Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Beta Glucan 250 мг 60 капсули | Jarrow Formulas GLUCAN

Beta Glucan 250 мг 60 капсули | Jarrow Formulas GLUCAN
Beta Glucan 250 мг 60 капсули | Jarrow Formulas GLUCAN
Beta Glucan 250 мг 60 капсули | Jarrow Formulas GLUCAN
93.88 лв.
Код на продукта : Beta Glucan 250 mg 60 capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.56 лв.

 
Бърза поръчка
Beta Glucan 250 мг 60 капсули | Jarrow Formulas GLUCAN

Beta Glucan 250 мг 60 капсули | Jarrow Formulas

 • Мощен антиканцероген
 • Против вирусни инфекции
 • Спомага обмяната на веществата
 • Стимулира имунната защита
 • Има радиопротекторно действие
 • Бета Глюкан 250 мг 60 капсули от Jarrow Formulas действа антиоксидантно

Какво знаем за Бета глюканите?

Бета-глюканите представляват семейство полизахариди мономери на D-глюкоза, съединени посредством бета-гликозидни връзки и отличаващи се помежду си по молекулярна маса, плътност и триизмерна структура. Биологичната активност на глюканите е многовекторна и зависи от много фактори, преди всичко, от типа и конфигурацията на връзките между съставящите остатъци захари, степента на разклоненост на страничните вериги биополимери, молекулярната маса на полизахаридите, разтворимостта във вода. Бета глюканите се съдържат преди всичко в някои видове гъби и бактерии.

Като хранителна добавка Beta Glucan 250 мг 60 капсули от Jarrow Formulas на специална цена не се подлага на ферментативна фрагментация в стомашно-чревния тракт. Той се захваща от клетките на лигавицата на червата и активно се пренася в субмикозния слой, където активира макрофагите, а чрез тях и лимфоцитите, отговарящи за защитата на ендотела, тоест за местния имунитет. Благодарение на механизма на репопулация на активираните лимфоцити от чревната лигавица, той дисеминира в лигавиците на различни органи, като по този начин обезпечава тяхната защита от инфекции.

Как действа Бета Глюкан на капсули?

Бета Глюкан 250 мг 60 капсули на Jarrow Formulas на супер цена активира фагоцитарната функция на макрофагите и усилено синтезира и освобождава такива вещества, като цитокини (интерлевкини, интерферон), които се явяват като сигнал за други клетки на имунната система, например Т- лимфоцити, фактора на растежа на епидермални клетки, фактора на ангиогенезата. Част от бета глюканите попадат в черния дроб с потока на кръвта през порталната вена, където се захващат от Купферовите клетки, които в отговор на взаимодействието с полизахаридите отделят цитокини, активиращи системния имунитет. Beta Glucan стимулира продукцията на тумор некрозис фактора, който, на свой ред, активира моноцитарната система на имунитета. По този начин, продуктът активира както местния имунитет, обезпечавайки защита на организма от проникване на антигени, така и системния имунитет, което води до унищожаване на вече проникналия в организма чужд генетичен материал и възстановяване на имунната хомеостаза. Той повишава адекватно активността на имунната система без прекалено да я стимулира, което нерядко е причина за възникване на автоимунни заболявания

Бета Глюкан на Jarrow Formulas може да се използва в качеството на средство за профилактика на рецидивиращи бактериални, вирусни, гъбични, паразитни инфекции и в условията на първични и вторични имунодефицити от различна етимология, а също при алергични заболявания (алергичен ринит, бронхиална астма, атопична екзема). Той е многовекторен модулатор на биологичната активност на организма със значителен имуномодулиращ потенциал, позволяващ използването му при много заболяания и патологични състояния и оказващ съществено влияние на функционалността на имунната система. Повишаването на имунитета способства за най-добра отбрана на организма пред вируси, паразити, бактерии, а също така против аберация на клетъчния растеж, действа като профилактика на онкологични заболявания. Beta Glucan 60 капсули понижава нивото на холестерол и помага при високо кръвно налягане, оказва положително влияние на растежа на пробиотични видове бактерии в чревния тракт и подобрява състава на липидите в кръвта. Той притежава карциностатично действие и абсорбира възможните карциногенни вещества в хранителния тракт, като способства за тяхното извеждане от организма. Разтваря се частично в стомаха и тънкото черво, което води до удебеляване на тънкото черво и забавяне на процеса на реабсорбция на холестерол и жлъчни киселини и повишено отделяне на изпражнения. Продуктът ограничава контакта между храносмилателните ензими и хранителните вещества, като намалява тяхната абсорбция. Намалява равнището на глюкоза в кръвта и секрецията на инсулин. Бета Глюкан 60 капсули от Jarrow Formulas съкращава риска от заболявания на сърдечно-съдовата система, като исхемична болест, инфаркт и кардиологични проблеми. Подобрява храносмилането и чревната микро-флора. Той има противораков ефект и повишава ефективността от химиотерапия. Ефективен е против патогенни микроорганизми, способства за бързо обновяване на клетките, ускорява процесите на регенерация, стимулира синтеза на колаген и забавя процесите на стареене.

Още ползи при прием на Beta Glucan:

 • Помага при гъбички
 • При физически и психически стрес
 • Противовъзпалително средство
 • Помага при алергии
 • Срещу атеросклероза
 • Бета Глюкан 250 мг 60 капсули от Jarrow Formulas на изгодна цена стимулира процесите на регенерация
 • Използва се при бронхиална астма
 • Подходящо средство при екзема
 • Регулира артериалното налягане

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане на празен стомах с пълна чаша вода.
Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Екстракт от Saccharomyces cerevisiae (обезпечава поне 80% дълги разклонени бета 1,3 / бета 1,6 глюкани) 250 мг **

 

 

 

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.
Други съставки: целулоза, магнезиев стеарат (растителен произход), силициев диоксид. Капсулата се състои от желатин.
Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™