Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Shiitake 60 капсули | Dr. Biomaster g007

Shiitake 60 капсули | Dr. Biomaster g007
Shiitake 60 капсули | Dr. Biomaster g007
64.00 лв.
Код на продукта : Shiitake 300 mg 60 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 3.2 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 10 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Shiitake 60 капсули | Dr. Biomaster g007

Shiitake 60 капсули | Dr. Biomaster

 • Мощен противораков ефект
 • Усилва имунната система
 • Бори се различни вируси, гъбични болести и бактерии
 • Помага срещу патологии на сърцето и съдовете
 • Добро средство срещу диабет и неговите усложнения
 • Добър имуномодулатор и имуностимулатор
 • Срещу множествена склероза
 • Шийтаке (Shiitake) на капсули е на неповторима цена от Dr. Biomaster

Какво знаем за Shiitake?

Шийтаке е популярна деликатесна гъба, която расте по дърветата Castanopsis cuspidata. Родината на тази гъба е Китай и страните от Югоизточна Азия. Започнали да я култивират на специално обработени дървесни пънове в планинските райони на Япония, Китай и Корея още преди хиляди години. Първия писмен паметник за използването на шийтаке в храната се отнася към 199 г.пр.н.е., а използването на тази гъба в китайската медицина се отнася дори към още по-древни времена. Срещат се свидетелства за това, че китайските императори често са използвали гъбата за храна, за да удължат младостта си и да се предпазят от много болести. В 70-те години на миналия век започнали да отглеждат гъбите шийтаке в Съединените Щати и европейските страни, където станали много популярни.

Списъкът на различните болести, при които Shiitake 60 капсули от Dr. Biomaster на топ цена има доказана ефективност, е толкова голям, че може да се каже, че е нещо като панацея. Удивителните целебни свойства на гъбата поразяват въображението на всеки човек. За съвременната биохимия тази гъба е истинска сензация и дори периодичното използване на продукта подобрява състоянието на здравето значително, като се бори с възникналите болести и е непреодолима бариера за вирусите и патогените, които атакуват човека отвън.

Как действа Шийтаке на капсули?

Противораковите свойства на Shiitake

Шийтаке капсули има много силни противоракови въздействия. От гъбата е извлечен полизахаридът лентинан. Това е добре пречистен захарид с високо молекулно тегло и висока биологична активност. Дори и в много малки дози той проявява много мощно противотуморно действие, стимулира дейността на имунната система за разрушаването на туморите и се бори със злокачествените заболявания. Освен него, в гъбата има и други полизахариди, които притежават противотуморно и имуностимулиращо действие.  Така че, Shiitake 60 капсули активно преустановява растежа на туморите, а хубавото е, че не е токсичен продукт, подобрява имунната реакция, стимулира раковата регресия и предпазва от химична канцерогенеза.

Тъй като е направен от екстракти на гъбата, продуктът Шийтаке 60 капсули се усвоява много добре от организма. Приемът му активира факторите на противораковата защита на самия организъм и се бори с развитието на рака изключително успешно. Най-ефективен е продуктът при рак на стомаха, на корема, на белите дробове, на бронхите, кожата, простатата, пикочния мехур, млечните жлези. Той инхибира растежа на раковите образувания и възпрепятства образуването на метастази чрез активиране на имунната система.

Малко повече за лентинан:

Полизахаридът от Шийтаке лентинан представлява молекула, която въздейства широкоспектърно върху противораковия имунитет:

 • Увеличава скоростта на съзряване на макрофагите, НК-клетките и цитотоксичните Т-лимфоцити;
 • Увеличава продължителността на живот на тези клетки;
 • Активира и усилва тяхната противоракова дейност като много умело разрушават и разлагат туморните клетки;
 • Стимулира изхвърлянето на раковите клетки

Приемът на Shiitake на капсули активира механизма за унищожаване на чуждите клетки, като стимулира разрушаването на ядрото им и ги унищожава отвътре. При доброкачествени тумори е много активен при полипи, аденоми, фиброаденоми, папиломи, миоми.

Вирусите и Shiitake

В състава на Шийтаке 60 капсули от Dr. Biomaster има активни вещества, които въздействат положително при инфекциозни заболявания. В случай на неуспешно антибиотично лечение заради резистентността на бактериите, както и при неуспешно справяне с вирусите, добавката помага за неутрализиране на тези вредители в организма, като при тежки инфекции, провокира преминаването им в неактивна форма.

При вирусни заболявания Shiitake капсули потиска инфекциите с помощта на действието на частици, приличащи по структура с вирусите – нишка в РНК в белтъчната обвивка. Заради структурното си сходство с вирусите, тези частици предизвикват сложни ответни реакции на имунната система за синтезирането на собствен интерферон – мощен белтъчен компонент на имунната система, който възпрепятства възпроизводството на вируси, при това в количество, достатъчно да осигури защита от вирусите. Бори се и с бактериите и паразитите заради присъствието на полизахариди в съдържанието на екстракта. Усилва активността на макрофагите, клетките-натурални убийци и стимулира производството на интерлевкин. Възстановява броя на Т-хелперите.

Шийтаке 60 капсули има имуномодулиращи свойства и блокира началото на инфекциозния процес на херпес 1-ви тип. Съдържа и вещества, които се борят не само с този тип херпес, а и с енцефалит, поеломиелит, ХИВ и много други.

Шийтаке при хепатит В:

Активните вещества, които се съдържат в състава на Shiitake 60 капсули, защитават черния дроб, значително подобряват неговата функция, съдействат за изработването на антитела срещу хепатит В, което оказва защитно въздействие върху клетките на черния дроб от автоимунно увреждане. При такова увреждане имунната система разрушава здравите клетки, като погрешно ги приема за болестотворни. В този случай добавката работи като мощен щит, предпазвайки чернодробните клетки от автоимунно заболяване.

Shiitake при хепатит С:

Хепатит С се нарича още и „нежен убиец“. Вирусите на този хепатит поразяват не само черния дроб, те се внедряват и в клетките на други тъкани и органи. Тази болест е единен болестотворен процес с увреждане на много органи и системи. Около 30% от инфектираните се разболяват от активен хепатит, при което заболяването преминава в рак на черния дроб, цироза или чернодробна недостатъчност. Вирусоподобните вещества, които са в Шийтаке на капсули подтикват действието на имунната система и помага за преустановяване развитието на болестта и цялостното и премахване от организма. Възстановява функциите на черния дроб и е негов мощен защитник.

Може да се използва и при бактериални болести и гъбични патологии, като помага при различни възпалителни процеси.

Shiitake при сърдечно-съдови болести

Болестите на сърдечно-съдовата система в повечето случаи започват да се проявяват след като човек навърши 40 годишна възраст. Това е все още млада възраст, тогава човекът е привлекателен, все още има поле за изява в живота си и изведнъж се появяват болести, за които по-рано не се е и замислял. Исхемичната болест на сърцето поразява повече животи, от която и да е друга болест. Тя се развива, когато артериите се свиват толкова много, че не могат да осигурят на сърцето достатъчно кръв и то започва да се „задъхва“.

При някои хора възниква болка в гърдите, но при половината сърдечно-болни болката липсва. Болестта може да се получи заради атеросклерозиране на коронарните артерии, като холестеролните плаки стават толкова големи, че стават препятствие за кръвта да преминава свободно към сърдечния мускул. Има и други причини за възникването на това заболяване. Може да е заради възникване на хипертония на артериолите.

Шийтаке 60 капсули на супер цена активира „системата на циркулацията на кръвта“ и предотвратява кръвоизливите в мозъка. Болестите на сърдечно-съдовата система, при които продуктът е ефективен, са: артериална атеросклероза, хипертонична болест, исхемия на сърцето, повишен холестерол, склонност към образуване на тромби. Приемът на добавката понижава и високото артериално налягане и стабилизира състоянието на сърцето и съдовете.

Shiitake на Dr. Biomaster помага също и при множествена склероза, като потиска активното развитие на заболяването, ускорява процесите на имунната система за възстановяване защитите на организма и възстановява миелина.

Много добро влияние оказва използването на добавката при захарен диабет, като увеличава бавно и постепенно количеството на отделяния инсулин и възстановява увредените, но все още незагинали клетки на панкреаса. Шийтаке капсули предотвратява и усложненията от диабета като болести на сърцето, атеросклероза и много други.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1-3 капсули 2-3 пъти дневно.

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (3 капсули) Стойност %ПДД
Шийтаке 900 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна целулоза, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Продуктът Shiitake (Lentinula Edodes) 90 veggie caps от Fungiology вече не се предлага. Възползвайте се от ползите и добрата цена на Гъба Кордицепс от Dr. Biomaster!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™