Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Aloe Vera чист сок 1000 мл | Sanct Bernhard

Aloe Vera чист сок 1000 мл | Sanct Bernhard
Aloe Vera чист сок 1000 мл | Sanct Bernhard
Aloe Vera чист сок 1000 мл | Sanct Bernhard
44.90 лв.
Код на продукта : Aloe Vera Juice 1000ml Sanct Bernhard
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.9 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 17 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Aloe Vera чист сок 1000 мл | Sanct Bernhard

Aloe Vera чист сок 1000 мл | Sanct Bernhard

 • Неразреден сок (99,7%) на пресни растения от алое вера
 • Регулира функционирането на храносмилателната система
 • Богат на ценни хранителни вещества
 • Благоприятно действа на чревната микрофлора
 • Подкрепя механизмите за защита
 • Хидратира, подхранва и ревитализира кожата
 • Ускорява заздравяването на рани и увреждания на кожата
 • Антимикробен и противогъбичен ефект
 • Антиоксидантно действие
 • Осигурява повече жизненост и енергия
 • Има сертификат IASC за качество
 • Aloe Vera чист сок 1000 мл е на топ цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Чист Сок от Алое?

От векове алое се използва като натурална козметика и лек за хиляди различни заболявания. Открийте невероятните му свойства и се насладете на максималните ползи от това популярно лечебно растение с помощта на хранителната добавка Aloe Vera чист сок 1000 мл на страхотно добра цена от Sanct Bernhard!

Лечебните свойства на алое вера са познати и ценени в света на натуралната медицина от векове. Откато човекът е открил, че месестите листа на алое съдържат истинско богатство от активни вещества, които не само влияят положително на здравето, но и подобряват външния вид на кожата и косата, той започва активно да използва това растение. Алое вера е ползвано като слабително още през Средновековието, а египтяните дори са го използвали за балсамиране на трупове. Римляните и гърците оценявали растението заради способността му да намалява падането на косата, а индийците вярвали, че то спомага за забавяне на процесите на стареене.

В момента алое се отглежда на почти всички географски ширини и е достъпно в почти всяко кътче на света. Заслужава обаче да се отбележи, че идва от тропическите райони на Африка, Близкия изток и някои острови, разпръснати из Индийския океан. Полезните свойства на алое се крият в сочните, богати на хранителни вещества листа. Въпреки че са 99% вода, те съдържат много ценни витамини, минерали и вещества с антиоксидантни свойства.

Въпреки че растението изглежда като вид кактус, то принадлежи към семейство „Лилии” и не е свързано с кактусите. Расте на височина малко повече от половин метър и има месести, леко сиво-зелени листа с бели малки шипчета, растящи от дъното на стъблото. Месестите листа на растението са склад за животворна влага, в която се съдържат около 220 активни вещества като витамини, ензими, минерали, аминокиселини и полизахариди. Сред полизахаридите заслужава да се отбележи изключително ценното вещество ацеманан, което спомага за укрепване на имунната система. Това вещество също се произвежда и от човешкото тяло по време на пубертета. Огромното количество от активни биологични вещества в алое вера го правят уникално растение, което няма равно на себе си сред другите представители от флората. Безспорно то е един от естествените продукти, който успешно се бори с много и различни заболявания.

Как действа Чист Сок от Алое?

Чист Сок от Алое 1000 мл с топ цена е неразреден сок от алое вера, получен от пресни растения на сорта Aloe vera barbadensis Miller, който се характеризира с висока хранителна стойност. Грижливата преработка веднага след получаването на сока от алое вера позволява да се получи безупречна формула на продукта и да се запазят най-ценните биологични свойства, така че сякаш е от прясно откъснат лист. Продуктът е сертифициран от Международния научен съвет за алое, IASC.

Алое вера (Aloe barbadensis, Aloe vera L.) е сортът, който съдържа най-много биологично активни вещества. Листата на вида са източник на много съединения, включително: 17 от всичките 22 аминокиселини, витамини С, Е и от група В, много минерали. В момента растението е особено популярно, що се отнася до дерматологията и козметиката, заради богатството на биоактивните вещества, които съдържа. Освен това алое вера намалява риска от сърдечен удар и болестта на Алцхаймер и има благоприятен ефект върху храносмилателната и дихателната система – помага при астма и хронична обструктивна белодробна болест.

Aloe Vera Juice 1000ml съдържа сок от алое вера, който е изключителен продукт. Изключителността на неговите промотиращи здравето свойства е свързана с наличието и разнообразие от биологично активни съединения и на специфични биостимулатори, които работят синергично с всички компоненти, намиращи се в чистия сок. В него има и веществата, които се срещат естествено в човешкия организъм. Това съдържание е уникално, защото не е открит нито един друг продукт от растителен произход, който да съдържа толкова високи нива на биостимулатори.

Aloe Vera чист сок 1000 мл се произвежда от неразреден сок (качество IASC) на свежи растения от алое вера. Листата на растението се състоят от вода в 96%, а останалите 4% са хранителни вещества, които са 270 различни съединения, характеризиращи се с висока биологична активност. Сокът представлява смес от тези много вещества, от които следните са най-биоактивни: алоенини (противогъбични свойства), гликопротеини (имуномодулиращи свойства), хромонови производни (антиоксидантни свойства и UV-филтри) и ензими – супероксид дисмутаза, която неутрализира супероксидните анионни радикали и карбоксипептидазата, която инхибира пропускливостта на клетъчните мембрани и облекчава възпалението и алергичните реакции. Сокът съдържа още полизахариди със способността да буферират киселини и основи, да неутрализират токсините и да стимулират синтеза на антитела.

Алое вера също е богат източник на протеини, които се срещат под формата на асимилиращи се високо усвоими аминокиселини. В растението са открити 18 различни аминокиселини, включително лизин, треонин, валин, левцин, изолевцин, фенилаланин. Сокът от алое вера доставя и много минерали (Mg, Ca, Fe, Mn, Cu, Na, K, Co, Mo, Sr, Ba) и витамини (E, C, B1, B2, B3, B6, B12, фолиева киселина).

Чист Сок от Алое 1000 мл с топ цена осигурява на Вашия организъм антиоксидантна подкрепа. В листата му са открити много вещества с антиоксидантен потенциал. Те премахват излишъка от свободни радикали от организма, който може да допринесе за развитието на много от цивилизационни заболявания и за ускоряване на стареенето. Заедно с това укрепва имунитета на организма.

В проучване върху гризачи е установено, че след прилагане на сок от алое се увеличава производството на фактори, отговорни за стимулирането на имунната система. Освен това образуването на мастоцити е ограничено. Твърде голямото количество от тези клетки могат да причинят възпаление и тежки алергични реакции, свързани с прекомерно отделяне на хистамин.

Чист Сок от Алое 1000 мл ще помогне за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт. Благодарение на съдържанието на много противовъзпалителни, антимикробни и противогъбични съединения алое вера действа като естествен антибиотик и инхибира развитието на много патогени, например Streptococcus, Candida albicans, Staphylococcus и Helicobacter pylori, които са отговорни за стомашните язви.

Сокът от алое вера регулира микрофлората в храносмилателната система – полизахаридите, присъстващи в него, стимулират развитието на пробиотична микрофлора. Освен това помага за елиминиране на хроничните запеци (спомага за нормализиране на движението на червата и съдържанието на вода в изпражненията), стимулира организма да отстранява токсините, улеснява храносмилането на храната и облекчава болката. Заради тези свойства сокът на алое вера може да се използва например в случай на синдром на раздразненото дебело черво и болест на Крон.

Алое вера има силно противовъзпалително действие. Веществата, които присъстват в неразредения сок от Aloe Vera Juice 1000ml, спират пътя на активността на COX-1 циклооксигеназата и ограничават производството на PGE2. Освен това те инхибират освобождаването на други маркери на възпалението, като TNF-aлфа или IL-1B. Такива свойства са особено важни за ограничаване на възпалителните процеси при автоимунни заболявания.

Приемът на Чист Сок от Алое 1000 мл ще помогне за поддържане на балансирани нива на кръвната захар. Някои съединения, изолирани в листата му, оптимизират секрецията на инсулин и в допълнение сенсибилизират тъканта към нейните ефекти. В проучвания, проведени с участието на диабетици, е доказано, че след двумесечно редовно допълване с алое при всички участници се наблюдава подобрение на концентрацията на глюкоза в серума и се забелязва намаляване на нивото на HbA1c.

Алое вера се използва и в козметологията и дерматологията. Дерматологичната активност на сока от алое вера, съдържащ се в продукта Aloe Vera чист сок 1000 мл, е свързана, преди всичко, с наличието на гликопротеини и полизахариди. Полизахаридите влияят на целостта на протеините и корнеоцитни липидни структури, благодарение на които спомагат за укрепване на защитната бариера на епидермиса. Освен това той се бори с възпаленията, омекотява и защитава кожата, облекчава проблемите и предотвратява нейната сухота.

Алое вера влияе върху активирането на Лангерхансовите клетки и макрофагите. Те секретират цитокини, които подпомагат регенеративните процеси в кожата. Благодарение на това се предотвратяват инфекции, предизвикани от нарушаване целостността на кожата, и се ускорява заздравяването при изгаряния, измръзвания и дерматологични лезии при хора, подложени на рентгенова терапия. Полизахаридите, съдържащи се в сока от алое вера, също стимулират активирането на епидермалния клетъчен растежен фактор (EGCG), отговорен за производството на нови колагенови влакна и засилват заздравяването на рани.

В заключение, Aloe Vera чист сок 1000 мл на чудесна цена от Sanct Bernhard е продукт с многостранни свойства, укрепващи здравето. Редовната употреба на продукта подобрява имунитета, поддържа храносмилателната система, премахва възпаленията и спомага за регенерирането и възстановяването на тъканите във Вашето тяло.

Начин на употреба: 20 мл сок от алое вера (приблизително 2 супени лъжици) чист или смесен с плодов сок, да се приема три пъти дневно преди хранене.

Дозировка: 20 мл

Дози в опаковка: 50

Състав в 1 доза (20 мл) Стойност %ПДД
Алое вера 19,9 гр **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Дръжте далеч от деца! Сокът от алое вера е натурален продукт. Различията във външния вид, цвета и вкуса са естествени и не представляват влошаване на качеството.

 

 

https://www.green-master.eu/products/aloe-1000-ml-chist-sok за снимка

https://www.sanct-bernhard.com/en-GB/products/aloe-vera-juice - за състав

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™