Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Лактаза 6000 FCC единици 150 капсули | Sanct Bernhard

Лактаза 6000 FCC единици 150 капсули | Sanct Bernhard
Лактаза 6000 FCC единици 150 капсули | Sanct Bernhard
Лактаза 6000 FCC единици 150 капсули | Sanct Bernhard
55.00 лв
Код на продукта : Lactase Enzyme Capsules 6,000 FCC-units 150 capsule
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.37 лв.

 
Бърза поръчка
Лактаза 6000 FCC единици 150 капсули | Sanct Bernhard

Лактаза 6000 FCC единици 150 капсули | Sanct Bernhard

  • При непоносимост от организма на лактоза
  • При подуване на корема и дискомфорт след прием на продукти на млечна основа
  • 100% натурална лактаза в хранителна добавка
  • Облекчава състоянието на лактозна непоносимост
  • При доказан недостиг на лактаза
  • Lactase Enzyme (Лактаза) 6000 FCC единици 150 капсули е на топ цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Lactase Enzyme?

Ензимите са открити при изучаването на процесите на гниене. Представата за това, че химичните процеси вътре в живите организма протичат под действието на някакви особени вещества, възниква преди повече от 200 години. През XIX век Луи Пастьор доказал че гниенето на дрождите на захарта до спирт се катализира от вещества с белтъчна природа. Пастьор погрешно смятал, че ензимите са неразделна част от живите клетки. Друг учен, Едуард Бухнер, доказал, че във водните екстракти на живите клетки има набор от ензими, катализиращи превръщането на захарта в спирт. Именно неговото откритие дало началото на нова наука – ензимология.

Успехите на ензимологията през втората половина на XX век довели до това, че днес са открити и пречистени повече от 200 ензима, които се използват в различни отрасли на човешката дейност. Такъв е ензимът лактаза, с който е разработена хранителната добавка на Sanct Bernhard Lactase Enzyme 6000 FCC единици 150 капсули.

Как действа Лактаза на капсули?

Lactase Enzyme е хранителна добавка на капсули, която е своеобразен контейнер за съхранение на натуралния ензим лактаза. В 1 капсула Lactase Enzyme се съдържат 6000 единици натурален ензим лактаза.

Неприятните симптоми като подуване на корема, болки, къркорене на червата, чести и нерегулярни воднисти изхождания след употреба на мляко и млечни продукти свидетелстват преди всичко за наличието на лактазна недостатъчност. Лактазата, от която е направена добавката Лактаза 6000 FCC единици 150 капсули на превъзходна цена, е ензим, необходим за пълноценното разграждане и по-нататъшното усвояване на млечната захар лактоза. Ако се наблюдава недостатъчност на този ензим, ненапълно обработената лактоза постъпва в червата, където започва да ферментира с образуване на газове.

В този случай специалистите съветват да се приема допълнително лактаза. А ние от Biomall.bg предлагаме за Вас идеалният избор – Lactase Enzyme 6000 CFF units 150 capsules и то на страхотна цена.

По-подробно за лактаза

Лактаза е ензим в храносмилателния тракт на човека. Този ензим е от семейството на β-галактозидазите. Тя хидролизира (по-просто казано, разгражда) гликозидните връзки и приема участие в хидролизата на дизахарида лактоза. В резултат на хидролизата на една молекула лактоза се образува молекула на галактоза и глюкоза. При човека лактазата основно се изразява в ентероцитите на червата и се намира на плазматичните мембрани на диференцираните ентероцити (клетките на епителя) на тънкото черво. Максимална активност се наблюдава в дебелото черво, в най-дългия участък на тънкото черво. Ако в храносмилателния тракт лактазата е малко и изобщо липсва, преработването на употребената млечна захар не се осъществява напълно или изобщо се оказва невъзможно. Вследствие на това протича реакция на непоносимост на лактозата, която се проявява с определени симптоми.

Лактазата, съдържаща се в Лактаза 6000 FCC единици на капсули, е необходима за разграждането на дизахарида лактоза, който се съдържа в мляякото. Дефицитът на този ензим води до непоносимостта към лактоза. Лактаза присъства само в стомашно-чревния тракт на бозайниците (включително и в нашия – на хората).

По-подробно за лактозата

Това е млечна захар – дизахарид, който се състои от глюкоза и галактоза. Дизахадирите играят голяма роля в процеса на хранене. Лактозата в първоначалната си форма практически не се абсорбира в чревната система, затова в този си вид тя е просто безполезна. Може да се използва от организма само в разградено състояние под формата на отделни молекули, които са нормални елементи от обмяната на веществата в човешкото тяло. Разграждането се случва в червата само и единствено посредством лактазата.

Как да разберете дали имате нужда от прием на Lactase Enzyme?

Непоносимостта към лактоза е много разпространен проблем, с който се сблъсква всеки пети човек по света. По последни данни недостатъчността на лактаза се отбелязва при повече от 20% от европейците. Съгласете се, че това не е малко и е напълно възможно Вие също да сте сред тях, но просто все още да не знаете. Как да разберете? Какво се случва с организма, когато в него не достига лактаза?

Ако използвате мляко или продукти, производни от него, нищо няма да Ви се случи по принцип. Но когато човек с лактазна недостатъчност употребява продукти, които съдържат лактоза, възникват неприятни симптоми. Необработената лактоза не се абсорбира в тънкото черво, затова преминава по-нататък – в дебелото черво, където започва да се обработва от чревната микрофлора. В този случай се образуват повечето газове. Човек започва да се подува и се появяват силни болки в корема.

Явните признаци на лактозна непоносимост

Подуването, повишеното образуване на газове и диария са най-честите симптоми на това състояние. Често игнорираме тези симптоми, като ги преписване на недоброто обработване на храната на стомаха или отравяне. При тези симптоми много хора започват да приемат сорбенти или препарати против диария, които са всъщност безполезни и понякога дори вреди.

Ако при Вас се наблюдават тези симптоми, лекарите препоръчват да не игнорирате вероятността да страдате от лактозна непоносимост. Може симптомите да се появят и няколко часа след прием на лактозо-съдържащи продукти. Откажете този тип продукти за известно време и проследете. Ако се възстановите и не се наблюдават подобни симптоми, значи най-вероятно става дума именно за липса в организма Ви на лактаза. Приемайте хранителната добавка Lactase Enzyme (Лактаза) от 6000 FCC единици на капсули, когато употребявате млечни продукти. Разбира се, най-добре е да си направите необходимите изследвания, за да се постави точната диагноза. Затова не пропускайте да посетите лекаря си.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 3 капсули на ден с много вода преди или по време на прием на съдържащи лактоза продукти. Дозата се определя спрямо нуждите от лактаза и количеството продукти, които съдържат лактоза, както и от това в какво количество се произвежда лактаза от сами организъм. Капсулите са подходящи както за директен перорален прием, така и за разтваряне в храни и напитки с температура под 50°С.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 150

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Лактаза 6000 FCC единици **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, лактаза, малтодекстрин, магнезиев стеарат, магнезиев карбонат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на температура под 25°С!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™