Adrenal Stress Support with Relora 90 веге капсули | Now Foods

Adrenal Stress Support with Relora | Super Cortisol Support 90 веге капсули | Now Foods Най-добрият продукт за преодоляване на стреса, умората и нервното напрежение, за борба със затлъстяването, безсънието, атерос Adrenal Stress Support with Relora | Supe
Adrenal Stress Support with Relora 90 веге капсули | Now Foods
Super Cortisol Support 90 капсули | Топ Цена | Now Foods - помага за отслабване, за намаляване на умората, холестерола, кръвната захар, нервозност и други последици от стреса. Понижава нивата на кортизола при стрес. Научете повече
78.00 лв.
Без данък: 78.00 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Now Foods
 • Модел: Adrenal Stress Support with Relora 90 Veg Capsules
 • КОД: NOW-03344

Adrenal Stress Support with Relora | Super Cortisol Support 90 веге капсули | Now Foods

Super Cortisol Support 90 капсули | Now Foods - помага при стрес, излишно тегло, умора и висок холестерол

Най-добрият продукт за преодоляване на стреса, умората и нервното напрежение, за борба със затлъстяването, безсънието, атеросклерозата, намаленото  либидо и хипертонията. Капсули Super Cortisol Support with RELORA (Adrenal Stress Support with Relora​) от Now Foods на топ цена е уникална билкова и хранителна добавка за естествено понижаване на нивата на кортизола в организма и борба с негативните последици на стреса.

Функционално действие:

 • Облекчава симптомите на стресса, такива като чрезмерната нервозност, нервно напрежение,  раздразнителност, затруднена концентрация и безсъние
 • Регулира (понижава) нивата на „хормоните на апетита” – Кортизола и дехидроепиандростерона, които отговарят за наднорменото тегло и затлъстяването, предизвикано от стрес
 • Притежава седативен, хипотензивен и антистресов ефект
 • Повишава устойчивостта на нервната система към неблагоприятните въздействия
 • Нормализира състоянието на вегетативната нервна система
 • Има адаптогенно действие при преумора, повишено физическо и умствено натоварване
 • Предпазва от разрушаване на мускулната тъкан, предизвикано от стрес

Adrenal Stress Support with Relora Капсули (Super Cortisol Support Adrenal Stress Support with Relora) на супер цена представляват специално разработена ексклузивна билкова и хранителна  вегетарианска формула за поддържане на здравословните функции на кората на надбъбречните жлези и за нормализиране на нивата на Кортизола в организма. Надбъбречните жлези помагат на организма да реагира и да се адаптира към сигнали, получени от външната и вътрешната среда чрез производството на Кортизола. При хроничен физически и емоционален  стрес се наблюдава свръх-производство на кортизола до опасно високи нива.

Как действа Кортизолът при стрес?

Super Cortisol Support 90 капсули | Now Foods за преодоляване на стреса

Кортизол – стероиден хормон, който се синтезира от надбъбречните жлези и повлиява всички видове обмяна на веществата в организма. Това е така нареченият „хормон на стреса”, който усилено се произвежда при физически и психически стрес. Кортизолът играе ключова роля при появата на защитни  реакции на организма при стрес, тъй като има адаптогенно действие.

Стресът автоматично прехвърля организма в режим на оцеляване чрез произвеждане на извънредно високи нива на Кортизола. Това качество е изцяло обусловено от еволюцията. Така, например, при гладуване той поддържа нормалните нива на глюкоза в кръвта, а при емоционален или следоперационен стрес  Кортизолът не позволява на кръвното налягане да спада  до прекалено ниските нива.

Всичките механизми на действието на Кортизола са подчинени на защитата на организма и опазването на енергийните му ресурси. Във връзка с това при стрес Кортизолът предизвиква ускореното разграждане на белтъците, мазнините и въглехидратите в тъканите и повишава нивата на клетъчен метаболизъм, и, като резултат се наблюдава повишаване на апетита, увеличаване на подкожните мазнини, повишаване на кръвната захар, холестерола и кръвното налягане.
 
Super Cortisol Support от Now Foods на топ – цена е един от малкото продукти на пазара, които помагат за естествено преодоляване на негативните последици от стреса директно чрез намаляване на нивата на Кортизола да нормалните.
При постоянно високи нива на стрес, което се наблюдава повсеместно в съвременното общество, нивата на кортизола не могат самостоятелно да спаднат, затова организмът е принуден  постоянно „опазва” енергийните си ресурси и да се намира в състояние на готовност да „защити” наличните ресурси.

И така, изводът е – колкото повече стрес – толкова повече мазнини, холестеролът и кръвното налягане. По-малко стрес – по-малко мазнини...

Вземете капсули Adrenal Stress Support with Relora I Super Cortisol Support  от  Now Foods на супер цена от BioMall.bg

Кои са активните съставки на Adrenal Stress Support with Relora Супер Кортизол от Now Foods?

Витамин С – антиоксидант, необходим за нормализация функции надбъбречните жлези, укрепване на защитните сили на организма и продукцията на антистресовите хормони.

Витамин В5 (пантотеновата киселина) –„антистресов витамин”, регулира функциите на нервната система и се използва за лечение на депресивни и тревожни състояния.

Калций и Магнeзий – минерали, участващи в процесите на енергообразуване, отговарят за нервно-мускулно предаване, ефективно действат при стрес, панически атаки, депресии, безпокойство, хроничната умора.

Хром – помага за регулиране на нивата на кръвната захар и холестерола, участва в регулацията на липидната обмяна. Помага за намаляване на апетита. Необходим за образуване на енергията.

Какво представлява RELORA (РЕЛОРА)?


Super Cortisol Support 90 капсули | Now Foods съдържа Релора - помага за отслабване и намаляване на стресRELORA (патентована смес от кората на Магнолия (Magnolia officinalis)  и Фелодендрон (Phellodendron amurense bark) ) - регулира (понижава) нивата на „хормоните на апетита” – кортизола и дехидроепиандростерона, които отговарят за наднорменото тегло, предизвикано от стрес, намалява апетита и помага за контролиране на теглото. При проведените изследвания японските учени откриха, че кората на Магнолия има антистресов эфект и многократно по-мощен антиоксидантен ефект от витамина С, а също така притежава болкоуспокояващи, противовъзпалителни, спазмолитични и хипотензивни свойства.
Фелодендрон (Амурски бархат) – е реликтово растение,  използва при лечението на психостении, тонизира при умствената преумора и притежава редица други здравословни качества, подобни и допълващи тези на магнолията.

Екстракт от зелен чай  оказва общоантиоксидантно  и съдоукрепващо действие, помага за изгаряне на мазнини, понижаване на холестерола и извеждане на токсините от организма.

Соев лецитин се явява вай-важен структурен компонент на мозъчните клетки. Недостигът му често води до неврологични заболявания. Лецитинът помага за по-добра умствена дейност, увеличава работоспособността и паметта.

Ашвагандата намалява физическата умора, придава жизнената и сексуалната енергия, предотвратява стареенето на клетките.

Босилек  (Ocimum tenulflorum) – понижава продукцията на стресовите хормони, нормализира нивата на адреналина, норадреналина, серотонина, помага при проблеми с очите, кожата, устната кухина.

Гъбите “рейши”  (Ganoderma lucidum) повишават защитата на тялото срещу стрес и инфекции, придават енергия и чувството за щастие, предотвратяват сърдечно-съдови заболявания. В Китай те се смятат за едно от най-важните лекарствени растения, възвръщащи младостта и удължаващи живота.

Родиола (Rhodiola rosea) - наричат го още „сибирски жен-шен” притежава тонизиращи свойства – намалява умората, повишава физическата и умствена работоспособност, намалява нервното напрежение. Използва се като адаптоген и стимулатор при преумора, астения, неврози.

Банаба (Lagerstroemia speciosa)  – лековито растение от Юго-източна Азия и Филипини, съдържа галова и корозолична киселини, които балансират нивата на кръвната захар и холестерола, контролират апетита, подобряват качеството на съня и намалява стреса

Колко бързо ще има ефект от приема на Super Cortisol Support с РЕЛОРА (Adrenal Stress Support with Relora)?

Super Cortisol Support е натурална биоактивна добавка, която е разчитана на дългосрочен прием. Действието на Adrenal Stress Support with Relora (Super Cortisol Support с РЕЛОРА) е насочено на естественото преодоляване на симптомите на стреса и повишените нива на кортизола, както и на естествено отслабване и изгаряне на мазнини. Този естествен процес е по-бавен, но за сметка на това няма странични ефекти. Затова не трябва да разчитаме на мълниеносен ефект, а по-добре да се осигурим редовен прием на Adrenal Stress Support with Relora​ Super Cortisol Support от Now Foods за определено време.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте 1 капсула 3 пъти дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД
Витамин С (от калциев аскорбат)33 мг37%
Пантотенова киселина (от калциев пантотенат)10 мг200%
Калций (от калциев царбонат и аскорбат)12 мг1%
Магнезий (от магнезиев оксид)8 мг2%
Хром (от Хром хелавит AAC)20 мкг57%
Relola™ (патентована смес от екстракт от кора на Magnolia officinalis и екстракт от кора на Phellodendron amurense)200 мг**
Екстракт от Зелен Чай (листа) (мин. 50% EGCg)90 мг**
Екстракт от Ашваганда (корен)20 мг**
Екстракт от Свещен босилек  (листа)20 мг**
Гъба рейши на прах20 мг**
Екстракт от корен на родиола20 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: хипромелоза, силициев диоксид, аскорбил палминат. 

Не съдържа: Захар, сол, соя, мая, пшеница, глутен, мляко, яйца, ракообразни и консерванти. 

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Само за възрастни! Ако сте бременна, кърмите, приемате някакви лекарства или страдате от някакво заболяване, се консултирайте с лекар преди употреба!

Състав
СъставкиVitamin C (from Calcium Ascorbate) 33 mg 60% Pantothenic Acid (from Calcium Pantothenate) 10 mg 100% Calcium (from Calcium Carbonate and Ascorbate) 12 mg 2% Magnesium (from Magnesium Oxide) 8 mg 2% Chromium (from Chromium Chelavite® AAC) 20 mcg 15% Relora® (a proprietary blend of a patented** extract from Magnolia 200 mg † officinalis bark and a proprietary extract from Phellodendron amurense bark) Green Tea Extract (Camelia sinensis) (Leaf) 90 mg † (min. 95% Total Polyphenols and 50% EGCg) Soy Lecithin 50 mg † Ashwagandha Extract (Withania somnifera) (Root) 20 mg † (min. 4.5% Withanolides) Holy Basil Extract (Ocimum tenulflorum) (Leaf) 20 mg † (min. 2% Ursolic Acid) 20 mg † Reishi Mushroom (Ganoderma lucidum) (Whole Fruiting Body) 20 mg † Rhodiola Extract (Rhodiola rosea) (Root) (min. 3% Rosavins) 20 mg † Banaba Extract (Lagerstroemia speciosa) (Leaf) 4 mg † (min. 1% Corosolic Acid)
НЕ съдържаЗахар, сол, мая, пшеница, глутен, мляко, яйца, ракообразни и консерванти.
Други съставкиЦелулоза, модифицирани храни и царевично нишесте, силиций, магнезиев стеарат и магнезиев карбонат, декстрин и малтодекстрин.
Прием и дозировка
Прием и употребаПриемайте по 1 капсула 3 пъти дневно.
ВниманиеВнимание: Да не се използва от бременни и кърмещи жени. Да се пази от деца.Хора които взимат лекарства да се консултират с лекар преди употреба.

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Adrenal Stress Support with Relora 90 веге капсули | Now Foods

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.