната функция;
 • Повишава шансовете за зачеване на дете;
 • Поддържа нивото на естрогените;
 • Предотвратява такива болести като простатен аденом, дисплазия на маточната шийка, фиброкистозна мастопатия, миома на маточната шийка, хиперплазия на ендометриума.

Спектърът на полезно действие на веге капсулите ДИМ Плюс е по-широко от това да поддържа мъжкото и женското здраве.

ДИМ при онкологични заболявания

Invitro изследвания са доказали, че дииндолилметанът потиска раковите клетки. Присъствието е хранителния режим на много зеленчуци, които съдържат ДИМ, е отлична профилактика на рак на млечните жлези, простатата, матката. Също така е ефективно средство при назофарингеален карцином. Има случаи, при които хора са успявали да предотвратят метастази в носоглътката точно с помощта на DIM.

DIM и акне

ДИМ Плюс 60 капсули на невероятна цена помага в справянето с проблемите с възпалената кожа. Предотвратява появата на пъпки както в подрастваща, така и в по-зряла възраст.

ДИМ Плюс при наднормено тегло

Употребата на тази хранителна добавка поддържа процеса на отслабване и е особено актуална при затлъстяване. Точно затова и много диети за отслабване включват зелевите растения.

ДИМ – антиоксидант

DIM Plus на капсули защитава клетките на организма от разрушителното влияние на свободните радикали. Тъй като активното вещество в добавката проявява антиоксидантна активност, употребата ѝ забавя и процесите на стареене. Освен това допринася за запазване целостта на клетките, като предпазва човека от много болести.

При предменструален синдром

Тази хранителна добавка може да облекчи симптомите на ПМС. При много жени преди месечния им цикъл гърдите се увеличават. Това доставя известен дискомфорт, защото е съпроводено с болка. При употреба на ДИМ не се наблюдава това уплътнение на гърдите.

ДИМ е еднакво полезен за представителните и на силния, и на слабия пол. Той не само влияе положително на детеродната функция, но и действа общоукрепващо на организма.

Отзиви за ДИМ Плюс

Преди човек да започне да използва каквото и да е за подобряване и/или поддържане на здравето си, той иска да разбере какво е мнението на тези, които вече са имали опит. Някои са недоволни от хранителните добавки, в които ДИМ е активно вещество, други – напротив – пишат възторжени отзиви и хвалят подобни хранителни добавки.

Някои хора се доверяват повече на индола, докато много хора потвърждават ефективността на дииндолилметана и казват, че по нищо не отстъпва на първия. Това се обяснява с факта, че ДИМ е структурен компонент на съединението индол-3-карбинол.

Разглеждайки отзивите точно за ДИМ, можем да видим, че той се справя отлично със задачите си. Например при жени с фиброкистозна мастопатия, приемащи хранителна добавка ДИМ, какъвто е продуктът на Nature's WayDIM Plus 60 vegetarian capsules, след известно време по резултатите на УЗИ се наблюдава значително намаляване размера на кистите. В някои случаи употребата на това вещество помага напълно да се елиминира проблемът. Но това не се случва толкова бързо, колкото ни се иска.

Друг пример на употреба на ДИМ при мъже с аденом на простатата. Онези, на които им се е случило такова нещо, знаят колко мъчителни са симптомите на това заболяване. Болка при уриниране, невъзможност да спят нормално нощем заради постоянните позиви за уриниране – всичко това може да се преустанови, ако се избере правилното лечение.

Хранителната добавка ДИМ Плюс веге капсули е действено средство. То е допълнение към основния протокол. Мъжете, които водят безуспешно борба с простатния аденом дълго време, отбелязват значително подобрение именно след включването на дииндолилметан към лечението си. От това следва изводът, че веществото оказва полезно въздействие и ускорява процеса на оздравяване при това неприятно здравословно състояние.

Отзивите на хората са ценен източник на достоверна информация. Потребителите не преследват рекламна цел, няма да хвалят без причина. Тъй като повечето хора оценяват високо дииндолилметана, хранителната добавка DIM Plus е с висок рейтинг, а ние я предлагаме на много изгодна цена.

Напълно възможно е ДИМ Плюс да е точно тази хранителна добавка, която ще Ви помогне да решите проблемите със здравето си. Ако поради някакви причини не можете да консумирате много зеле, е добре да се замислите дали няма да е подходящо да включите тази добавка към хранителния си режим, особено имайки предвид, че нейният производител Nature's Way е надежден и гарантира за качеството и чистотата на продукцията си.

Защо DIM Plus използва дииндолилметан, а не Индол-3-Карбинол?

Дииндолилметан, както и индол-3 карбинол (I3C), е растително хранително вещество, намиращо се в броколи, карфиол, зеле и други подобни зеленчуци. Изследванията показват, че DIM подобрява начина на метаболизиране на естроген и други репродуктивни хормони в организма. Изследванията върху I3C са смесени, като някои изследвания показват ползи, а други изследвания имат отрицателни резултати. Като хранителна добавка DIM осигурява именно тези съединения, които се намират в зеленчуците. Той е напълно активен и готов за усвояване, докато IC3 първо трябва да бъде синтезиран в DIM и след това да бъде усвоен от организма. Когато се комбинира с витамин Е и фосфатидилхолин, DIM е много абсорбируем. От друга страна, IC3 има непредвидима скорост на абсорбция. Стабилността на IC3 е много ниска в сравнение с DIM. Някои изследвания показват, че IC3 може да причини определени странични ефекти, включително разстройство на стомаха и виене на свят. DIM няма известни странични ефекти. Следователно DIM Plus включва активен DIM. В продукта няма I3C.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно с храна. Мъжете да приемат по 2 капсули 2 пъти дневно. За интензивна употреба, приемайте двойна доза.

Дозировка: 2 веге капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 веге капсули) Стойност %ПДД

IndolPlex®

дииндолилметан (BR-DIM®) комплекс

100 мг **

Растителна смес Protectamins®

(спанак, броколи, зеле)

100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, хипромелоза, титаниев диоксид, модифицирано хранително нишесте, токоферсолан, фосфатидилхолин, силиций.

Не съдържа изкуствени овкусители, млечни продукти, глутен, консерванти, сол, захар, пшеница, мая.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не приемайте, ако сте бременна, кърмите или има вероятност да сте бременна! При използването на добавката цветът на урината може да се промени, но това не е опасно. Консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт, ако приемате някакви медикаменти!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™