Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Panli Pro 20 капсули | NaturPharma

Panli Pro 20 капсули | NaturPharma
Panli Pro 20 капсули | NaturPharma
19.46 лв
Код на продукта : Panli Pro 20 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.97 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 7 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Panli Pro 20 капсули | NaturPharma

Panli Pro 20 капсули | NaturPharma

 • Насърчава стомашно-чревното здраве
 • Комплекс от 13 ензима, универсално поддържащи храносмилането
 • Съставът е съобразен с естествените нужди на тялото
 • Оптимална работа на храносмилателната система
 • Позволява премахване на чревния дискомфорт
 • Улеснява храносмилането на проблемните протеини
 • Panli Pro 20 капсули е на много добра цена от NaturPharma

Какво знаем за ПанлиПро Храносмилателни Ензими?

Като хранителна добавка Panli Pro 20 капсули на супер изгодна цена от NaturPharma е естествена подкрепа на храносмилателната функция, която предоставя пълния спектър ензими, необходими за разграждането на мазнини, протеини и въглехидрати. Осигурява здравословно преработване и усвояване на полезните вещества от Вашата диета. Ако изпитвате стомашно-чревен дискомфорт – подуване на корема, често отделяне на газове, тежест след хранене, киселини, то с Panli Pro ще Ви бъде по-леко и комфортно след хранене.

Храносмилането е един от най-сложните процеси в човешкото тяло. То позволява храната да бъде преработена във формата, в която може да бъде усвоена и асимилирана от организма. Този процес става с участието на множество ензими, които позволяват отделянето на такива вещества от храната като аминокиселини, мастни киселини, захари, витамини, минерали и други съединения, които се считат за необходими за живота.

Нарушенията в работата на храносмилателната система са много често срещан проблем. Първа и основна причина за това е неправилната диета – богата на преработени храни и с ниско съдържание на фибри. Това допълнително е придружено от стрес или хранене набързо, което също не е благоприятно за ефективното храносмилане. Това става причина за такива състояния като киселини, гадене, усещане за тежест в горната част на корема, подуване на корема, газове, неправилна дефекация, болка. За съжаление, проблемът с храносмилането не е само в стомашно-чревния дискомфорт. Хранителните дефицити, причинени от лошо преработване и усвояване на полезните вещества от храната, могат да доведат до развитието на много сериозни заболявания.

Храносмилателните ензими играят много важна роля за човешкото здраве. Представляват протеини, които действат като катализатори – инициират, ускоряват или създават специфични химични реакции. Животът би бил немислим без тях. В тялото ензимите подпомагат разграждането на храната до нейните основни компоненти, за да могат те да бъдат абсорбирани напълно. Когато има недостиг на ензими в стомаха и червата, полезните вещества от храната не могат да се усвоят. В резултат се появяват симптомите на лошото храносмилане. Способността на организма да произвежда ензими обикновено започва да намалява след 20-годишна възраст. В резултат от това все повече хора се оплакват от киселини, подуване на корема, газове и др.

Как действа ПанлиПро Храносмилателни Ензими на капсули?

Храносмилателните ензими подпомагат ефективното разграждане на белтъци, мазнини и въглехидрати от храната, която консумираме. Техният прием под формата на хранителна добавка е най-лесният и здравословен начин за подобряване на храносмилането в дългосрочен план! ПанлиПро Храносмилателни Ензими с топ цена е пряка подкрепа на храносмилането и благодарение на удобната си форма на капсули тя идеално се вписва в схемата на хранене. Разнообразието от ензими, съдържащи се в продукта, осигурява универсална подкрепа за функционирането на храносмилателната система, влияейки чрез комплекса от основни ензими върху различните хранителни съставки, които предоставяме на организма си.

Когато приемете Panli Pro 20 капсули по време на хранене, съдържащите се в него ензими започват да действат на храната, като я разграждат на по-прости компоненти, след което тялото ги използва за енергия. Приемът на продукта може да Ви бъде от полза, ако имате:

 • Лошо храносмилане
 • Прекомерно отделяне на газове, киселини и болка по време и след хранене
 • Подуване и тежест след хранене
 • Недостиг на витамини, минерали и други полезни вещества, вследствие на слабото им усвояване от храната
 • Хранителни алергии

Съставът на ПанлиПро Храносмилателни Ензими на отлична цена съдържа следните ензими:

 • Амилаза – единственият ензим, който катализира разграждането на полизахаридите в прости захари, което влияе върху усвояването на въглехидратите. Разгражда гликогена и скорбялата, превръщайки ги в монозахариди.
 • Глюкоамилаза – разгражда гликозидните връзки в нишестето и други полизахариди, благодарение на което увеличава запасите от прости захари, които се използват от организма като източник на енергия. Може да намали симптомите на хранителни алергии.
 • Протеазата е група от ензими, извършващи разрушаването на пептидните връзки на протеините. Благодарение на тях протеините, предоставени на организма, се трансформират в аминокиселини. Важното е, че протеазите не само работят за храносмилането на храната. Те могат също така да храносмилат клетъчните стени на болестотворни организми, живеещи в организма, токсини или фрагменти от мъртви клетки.
 • Бромелаин и папаин са съединенията, които се срещат естествено в плодовете (бромелаин в ананаса, папаин в неузрелите плодове на папаята), които ефективно разграждат сложните връзки, присъстващи в много видове протеини. Активността на бромелаин и папаин не се ограничава само до подобряването и ускоряването на храносмилането на протеини. В проучванията е доказано, че бромелаин и папаин влияят положително върху работата на имунната система, имат противовъзпалителни и антикоагулантни свойства. Папаин също има антивирусен ефект, докато бромелаин се счита за естествен антибиотик.
 • Алфа-галактозидаза улеснява храносмилането и усвояването на сложни въглехидрати. Благодарение на него напр. олигозахаридите могат да бъдат разградени, които в много голямо количество се съдържат в бобовите растения и са доста трудни за разграждане на по-малки фракции. Ако не се усвоят правилно, те могат да причинят проблеми като газове, подуване на корема, болки в стомаха.
 • Лактаза – един от най-важните ензими, дефицитът на които е много често срещан проблем. Лактазата улеснява храносмилането на лактозата (млечната захар), разграждайки я до лесно усвоима глюкоза и галактоза. Ендогенното производство на лактаза бързо намалява с възрастта, поради това често се появяват неприятни симптоми след пиене на мляко или консумация на млечни продукти сред възрастни.
 • Липазата е отговорна за правилното липидно храносмилане. Тя хидролизира триглицеридите до единични мастни киселини и молекули глицерол, които могат да бъдат абсорбирани в червата. Освен това улеснява процеса на абсорбция на съединенията, разтворими в мазнини, т.е. витамини D, K, E и А, както и омега-3 мастни киселини.
 • Фитазата е необходима за неутрализиране на фитиновата киселина, голямо количество от която се съдържа в зърнените култури. Тази киселина инхибира усвояването на много минерали (включително най-важните за здравето: калций, магнезий, цинк и желязо) и ограничава ефекта на други храносмилателни ензими (например пепсин, който е необходим за правилното храносмилане на протеините).
 • Целулазата и хемицелулаза принадлежат към групата на ензимите, които организмът ни не е в състояние да произведе сам. Когато консумирате пълнозърнести продукти, плодове и зеленчуци, Вашият организъм има нужда от тях, за да разграждат диетичните фибри – основният компонент на зеленчуците, съдържащи се във всяка здравословна диета. Когато се добавят към диета, те позволяват да се избегнат стомашни разстройства, характерни за приема на много фибри (подут стомах, газове).
 • Пектиназа – така се наричат ензимите, разграждащи сложната структура на пектина. Те се разделят по техния механизъм на действие на три групи: естерази, хидролази и лиази. Благодарение на тях се усвояват полезните вещества от продукти, богати на пектин, което предпазва от появата на запек.

Panli Pro 20 капсули на невероятна цена от NaturPharma включва необходими ензими, благодарение на което тя осигурява комплексна подкрепа на храносмилането и ефективна борба с храносмилателния дискомфорт по безопасен и естествен начин.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула по време на основните хранения. При по-обилно хранене, приемайте по 2 капсули.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Амилаза 50,5 мг (доставя 7 500 DU) **
Протеаза 4,5 27,8 мг (доставя 25 000 HUT) **
Бромелаин 16,8 мг (доставя 500 000 PU) **
Папаин 13,2 мг (доставя 500 000 PU) **
Глюкоамилаза 9,3 мг (доставя 10 AGU) **
Алфа-галактозидаза 5,9 мг (доставя 150 GaIU) **
Лактаза 5,3 мг (доставя 500 ALU) **
Протеаза 3,0 5,1 мг (доставя 25 SAPU) **
Липаза 3,7 мг (доставя 1 000 FIP) **
Фитаза 3,5 мг (доставя 10 FTU) **
Целулаза 3,1 мг (доставя 500 CU) **
Хемицелулаза 1,4 мг (доставя 1 000 HCU) **
Пектиназа 1,2 мг (доставя 10 endo PGU) **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: средноверижни триглицериди, микрокристална целулоза (емулгатор), магнезиев стеарат (антислепващ агент), оризов декстрин.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Да не се използва от деца под 6 години, както и от бременни и кърмещи жени! Ако сте алергични към някой от компонентите в състава (особено към ананас и папая) не приемайте Panli Pro! Panli Pro е хранителна добавка! Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразната диета! Да не се използва след датата за срок на годност! Съхранявайте на сухо място, при стайна температура! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™