Animal Juiced Aminos 30 Дози Universal Nutrition

Animal Juiced Aminos 30 Дози I Universal Nutrition За здрава физика и психика Поддържа мускулатурата и костите Предпазва от сериозни заболявания Подпомага половите функции Стимулира производството на ва Animal Juiced Aminos 30 Дози I Universal Nutrition З
Animal Juiced Aminos 30 Дози I Universal Nutrition За здрава физика и психика Поддържа мускулатурата и костите Предпазва от сериозни заболявания Подпомага половите функции Стимулира производството на ва Animal Juiced Aminos 30 Дози I Universal Nutrition З
Animal Juiced Aminos 30 Дози I Universal Nutrition За здрава физика и психика Поддържа мускулатурата и костите Предпазва от сериозни заболявания Подпомага половите функции Стимулира производството на ва Animal Juiced Aminos 30 Дози I Universal Nutrition З
Animal Juiced Aminos 30 Дози I Universal Nutrition За здрава физика и психика Поддържа мускулатурата и костите Предпазва от сериозни заболявания Подпомага половите функции Стимулира производството на ва Animal Juiced Aminos 30 Дози I Universal Nutrition З
Animal Juiced Aminos 30 Дози Universal Nutrition
Animal Juiced Aminos на прах 30 дози от Universal Nutrition подпомага възстановяването на организма след натоварване и подобрява синтеза на протеини. Animal Juiced Aminos ускорява метаболизма и гори мазнините. Научете повече

Animal Juiced Aminos 30 Дози I Universal Nutrition

 • За здрава физика и психика
 • Поддържа мускулатурата и костите
 • Предпазва от сериозни заболявания
 • Подпомага половите функции
 • Стимулира производството на важни елементи и вещества за доброто здраве на тялото
 • Подобрява обменните процеси
 • Стимулира правилното развитие и растеж на организма и всички органи и системи в него
 • Подпомага функционалността на щитовидната жлеза
 • За добра памет и мозъчно здраве
 • Animal Juiced Aminos 30 Дози е на страхотна цена от Universal Nutrition

Какво знаем за Animal Juiced Aminos?

Animal Juiced Aminos от Universal Nutrition осигурява необходимите аминокиселини за силна психика и крепко здраве

Аминокиселините са строителни елементи, от които се построяват белтъчните структури като например – мускулните влакна. Организмът ги използва за собствения му растеж, възстановяване, укрепване и изработването на различни хормони, антитела и ензими. Първата аминокиселина – Аспарагин – е открита през 1806 година, а последната, открита в белтъците – Треонин – е била идентифицирана през 1938 година. Всяка аминокиселина има тривиално (традиционно) название, често свързано с източника, от който е извлечена. Например, Аспарагин за пръв път е открит в аспержите (Аспарагус), Глутаминовата киселина – в глутена на пшеницата, глицин бил наречен така заради сладкия му вкус (от гръцки Glykys означава сладък).

Animal Juiced Aminos 30 Дози от Universal Nutrition на изгодна цена съдържа незаменими и заменими аминокиселини, които ще помогнат на спортистите не само да възстановят изгубените сили след тренировките, но и да повишат спортните си постижения, мускулната маса и физическата издръжливост.

Как действа Animal Juiced Aminos на прах?

Animal Juiced Aminos 30 Дози (368 гр)  подпомага синтезирането на белтъчините. Продуктът съдейства за строежа на белтъците в целия организъм, а от получените белтъци се построява цялата наша плът – връзките, жлезите, сухожилията и мускулите, косата и ноктите и всеки орган в организма. Важно е да разберем, че получените белтъчини не са еднообразни, а всяка има своето предназначение за определена цел. Още едно важно преимущество от приема на Animal Juiced Aminos на прах от 368 гр е съдействието му за подобряване работата на мозъка. Аминокиселините изпълняват ролята на невромедиатори, все едно пропускат нервните импулси през себе си от клетка в клетка. Струва си да се знае, че витамините и полезните вещества могат да функционират нормално само тогава, когато в организма присъстват достатъчно аминокиселини от всеки вид. От всички аминокиселини има такива, които отговарят за мускулите – построяват ги и ги снабдяват с необходимата енергия.

Animal Juiced Aminos на идеална цена подпомага функциите на нервната система и помага за детоксикацияРолята на включените аминокиселини в състава на Animal Juiced Aminos за организма:

 • Аргинин – отговаря за обмена на веществата в мускулите и е незаменимо вещество за възстановяването на хрущялната тъкан. Възстановява и поддържа кожата, укрепва сърдечния мускул и връзките, играе важна роля в имунната система и спира развитието на рак. Освен това аминокиселината подпомага функционирането на нервната система и съдейства за произвеждането на ензими и хормони. Увеличава мускулната маса, намалява процента на мастната тъкан в организма и пречиства черния дроб от шлаки и токсични вещества. Оказва положително влияние върху кръвоносните съдове.
 • Валин в Animal Juiced Aminos на прах 30 дози от Universal Nutrition отговаря за поддържане обмена на азот в тялото. Освен това контролира нивото на серотонина, регулира метаболизма на белтъчините и е пълноценен източник на енергия за мускулните клетки. Подпомага синтеза на витамин Б3, повишава мускулната координация и намалява чувствителността на организма към студ, жега и болка
 • Хистидин – това вещество защитава от радиация и е строителен компонент за червените кръвни телца. Играе важна роля в имунитета, а една от най-отличителните характеристики на Хистидин е, че може да се трансформира в други вещества като хистамин и хемоглобин. Освен това той подпомага снабдяването на органите и тъканите с кислород, извежда от тялото тежките метали, укрепва имунитета и регулира киселинността в кръвта. Ускорява зарастването на рани, активира механизмите на растеж и съдейства за образуването на миелинови обвивки на нервните клетки. Предпазва организма от радиационни лъчения
 • Глутамин оптимизира киселинно-алкалния баланс, а освен това ефективно помага да се понижи тягата към цигарите и алкохола. Много добре помага при язва и мускулна дистрофия. Предотвратява мускулния катаболизъм и ускорява възстановяването на организма, а освен всичко това, неутрализира вредното влияние на свободните форми на кислородAnimal Juiced Aminos от Universal Nutrition увеличава енергията в мускулите и повишава физическата издръжливост
 • Глицин в съдържанието на Animal Juiced Aminos 368 гр отговаря за по-скоростното възстановяване на увредените тъкани. Други важни негови функции са формирането на здрава мускулна тъкан и превръщането на глюкозата в енергия. Също така това вещество регулира дейността на централната нервна система и контролира храносмилането. Защитава от клетъчно разрушение и подпомага строежа на ДНК и РНК. Подпомага абсорбирането на Калций, регулира нивата на кръвната захар и процеса на поглъщане на глюкоза от скелетните мускули.
 • Изолевцин – подпомага правилното регулиране на захарта в кръвта. Присъствието на тази аминокиселина в организма има важно значение за производството на хемоглобин, който повишава качеството на кръвта и регулира количеството холестерол в плазмата на кръвта, а също така поддържа артериалното налягане.
 • И Левцин е включен в състава на Animal Juiced Aminos (с вкус на Грозде или на Портока) на прах на топ цена. Тази аминокиселина възстановява мускулните тъкани, костите и кожата. създава условия за обмяната на азота, намалява кръвната захар и подпомага синтеза на протеините. А освен това премахва изтощението.

Animal Juiced Aminos на невероятна цена премахва депресията и подобрява когнитичните умения

 • Лизин – необходима е за правилното усвояване на Калций, разпределя го правилно за оптималния растеж и подхранване на костите. Също така укрепва сърдечния тонус, усилва резистентността на организма и намалява холестерола. Увеличава и броя на антителата и стимулира производството на креатин (който е нужен за преработването на мазнините в енергия). Има успокояващи и противовъзпалителни свойства.
 • Метионин – помага срещу алергии от химичен произход, а също и при остеопороза. И тази аминокиселина помага да се преработват мазнините, съдейства за формирането на колаген, подобрява тонуса на косата и предпазва от преждевременна еякулация.
 • Таурин също присъства сред компонентите на Animal Juiced Aminos 30 дози. Той е просто необходим при хипогликемия, при заболяване от атеросклероза и отговаря за метаболизма на жлъчните киселини.
 • Треонин – поддържа имунитета, регулира обмяната на белтъците и мазнините и предотвратява отлагането на мазнини в черния дроб. Влияе благотворно на състоянието на черния дроб и контролира психическото здраве.
 • Фенилаланин – съдейства за правилното циркулиране на кръвта, помага при мигрена, подобрява концентрацията и паметта и действа добре при депресия. Тя играе важна роля в хормоналните процеси, които влияят на мозъчната дейност и на общото физическо и психическо здраве на човека. Освен това усилва половата активност, регулира дейността на надбъбречните жлези и щитовидната жлеза, намалява болката и стимулира метаболизма. Съдейства за горенето на мазнините и помага за порастване на мускулите. укрепва и сухожилията и връзките. В допълнение на всичко това, Фенилаланин помага и при Паркинсон, Витилиго, хронична умора, затлъстяване, алкохолизъм.

Начин на употреба: Смесете 1 мерителна лъжичка (~12.57 мг) в 250300 мл вода и консумирайте 2 пъти дневно преди, по време и след тренировка.

Дозировка: ~12.57 мг

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (12.57 гр)Стойност%ПДДСъстав в 1 доза (12.57 гр)Стойност%ПДД
Анаболитна BCАА ЕАК матрица6000 мг Смес от Аминокиселини4000 мг 

BCAA смес

(Левцин, Изолевцин, Валин)

 **Таурин **
Лизин **Цитрулин Малат **
Аргинин **Глутамин **
Метионин **AgmaPure™ **
Фенилаланин **GlycoCarn® **
Треонин **ArginoCarn® **
Хистидин **Sustamine™ **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки:

Гроздов сок: естествени аромати, цитрусова киселина, ябълчена киселина, сукралоза, aцесулфам калий, Red #40 Lake, FD&C Blue #1

Портокалов сок: цитрусова киселина, естествени и изкуствени аромати, ябълчена киселина, aцесулфам калий, сукралоза, FD&C Yellow #5, FD&C Yellow #6.

Съдържа соя. Произведено в съоръжения, обработващи мляко, соя, яйца, ядки, риба, миди, пшеница.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Animal Juiced Aminos 30 Дози Universal Nutrition

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.