Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Ambrosia B17 100 мг 60 капсули | Doleran Pharma

Ambrosia B17 100 мг 60 капсули | Doleran Pharma
Ambrosia B17 100 мг 60 капсули | Doleran Pharma
33.90 лв.
Код на продукта : Ambrosia B17 100 mg 60 capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.57 лв.

 
Бърза поръчка
Ambrosia B17 100 мг 60 капсули | Doleran Pharma

Ambrosia B17 100 мг 60 капсули | Doleran Pharma

 • Високо качество, гарантирана ефикасност
 • Силна антиракова активност
 • Натурален продукт на основата на кайсиеви ядки
 • Подпомага терапията на рак
 • Стимулира имунната система за справяне с инфекции и вируси
 • Профилактика на онкологични състояния
 • За спиране на метастазите
 • Амброзия B17 100 мг 60 капсули е на изключително добра цена от Doleran Pharma

Какво знаем за Амброзия B17?

Сред привържениците на нетрадиционните методи за помощ и справяне с онкологичните болести витамин В17 се ползва с голяма популярност. Специалистите вярват, че това е ефективен противораков компонент. Но с това не приключва списъкът с полезните качества на амигдалин, от който е направена хранителната добавка на Doleran PharmaАмброзия B17 100 мг 60 капсули, която ние в БиоМол предлагаме на топ цена. Тази добавка оказва комплексно въздействие върху работата на всички системи в организма, като му помага да противостои на инфекциите.

Добавката Амброзия B17 е всъщност витамин Б17, познат още като амигдалин. Много медици не го признават за лекарствено вещество, затова няма точни инструкции как да се използва, но ценността му за организма на човека се изследва и към момента. Това е химично съединение, което в природата се съдържа в костилките на кайсиите, прасковите и бадемите. В случая с капсулите Амброзия B17, витаминът е извлечен от кайсиеви ядки. В състава му влизат съединенията цианид (който се смята за отрова) и глюкоза.

Витаминът Б17, който присъства в Ambrosia B17 100 мг на Doleran Pharma, за пръв път е открит в бадемите, използвали са го като лекарствено средство при редица болести още древните египтяни. А днес, спрямо статистиката, най-малко случаи на рак има в Индия, където употребяват много кайсиеви ядки и бадеми.

Как действа Ambrosia B17 на капсули?

Витаминът в Амброзия B17 100 мг капсули на специална цена е важен за жизнената дейност на човека, второто му име – амигдалин, е дошло заради откриването на това вещество в бадемите. Много хора го наричат „противоречиво вещество“ – учените спорят за ползите му. В състава си то съдържа две молекули захар: цианид и бензалдехид. И все пак основната ползва от употребата на добавките с него, каквато е Амброзия B17, е, че унищожава раковите клетки, а освен това има и обезболяваща функция, нормализира обмяната на веществата, преустановява процесите на стареене.

Процеса на борба на Амброзия B17 с рака е следният:

 • Увредените клетки поглъщат витамина, който съдържа цианид, заради което загиват.
 • Амигдалинът заема мястото на вредните вещества в организма, като така му позволява да работи нормално.

Ако в организма няма достатъчно от даденото вещество, се появяват следните симптоми:

 • Бързо изтощение;
 • Възприемчивост към болести;
 • Нарушения в обменните процеси;
 • Влошаване на вътрешните процеси.

Основното свойство на капсулите Амброзия B17, както вече споменахме, е противораковото. Привържениците на народната медицина са сигурни, че амигдалинът оказва въздействие върху раковите клетки, намалява размера на туморите, а освен това възпрепятства разпространението на болестта в организма и метастазирането в клетките на други органи. Медиците не могат да използват витамина като основно лечение, но като добавка допускат използването му при лечението на рак.

Продуктът Амброзия B17 (Витамин Б17) оказва комплексно положително въздействие върху организма:

 • Подобрява и стимулира обменните процеси;
 • Облекчава болезненото състояние при артрит;
 • Стабилизира артериалното налягане, полезен е за хипертоници;
 • Забавя стареенето на клетките;
 • Проявява болкоуспокояващ ефект;
 • Бори се с депресивното настроение.

Освен това се смята, че това витаминно вещество може да пречиства организма от продуктите на окисляване и от свободните радикали. Амброзия Б17 предотвратява развитието на тромбоза, повишава качеството на зрението и помага да се елиминират последиците от стреса.

Амброзия B17 – принцип на действие

Витаминът Б17 предизвиква много противоречиви мнения и обсъждания. Според някои учени това е невероятно ефективно противораково средство, а според други – полезното му действие е измислено.

Първите опити с витамина са проведени върху животни, с тяхна помощ са успели да докажат, че влизащият в състава на Амброзия B17 витамин наистина оказва пагубно въздействие върху клетките на туморите. Но при това цианидът не засяга здравите клетки.

Проведените след това експерименти са се основавали на това, че грамотното предписване на правилните дози амигдалин прави опасните образувания по-уязвими и по-лесно поддаващи се на лечението на рака. Учените са установили, че централната част на туморите е наситена по-малко с кислород, отколкото крайните му части и клетките, които се намират извън пределите на образуванието. Заради липсата на кислород антираковата терапия става практически неефективна, затова в повечето случаи лечението не дава положителни резултати.

В лабораторни условия специалистите са доказали, че точно Б17 подпомага насищането на тези клетки с кислород, което значи, че те стават по-чувствителни към въздействащите върху тях лекарствени препарати. По данни от експерименти противораковият ефект се изразява в специалната формула на веществото. Амброзия В17 съчетава циановодород и глюкоза. Встъпвайки във взаимодействие с болната клетка, молекулата амигдалин започва да се разгражда, в резултат на което се образува бензалдехид. Той превръща молекулата на глюкозата в мощна отрова, която убива раковите образувания.

Имайте предвид, че ракът живее благодарение на захарта. Захар има и в кайсиевите и прасковените ядки и в бадемите. Затова при прием на добавката Амброзия Б17, която предлагаме на много добра цена, е редно да намалите съдържанието на захар в ежедневното си хранене.

Другото, което трябва да имате предвид, е, че за да окаже антираков ефект, Амброзия В17 сама по себе си няма да е достатъчна. Комплексното въздействие се постига благодарение на съчетанието на тази добавка с други компоненти, които съставят основата на противораковата диета. В хода на клинични опити са достигнали до извода, че амигдалинът си взаимодейства ефективно с витамините Е, С, А, а също и с ензимите, които активират работата на храносмилателната система. Във всеки случай, преди да коригирате менюто си и да въведете които и да е противоракови храни и вещества, трябва да се консултирате със специалист.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно, а при необходимост може да увеличите дозата до 2-3 таблетки на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Екстракт от кайсиеви ядки 100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™