Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Omega 3-6-9 Ленено Масло 180 гел-капсули | Sanct Bernhard

Omega 3-6-9 Ленено Масло 180 гел-капсули | Sanct Bernhard
Omega 3-6-9 Ленено Масло 180 гел-капсули | Sanct Bernhard
Omega 3-6-9 Ленено Масло 180 гел-капсули | Sanct Bernhard
52.50 лв
Код на продукта : Omega-3-6-9 Leinol 180 Kapseln
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.17 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 23 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Omega 3-6-9 Ленено Масло 180 гел-капсули | Sanct Bernhard

Omega 3-6-9 Ленено Масло 180 гел-капсули | Sanct Bernhard

 • Отличен източник на омега-3 и омега-6
 • Антиатерогенни и антикоагулантни свойства
 • Отлично влияе на работата на мозъка
 • Подобрява сърдечната дейност
 • Заздравява ноктите и косата
 • Влияе благоприятно върху кожата
 • Подпомага борбата с наднорменото тегло и затлъстяването
 • Инхибира възпаленията
 • Антиоксидантно действие
 • Понижава лошия холестерол
 • Omega 3-6-9 Ленено Масло 180 гел-капсули е на топ цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Омега 3-6-9 Ленено Масло?

Днес все повече хора се стремят да водят здравословен начин на живот. Продуктът Omega 3-6-9 Ленено Масло 180 гел-капсули от Sanct Bernhard, който Ви предлагаме на страхотно изгодна цена, съдържа едно много полезно за организма масло. То се получава от семената на растението лен, а неговите биологично активни съставки свеждат до минимум риска от много болести и подпомагат голяма част от ключовите трансформации в тялото.

Ленът се счита за едно от най-старите растения на земята. Маслото от неговите семена се препоръчва за подобряване цялостното състояние на тялото и за всички клинично здрави хора, които желаят да запазят добрата кондиция на организма си. То естествено съдържа омега 3-6-9 мастни киселини и биологични съединения, наречени лигнани. Важен и незаменим продукт е за здравето. Лечебните свойства и ползите от употребата на лена и маслото от неговите семена са известни от древни времена. Маслото се е консумирало като храна и с него се третирали различни здравословни проблеми. Лененото масло е бил широко използвано в Древен Египет (за козметични цели), Древна Гърция, Колхида (западна Грузия) и Римската империя. Основателят на медицината Хипократ в своята практика активно използвал лененото масло при лечението на възпалителни заболявания на стомаха, а външно – при изгаряния.

От семената на едногодишното тревисто растение лен (Linum usitatissimum) се добива ценното масло. Семената му съдържат много полезни за тялото вещества – омега-3 (60%), омега-6 (20%), омега-9 (10%) и други ненаситени мастни киселини (10%), в тях има около 30% белтъчини и 15% въглехидрати и са богати на витамини А и Е. Около 46% от биологичните компоненти в маслото от ленените семена е съдържанието на комплекса от омега-3 и омега-6, известен като витамин F, който не се синтезира в тялото. Могат да бъдат намерени още калий, магнезий, цинк, протеини и други биологично активни вещества, необходими за здравословното хранене. Веднъж попаднал в телесната система, витамин F се въвежда в клетъчната структура и впоследствие оказва положителен ефект върху клетъчната активност и скоростта на предаване на нервните импулси.

Как действа Омега 3-6-9 Ленено Масло на гел-капсули?

Омега 3-6-9 Ленено Масло 180 гел-капсули с топ цена е продукт със студено пресовано ленено масло, запечатано в гел-капсули. Уникалната технология на производство предпазва маслото от окисляване, гарантира неговата свежест и пълна стабилност. В резултат на това се запазват относителните пропорции на ненаситените мастни киселини, които естествено се срещат в лененото масло.

Откритите биоактивни вещества в маслото, получено от семената на лена, свеждат до минимум риска от много болести и имат основно значение за поддържането на подходящите процеси на много ключови трансформации в тялото. То подпомага функцията на кръвоносната система, регулира липидния профил и предотвратява дегенеративното заболяване на артериите – атеросклерозата. Освен това успокоява нервната система, облекчава хроничните възпаления и влияе положително на ендокринната система. Подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите. Подходящо е дори за хора на диета за отслабване – не само, че не води до наддаване на тегло, но може да допринесе и за неговото намаляване.

Лененото масло в Omega-3-6-9 Linseed Oil 180 softgels се получава от семената на растението лен (Linum usitatissimum). Неговите терапевтични и полезни свойства идват от биоактивните му съединения, най-вече есенциални мастни киселини (EFAS) омега-3 (алфа-линоленова киселина или ALA), омега-6 (линолова киселина, съкратено LA) и омега-9 (олеинова киселина). Те са незаменими за правилната работа на организма и се срещат в ленено масло в почти идеално съотношение. Мастните киселини, особено омега-3, са много крехки. Те се окисляват бързо и губят свойствата си под въздействието на външните фактори. За да се използва потенциалът на лененото масло, трябва да се обърне внимание на технологията на производство и съхранение. Най-сигурната форма изглежда са херметичните капсули, които осигуряват стабилност на маслото.

Приемът на гел-капсулите Омега 3-6-9 Ленено Масло е отлична превенция на сърдечно-съдовите заболявания. Лененото масло поддържа сърдечната функция по няколко различни начина. Ненаситените мастни киселини (ALA и олеинова киселина) помагат за понижаване на нивата на холестерола в кръвта, по-специално концентрацията на липопротеините с ниска плътност (LDL), които са отговорни за образуването на отлагания в артериите. Някои изследвания показват, че ненаситените мастни киселини повишават и нивата на полезния HDL. Посредством инхибиране на ресинтезата на триглицеридите в чревната стена и черния дроб мастните киселини намаляват концентрацията им в кръвната плазма, което предотвратява развитието на атеросклероза.

Ненаситените мастни киселини в лененото масло са предшественици на простагландините – вещества, необходими за правилния транспорт на липидите. Те подпомагат оптимизирането на плазмените липидни индекси, инхибират агрегацията на тромбоцитите и адхезията в кръвта и предотвратяват образуването на кръвни съсиреци. Важна група простагландини са простациклините, които влияят на коронарната вазодилатация и увеличават силата на свиването на сърдечния мускул.

Omega-3-6-9 Linseed Oil 180 softgels на много добра цена намалява възпалителните маркери. Хроничното възпаление е отговорно за развитието на много заболявания, така че често е наричано „мълчаливият убиец". Ненаситените мастни киселини от омега-3 и омега-6 групата позволяват производството на противовъзпалителни вещества в организма, наречени простагландини от серия 1 и 3. Ниските им нива са една от основните причини за най-различни хронични възпаления, включително колит и артрит. Проучванията показват, че хората, които редовно консумират ленено масло, имат по-ниски нива на С-реактивен протеин – съединение, което се появява в кръвта като следствие от възпаление.

С редовния прием на продукта Омега 3-6-9 Ленено Масло 180 гел-капсули Вие ще осигурите подкрепа за нервната си система. Есенциалните мастни киселини, открити в маслото от семената на лена, са основни градивни елементи за нервната тъкан. Те определят ефективността на невротрансмисията. Следователно лененото масло, което се осигурява от продукта, е много добро средство, което може да помогне за премахването на сковаността и изтръпването на крайниците. В допълнение, то оказва влияние върху нормалното развитие на невроните и е полезно в борбата срещу болестта на Алцхаймер, множествена склероза или увреждане на нервите при диабетици.

Гел-капсулите Омега 3-6-9 Ленено Масло могат да помогнат за подобряване на настроението Ви. Осигурените от тях омега-3 мастните киселини са необходими за синтеза на „хормоните на щастието", тоест серотонин и допамин. Проучванията показват, че ниското настроение, проблемите с паметта и неврологичните разстройства често са свързани с ниски нива на DHA. Въпреки че лененото масло не съдържа това вещество, алфа-линоленовата киселина, намираща се в неговия състав, е основа за синтеза на DHA.

Omega 3-6-9 Ленено Масло 180 гел-капсули на чудесна цена от Sanct Bernhard е добавка, която носи много ползи за Вашето здраве и благополучие. Съдържа висококачествено ленено масло, което Ви позволява да допълвате диетата си с всички основни мастни киселини. Препоръчва се особено за хора, предразположени към сърдечно-съдови заболявания. Когато се използва като превантивна мярка, тя укрепва тялото и подобрява функционирането му на много нива.

Препоръчителен прием:

Възрастни и деца над 12 години: приемайте по 4 капсули 2 пъти дневно по време на хранене и с достатъчно течност. Препоръчителна дневна доза: 8 капсули.

Деца под 12 години да приемат по 1 капсула 3 пъти дневно.

Препоръчително е приемът на продукта да е за период от около 4 седмици.

Дозировка: 4 капсули

Дози в опаковка: 45

Състав в 1 доза (4 капсули) Стойност %ПДД
Ленено масло 2000 мг **
Общо мазнини 2000 мг **
от тях наситени мастни киселини 212 мг **
Ненаситени мастни киселини 1788 мг **
от които мононенаситени мастни киселини 464 мг **
от които е олеинова киселина 460 мг **
Полиненаситени мастни киселини 1324 мг **
Алфа линоленова киселина 1100 мг **
Линолова киселина 224 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на температура под 25°С! Пазете от пряка слънчева светлина!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™