Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

R - Alpha Lipoic Acid 100 mg 90 tablets | HS Labs

R - Alpha Lipoic Acid 100 mg 90 tablets | HS Labs
R - Alpha Lipoic Acid 100 mg 90 tablets | HS Labs
R - Alpha Lipoic Acid 100 mg 90 tablets | HS Labs
45.00 лв
Код на продукта : R - Alpha Lipoic Acid 100 mg 90 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.5 лв.

 
Бърза поръчка
R - Alpha Lipoic Acid 100 mg 90 tablets | HS Labs

R - Alpha Lipoic Acid 100 mg 90 tablets | HS Labs

 • Алфа липоева киселина в активната форма на енантиомера R
 • Широк набор от свойства, благоприятстващи здравето
 • Универсален антиоксидант
 • Участва в регенерацията на окисления витамин С
 • Поддържа функциите на митохондриите
 • Участва в метаболизма на въглехидратите
 • Насърчава остаряването в добро здраве
 • Положително влияние върху нервната система
 • Подпомага функционирането на сърдечно-съдовата система
 • Контролира нивото на мастната тъкан
 • R - Alpha Lipoic Acid 100 mg 90 tablets е на топ цена от HS Labs

Какво знаем за R - Alpha Lipoic Acid?

Алфа-липоевата киселина е вещество, произвеждано от човешкото тяло и притежаващо уникални антиоксидантни свойства. Чрез действието си тази киселина наподобява на витамините от група В. Тя притежава рядко срещан широк спектър от действия, което я отличава сред много други вещества! В момента алфа-липоевата киселина е един от най-популярните компоненти, използвани в мултивитамините и добавките против стареене. Важно е обаче да изберете правилния вид добавка ALA, за да постигнете целите си.

 

Поради наличието на асиметричен въглероден атом алфа-липоевата киселина е оптично активно съединение с два възможни оптични изомера: R-LA и S-LA. Естествената алфа-липоева киселина е в R конфигурация. Експертите препоръчват използването на биологично активната форма R-ALA енантиоера, ключов митохондриален антиоксидант. Тя лесно прониква през клетъчните мембрани и действа както вътре, така и извън клетките. R-формата на ALA, за разлика от нейната S-форма, може да се регенерира и да рециклира другите антиоксиданти.

R - Alpha Lipoic Acid 100 mg 90 tablets от HS Labs е на страхотно добра цена и съдържа естествената биологично активната форма R-ALA енантиоера на алфа-липоева киселина. Тя е напълно естествен продукт, чиито молекули съществуват дълбоко вътре във всяка клетка на нашето тяло. Подобно на витамин С, алфа-липоевата киселина отдавна е известна на учените: открита е през 1951 г. от изследователите, които установяват, че това вещество е необходим компонент от тази част на клетката, която е отговорна за производството на енергия. Установено е също, че когато живите клетки получават допълнителна порция алфа-липоева киселина, тя бързо прониква в тях и създава допълнителна защита срещу свободните радикали.

Алфа-липоевата киселина се разтваря както във вода, така и в мазнини. Това означава, че веществото е универсален антиоксидант. За разлика от витамините С и Е, тази киселина е способна да се бори с реактивните метаболити на кислорода във всяка част на клетките и дори да проникне в пространството между тях. Друго уникално свойство на алфа-липоевата киселина е способността ѝ да влияе върху метаболизма.

Как действа R - Alpha Lipoic Acid на таблетки?

Ползите от алфа-липоевата киселина за хората са неоспорими. Освен факта, че това вещество се намира в клетките на тялото, то регулира липидно-въглехидратния метаболизъм, също така е отличен антиоксидант и пречиствател на кръвта от излишния холестерол и захар. Киселината повишава антиоксидантните свойства на витамин С и витамин Е. Спортистите използват хранителни добавки, съдържащи това вещество, за борба със свободните радикали, които се формират активно по време на интензивни тренировки. Р Алфа Липоева Киселина 100 мг на таблетки с топ цена е хранителна добавка, която съдържа в една таблетка 100 мг активно вещество – алфа липоева киселина ALA под формата на енантиомер R, характеризиращ се с висока бионаличност.

Свойствата на това органично химично съединение и неговото въздействие върху организма и здравето са обширни – играе важна роля в енергийния метаболизъм, проявява антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, рециклира други антиоксиданти, ускорява синтеза на глутатион. По-голямата част от продуктите с алфа-липоева киселина съдържат от двата изомера на тази киселина – R и S. Обаче се оказва, че енантиомерът S е действително безполезен и трудно се усвоява от такъв състав. Продуктът R - Alpha Lipoic Acid 100 mg 90 tablets е свободен от безполезната S-форма и съдържа само чист енантиомер R, който присъства в природата.

Алфа-липоевата киселина (ALA) може да бъде произведена от организма, поради което не е класифицирана като витамин. Въпреки това тя действа подобно на витамините. Като коензим играе важна роля в метаболизма на глюкозата, притежава антиоксидантни свойства и е необходима за синтеза на ацетил-CoA, съединение, участващо в производството на енергия. Тъй като ALA е едновременно водо- и мастноразтворима, което е уникална нейна характеристика, тя се нарича антиоксидант на антиоксидантите или „универсален" антиоксидант.

За съжаление, нуждите на организма много често не могат напълно да се покрият от произведеното от телесната система количеството алфа-липоева киселина. В такава ситуация се препоръчва да се използват продукти, съдържащи активната форма на това вещество, каквато е и добавката R - Alpha Lipoic Acid 100 mg 90 tablets.

Приемът на Р Алфа Липоева Киселина 100 мг на таблетки ще окаже влияние върху енергийния метаболизъм на Вашето тяло. Алфа-липоевата киселина увеличава усвояването и използването на глюкозата от клетките, както и участва в метаболизма ѝ за енергийни цели. Учените приемат, че R-ALA има положително въздействие върху липидния профил и намаляването на мазнините. Тези свойства са доста интересни, като се има предвид, че това вещество не е хормон. Предполага се, че те произтичат от способността на алфа-липоевата киселина да повиши разхода на енергия и да повлияе на намаляването на апетита.

Основният компонент на R - Alpha Lipoic Acid 100 mg 90 tablets има уникални антиоксидантни свойства. Кислородните свободни радикали са редовни странични продукти на метаболизма. Те могат да увредят тъканите, ако техните прекомерни количества не се намаляват от антиоксидантите. Перфектният антиоксидант трябва да има широко влияние върху тяхното действие. Благодарение на факта, че ALA може да работи както във водна, така и в мастна среда, тя действа на различни нива (присъства в тъканите, клетките и извънклетъчните пространства) и поддържа действието на други антиоксиданти. Поради тази причина се нарича „универсален антиоксидант“.

Антиоксидантните свойства на АЛК засягат клетки, тъкани и извънклетъчни пространства. В организма алфа-липоевата киселина се редуцира до силен митохондриален антиоксидант – дихидролипоева киселина (DHLA). DHLA може да трансформира окисления глутатион в неговата редуцирана форма, която след това участва в дезактивирането на свободните радикали, както и да регенерира окисления витамин С, който, от своя страна, има същия ефект върху витамин Е. И двата витамина са силни антиоксиданти.

Този мощен антиоксидант, съдържащ се в таблетките Р - Алфа Липоева Киселина 100 мг с чудесна цена, насърчава остаряването в добро здраве. С възрастта способността ни да синтезираме липоева киселина намалява. Стареенето причинява и натрупване на окислени протеини, които пречат за ефективността на функциите на митохондриите. Известно е, че намаляването на функционалността на митохондриите е една от възможните причини за стареенето. Освен това с възрастта се наблюдава и спад в чернодробните възможности по отношение на регенерацията на окислен витамин С. Научните изследвания показват, че допълването с R-ALA обръща този ефект, частично възстановява митохондриалните функции и намалява влиянието на реактивните метаболити на кислорода.

R - Alpha Lipoic Acid 100 mg 90 tablets подпомага когнитивните умения и здравето на нервната система. Стареенето на телесната система води до прогресивно увреждане на тъканите на нервната система, тъй като бързият метаболизъм и дългият живот на нервните клетки ги правят много податливи на влиянието на свободните радикали. Благодарение на широките си антиоксидантни свойства алфа-липоевата киселина може да играе важна роля в защитата на нервната система.

R - Alpha Lipoic Acid 100 mg 90 tablets може да има положително въздействие върху сърдечно-съдовата система чрез няколко механизма. Научните изследвания показват, че алфа-липоевата киселина влияе положително на липидния профил и намалява нивото на мазнините. Такива ефекти са резултат от способността на ALA да повишава разходите на енергия и намалява апетита. Въпреки че наблюденията изискват по-нататъшно изследване, учените са много оптимистично настроени относно нейната подкрепа за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система като поддържането на оптимално телесно тегло и насърчаването на правилния липиден метаболизъм.

Таблетките Р Алфа Липоева Киселина 100 мг са отлична подкрепа за активно спортуващите хора. В бодибилдинга алфа-липоевата киселина е една от най-популярните добавки благодарение на свойствата си. В процеса на повишено трениране се произвеждат огромен брой свободни радикали, алфа-липоевата киселина успешно се бори с тях и премахва негативните последици от тяхното влияние. Това вещество помага на мускулите ефективно да абсорбират глюкозата и да я преобразуват в енергия. Някои експерти твърдят, че киселината отлично изгаря мазнините, въпреки че е вероятно този ефект да се постигне и чрез засилено спортуване и специфично хранене на спортистите.

За да обобщим всичко това, R - Alpha Lipoic Acid 100 mg 90 tablets на супер изгодна цена от HS Labs е хранителна добавка, притежаваща широк набор от свойства, подобряващи здравето. Благодарение на своите „универсални" антиоксидантни ефекти може да се използва за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания и за защита на нервната система. Заради намаляващата с възрастта продукция на ендогенна ALA продуктът може да се използва като помощ срещу проблемите, свързани с естественото стареене. Благодарение на положителното влияние на алфа-липоевата киселина върху енергийния метаболизъм на въглехидратите тя често се препоръчва като спортна добавка и и за намаляване на теглото.

Препоръчителен прием: Приемайте 1 до 3 таблетки на ден с храната.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
R - Алфа-липоева киселина (R-ALA) 100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™