Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Ascorbyl Palmitate 500 мг 90 капсули | Source Naturals

Ascorbyl Palmitate 500 мг 90 капсули | Source Naturals
Ascorbyl Palmitate 500 мг 90 капсули | Source Naturals
Ascorbyl Palmitate 500 мг 90 капсули | Source Naturals
65.00 лв.
Код на продукта : Ascorbyl Palmitate 500 mg 90 capsules Source Naturals
Тегло: 0.00 kg
Наличност : 2 - 3 Дни

Цена на доза: 0.72 лв.

Продуктът не е наличен

КатегорииAscorbyl Palmitate 500 мг 90 капсули | Source Naturals

 • Силна антиоксидантна активност
 • По-мека и лесно усвояваща се форма на витамин С без странични ефекти
 • За неутрализиране на токсини, тежки метали, свободни радикали
 • За подсилване на имунните възможности и укрепване на здравето
 • Срещу вируси и бактериални болести
 • Предпазва от развитие на диабет, рак, остеопороза и други сериозни патологии
 • За надлежно пречистване на организма от всякакви вредни елементи и вещества
 • Понижава нивата на холестерола, предпазвайки от атеросклероза
 • Аскорбил Палмитат 500 мг 90 капсули е на изключително добра цена от Source Naturals

Какво знаем за Аскорбил Палмитат?

Аскорбил Палмитат от 500 мг на капсули от Source Naturals на топ цена е особена форма на витамин С, която се разтваря в мазнини. Благодарение на това си свойство капсулите на Аскорбил Палмитат проникват в клетките на организма и оказват силен антиоксидантен ефект.

С течение на времето нашите клетки, които се състоят от мазнини, започват да обрастват в токсични елементи и се разрушават. Този процес може да се сравни с корозията на метала. Попадайки в човешкия организъм, Аскорбил Палмитат изпълнява „антикорозираща работа“, като защитава обвивките на клетките от окисляване, образуване на токсични радикали и, в крайна сметка, от разрушаване.

Аскорбил Палмитат е антиоксидант с положително действие, потиска производството на меланин, изсветлява пигментните петна и предпазва от появата на нови. Благодарение на това, че прониква отлично в клетките на кожата, това вещество намира приложение и в козметичната индустрия, като защитава кожата от ултравиолетовите лъчи, стимулира синтеза на колаген в организма, забавя стареенето на кожата и възстановява клетките ѝ.

Аскорбил Палмитат е известен на хората като хранителна добавка Е304, която много често може да се срещне в списъка с компоненти на много хранителни продукти. На външен вид изглежда като бял прах, който има лимонов вкус, той е сложен етер на мастния компонент на аскорбиновата киселина. Среща се в природата, а може да се синтезира и изкуствено. Използват го в хранителната промишленост като вещество, което предотвратява окисляването на хранителните продукти и образуването на горчив вкус в тях. Тоест той изпълнява ролята на хранителен антиоксидант. 

Как действа Аскорбил Палмитат на капсули?

Хранителната добавка Ascorbyl Palmitate 500 мг 90 капсули се усвоява добре и няма противопоказания. Като по-мека форма на витамин С, тя е подходяща за хора, които имат проблеми с храносмилателната система. Веществото действа синергично при взаимодействието си с други антиоксиданти. Усилва действието на токоферолите, ретинола и другите антиокислители, като:

 • Предпазва клетките от разрушаване от свободните радикали;
 • Пречиства кръвоносните съдове (полезен продукт е за хора, които са склонни към развитие на тромбове);
 • Участва в синтеза на колаген;
 • Подобрява функционирането на всички жизненоважни системи в организма.

Процесът на разграждане в храносмилателния тракт на съставни киселини протича бавно. Аскорбиновата киселина се окислява до оксалова киселина, чието токсично действие до голяма степен се неутрализира от палмитиновата киселина. Продуктите на разпад се извеждат от организма по естествен начин.

Аскорбил Палмитат на супер цена:

 • Помага на организма да синтезира белтъка колаген, който е основа за мускулите, костите, хрущялите, съдовете, кожата и всички тъкани в организма.
 • Ускорява процесите на регенерация при рани.
 • Влияе противостресово – при всякакъв вид стрес запасите от витамин С се изхабяват бързо. На първо място, това засяга хората, които пушат, употребяват алкохол и страдат от затлъстяване. Нивото на витамин С в кръвта е маркер (индикатор) за нивото на здравето.
 • Защитава от вирусни и бактериални инфекции: Ascorbyl Palmitate капсули от Source Naturals стимулира образуването на имунни клетки, интерферон и антитела. Използването на тази добавка намалява времето за протичане на ОРВИ с 23%. И обратното – дефицитът на витамин С води до отслабване на имунитета. Регулярният прием на този продукт може да предотврати риска от усложнения като пневмония и белодробни инфекции.

Освен това добавката влияе положително при лечението на дифтерия, пневмония и грип. Подобрява общото състояние, апетита, съня, намалява интоксикацията. Предпазва „добрия“ холестерол от окисляване, намалява нивата на „лошия“ и предотвратява развитието на атеросклероза. При хора с високо съдържание на витамин С в менюто им и/или с прием на добавки на неговата основа, каквато е Аскорбил Палмитат от 500 мг на капсули, рискът от инсулт намалява с почти 50%, за разлика от при хората, които страдат от дефицит на витамина.

Добавката защитава от вредното въздействие на външната среда, усилва детоксикиращата функция на черния дроб и подпомага прочистването на тялото от токсичните вещества, радионуклидите, тежките метали, нитратите. Доказано е, че само след два дни липса на постъпване на витамин С, намалява количеството на ензимите в чернодробните клетки, които пречистват организма ни от токсините.

Употребата на Аскорбил Палмитат на невероятна цена от Source Naturals подобрява доставянето на кислород към всички клетки, като прониква във вътрешността на еритроцитите (клетките на кръвта, които пренасят кислорода), защитава ги от разрушаващата сила на свободните радикали. Освен това подпомага и доставянето на витамин Д в клетките, като така предпазва от развитие на остеопороза. При дефицит на аскорбинова киселина витамин D не е толкова ефективен.

Добавката активира фолиевата киселина, благодарение на което Ascorbyl Palmitate 500 mg 90 капсули подпомага действието ѝ. Фолиевата киселина е необходима за профилактика на пороци в развитието на бебето в утробата на майката, а в съчетание с витамините В6 и В12 – за профилактика на инфаркт и инсулт.

Чрез приема на продукта Аскорбил Палмитат Вие ще подпомогнете за по-доброто усвояване от организма Ви на желязо, затова се препоръчва да използвате добавката, ако страдате от желязодефицитна анемия, а също и от обилна менструация.

Интересното на витаминът С, който Source Naturals предлага под формата на капсули Аскорбил Палмитат от 500 мг, е, че подпомага синтезирането на едни от най-важните невромедиатори – норадреналин и антистресови хормони-кортикостероиди. Освен това възстановява структурата на ендотела (вътрешните стени на съдовете) при хора с исхемична болест на сърцето, хипертония, захарен диабет и при пушачите.

Тази хранителна добавка е способна да намали риска от образуването на тромбове в съдовете, тъй като помага да се намали агрегацията (слепването) на тромбоцитите (кръвни клетки). В съчетание с витамин Е пък забавя развитието на невро-дегенеративни болести като болест на Алцхаймер например.

Тъй като е антиоксидант, молекулата на витамин С отдава 1 или 2 електрона на свободния радикал и го прави неактивен. Както знаем, свободните радикали са причина за почти 100 болести, такива като възпаления, болести на сърцето, съдовете, очите, захарен диабет тип 2, ракови болести, а също са причина и за преждевременното стареене. Приемайки капсулите Аскорбил Палмитат, Вие до голяма степен ще се защитите от всичко това.

Аскорбил Палмитат защитава ДНК клетките от увреждането на свободните кислородни форми, блокира образуването на канцерогенни нитрозамини от нитратите и намалява риска от образуване на тумори. Добавката може да намали риска от развитие на рак, на първо място, рак на стомаха при хора с атрофичен гастрит и рак на червата, тъй като неутрализира нитратите – вещества, които се съдържат в големи количества в колбасните изделия, а също и в плодовете и зеленчуците, отглеждани в почва с много амонячни добавки. Намалява и риска от рак на млечните жлези, простатата, бъбреците.

Можем смело да кажем, че витамин С, и съответно по-меката му форма Аскорбил Палмитат, на чиято основа е разработена хранителната добавка от компания Source Naturals и която ние в БиоМол предлагаме на много изгодна цена, увеличава възможността да водите здравословен начин на живот и свежда до минимум негативните въздействия на нездравословния такъв.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 5 капсули на ден с храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Витамин С (като аскорбил палмитат) 203 мг 338%
Калций 52 мг 5%
Аскорбил палмитат (като естер на витамин С) 500 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: дикалциев фосфат, желатин (капсула), колоиден силициев диоксид и магнезиев стеарат.

Не съдържа мая, млечни продукти, яйца, глутен, царевица, соя, пшеница, захар, нишесте, сол, консерванти или изкуствени оцветители и аромати.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, може да сте бременна, правите опити да заченете или кърмите, се консултирайте с Вашия лекар преди употреба!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™