Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Трио Имуно & Артро Микс (Чага, Куркума и Пиперин) 90 капсули | Супер Храни 2014

Трио Имуно & Артро Микс (Чага, Куркума и Пиперин) 90 капсули | Супер Храни 2014
Трио Имуно & Артро Микс (Чага, Куркума и Пиперин) 90 капсули | Супер Храни 2014
45.00 лв
Код на продукта : Трио Имуно & Артро Микс 90 Капсули
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.5 лв.

 
Бърза поръчка
Трио Имуно & Артро Микс (Чага, Куркума и Пиперин) 90 капсули | Супер Храни 2014

Трио Имуно & Артро Микс (Чага, Куркума и Пиперин) 90 капсули | Супер Храни 2014

  • 100% натурални съставки
  • Мощен противовъзпалителен ефект
  • Облекчава дискомфорта в ставите
  • Има имуномодулиращ ефект
  • Ускорява оздравяването при грип и настинки
  • Противораков ефект
  • Способства за детоксикацията на организма
  • Трио Имуно & Артро Микс (Чага, Куркума и Пиперин) 90 капсули е на топ цена от Супер Храни 2014

Какво знаем за Трио Имуно и Артро Микс - Сибирска Чага?

Ставите са подвижната връзка между костите и навременната грижа за тях не бива да се подценява! Здравите стави ще Ви позволят да изпитвате радост от движението, да се чувствате жизнени и енергични на всяка възраст.

Има много фактори, отговорни за ставната дисфункция и влошаване на тяхното здраве. Те включват липса на важни хранителни вещества в храната, неправилни тренировки, някои лекарства и затлъстяване. Към всичко това добавяме и факта, че естественият процес на стареене е свързан с постепенното износване на ставните хрущяли. Синовиална течност се изменя, губи еластичните си свойства, способността ефективно да смазва ставите и да поема натоварванията им. Ставите стават уязвими. Резултатът от всичко тава е ограничена подвижност и стабилност на ставата.

Можете да подкрепите здравето на ставите по много начини, а също и с помощта на подходящи хранителни добавки. В случай на болка и възпаление, можете да приемате естествени противовъзпалителни и аналгетични формули въз основа на растителни екстракти. Нужно е предварително да вземете превантивни мерки, за да имате отлични двигателни възможности в напреднала възраст.

Такава възможност Ви дава хранителната добавка Трио Имуно & Артро Микс (Чага, Куркума и Пиперин) 90 капсули на изгодна цена от Супер Храни 2014, която подкрепя имунната система и подпомага потискането на възпалителните процеси в организма. Оказва благоприятен ефект върху храносмилателната, ендокринната, дихателната, сърдечно съдовата и опорно-двигателната системи.

Как действа Трио Имуно и Артро Микс - Сибирска Чага на капсули?

Трио Имуно и Артро Микс - Сибирска Чага капсули със супер цена е добавка със смес от три съставки – екстракти от сибирска чага (Inonotus Obliquus), куркума, черен пипер (пиперин). Екстрактът от куркума е 95% куркумин и е подсилен с пиперин, което увеличава неговата бионаличност. Удобната форма на капсули Ви позволява бързо да осигурите многобройни вещества със силно изразени, укрепващи здравето ефекти.

Гъбата чага е невзрачна на вид, но може да се нарече панацея поради естествените си лечебни свойства. Тя има един от най-високите резултати на ORAC, т.е. "Капацитет за кислородна радикална абсорбция". Колкото по-висок е този показател, толкова по-голяма е способността на храната да защитава организма от причиняващите болести свободни радикали. Чага е и един от най-добрите източници на антиоксиданти. От древни времена хората приемат чага при сърдечни заболявания, диабет, чернодробни заболявания, паразити, болки в стомаха и някои видове рак.

Куркумин - основната съставка на растението куркума, което е най-популярната подправка в азиатската кухня. Неговите ползи за здравето са открити още преди няколко хиляди години. В народната медицина е средство, подобряващо функцията на сърдечно-съдовата, нервната и храносмилателната система и е мощен антиоксидант.

Пиперин е съединение, извлечено от черния пипер. Той стимулира отделянето на стомашни сокове, като по този начин подпомага храносмилателната функция. Има видими ефекти и върху нервната система. Може да подобри настроението Ви, като повиши нивата на невротрансмитерите – серотонин и допамин.

Включените в продукта Трио Имуно & Артро Микс (Чага, Куркума и Пиперин) 90 капсули компоненти имат висок терапевтичен потенциал. Спектърът на тяхната дейност е изключително широк. Екстрактът от чага и активното вещество в куркумата – куркумин като мощни антиоксиданти премахват свободните радикали от тялото и предпазват от появата на оксидативен стрес, който е в основата на много цивилизационни заболявания и ускорява стареенето. Те, заедно с пиперина, помагат за предотвратяване на възпаленията, свързани с артрит и ставни болки.

Стресът, нездравословната диета или прекомерната физическа активност са само част от причините за образуването на свободни радикали. Но какво точно представляват те? Това са силно реактивни молекули, които увреждат важни клетъчни структури. В резултат се получава клетъчна смърт и нарушена функция на тъканите и органите, състоящи се от тези клетки.

За да намали вредното въздействие на свободните радикали, тялото отделя ензими, които ги неутрализират. Някои вещества, включително куркумин от продукта, засилват производството в организма на супероксид дисмутаза (SOD), глутатион пероксидаза, глутатион S-трансфераза и каталаза. Тези протеини участват в намаляването на водородния пероксид и синглетния кислород – съединения, отговорни за окисляването на липидите и протеините. Освен това екстрактът от сибирска чага в Трио Имуно & Артро Микс (Чага, Куркума и Пиперин) може да помогне за увеличаване нивото на най-силния антиоксидант в организма – SOD. Това е ензим, който поддържа мембраните на нашите клетки еластични и здрави. Той инхибира развитието на клетъчните възрастови промени. Чага съдържа много повече супероксид дисмутаза от витамин С и Е!

Капсулите Трио Имуно и Артро Микс - Сибирска Чага на невероятна цена имат много добър ефект при артрит и ревматизъм. Присъстващите в нея чага, куркума и пиперин са естествени противовъзпалителни агенти, които могат да намалят неразположенията, свързани с артрита. Оксидативният стрес е свързан с образуването на възпаление в организма. Свободните кислородни радикали засилват възпалителната реакция, което води до по-нататъшно увеличаване на производството на реактивни кислородни видове. Чага, куркума и пиперин проявяват противовъзпалителни и аналгетични свойства и намаляват възпалението и болката в ставите. Танините и флавоноидите, съдържащи се в чага, потискат експресията на химични възпалителни медиатори. Куркуминът, който е активната съставка на куркумата, също показва многопосочна противовъзпалителна активност. Той инхибира активирането на NF-кВ фактора, участващ в регулацията на гените, кодиращи възпалителни цитокини. Освен това пиперинът значително намалява ноцицептивните и артритни симптоми.

За да се усвои куркуминът в човешкия организъм в Трио Имуно & Артро Микс (Чага, Куркума и Пиперин) е добавен пиперин – активна съставка на черния пипер. Това вещество е естествен алкалоид с мощни противовъзпалителни свойства, което насърчава правилното храносмилане. Черният пипер често се добавя към тежки храни, за да се намали рискът от стомашно-чревен дискомфорт. Пиперинът, присъстващ в черния пипер, дразни окончанията на нервните влакна на стомашно-чревния тракт, което стимулира производството на стомашен сок. Допълнително предимство на това вещество е, че то може да подобри усвояването на хранителни вещества, съдържащи се в храната. Пиперинът и куркуминът взаимно подсилват действието си, а то е силно противовъзпалително и укрепващо.

Трио Имуно & Артро Микс (Чага, Куркума и Пиперин) 90 капсули на много добра цена от Супер Храни 2014 е хранителна добавка, която повишава имунитета, намалява възпаленията, защитава нервната система и има противораково действие. Тя позволява да се възползвате напълно от мощния здравен потенциал на нейните компоненти, които работят перфектно в превенцията на цивилизационните заболявания.

Препоръчителен прием: Приемайте на гладно (1 час преди хранене или 30-40 минути след хранене) по 1 капсула от 1 до 3 пъти на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност

%ПДД

Натурални сухи екстракти:

Сибирска чага (Inonotus Obliquus) (плодно тяло)

Куркума (куркумин – 95%)

Черен пипер (пиперин)

420 мг

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: В една капсула се съдържа 420 мг екстракти от сибирска чага (Inonotus Obliquus), куркума (куркумин – 95%), черен пипер (пиперин) – 100% сухо веществo, магнезиев стеарат, аерозил. Биологично активни вещества – полизахариди 62%, полифеноли 57 мг GAe/g, бета-D-глюкан 37%, триперпени: бетулин 83.26 мг, бетулинова киселина 16 мг/гр, олеaнова киселина 248 мг/гр,  урсолова киселина 40 мг/гр.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™