Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Vitamin D3 1000 IU на капки 30 мл | Sanct Bernhard

Vitamin D3 1000 IU на капки 30 мл | Sanct Bernhard
Vitamin D3 1000 IU на капки 30 мл | Sanct Bernhard
Vitamin D3 1000 IU на капки 30 мл | Sanct Bernhard
29.90 лв
Код на продукта : Vitamin-D3 1000 I.E. Tropfen 30 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.03 лв.

 
Бърза поръчка
Vitamin D3 1000 IU на капки 30 мл | Sanct Bernhard

Vitamin D3 1000 IU на капки 30 мл | Sanct Bernhard

  • За здрави кости и зъби
  • Стимулира силната и здрава имунна система
  • Грижи се за мускулната функция
  • Всяка капка съдържа 25 μg витамин D3, което се равнява на 1000 IU
  • Лесно за дозиране от практичната бутилка с пипета 
  • Течно Витамин Д 1000 Единици е на топ цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Течно Витамин Д 1000 Единици?

Витамин D е от голямо значение за много жизнени функции. Това е активната форма на витамин Д в организма, играе важна роля за поддържане на здравето на костите и зъбите, силна имунна система и добрата мускулнa функция. Организмът може сам да произвежда витамин D чрез слънчевите лъчи, поради което е наричан още „слънчев витамин“.

Възможно е с напредване на възрастта някои хора да страдат от дефицит на витамин D, обикновено това се случва през зимните месеци. Съвременният и забързан начин на живот също може да е предпоставка за поява на липси на този така важен витамин. Ето защо се препоръчва той да бъде набавен допълнително чрез Vitamin D3 1000 IU на капки на супер цена от Sanct Bernhard. Това е изключително удобен и приятен начин за прием на витамин D3.

Витамин D е едновременно хранително вещество, което приемате чрез храна, и хормон, който тялото Ви произвежда. Течно Витамин Д 1000 Единици съдържа този мастноразтворим витамин, за който отдавна е известно, че помага на организма да усвоява и задържа калций и фосфор. Те са от решаващо значение за изграждането на костите Ви.

Също така лабораторни изследвания показват, че витамин D намалява растежа на раковите клетки, помага за контролиране на инфекциите и възпалението. Много от органите и тъканите на тялото притежават рецептори за витамин D, които предполагат важни роли извън здравето на костите.

Как действа Течно Витамин Д 1000 Единици?

Естествената форма на витамин D е именно витамин D3. Той е един от основните хранителни елементи, които са необходими за правилното функциониране на тялото Ви. Негов естествен източник са слънчевите лъчи, но количеството, което се набавя в организма по този начин е недостатъчно за по-голямата част от хората.

Основната задача на витамин D в Течно Витамин Д 1000 Единици на невероятно доба цена е да поддържа правилни нива на калций и фосфор в кръвта. Витаминът участва и в имунните процеси, регулирането на кръвното налягане, както и в растежа на кръвни, мускулни и кожни клетки. 

Малко храни естествено съдържат витамин D, въпреки че някои от тях са обогатени с различни витамини. За повечето хора най-добрият начин да си набавят достатъчно витамин D е приемането на Течно Витамин Д 1000 Единици на идеална цена от Sanct Bernhard. Това е най-правилният избор, тъй като е изключително трудно да се подбере само храна, която съдържа витамин Д3.

Течно Витамин Д 1000 Единици на супер цена съдържа необходимото количество витамин D3 (холекалциферол), необходим за правилното функциониране на Вашия организъм и поддържане на оптимално здраве.

Производството на витамин D в кожата е основният естествен източник на витамин D, но много хора живеят на места, където слънчевата светлина е ограничена през зимата, и имат ограничено излагане на слънце. Също така хората с по-тъмна кожа са склонни да имат по-ниски нива на витамин D в кръвта, тъй като пигментът меланин действа като сянка, намалявайки производството на витамин D. Така се намалява и до известна степен вредното въздействие на слънчевата светлина върху кожата, като се предпазва и от развитие на рак. 

Витамин D е необходим за изграждането и поддържането на здрави кости. Това е така, защото калцият, основният компонент на костите, може да се усвои от тялото Ви само когато има витамин D. Вашето тяло произвежда витамин D, когато пряката слънчева светлина превръща химикал в кожата Ви в активна форма на витамина (калциферол).

Няколко проучвания свързват ниските нива на витамин D3 в кръвта с повишен риск от фрактури при възрастни хора и предполагат, че различните продукти, съдържащи витамина, като Течно Витамин Д 1000 Единици на достъпна цена от Sanct Bernhard могат да предотвратят подобни фрактури - стига да се приемат в достатъчно висока доза. Изследователите установяват, че по-високият прием на продукти с витамин D3 - около 500-800 IU на ден - намалява фрактурите на тазобедрената става и гръбначния стълб с около 20%, докато по-ниският прием (400 IU или по-малко) не предлага полза за предотвратяване на подобни фрактури. 

Преди близо 30 години изследователите забелязват интригуваща връзка между смъртните случаи от рак на дебелото черво и географското местоположение. Хората, които живееят на по-високи географски ширини, като например в северната част на САЩ, имат по-високи нива на смъртност от рак на дебелото черво, отколкото хората, които живеят по-близо до екватора.

Много научни хипотези за връзката с витамин D3 и различни заболявания произтичат от изследвания, които сравняват слънчевата радиация и честотата на заболяванията в различни страни. Слънчевите UVB лъчи са по-слаби на по-високи географски ширини и от своя страна нивата на витамин D в кръвта на хората в тези места са по-ниски. Това довежда до хипотезата, че ниските нива на витамин D могат по някакъв начин да увеличат риска от рак на дебелото черво.

Сърцето е голям мускул и подобно на скелетната мускулатура, притежава рецептори за витамин D. Имунните и възпалителни клетки, които играят роля при сърдечно-съдови заболявания като атеросклероза, се регулират от витамин D. Витаминът също помага да поддържа артериите гъвкави и отпуснати, което от своя страна помага за контролиране на високото кръвно налягане

Недостигът на витамин D3 може да повлияе отрицателно на биохимичните пътища, които водят до развитието на диабет тип 2, включително нарушение на функцията на бета-клетките в панкреаса, инсулинова резистентност и възпаление. Проспективните наблюдателни проучвания показват, че по-високите нива на витамин D в кръвта са свързани с по-ниска възможност от поява и развитието на болестта. 

Количеството витамин D, което кожата Ви произвежда, зависи от много фактори, включително времето на деня, сезона, географската ширина и пигментацията на кожата Ви. В зависимост от това къде живеете и от начина Ви на живот, производството на витамин D може да намалее или да липсва напълно през зимните месеци. Слънцезащитните продукти, макар и важни, също могат да намалят производството на витамин D. Необходимо е да контролирате всекидневното получаване на този така важен витамин. Течно Витамин Д 1000 Единици е изключително подходящ за тази цел.

Произведено в: Германия

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капка (25 μg) дневно. Всяка капка съдържа 25 µg витамин D3, което се равнява на 1000 единици.

Дозировка: 1 капка

Дози в опаковка: ~1000

Състав в 1 доза (1 капка) Стойност %ПДД
Витамин D3

25 μg

500%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Съставки: слънчогледово олио, витамин Д3.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™