Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Prostate Health with Beta-Sitosterol 125 мг 60 гел-капсули | 21st Century

Prostate Health with Beta-Sitosterol 125 мг 60 гел-капсули | 21st Century
Prostate Health with Beta-Sitosterol 125 мг 60 гел-капсули | 21st Century
Prostate Health with Beta-Sitosterol 125 мг 60 гел-капсули | 21st Century Prostate Health with Beta-Sitosterol 125 мг 60 гел-капсули | 21st Century
65.00 лв.
Код на продукта : Prostate Health with Beta-Sitosterol 125 mg 60 Softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.17 лв.


 
Бърза поръчка
Prostate Health with Beta-Sitosterol 125 мг 60 гел-капсули | 21st Century

Prostate Health with Beta-Sitosterol 125 мг 60 гел-капсули | 21st Century

 • Поддържа здравето на простатата с помощта на най-ефективните съставки
 • Бори се с високите нива на естроген
 • За нормален размер и структура на простатната жлеза
 • Стопира нежеланите процеси на клетъчно делене
 • Поддържа нормален режим и обем на уриниране
 • Осигурява здрав възпалителен отговор
 • Срещу простатит, аденом на простатата и други възпалителни болести на жлезата
 • Хапчета за Простата с бета-ситостерол е на супер цена от 21st Century

Какво знаем за Хапчета за Простата?

Аденомът на простатата е много разпространено заболяване при мъжете. То не просто вреди на здравето и причинява голям дискомфорт на мъжа, но и понижава качеството му на живот. При разрастване на клетките на простатата и развиването на оток се притиска уретрата при мъжа, което води до нарушаване на уринирането и до непълно изпразване на пикочния му мехур.

Към характерните симптоми на аденом се отнасят: слаба струя на урината при уриниране, трудно започване на уринирането, много често уриниране нощем, невъзможност да търпи дълго мъжът. С възрастта честотата на развитие на аденом расте. Ако при мъж на възраст от 31 до 40 години вероятността да се разболее от тази болест е 8%, то на възраст между 51 и 60 години рискът вече е 40-50%, а след 80-годишна възраст – над 80%.

За подобряване състоянието при аденом на простатната жлеза уролозите по цял свят използват много такива растителни средства като масло от семена на тиква, пигеум и други, а общото между тях е, че те съдържат бета-ситостерол, който се съдържа и в Хапчета за Простата от 21st Century.

Това вещество е доказало ефективността си при проблеми с простатата. В едно клинично изследване с използване на международния показател за симптоми на простатата (IPSS) при 200 мъже с диагноза простатен аденом след 6-месечен прием на бета-ситостерол се наблюдавала значително положителна динамика. В друго изследване с участието на 519 мъже бета-ситостеролът потвърдил високата си ефективност и при самостоятелен прием, и в съчетание със стандартните фармакологични средства.

Ето защо компания 21st Century залага на бета-ситостерол и го включва в хранителната си добавка за мъже Prostate Health with Beta-SitosterolХапчета за Простата на топ цена!

Как действа Prostate Health with Beta-Sitosterol хапчета за простата под формата на гел-капсули?

Хапчета за Простата с бета-ситостерол от 21st Century е източник на фитостероли и цинк за мъжете в рискова група, които имат в анамнезата си болест на простатата (простатит, аденом). Уникална е композицията на действащите вещества в тази добавка за профилактика и намаляване изразеността на симптомите при:

 • Доброкачествена хиперплазия на простатната жлеза;
 • Хроничен простатит;
 • Болести на сърдечно-съдовата система.

Комбинацията на активните съставки в хапчетата за простата, която при нас е на много изгодна цена, които се усилват една друга и оказват комплексно въздействие на мъжкия организъм, предпазва от развитие на ДХП и има противовъзпалително действие.

Освен това, заради присъствието на бета-ситостерола в състава си, Хапчета за Простата намаляват интензивността на симптомите на нарушено уриниране, понижават нивата на общия и лошия холестерол в плазмата на кръвта.

Цинкът, който е част от състава на продукта, подпомага синтезирането на простагландини, поддържа оптимални нива на тестостерона и предпазва от развитие на пролиферативни процеси в простатата.

Основното действащо вещество в Prostate Health with Beta-Sitosterol хапчета за простата, както казахме, е бета-ситостерол – растителен стерол, открит през 1922 година. Фитостеролите са голяма група растителни вещества (около 100 съединения), близки по химична структура с животинския продукт холестерол, които влизат в състава на мембраните на клетките на растенията. Най-важният фитостерол е бета-ситостеролът. Благодарение на него хапчетата за простата Prostate Health with Beta-Sitosterol 125 мг 60 гел-капсули от 21st Century оказва положително влияние при патологии на простатата – заради понижаване нивата на противовъзпалителните цитокини намалява размерът на простатата, уринирането се подобрява и намалява остатъчният обем урина. Бета-ситостеролът в Хапчетата за простата на супер цена е неконкурентен инхибитор на 5-алфа редуктаза – ензим, който участва в реакциите на превръщането на тестостерона в дихидротестостерон.

Бета-ситостеролът в Хапчета за простата затруднява свързването на дихидротестостерона със специфичните рецептори и ускорява разпадането му, което обуславя антиандрогенния ефект. Това вещество има също и имуномодулиращо и противораково свойства.

Благодарение на сходната структура на ситостерола и холестерола, те се съединяват лесно и блокират специфични рецептори, което води до намаляване свързването и абсорбирането на холестерола и до извеждането му от организма. Приемът на растителни стероли, който можете да осъществите чрез употребата на хапчетата за простата, намалява концентрацията на холестерола в човешкия организъм с повече от 15%.

Така, попадайки в стомашно-чревния тракт, бета-ситостеролът от състава на хапчетата за простата Prostate Health with Beta-Sitosterol, който при нас е на уникална цена, възпрепятства усвояването на екзогенния холестерол, който постъпва с храната, и на ендогенния холестерол, който попада в корема с жлъчката. Затова при употребата на този продукт за простата се понижава концентрацията в кръвта на общия холестерол и тази на лошия, а регулярната употреба на добавката може да преустанови развитието на атеросклеротичен процес.

Многобройни изследвания, провеждани в продължение на 45 години в различни страни, са потвърдили безопасността на бета-ситостерола. Веществото, включено в тази хранителна добавка за простата на хапчета, оказва потвърдено с научни изследвания позитивно влияние върху развитието на ДХП. Проведени рандомизирани плацебо-контролирани клинични опити в научно-изследователски центрове в САЩ и Германия с участието на 1000 мъже на възраст 65 години са доказали високата ефективност на бета-ситостерола: при болните значително се е понижила тежестта на симптомите на ДХП, при това положителният ефект е бил много продължителен – до 48 седмици.

Цинкът, който също се съдържа в хапчетата за простата, допълва и усилва действието на бета-ситостерола, което подпомага по-бързото постигане на положителния ефект при болести на простатата. Цинкът играе важна роля в процесите на развитие на репродуктивните органи и функциите на простатата, поддържа добро ниво на половия хормон.

Препоръчва се да приемате хапчетата за простата като хранителна добавка към хранителния Ви режим при аденом на простата и възрастови изменения на простатната жлеза, за нормализиране функционалното състояние на пикочните пътища и половата система, в частност на репродуктивната функция, а също и за нормализация на липидния обмен и за намаляване вероятността от възникване на сърдечно-съдови болести.

Особено актуално би било използването на тази добавка при по-възрастни мъже с възрастови патологични изменения на простатата.

Въпреки факта, че бързото диагностициране и лекарска намеса остават „златен стандарт“ за лечението на ДХП, все пак това си има негативни последици. Днес болните от болести на простатата все повече прибягват до алтернативни методи за помощ при такива състояния – използват растителни компоненти.

Един от тях е екстрактът от Сао Палмето. Този екстракт се използва както в комбинация с други натурални съставки, така и самостоятелно при аденом на простатата по цял свят. И, разбира се, също е включен в съдържанието на хапчетата за простата с бета-ситостеролProstate Health with Beta-Sitosterol на гел-капсули от 125 мг.

Сао палмето се състои от противовъзпалителни, антиандрогенни и антипролифративни съединения. Тези естествени съставки потискат развитието на 5-алфа-редуктоза и възпрепятстват развитието на рак на простатата. Сао Палмето инхибира развитието на важни ензими, които намаляват темповете на развитие на левкотриентите и простагландините, намаляват излишната проницаемост на капилярите и помагат в борбата с отоците. Положителните свойства на този екстракт са безспорни!

С напредването на възрастта за мъжкото здраве става много важно поддържането на простатата. Формулата на хапчетата за простата съдържа широк спектър от съставки, които осигуряват здраве на простатата и нормално уриниране. Растителните екстракти, включени в състава на добавката, включително и ликопен, правят Prostate Health с Бета-Ситостерол изключително ефективни хапчета за простата, а са и на много достъпна цена.

Простатата оказва огромно влияние върху мъжкото здраве. Но при достигане на средна възраст почти при половината мъже се наблюдава увеличаване на тази жлеза. И дори и да е безопасно това увеличение, то може да наруши нормалния процес на уриниране.

Споменахме ликопен, който присъства сред компонентите на хапчетата за простата. Неслучайно е включен в състава им. Това е антиоксидант, който оказва благотворно влияние върху състоянието на простатата, като ѝ осигурява нормален размер и структура. В състава на добавката е включен и бор, който демонстрира способности да повишава специфичния антиген на простатата, а екстрактът от босвелия, с който 21st Century допълва хапчетата за простата, поддържа неутрализирането на 5-липоксигеназата – ензим, който се свързва с нежелателните промени в деленето на клетките, което позволява да се поддържа добро състояние на простатата на клетъчно ниво.

Нито една друга формула за здрава простата не съдържа толкова много полезни за мъжкото здраве съставки в един продукт, разработен на базата на научни постижения. Възползвайте се от изгодната цена на тези хапчета за простата от ново поколение и запазете здравето си стабилно!

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 гел-капсули дневно – 1 сутрин и 1 вечер.

Дозировка: 2 гел-капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 гел-капсули) Стойност %ПДД
Витамин D3 (като холекалциферол) 20 мкг (800 IU) 100%
Витамин В6 като пиридоксин хидрохлорид) 10 мг 588%
Цинк (като цинков цитрат) 10 мг 91%
Ликопен 4 мг **

Естери на растителни стероли

   Бета-ситостерол

450 мг

125 мг

**

**

Екстракт от сао палмето (Serenoa repens) 60 мг **
Масло от тиквени семки 350 мг **
Бор (борово-аминокиселинен комплекс) 2 мг **
Екстракт от босвелия (Boswellia serrata) 100 мг **
Екстракт от кора на пигеум (Pygeum africanum) 50 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, глицерин, пречистена вода, пчелен восък, слънчогледов лецитин, естествен цвят (annatto).

Не съдържа добавена захар, мая, консерванти или изкуствени аромати.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване, приемате някакви медикаменти или Ви предстои медицинска процедура, се консултирайте с Вашия лекар, преди да започнете да приемате този продукт! Съхранявайте на стайна температура! Прекратете употребата на тази добавка и потърсете лекарска помощ, ако след прием се появят нежелани ефекти!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™