Ултра Омега 3 1000 мг 90 капсули | Doctor Nature

Ултра Омега 3 1000 мг 90 капсули | Doctor Nature
Ултра Омега 3 1000 мг 90 капсули | Doctor Nature
Ултра Омега 3 Рибено масло на капсули на топ цена от Doctor Nature помага за подобряване на сърдечно-съдовото здраве, здравето на очите и костите. Ултра Омега 3 помага за засилване на имунитета и подпомагане на мозъчните функции. Научете повече
49.90 лв.
Без данък: 49.90 лв.

Ултра Омега 3 1000 мг 90 капсули | Doctor Nature

 • За подобряване на имунитета и защитните сили на организма
 • За облекчение на някои възпаления
 • За поддържане на кръвното налягане в норма
 • За подсилване на мозъчните функции 
 • Подобрява зрението, кожата и косата
 • Оказва влияние върху здравето на костите и ставите
 • Помага за сърдечно здраве
 • Ултра Омега 3 Рибено масло на капсули е на топ цена от Doctor Nature

Какво знаем за Ултра Омега 3 Рибено Масло?

Капсулите Ултра Омега 3 от Doctor Nature са проектирани да отговарят на възможно най-високите стандарти за качество и чистота, идеален продукт за тези, които търсят най-доброто рибено масло. Освен това съдържат витамин Е от естествен източник, основен хранителен и защитен антиоксидант, който допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и спомага за защитата на маслото с висока чистота.

Ултра Омега 3 Рибено масло на капсули на супер цена засилва имунитета и защитните сили на организма.Омега-3 са група полиненаситени мастни киселини, които са важни за редица функции в човешкия организъм. Омега-3 мастните киселини EPA и DHA се намират в морските храни като мазни риби (например сьомга, риба тон и пъстърва) и миди (например раци, миди и стриди). Различен вид омега-3, наречен ALA, се намира в други храни, включително някои растителни масла (например рапица и соя).

Чрез молекулярна дестилация Рибеното масло Ултра Омега 3 1000 мг на Doctor Nature има високо съдържание на EPA - 35,69% и на DHA - 24.82%, което прави общо 605 мг есенциални мастни киселини във всяка капсула. Това не просто помага да се избегне недостиг на Омега-3, а носи големи ползи за здравето.

Според СЗО общите препоръки за прием на Омега-3 добавки включват следните варианти: при сърдечно-съдови оплаквания – около 0.5 грама комбиниран прием на мастни киселини дневно; при повишени стойности на холестерол - прием от 2 грама EPA+DHA на ден; а при хипертония – до 3 грама от есенциалните мастни киселини.

Като допълнение към високата концентрация на мастни киселини, Ултра Омега 3 Рибено масло на капсули съдържа витамин Е, който допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. Капсулите Ултра Омега 3 90х1000 съдържат витамин Е от естествен източник, който освен че е основен хранителен и защитен антиоксидант, също до голяма степен допринася за защитата на маслото, което се съдържа в една капсула.

Как действа Ултра Омега 3 Рибено масло на капсули?

Омега-3 мастните киселини са мазнини, които обикновено се извличат от някои растения, семена и морски организми. В мазната риба има изобилие от два вида есенциални мастни киселини:

Ейкозапентаенова киселина (EPA): Най-широко познатата Омега-3 мастна киселина, EPA помага на тялото да синтезира химикали, участващи в съсирването на кръвта и борба с възпаленията. Рибите получават EPA от водораслите, които ядат.

Докозахексаенова киселина (DHA): За човешкия организъм тази Омега-3 мастна киселина е ключова част от сперматозоидитеретината и мозъчната кора. DHA присъства във всички клетки на тялото, но най-вече в мозъка, очите, сърцето и в кърмата.

Ултра Омега 3 Рибено масло на капсули на топ цена предпазва от сърдечно-съдови заболявания.Основната причина хранителните добавки с Омега-3 като Ултра Омега 3 Рибено масло на капсули да бъдат най-често ползваните добавки в световен мащаб е поради доказателствата, че DHA и EPA намаляват процесите на възпаления, които имат връзка с различни сърдечно-съдови заболявания. Според изследователите Омега-3 понижава нивата на триглицеридите. Триглицеридите са мазнини в кръвта и ако човек има излишък от тях, той е по-застрашен от сърдечно-съдови заболявания.

Също така хора, страдащи от ревматоиден артрит, имат допълнителна полза от приема на добавки с рибено масло като Ултра Омега 3 Рибено масло на супер цена, тъй като Омега-3 гарантирано облекчава възпалителни заболявания от този тип. Рибеното масло, благодарение на своите противовъзпалителни качества, помага да се стабилизират атеросклеротичните лезии.

Не на последно място, Ултра Омега 3 е в състояние да помогне на човек да спре да наддава тегло.

Консумацията на Ултра Омега 3 по време на бременност може да намали риска от следродилна депресия. Връзката между Омега-3 и депресията се дължи на факта, че много от продуктите на пътя на синтеза на Омега-3 играят ключова роля за регулиране на възпаления (като простагландин Е3), които са свързани с депресията. Изследователите подчертават, че яденето на риба с високо съдържание на Омега-3 два или три пъти седмично е изключително полезно. Приемът на Ултра Омега 3 през последните три месеца от бременността може да подобри сензорното, когнитивното и двигателното развитие на плода.

Според резултатите от проучване, проведено през 2007 г., рибените масла могат да помогнат на децата с поведенчески проблеми, особено на тези с нарушение на вниманието и хиперактивност (ADHD). 

Ултра Омега 3 Рибено масло на капсули може да защити сърцето по време на психически стрес. Констатациите от повечето проучвания сочат, че хората, приемали добавки с рибено масло за повече от един месец, са имали по-добра сърдечно-съдова функция по време на психично стресови тестове.

Също така Ултра Омега 3 Рибено масло умерено понижава кръвното налягане (систолично и диастолично) при хора с хипертония и при хора с нормално кръвно налягане. Някои изследвания сочат, че хората с определени проблеми с кръвообращението, като разширени вени, се радват на облекчение при консумацията на EPA и DHA, тъй като те спомагат кръвообращението и процесите за намаляване на нивата на фибрин (протеин, участващ в съсирването на кръвта и образуването на белези).

Ултра Омега 3 90 капсули на супер цена предпазват от загуба на зрението, и поддържат кожата и косата здрави.Консумацията на адекватни здравословни количества Ултра Омега 3 Рибено масло предпазва хората от свързаното с възрастта загуба на зрение, съобщават канадски изследователи в списанието Investigative Ophthalmology & Visual Science.

От атлетична гледна точка, редица проучвания предполагат, че използването на Ултра Омега 3 Рибено масло капсули може да бъде полезно както за постигане на спортни постижения, така и за кондициониране на тялото. Някои изследвания също така предполагат, че есенциалните мастни киселини спомагат за запазването на запасите от глюкоза, като същевременно насърчават използването на мазнини за производство на енергия. Това оказва влияние върху цялостната сила и метаболизъм на организма.

Част от последните изследванията показват, че концентрирани Омега-3 добавки могат да подобрят различни признаци и симптоми на псориазис. Ползите включват намаляване на зачервяванията по кожата, както и облекчаване на сърбежалющенето и възпаленията. Наред с външните симптоми, Ултра Омега 3 Рибено масло може да помогне и при дългосрочни рискове за здравето. Хората с псориазис са по-склонни да развият сърдечни заболявания, а се счита, че Омега-3 могат да намалят риска от сърдечна смърт и сърдечни заболявания.

Трябва да се има предвид, че ако човек приема антикоагуланти (лекарства, които възпрепятстват съсирването на кръвта), тогава приемът на високи дози Омега-3 добавки може да доведе до проблеми с прекомерно кървене.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден с чаша вода.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в една доза (1 капсула)Стойност%ПДД

Омега 3 от рибено масло

   Ейкозапентаенова киселина

   Докозахексаенова киселина

   Витамин Е

1000 мг

360 мг

240 мг

1,00 мг a-ТЕ

**

**

**

8,33%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: глицерин, желатин, пречистена вода.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не използвайте този продукт прии свръхчувствителност към някоя от съставките! Не се препоръчва за деца под 12 години, бременни и кърмещи жени! Ако се проявят някакви странични реакции, прекратете употребата на този продукт!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Ултра Омега 3 1000 мг 90 капсули | Doctor Nature

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.