Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

BetaCareAll® 25000 IU 90 гел-капсули | Natural Factors

BetaCareAll® 25000 IU 90 гел-капсули | Natural Factors
BetaCareAll® 25000 IU 90 гел-капсули | Natural Factors
BetaCareAll® 25000 IU 90 гел-капсули | Natural Factors
54.02 лв
Код на продукта : BetaCareAll® 25000 IU 90 Softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
BetaCareAll® 25000 IU 90 гел-капсули | Natural Factors

BetaCareAll® 25000 IU 90 гел-капсули | Natural Factors

  • Мощен антиоксидант от естествен източник
  • Смесен каротеноиден комплекс
  • Поддържа имунната система
  • Помага за защита и подобряване на зрението
  • Поддържа сърдечно-съдовата система
  • Видимо подобрява състоянието и вида на кожата
  • Помага за предотвратяване и забавяне на някои видове рак
  • Плюс лутеин и ликопен
  • BetaCareAll® 25000 IU 90 гел-капсули е на чудесна цена от Natural Factors

Какво знаем за BetaCareAll?

Като хранителна добавка BetaCareAll® 25000 IU 90 гел-капсули от Natural Factors на отлична цена има уникална формула, която осигурява на организма естествен бета-каротин. Тя е разработена на базата от смес на каротеноиди, извлечени от цели водорасли Dunaliella salina и екологично устойчиво палмово масло.

Бета-каротин е оранжево-червен пигмент, съдържащ се в плодовете и зеленчуците, който им придава характерен цвят, показващ тяхната зрялост. Първоначално е бил изолиран от моркови и жълта ряпа през 1831 г. от немския химик Х. Вакенродер и наречен каротин (от латински carota – моркови). По-късно през 1883 г. руският химик и лекар А.П. Бородин провел наблюдения, които са в основата на всички по-нататъшни изследвания в областта на червено-жълто-оранжевите естествени пигменти. Той доказал, че жълтият пигмент, извлечен от зелените растения, не е напълно идентичен с каротина от морковите и представлява смес от най-малко два различни пигмента, от които каротинът е неразделна част в различни количества.

Бета-каротин се превръща във витамин А в човешкото тяло. Витамин А е от съществено значение за много процеси в организма, включително за поддържане на здрава кожа, зрение, лигавици, кости, зъби и имунна система. Каротеноидите, открити в плодовете и зеленчуците, са мощни антиоксиданти, предотвратяващи увреждането на клетъчните структури в човешкото тяло. За съжаление, с днешния начин на живот е трудно да се ядат достатъчно плодове и зеленчуци, което прави BetaCareAll важен източник на ценни каротеноиди.

Как действа BetaCareAll на гел-капсули?

BetaCareAll® 25000 IU 90 Softgels е натурален продукт със силно антиоксидантно действие. Всяка мека капсула съдържа 25 000 IU естествен бета-каротин и други полезни каротеноиди.

Сместа от естествени каротеноиди се извлича от морската растителност – зелените водорасли Dunaliella salina, които се отглеждат в защитените чисти води край Австралия. Те са елементарно устроени едноклетъчни микро-водорасли, появили се преди 500 милиона години. Имат фина клетъчна мембрана, която ги прави лесно усвоими от организма на човек. Благодарение на чистите, пълни с минерали морски води тези водорасли изобилстват от полезни вещества. Dunaliella salina е растителен източник на витамин В12, много аминокиселини и са едни от най-богатите до момента източници на бета-каротин (мощен антиоксидант). Съдържат над 200 пъти повече бета-каротин от морковите. Хубавото в този случай е, че бета-каротинът е от естествен източник и многократно превъзхожда по антиоксиданти свойства изкуствено синтезирания. Също така зелените водорасли Dunaliella salina са богати на лутеин (спомага за подобряване на зрението), алфа-каротин, зеаксантин, криптоксантин, хлорофил, полизахариди и есенциални мастни киселини (омега-3, омега-6).

Ако Вашата диета е нездравословна и в нея не присъстват достатъчно плодове и зеленчуци, то капсулите Бета-каротин 25000 IU са отличен източник на допълнителни каротеноиди. С една капсула дневно си осигурявате антиоксидантна защита срещу множество вредни фактори. Каротеноидите са естествен витамин А, получен от морски водорасли, зеленчуци и плодове. Нещо повече, те са цяла група вещества, а не само бета-каротин, за който всички са чували. Интересно е да се отбележи, че тайната на ефективността им се крие в тяхното комбиниране. Учените са доказали, че каротеноидите, подобно на витамините от група В, най-добре работят комплексно и за да се извлече максимална полза от един от тях, той трябва да се приема в комбинация с другите. Точно такъв комплекс от каротеноиди Ви осигурява продуктът BetaCareAll® 25000 IU 90 гел-капсули и е на страхотна цена при нас.

Бета-каротин от този комплекс лесно се превръща във витамин А, поради което се счита за най-добрия му и същевременно изключително безопасен източник. Неговото добавяне е от решаващо значение за предпазване на кожата от вредното въздействие на UV лъчите. Това вещество, както самостоятелно, така и след превръщането си във витамин А, лесно неутрализира свободните радикали, които се произвеждат в огромни количества под влияние на слънчевата светлина. Нещо повече, хората, които приемат добавки с бета-каротин, забелязват, че под влиянието на слънцето кожата им получила атрактивен топъл загар. 

Бета-каротин също може да забави стареенето на кожата. С течение на времето способността на организма да произвежда колаген и еластин намалява, което води до загуба на свойствата на кожата – отпуска се, губи своята еластичност, здравина и се образуват бръчки. Изследванията доказват, че бета-каротин, когато се превръща във витамин А, помага за възстановяване способността на фибробластите да произвеждат колаген.

Бета-каротин, както и другите каротеноиди от Бета-каротин 25000 IU на капсули, има силни антиоксидантни свойства. Дори и да не се превръща във витамин А, той играе важна роля за отстраняването на свободните радикали от организма. Действайки синергично с другите каротеноиди и в комбинация с витамин Е или С, той може също да увеличи концентрацията на антиоксидантните ензими, които се произвеждат в организма (супероксид дисмутаза, каталаза или глутатион пероксидаза). Благодарение на тези си свойства се превръща в ефективен инструмент в борбата срещу стареенето и заболяванията, предизвикани от оксидативния стрес.

Бета-каротин от BetaCareAll® 25000 IU 90 Softgels оказва благоприятен ефект върху зрителните органи и техните функции. Витамин А, получен от този пигмент, е един от компонентите, открити в зрителния пигмент. Той абсорбира светлината и е отговорен за виждането на слаба светлина. Хората, които са засегнати от лошо зрение при слаба светлина, е добре да приемат добавка с витамин А или бета-каротин.

Бета-каротин 25000 IU на капсули може да допринесе за укрепването на имунната система по много различни начини. От една страна, като силен антиоксидант той предпазва клетките на Лангерханс на епидермиса. Те са един от ключовите елементите на имунната система и участват в имунния отговор на организма. В допълнение, обогатяването на диетата с бета-каротин насърчава активността на NK клетките. Освен това, когато се превърне във витамин А, бета-каротинът стимулира костния мозък да произвежда еритроцити и стимулира образуването на лимфоцити.

Бета каротин в BetaCareAll® 25000 IU 90 Softgels е допълнен с екстракт от домати с добра концентрация на ликопен (най-мощния от всички каротеноиди), както и лутеин, и зеаксантин. Всички тези вещества предотвратяват увреждането на клетъчните структури в човешкото тяло. Ликопен е органично химично съединение от каротеноидната група. Проявява най-силните антиоксидантни свойства, което го прави един от най-важните представители на тази група. Благодарение на тез свойства се бори с активността на свободните радикали в организма и предотвратява оксидативния стрес. Също така играе роля в поддържането на правилното ниво на холестерол в кръвта и предотвратява окислението на LDL фракцията. В резултат на тези ефекти намалява риска от заболявания на кръвоносната система. Потиска образуването на свободни радикали и други вредни молекули. Освен това има положителен ефект върху външния вид на кожата, като защитава колагеновите влакна и поддържа имунната система.

Лутеин от каротеноидния комплекс в капсулите Бета-каротин 25000 IU има способността да неутрализира свободните радикали в окото благодарение на мощната си антиоксидантна активност и синергията със зеаксантин. Чрез филтриране на вредното ултравиолетово лъчение той предотвратява всякакво увреждане на чувствителните фоторецептори, които са богати на полиненаситени мастни киселини. Лутеин е важен елемент за предотвратяване на свързаната с възрастта макулна дегенерация (AMD) и катаракта, тъй като намалява риска от тяхното развитие. Доказано е, че дефицитите на лутеин и зеаксантин в диетата увеличават риска от развитие на свързаната с възрастта макулна дегенерация и катарактата.

Лутеин защитава липопротеините с ниска плътност (LDL) от окисление, като по този начин намалява риска от развитие на заболявания на сърдечно-съдовата система: атеросклероза и исхемична болест на сърцето. Освен това показва потенциална противоракова активност, особено в случай на рак на белия дроб и червата. Включеният в BetaCareAll® зеаксантин подпомага антиоксидантната активност на лутеин и абсорбира вредната синя светлина, предотвратявайки увреждането на фоторецепторите.

Обобщавайки може да кажем, че BetaCareAll® 25000 IU 90 гел-капсули от Natural Factors на атрактивна цена е уникална смесена каротеноидна формула, получена от цели зелени водорасли Dunaliella salina и устойчиво палмово масло, осигуряващи естествен бета-каротин. Формулата на продукта е обогатена с ликопен, лутеин и зеаксантин. Тази комбинация е оптимална защита срещу ретинална дистрофия, поддържа сърдечно-съдовата и имунната система и видимо подобрява състоянието и външния вид на кожата.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно или както Ви е указано от лекар.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД

Витамин А
[бета-каротин от Dunaliella salina (цели водорасли),

Blakeslea trispora (цели гъби),

палмово масло (Elaeis guineensis) (плод)]

25 000 IU 500%
Алфа-каротин [палмово масло (Elaeis guineensis) (плод)] 495 мкг **
Гама-каротин [палмово масло (Elaeis guineensis) (плод)] 8,5 мкг **

Ликопен [екстракт от домати (Lycopersicon esculentum) (плод),

палмово масло (Elaeis guineensis) (плод)]

2,5 мг **
Лутеин (Tagetes erecta) (цвят от невен) 2 мг **
Зеаксантин (Tagetes erecta) (цвят от невен) 120 мкг **

От устойчиво палмово масло

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: гел-капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков), органично ленено масло, жълт пчелен восък, слънчогледов лецитин (без ГМО).

Не съдържа пшеница, глутен, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване, приемате някакви медикаменти или Ви предстои операция, се консултирайте с Вашия лекар, преди да започнете употрбата на тази хранителна добавка!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™