Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Nutrisorb Течен витамин B 15 мл | BioCare

Nutrisorb Течен витамин B 15 мл | BioCare
Nutrisorb Течен витамин B 15 мл | BioCare
Nutrisorb Течен витамин B 15 мл | BioCare
29.90 лв
Код на продукта : Nutrisorb Methyl B Complex 15 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност


 
Бърза поръчка
Nutrisorb Течен витамин B 15 мл | BioCare

Nutrisorb Течен витамин B 15 мл | BioCare

  • Най-важните В витамини в една хранителна добавка
  • Лесен прием, гарантирано качество
  • Подобрява състоянието на нервната система
  • Предпазва от патологии
  • Увеличава психическия потенциал
  • Срещу различни психологични разстройства
  • Добра профилактика на сложни заболявания
  • Vitasorb Liquid Vitamin B 15 ml е на топ цена от BioCare

Какво знаем за Vitasorb Liquid Vitamin B?

Групата витамини В е много важна за организма ни. Тя присъства в повечето мултивитаминни комплекси за повишаване на имунитета. Витамин В е открит едва през 1912 година, но след известно време станало ясно, че това не е едно единствено съединение. Това е цял комплекс от вещества, в състава на които присъства азот. Днес съвкупността от тези молекули е позната като група Б витамини. Всеки елемент си има собствен номер и отговаря за различни функции в нашия организъм. Освен това някои от тях изобщо не са витамини, а се отнасят към аминокиселините.

В природата тези вещества не се срещат отделно и свойствата им са сходни. Те изпълняват функциите си в комплекс. Тъй като това са водоразтворими съединения, те се извеждат доста бързо от нашето тяло. Затова трябва да се стремим да попълваме запасите им постоянно.

Това е причината компания BioCare да пусне на пазара комплекс, който съдържа едни от най-важните В витамини за човека – хранителната добавка Vitasorb Liquid Vitamin B 15 ml, която предлагаме за Вас на супер цена.

Как действа Vitasorb Течен витамин B?

За да разберете защо добавката Vitasorb Течен витамин B 15 мл от BioCare на специална цена е толкова добра, ще разгледаме действието на всеки един от витамините, включени в нейния състав.

Витамин В1

Този елемент от съдържанието на Vitasorb Vitamin B течен нормализира дейността на много системи храносмилателната, сърдечно-съдовата, нервната. Той стимулира мозъчната активност, кръвотворението, влияе на кръвната циркулация. Подобрява апетита, тонизира червата и сърдечния мускул.

Също така тиамин (другото име, с което е известно това съединение) предпазва от поява на неврити, полиневрити, периферни парализи. Влияе добре при кожни болести с нервен характер като псориазис, обриви, екземи. Употребата на Vitasorb Течен витамин B от 15 мл повишава способността за усвояване на информацията от мозъка, избавя от депресивни състояния и помага да се избавите от редица психологични патологии.

Витамин В2

Ролята на този елемент от състава на Vitasorb Liquid Vitamin B на изключително изгодна цена е много голяма при окислително-възстановителните реакции, преобразуването на аминокиселините, синтезирането на други витамини в тялото ни и т.н. Полезните свойства на веществото, познато още като рибофлавин, са много, без него нито една от системите в организма ни не може да функционира нормално. Приемът на добавката подпомага образуването на някои хормони и еритроцити, а освен това съдейства за по-добрия синтез на аденозинтрифосфорна киселина (горивото на живота), предпазва ретината на очите от вредното влияние на слънчевите лъчения, повишава остротата на самото зрение и адаптацията в тъмното.

Приемът на Vitasorb Течен витамин B от BioCare съдейства за възпроизвеждането в организма на стресовите хормони. Хората, чиято работа е свързана с постоянни нервни претоварвания и напрежение, стрес, ще се почувстват много по-добре при регулярна употреба на тази хранителна добавка. При постоянно негативно въздействие върху нервната система витаминът Б2 се изчерпва и нервната система остава незащитена.

Освен това веществото е необходимо за нормалното разграждане на мазнините, белтъците и въглехидратите. Влияе на нормалната дейност на целия организъм, тъй като влиза в състава на ензимите. А също така рибофлавин оказва значително въздействие на външността и състоянието на кожата.

Витамин В2 намалява въздействието на негативните фактори върху нервните клетки, подпомага всички имунни процеси и съдейства за възстановяването на лигавиците, включително и на стомашната, което означава, че употребата на продукта витамин B на капки помага и при стомашни язви.

Витамин В3

Неговите полезни свойства са неизброими, защото той участва активно в обмяната на веществата и предпазва организма ни от много неприятни състояния. Приемът на Vitasorb Liquid Vitamin B 15 мл подпомага възстановителните процеси, има съдоразширяващо действие, подпомага клетъчното дишане, въглехидратния и белтъчния обмен, подобрява отделянето на стомашни сокове. Ниацинът (както е известен още този витамин) съхранява нервната система стабилна, той е като един невидим стража.

Ниацин е необходим за метаболизма на протеините, синтеза на генетичен материал, полезен холестерол, мастни киселини, а освен това съдейства за нормалната мозъчна дейност. Веществото нормализира съдържанието на холестерол в плазмата на кръвта, поддържа работата на сърцето и усилва кръвообращението. Подпомага преобразуването на захарта в енергия, влияе благотворно на сърдечно-съдовата система, като разширява периферните съдове, и така кръвообращението се подобрява, а освен това се понижава рискът от възникване на съдови и сърдечни патологии.

Заради съдържанието на ниацин в състава на Vitasorb Течен витамин B 15 мл добавката помага при диабет, остеоартрит, нервно-психични разстройства (депресия, понижена концентрация, алкохолизъм, шизофрения), пелагра.

Витамин В6

Основната функция на този елемент от съдържанието на добавката Течен витамин В от 15 мл на изгодна цена е да подпомага обмяната на аминокиселините, които служат за изграждане на белтъците в тялото ни. Той подпомага по-доброто усвояване на мастните киселини, влияе на синтеза и работата на много ензими, спомага за по-доброто използване на глюкозата в тялото ни, като заедно с това не позволява да има скокове в съдържанието ѝ в кръвта. Нормализира метаболизма в тъканите на главния мозък, подобрява паметта. Благодарение на нормалното разпределяне на глюкоза добавката от BioCare Vitasorb® В – течен витамин Б въздейства положително на нервната система, повишава работоспособността, а заедно с В12, В9 и В1, включени в състава на продукта, оздравява сърдечната система и съдовете, предпазва от възникване на исхемия, атеросклероза и инфаркт.

Този витамин нормализира калиево-натриевия баланс в тялото. Много добре влияе добавката при: анемия, левкемия, морска болест, хепатит, нервни болести, кожни патологии, атеросклероза, захарен диабет. Заради наличието на В6 витамина продуктът има и диуретични свойства – извежда излишната течност и помага за понижаване на кръвното налягане. Великолепен помощник в борбата с депресиите, тъй като усилва синтеза на серотонин и норепинефрин, които са антидепресанти с природен произход.

Витамин В9

Това вещество от състава на В-комплекса от BioCare на капки на невероятна цена има удивителни полезни качества, някои от учените го наричат „витаминът на доброто настроение“. Точно той е необходим за произвеждането на „щастливи“ хормони, а освен това съдейства за по-добрия синтез на хемоглобина. Веществото влияе на деленето на клетките, растежа и развитието на всички тъкани, подобрява състоянието на имунната система, поддържа сърдечно-съдовата система. Човешкият организъм има нужда от фолиева киселина (така е познат този витамин) за синтеза на аминокиселини, рибонуклеиди, ензими и други. Влияе положително на кръвотворната система и на функционирането на левкоцитите. Въздейства благотворно на здравето на черния дроб и на храносмилателната система като цяло.

Витаминът от Б групата с номер 9 подпомага предаването на импулси между клетките на нервната система, регулира възбуждащите и потискащите процеси в тази система, намалява последиците от нервните напрежения.

Витамин В12

Основната полза от този витамин, включен в съдържанието на капките Vitasorb Liquid Vitamin B 15 ml, е кръвотворната му функция – помага за развитието на еритроцитите. Освен това е неоценим за изграждането на нервни влакна. Оказва и значително влияние върху обмена на веществата, движението на липидите и въглехидратите в тялото.

Кобаламинът (другото наименование на витамин В12) влияе благотворно на мастния обмен в чернодробните тъкани, оптимизира състоянието на нервната система, обменните процеси, намалява холестеролното съдържание в кръвта. Той стимулира деленето на клетките. Влияе и на състоянието на обвивката на нервите, с което ги предпазва от разрушение.

Произведено във: Великобритания

Начин на употреба: 4 капки, приемани ежедневно във вода с храна, под езика или по професионално указание. Разклатете добре преди употреба.

Дозировка: 4 капки

Състав в 1 доза (4 капки) Стойност %ПДД
Витамин Б1 10 мг 909
Витамин Б2 1.4 мг 100
Ниацин 10 мг 63
Витамин Б6 10 мг 714
Фолат 10 мкг 50
Витамин Б12 10 мкг 400
Пантонтенова киселина (Витамин Б5) 2.3 мг 38

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Съставки: пречистена вода, витамин В1 (тиамин хидрохлорид), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), ниацин (никотинамид), витамин В5 (калциев пантотенат), витамин В2 (рибофлавин), стабилизатори (акациева смола, ксантанова гума), консервант (калиев сорт) Киселина (лимонена киселина), фолат (калциев L-метилфолат), витамин В12 (метилкобаламин).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Този продукт не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот! Не превишавайте препоръчания дневен прием! Ако сте под лекарско наблюдение, моля, консултирайте се с лекар преди употреба!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™