Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули | Green Health

Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули | Green Health Източник на есенциални мастни киселини Стимулира паметта и концентрацията Укрепва имунната система Потиска възпалителните процеси в организма За Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули | Green H
Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули | Green Health Източник на есенциални мастни киселини Стимулира паметта и концентрацията Укрепва имунната система Потиска възпалителните процеси в организма За Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули | Green H
Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули | Green Health Източник на есенциални мастни киселини Стимулира паметта и концентрацията Укрепва имунната система Потиска възпалителните процеси в организма За Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули | Green H
Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули | Green Health Източник на есенциални мастни киселини Стимулира паметта и концентрацията Укрепва имунната система Потиска възпалителните процеси в организма За Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули | Green H
Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули | Green Health
Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули от Green Health на топ цена е отличен източник на омега-3 мастни киселини, подобряващи функцията на мозъка, имунната и сърдечно-съдовата система. Omega 3 + Vitamin E подпомага метаболитните процеси и оптимизира з Научете повече

Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули | Green Health

 • Източник на есенциални мастни киселини
 • Стимулира паметта и концентрацията
 • Укрепва имунната система
 • Потиска възпалителните процеси в организма
 • Защитава сърцето и артериите
 • Стимулира метаболизма
 • Понижава холестерола
 • Има благоприятен ефект върху кожата, косата и ноктите
 • Намалява болките при ставни заболявания
 • Спомага при детоксикацията на организма и процеса на отслабване
 • Положително влияе върху целия организъм
 • Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули е на супер цена от Green Health

Какво знаем за Омега 3 + Витамин Е?

Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули от Green Health на топ цена съдържа рибено масло, най-добрият източник на омега-3.Омега-3 са едни от основните градивни елементи за здравето, които, за съжаление, често липсват в диетата на съвременния човек. Полиненаситените мастни киселини омега-3 са открити в резултат на проучванията от учени, които се заинтересували от отличното здраве на ескимосите и от наличието на голям брой дълголетници сред тях. Оказва се, че тайната се крие в диетата им, а именно в консумацията на големи количества риба. В резултат от изследване на кръвния състав на представителите на северните народи са открити две естествени мастни киселини, наречени ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA), които съставляват веществото омега-3.

Полиненаситените мастни киселини са незаменими в човешкия организъм, но в същото време той не ги произвежда. Единственият източник за набавянето им е храната. Изследванията на учените доказват, че дневната консумация на достатъчно количество продукти, съдържащи полезните киселини, служи като отлична превенция на сърдечно-съдовите заболявания, възпаленията на ставите, подобрява състоянието на зрението, кожата и косата. Също така тези съединения са много силни антиоксиданти, които могат да намалят лошия холестерол и да премахнат свободните радикали, поради което те предотвратяват преждевременното стареене.

Като хранителна добавка Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули от Green Health на страхотна цена ще се справи с пропуските във Вашата диета и ще набави на организма Ви адекватно количество есенциални мастни киселини, които имат огромни здравословни ползи.

Как действа Омега 3 + Витамин Е на гел-капсули?

Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули е източник на ненаситените мастни киселини омега 3 плюс витамин Е. Приемът на две гел-капсули дневно доставя здравословни мазнини, осигуряващи най-добрите ползи за Вашето тяло. Продуктът влияе положително на целия организъм и демонстрира многобройни ефекти – помага за поддържане на хомеостазата, предпазва мозъчните съдове, намалява риска от развитие на рак и се грижи за поддържането на правилните кожни функции. Омега-3 мастни киселини представляват група от девет полиненаситените мастни киселини. За храненето на човека най-важни са три от тях: – алфа линоленова киселина (АЛК/ALA), ейкозапентанова киселина (ЕПК/EPA), докозахексанова киселина (ДХК/DHA). Общото, което обособява тези три вещества в група, е двойната въглеродна връзка на позиция ω-3 (омега-3) в молекулярната им структура.

Omega 3 + Vitamin E 1000 mg 90 гел-капсули от Green Health на отлична цена предотвратява появата на сърдечно-съдови заболявания и диабет.

Естественият концентрат от рибено масло, използван в меките капсули Omega 3 + Vitamin E 1000 mg, се произвежда при строги стандарти за контрол на качеството. Рибеното масло е най-добрият източник на омега-3 (EPA и DHA). Омега-3 киселините „почистват" стените на кръвоносните съдове от излишния „лош" холестерол, предотвратявайки образуването на „холестеролни плаки". Те подобряват вискозитета на кръвта и нормализират кръвното налягане. Повишават нивото на „добрия" холестерол – HDL (липопротеини с висока плътност). Укрепват стените на кръвоносните съдове, правейки ги еластични. Намаляват концентрацията на хомоцистеин (аминокиселина, която, натрупвайки се в тялото, започва да „атакува" вътрешните стени на артериите и в резултат на това се образуват кръвни съсиреци). Всички тези отличителни свойства на омега-3, които може да добавите към Вашата диета с помощта на Omega 3 + Vitamin E 1000 mg, Ви защитават срещу риска от атеросклероза, коронарна болест на сърцето, инсулт, инфаркт на миокарда и тромбоза. Витамин D в състава на рибеното масло е надежден защитник на кръвоносните съдове, предотвратява развитието на сърдечни заболявания и диабет.

Установено е, че рибеното масло – основна съставка в Омега 3 + Витамин Е 1000 мг – предотвратява развитието на остеопороза. EPA и DHA, които са част от рибеното масло, блокират клетъчните процеси, водещи до загуба на костна маса, и намаляват възпалението. Ежедневната употреба на оmega-3 ПНМК облекчава болките в ставите. Освен това рибеното масло е един от най-ценните източници на витамин D, необходим при остеопорозата. Подобно на хормоните, витамин D регулира калциевия метаболизъм и следователно е от жизненоважно значение за правилното развитие на костната тъкан в детството и за предотвратяване на остеопорозата в зряла възраст. Съдържащият се в рибеното масло витамин А също е полезен за ставите. Участва в узряването на хондроцитите (клетките, които образуват хрущялна тъкан).

Редовната употреба на висока концентрация на омега-3 мастни киселини, присъстващи в Omega 3 + Vitamin E 1000 mg, спомага за намаляване на възпалителния процес при ревматоиден артрит и за облекчаване, а понякога дори за напълно премахване на болката и сутрешната скованост. Освен това полезните киселини могат да намалят употребата на нестероидни противовъзпалителни средства, които често причиняват проблеми със стомашно-чревния тракт. При остеоартрит на коленната става приемът на омега-3 спира процеса на разрушаване на ставния хрущял. В резултат на това се намалява болката, подобрява се подвижността на ставите, което значително удължава живота им.

Omega 3 + Vitamin E 1000 mg 90 гел-капсули от Green Health на ниска цена предотвратява загубата на костна маса и намалява болката в ставите

Приемът на меките капсули Omega 3 + Vitamin E 1000 mg със страхотна цена перфектно ще стимулира имунната Ви система. ПНМК не само образуват мембранната основа на клетките на имунната система (а мембраната е защитен слой срещу инвазия на вируси), но също така са и изходен материал за синтеза на хормоноподобни вещества на ейкозаноидите, които дават команда на левкоцитите да мигрират в огнището на възпалението и влияят за повишаване на телесната температура при простуда. А високата температура позволява да се изхвърлят от тялото мъртвите вируси, бактериите и техните отпадъци през потните жлези.

Рибеното масло повишава устойчивостта на организма към инфекции. Добавянето на Omega 3 + Vitamin E 1000 mg към Вашата диета ще повиши активността на Т-клетките и макрофагите, както и ще стимулира синтеза на простагландини – вещества с про-възпалително действие. По този начин омега-3 защитава дихателните пътища от инфекции и спасява от бронхопулмонални заболявания. При пушачите, страдащи от хроничен бронхит, омега-3 водят до обективно подобрение на състоянието им: при тях се наблюдава повече свободно дишане и меко отделяне на храчки. EPA и DHA също инхибират пролиферацията на бронхиален епител.

Продуктът Омега 3 + Витамин Е 1000 мг нормализира менструалния цикъл, намалява признаците на фиброаденоматоза и води до регресия на кистите в млечните жлези. Полезните киселини, съдържащи се в него, са ефективни за предотвратяване на рак на дебелото черво и ректума, простатата, гърдата, яйчниците. Редовната употреба на рибено масло при жени в постменопауза намалява риска от развитие на рак на гърдата с 35%. Освен това е доказано, че ЕРА и DHA, които се намират в омега-3, повишават чувствителността на злокачествените туморни клетки към лъчетерапия и лекарства за лечение на раковоболните пациенти.

Антиканцерогенният ефект на омега-3 полиненаситените мастни киселини се дължи на факта, че те инхибират превръщането на арахидоновата киселина в простагландини, които стимулират растежа на туморите. Омега-3 ПНМК инхибират разделянето на раковите клетки, като влияят на ензимите и протеините, отговорни за вътреклетъчния метаболизъм. Освен това предотвратяват активирането на онкогените и „включват" гените, които предизвикват апоптоза (самоубийство) на раковата клетка. Стимулирайки реакцията на антитуморния имунитет, EPA и DHA (ейкозапентаенова и докозахексаенова киселини) надеждно предпазват тялото от онковируси.

Човешкият мозък е 60% мазнина, а една трета от тях са мастни киселини. DHA представлява 20% от всички мастни киселини в мозъка. Високата концентрация на DHA в невроните и ретината предполага, че омега-3 са от жизненоважно значение за функциите на мозъка и очите. Благодарение на омега-3, доставени от Омега 3 + Витамин Е 1000 мг, мозъкът започва да работи по-ефективно, при това във всяка възраст. При техния дефицит намалява паметта и вниманието. Добре известен е фактът, че полезните киселини намаляват риска от болестта на Алцхаймер и забавят намаляването на когнитивните функции. В допълнение, DHA и EPA допринасят за развитието на „хормона на щастието" серотонин и намаляват симптомите на депресия.

Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули от Green Health на изгодна цена се отразява благоприятно на здравето на кожата и я предпазва от появата на бръчки.

Omega 3 + Vitamin E 1000 mg ще се отрази благоприятно върху здравето на кожата Ви. Кожата ни е огледало на състоянието на тялото. Тя става красива едва след премахване на вътрешните здравословни проблеми. Омега-3 инхибират развитието на кожни алергии. EPA и DHA защитават колагена от разрушаване – протеинът, който формира основата на дермата и осигурява нейната сила и еластичност. Благодарение на колагена кожата ни изглежда еластична и защитена от образуване на бръчки. Като мощен антиоксидант омега-3 не позволява на активните форми на кислород да унищожат мембраните на кожните клетки. DHA и EPA участват в образуването на простагландини – важни провъзпалителни агенти, които са част от клетъчната мембрана. А силната мембрана, която вирусите и бактериите не могат да увредят, е ключът към дълголетието на клетките на епидермиса.

Приемайки меките гел-капсули Omega 3 + Vitamin E 1000 mg, Вие ще помогнете на имунната си система да се бори с възпалението на кожата, включително и с акнето. ПНМК не само ускоряват заздравяването на раните по кожата, но и с 50% намаляват такива остатъчните ефекти като белезите. Ежедневният прием на рибено масло е незаменима част от комплексното лечение на хроничния дерматит. Переспективността от използването на омега-3 е доказана като помощ при терапията на заболявания като псориазис, екзема, атопичен дерматит и диатеза.

Обобщавайки всичко казано дотук, Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули от Green Health на изгодна цена доставя здравословни мазнини, осигуряващи най-добрите ползи за Вашето тяло, изразяващи се както в общото подобрение на функциите на телесната система, така и в предотвратяване на различни заболявания. Независимо дали се стремите да изградите здрава мускулна маса, да изгорите мазнини, или просто да направите най-доброто за себе си като оптимизирате здравето си, то определено идеята да обърнете специално внимание на омега-3 е много добра.

Препоръчителен прием: Приемайте 2 пъти дневно по 1 мека капсула с храна.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 гел-капсула)Стойност%ПДД
Калории9 
Мазнини1 гр2%†
Рибено масло1000 мг**
Ейкозапентаенова киселина (EPA)180 мг**
Докозахексаенова киселина (DHA)120 мг**
Витамин Е (DL-алфа-токоферил ацетат масло)5 мг25%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: мека капсула (желатин, глицерин, вода) и витамин Е (като естествен d-алфа токоферол).

Алергени: съдържа риба (сардини, аншоа).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Само за лица над 18 години! Консултирайте се с лекар, ако сте бременна/кърмите, приемате лекарства или имате заболяване! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Омега 3 + Витамин Е 1000 мг 90 гел-капсули | Green Health

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.