Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Vitasorb Течен витамин B 15 мл | BioCare

Vitasorb Течен витамин B 15 мл | BioCare
Vitasorb Течен витамин B 15 мл | BioCare
Vitasorb Течен витамин B 15 мл | BioCare
19.80 лв
Код на продукта : Vitasorb Liquid Vitamin B 15 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Размер на доза: 10 капки

 
Бърза поръчка
Vitasorb Течен витамин B 15 мл | BioCare

Vitasorb Течен витамин B 15 мл | BioCare

  • Най-важните В витамини в една хранителна добавка
  • Лесен прием, гарантирано качество
  • Подобрява състоянието на нервната система
  • Предпазва от патологии
  • Увеличава психическия потенциал
  • Срещу различни психологични разстройства
  • Добра профилактика на сложни заболявания
  • Vitasorb Liquid Vitamin B 15 ml е на топ цена от BioCare

Какво знаем за Vitasorb Liquid Vitamin B?

Vitasorb Течен витамин B от BioCare съдържа важни витамини от група В за здравето.Групата витамини В е много важна за организма ни. Тя присъства в повечето мултивитаминни комплекси за повишаване на имунитета. Витамин В е открит едва през 1912 година, но след известно време станало ясно, че това не е едно единствено съединение. Това е цял комплекс от вещества, в състава на които присъства азот. Днес съвкупността от тези молекули е позната като група Б витамини. Всеки елемент си има собствен номер и отговаря за различни функции в нашия организъм. Освен това някои от тях изобщо не са витамини, а се отнасят към аминокиселините.

В природата тези вещества не се срещат отделно и свойствата им са сходни. Те изпълняват функциите си в комплекс. Тъй като това са водоразтворими съединения, те се извеждат доста бързо от нашето тяло. Затова трябва да се стремим да попълваме запасите им постоянно.

Това е причината компания BioCare да пусне на пазара комплекс, който съдържа едни от най-важните В витамини за човека – хранителната добавка Vitasorb Liquid Vitamin B 15 ml, която предлагаме за Вас на супер цена.

Как действа Vitasorb Течен витамин B?

За да разберете защо добавката Vitasorb Течен витамин B 15 мл от BioCare на специална цена е толкова добра, ще разгледаме действието на всеки един от витамините, включени в нейния състав.

Витамин В1

Vitasorb Течен витамин B на топ цена поддържа доброто състояние на нервната система при психическо натоварване и стрес.Този елемент от съдържанието на Vitasorb Vitamin B течен нормализира дейността на много системи храносмилателната, сърдечно-съдовата, нервната. Той стимулира мозъчната активност, кръвотворението, влияе на кръвната циркулация. Подобрява апетита, тонизира червата и сърдечния мускул.

Също така тиамин (другото име, с което е известно това съединение) предпазва от поява на неврити, полиневрити, периферни парализи. Влияе добре при кожни болести с нервен характер като псориазис, обриви, екземи. Употребата на Vitasorb Течен витамин B от 15 мл повишава способността за усвояване на информацията от мозъка, избавя от депресивни състояния и помага да се избавите от редица психологични патологии.

Витамин В2

Ролята на този елемент от състава на Vitasorb Liquid Vitamin B на изключително изгодна цена е много голяма при окислително-възстановителните реакции, преобразуването на аминокиселините, синтезирането на други витамини в тялото ни и т.н. Полезните свойства на веществото, познато още като рибофлавин, са много, без него нито една от системите в организма ни не може да функционира нормално. Приемът на добавката подпомага образуването на някои хормони и еритроцити, а освен това съдейства за по-добрия синтез на аденозинтрифосфорна киселина (горивото на живота), предпазва ретината на очите от вредното влияние на слънчевите лъчения, повишава остротата на самото зрение и адаптацията в тъмното.

Приемът на Vitasorb Течен витамин B от BioCare съдейства за възпроизвеждането в организма на стресовите хормони. Хората, чиято работа е свързана с постоянни нервни претоварвания и напрежение, стрес, ще се почувстват много по-добре при регулярна употреба на тази хранителна добавка. При постоянно негативно въздействие върху нервната система витаминът Б2 се изчерпва и нервната система остава незащитена.

Освен това веществото е необходимо за нормалното разграждане на мазнините, белтъците и въглехидратите. Влияе на нормалната дейност на целия организъм, тъй като влиза в състава на ензимите. А също така рибофлавин оказва значително въздействие на външността и състоянието на кожата.

Витамин В2 намалява въздействието на негативните фактори върху нервните клетки, подпомага всички имунни процеси и съдейства за възстановяването на лигавиците, включително и на стомашната, което означава, че употребата на продукта витамин B на капки помага и при стомашни язви.

Витамин В3

Неговите полезни свойства са неизброими, защото той участва активно в обмяната на веществата и предпазва организма ни от много неприятни състояния. Приемът на Vitasorb Liquid Vitamin B 15 мл подпомага възстановителните процеси, има съдоразширяващо действие, подпомага клетъчното дишане, въглехидратния и белтъчния обмен, подобрява отделянето на стомашни сокове. Ниацинът (както е известен още този витамин) съхранява нервната система стабилна, той е като един невидим стража.

Vitasorb Течен витамин B от BioCare поддържа здравето на сърцето, мозъка, храносмилателната система, регулира нивото на холестерол и подобрява конгитивните функции.

Ниацин е необходим за метаболизма на протеините, синтеза на генетичен материал, полезен холестерол, мастни киселини, а освен това съдейства за нормалната мозъчна дейност. Веществото нормализира съдържанието на холестерол в плазмата на кръвта, поддържа работата на сърцето и усилва кръвообращението. Подпомага преобразуването на захарта в енергия, влияе благотворно на сърдечно-съдовата система, като разширява периферните съдове, и така кръвообращението се подобрява, а освен това се понижава рискът от възникване на съдови и сърдечни патологии.

Заради съдържанието на ниацин в състава на Vitasorb Течен витамин B 15 мл добавката помага при диабет, остеоартрит, нервно-психични разстройства (депресия, понижена концентрация, алкохолизъм, шизофрения), пелагра.

Витамин В6

Основната функция на този елемент от съдържанието на добавката Течен витамин В от 15 мл на изгодна цена е да подпомага обмяната на аминокиселините, които служат за изграждане на белтъците в тялото ни. Той подпомага по-доброто усвояване на мастните киселини, влияе на синтеза и работата на много ензими, спомага за по-доброто използване на глюкозата в тялото ни, като заедно с това не позволява да има скокове в съдържанието ѝ в кръвта. Нормализира метаболизма в тъканите на главния мозък, подобрява паметта. Благодарение на нормалното разпределяне на глюкоза добавката от BioCare Vitasorb® В – течен витамин Б въздейства положително на нервната система, повишава работоспособността, а заедно с В12, В9 и В1, включени в състава на продукта, оздравява сърдечната система и съдовете, предпазва от възникване на исхемия, атеросклероза и инфаркт.

Този витамин нормализира калиево-натриевия баланс в тялото. Много добре влияе добавката при: анемия, левкемия, морска болест, хепатит, нервни болести, кожни патологии, атеросклероза, захарен диабет. Заради наличието на В6 витамина продуктът има и диуретични свойства – извежда излишната течност и помага за понижаване на кръвното налягане. Великолепен помощник в борбата с депресиите, тъй като усилва синтеза на серотонин и норепинефрин, които са антидепресанти с природен произход.

Витамин В9

Vitasorb Течен витамин B на неповторима цена подобрява настроението.

Това вещество от състава на В-комплекса от BioCare на капки на невероятна цена има удивителни полезни качества, някои от учените го наричат „витаминът на доброто настроение“. Точно той е необходим за произвеждането на „щастливи“ хормони, а освен това съдейства за по-добрия синтез на хемоглобина. Веществото влияе на деленето на клетките, растежа и развитието на всички тъкани, подобрява състоянието на имунната система, поддържа сърдечно-съдовата система. Човешкият организъм има нужда от фолиева киселина (така е познат този витамин) за синтеза на аминокиселини, рибонуклеиди, ензими и други. Влияе положително на кръвотворната система и на функционирането на левкоцитите. Въздейства благотворно на здравето на черния дроб и на храносмилателната система като цяло.

Витаминът от Б групата с номер 9 подпомага предаването на импулси между клетките на нервната система, регулира възбуждащите и потискащите процеси в тази система, намалява последиците от нервните напрежения.

Витамин В12

Основната полза от този витамин, включен в съдържанието на капките Vitasorb Liquid Vitamin B 15 ml, е кръвотворната му функция – помага за развитието на еритроцитите. Освен това е неоценим за изграждането на нервни влакна. Оказва и значително влияние върху обмена на веществата, движението на липидите и въглехидратите в тялото.

Кобаламинът (другото наименование на витамин В12) влияе благотворно на мастния обмен в чернодробните тъкани, оптимизира състоянието на нервната система, обменните процеси, намалява холестеролното съдържание в кръвта. Той стимулира деленето на клетките. Влияе и на състоянието на обвивката на нервите, с което ги предпазва от разрушение.

Начин на употреба: Приемайте по 10 капки на ден, разредени във вода или директно под езика.

Дозировка: 10 капки

Състав в 1 доза (10 капки) Стойност %ПДД
Витамин В1 (тиамин) 1.2 мг 109%
Витамин В2 (рибофлавин) 1.6 мг 114%
Витамин В3 (ниацин) 9 мг 56%
Витамин В6 (пиридоксин) 5 мг 357%
Витамин В9 (фолиева киселина) 400 µg 200%
Витамин В12 (кобаламин) 2 µg 80%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: глицерол, сода бикарбонат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте под медицинско наблюдение, преди да започнете употребата на тази хранителна добавка!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™