Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Siberian Ginseng 100 мг 30 капсули | Cvetita Herbal

Siberian Ginseng 100 мг 30 капсули | Cvetita Herbal
Siberian Ginseng 100 мг 30 капсули | Cvetita Herbal
Siberian Ginseng 100 мг 30 капсули | Cvetita Herbal
18.00 лв.
Код на продукта : Siberian Ginseng 100 mg 30 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Не е в наличност

Цена на доза: 0.6 лв.

Продуктът не е наличен

Siberian Ginseng 100 мг 30 капсули | Cvetita Herbal

 • Състав, базиран на един от най-популярните адаптогени
 • Улеснява адаптирането към неблагоприятни условия
 • Полезен в периоди на свръх стрес
 • Предотвратява отрицателните ефекти на хроничния стрес
 • Укрепва естествените защитни механизми на организма
 • Има адаптогенен и имуностимулиращ ефект
 • Подобрява психическата и физическата ефективност
 • Настройва организма и увеличава жизнените сили
 • Облекчава неблагоприятните последици от стреса
 • Поддържа паметта и концентрацията
 • Повишава физическата способност и подобрява тренировъчните параметри
 • Siberian Ginseng 100 mg 30 capsules е на чудесна цена от Cvetita Herbal

Какво знаем за Сибирски Жен-шен?

Какви са последиците от стрес върху тялото?

Почти 65% от възрастното население изпитва последиците от стреса всеки ден и, за съжаление, този процент се увеличава. Живеем в свят, където стресът е неразделна част от ежедневието ни както у дома, така и на работното място. Стресът е естественият защитен механизъм на организма, който работи перфектно в ситуации на внезапна заплаха, когато е необходима бърза реакция на стимулите (стресори), но може да има доста вреден ефект, ако трае твърде дълго. Да живееш под постоянен стрес може да доведе до промени в поведението, когнитивните функции и емоции. Безсъние, главоболие, нервност, постоянна умора, загуба на сила, болки в гърба и стомаха са симптоми на стреса. Така Вашето тяло реагира на стрес. Ако забележите такива симптоми в себе си, трябва да ги премахнете възможно най-скоро, тъй като стресът може да се превърне в депресия, с която е много по-трудно да се справите. Активната съставка екстракт от сибирски жен-шен (Eleutherococcus senticosus) на Siberian Ginseng 100 mg 30 capsules от Cvetita Herbal на страхотна цена подобрява адаптивния отговор на организма към ежедневния стрес.

Сибирският жен-шен е растение, принадлежащо към семейство Araliaceae, притежаващо свойства на адаптоген. Среща се в Китай, Русия и азиатските страни и е ценено заради неговия енергизиращ и адаптогенен ефект. В народната медицина се използва от много дълго време – в историята на Китай първото му споменаване се появява преди повече от 2000 години. В днешно време в резултат на научните изследвания, учените са успели да изследват богатия състав на билката. Установено е, че кореновата система на растението съдържа седем различни гликозиди, наречени елеутерозиди, пет от които не са били известни на световната наука. Сибирският жен-шен се оказва ценен източник на етерични масла, смоли, растителни мазнини и витамини (особено витамин С и каротин). От проведените лабораторни експерименти е установено, че увеличава издръжливостта, ефективността и жизнеността. Впоследствие започнали да го използват в спортната медицина, което помогнало на руските спортисти да постигнат огромни успехи.

Растението има антиоксидантен, имуностимулиращ, антибактериален, антидепресантен и антитуморен ефект. Най-важната субстанция, показваща биологичната му активност, са елеутерозидите, които подпомагат работата на храносмилателната система, понижават нивата на LDL холестерола, намаляват риска от рак на панкреаса и поддържат сексуалната функция.

Как действа Сибирски Жен-шен на капсули?

Формулата на Siberian Ginseng 100mg 30 capsules включва екстракт от сибирски жен-шен – адаптогенно растение, което увеличава физическата издръжливост и дарява с добро самочувствие. Удивителните полезни свойства на растението буквално вдъхват жизнени сили на човек. Увеличава шанса за дълголетие, активира паметта, помага на тялото да се адаптира към стресови ситуации и увеличава плодовитостта. Тези три главни свойства на сибирския жеа-шен – борба с инфекциите, преодоляване на стреса и увеличение на тестостерона – го правят полезен за много хора. Мощният корен на жен-шена е наситен със смоли и алкалоиди, сяра и витамин С, танини и фосфор, макро- и микроелементи. Препоръчителен е приемът на продукта за усилване на имунната система, по-добра устойчивост на стресови ситуации и повишаване потентността.

Основните биоактивни съставки на екстракта от капсулите Жен-шен са съединенията елеутерозиди, които определят ефекта на продукта. Те се намират предимно в корените, но присъстват и в листата и плодовете на растението. Важна тяхна особеност е голямата им асимилация. Тези вещества се натрупват в организма за максимум 4 часа. Екстрактът от сибирски жен-шен в Siberian Ginseng 100 mg 30 capsules е полезен за имунитета. Смята се, че неговите биологично активни съставки – елеутерозидите – имат способността да стимулират активирането на Т-лимфоцитите. Сибирският жен-шен е ефективен индуктор на гама-интерферон, имуномодулатор и антивирусен агент. Благодарение на това повишава съпротивлението на организма срещу бактериалните и инфекциозни заболявания. Физическият и психологическият стрес е известно, че инхибира активността на имунната система.

Адаптогените са група от естествени съединения, които управляват реакцията на организма за оптимизиране на стреса и за минимизиране на негативните му ефекти. Те включват предимно растителни екстракти. Тяхното огромно предимство е липсата на странични ефекти и много висок индекс на безопасност. Приемането на капсулите Siberian Ginseng 100 mg на атрактивна цена намалява отрицателния ефект от стреса. Адаптогенната активност на основната му съставка повишава имунитета към стрес. Адаптогенния ефект на комплекса от активни вещества в капсулите Жен-шен се изразява в нормализиране функциите на организма, в случай на умствен и физически стрес, чрез увеличаване на неспецифичния отговор на организма към даден вид стресори, регулира биосинтеза на АТФ, нуклеиновата киселина и протеините в тъканите. Продуктът допринася за подобряване на психичното и физическото състояние на тялото.

Антистресовият ефект на Сибирски Жен-шен 100 мг на капсули е свързан с това, че спомага за увеличеното свързване на норадреналина с рецепторите. Освободеният от надбъбречните жлези норадреналин при стресова ситуация се поема от норадреналиновите рецептори. Елеутерозидите, съдържащи се в екстракта от продукта, които структурно приличат на норадреналин, спомагат да се увеличи свързването на норадреналина с рецепторите. Също така сибирският жен-шен улеснява транспорта на глюкоза, като допринася за повишаване нивото на глюкозо-6-фосфат, която, в резултат на разпадането си, освобождава енергия под формата на АТФ.

Сибирският жен-шен, чийто екстракт се съдържа в капсулите Siberian Ginseng 100mg, има антидепресантни, имуностимулиращи и стимулиращи когнитивните процеси свойства. Подобно на азиатския и американския жен-шен, сибирският жен-шен регулира функциите на организма в моментите на физически и психически стрес. Повишава устойчивостта към неблагоприятни условия на работа като: шум, висока/ниска температура, времеви промени. Прилагането на екстракта от сибирски жен-шен от Siberian Ginseng 100mg има положително влияние върху работата на нервната система. Това растение влияе положително върху мозъчната циркулация и предпазва невроните от оксидативен стрес, което води до по-добро подаване на хранителните вещества към тях, подобряване на мисловните процеси, паметта и концентрацията, може да повиши готовността и да подобри качеството на работа.

Сибирският жен-шен също има положителен и стабилизиращ ефект върху настроението, особено при стресови ситуации. Сибирски Жен-шен 100 мг на капсули е идеален продукт за спортисти. Изследванията показват, че екстрактът, който доставя, влияе върху повишаването на физическата способност и подобряването на тренировъчните параметри, а също така поддържа сексуалната функция. Може да се използва и от жени по време на менопаузата и като подкрепа в случай на невроза и депресивни състояния. Той също намаляват негативното влияние на токсичните вещества и облекчава страничните ефекти, свързани с химиотерапията и лъчелечението.

Siberian Ginseng 100 mg 30 capsules от Cvetita Herba на отлична цена е безопасна и естествена хранителна добавка, повишаваща имунитета към стрес. Препоръчва се най-вече за хора, живеещи в хроничен стрес и напрежение, страдащи от дефицит на енергия и влошаване на психофизичното състояние. Това е отличен продукт и за спортистите, тъй като те са подложени на прекомерна физическа активност и са натоварени с прекалено много тренировки. Продуктът ще се отрази отлично на претоварени хора с понижено настроение, както и на тези, които имат проблеми със съня и концентрацията.

Произведено в: България

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден след храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Сибирски женшен екстракт 100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: мака корен, желатинова капсула.

Не съдържа изкуствени оцветители и ароматизатори, пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Съхранявайте на хладно и защитено от слънчева светлина място, на температура до 25°С! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™