Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150 мл | Natural Factors

Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150 мл | Natural Factors Източник на извлек от ехинацея Подпомага естествените имунни сили на тялото Стимулира процеса на фагоцитоза, извършван от фагоцитите Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150
Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150 мл | Natural Factors Източник на извлек от ехинацея Подпомага естествените имунни сили на тялото Стимулира процеса на фагоцитоза, извършван от фагоцитите Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150
Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150 мл | Natural Factors Източник на извлек от ехинацея Подпомага естествените имунни сили на тялото Стимулира процеса на фагоцитоза, извършван от фагоцитите Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150
Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150 мл | Natural Factors Източник на извлек от ехинацея Подпомага естествените имунни сили на тялото Стимулира процеса на фагоцитоза, извършван от фагоцитите Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150
Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150 мл | Natural Factors
Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150 мл от Natural Factors на топ цена повишава защитните сили на тялото, за да се пребори по-лесно с прoстудните зaболявания и инфeкции. ECHINAMIDE Cold and Cough Syrup е мощна подкрепа на имунната система. Научете повече

Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150 мл | Natural Factors

 • Източник на извлек от ехинацея
 • Подпомага естествените имунни сили на тялото
 • Стимулира процеса на фагоцитоза, извършван от фагоцитите
 • Укрепва имунитета на тялото
 • Използва се за предотвратяване на настинки
 • Има противовъзпалително действие
 • Помага за по-бързото и леко справяне с вирусните инфекции
 • Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150 мл е на топ цена от Natural Factors

Какво знаем за Ехинамид® сироп при кашлица и настинка?

Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150 мл от Natural Factors на топ цена е от най-силните природни стимулатори и модулатори на имунния отговор на тялотоФормулата на хранителната добавка Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150 мл от Natural Factors на изключителна цена е резултат от продължителни изследвания и проучвания. Разтворените в мед билкови екстракти, включени в добавката, формират бързодействаща уникална смес. Нейният основен компонент е патентован екстракт от корена на един от най-силните природни стимулатори и модулатори на имунния отговор на тялото – ехинацея. Предлагаме Ви хранителна добавка, която е сироп и не съдържа алкохол. Благодарение на нея Вашият организъм ще повиши защитните си сили и ще се пребори по-лесно с прoстудните зaболявания и инфeкции.

Същинското природно чудо ехинацея е не само красиво декоративно градинско растение, но и притежава огромна лечебна сила. Използва се широко в традиционната медицина и фармакологията. Родината на билката е Северна Америка, САЩ и Мексико, където расте в див вид по полета, каменисти хълмове, сухи степи и влажни, богати почви, но винаги на открити пространства. Американските индианци, знаейки за лечебната сила на ехинацея, векове назад са я отглеждали и използвали като универсално лекарствено средство за различни заболявания. Полезните свойства и действия на билката са оценени и признати от съвременната медицина в резултат на задълбочени проучвания. Лабораторни и клинични проучвания показват, че ехинацея действа като антибиотик и е най-мощният и ефективен стимулатор на имунния отговор на тялото сред всички известни билкови продукти. Днес тя е активна съставка на много лекарствени средства и хранителни добавки, които подпомагат имунната система. В момента се провеждат проучвания за употребата на билковото растение при рак, артрит и синдром на хроничната умора.

Как действа Ехинамид® сироп при кашлица и настинка течен?

Сироп за кашлица с Ехинацея 150 мл е добавка с екстракт от ехинацея, за която се счита, че повишава защитните сили на тялото. Досега проучванията показват, че тя може да повлияе главно на неспецифичната имунна система, която е защитната система на организма, независима от антигените и антителата, благодарение на което се стимулира имунитетът на организма. Продуктът е източник на патентован екстракт от ехинацеяEchinamide®, евкалиптово масло и екстракти от лопен, пчелник, мента и дива череша.

Сироп за кашлица с Ехинацея 150 мл от Natural Factors на изключителна цена не допуска достигането на бактериите до здравите клетки

Бързодействащата билкова формула на ECHINAMIDE Cold and Cough Syrup 150 ml включва билкови извлеци, разтворени в мед, и има следните ползи:

 • Облекчава състоянието при възникване на инфекциозно възпаление на лигавицата на носа, фаринкса, ларинкса и свързаните с тях околоносни кухини.
 • Инхибира възпалението и улеснява дишането.
 • Контролира отделянето на излишните храчки.
 • Намалява кашлицата.
 • Облекчава проблемите с гърлото, синусите и бронхиалното дразнене, дължащи се на настинки.
 • Облекчава възпалението на гласните връзки и ларинкса, предизвикано от вирусни/бактериални инфекции или претоварване на гласните струни.
 • Намалява болката при преглъщане, дразненето и сухотата.

ECHINAMIDE Cold and Cough Syrup 150 ml от Natural Factors на супер цена е мощна подкрепа за имунната система

Продуктът ECHINAMIDE Cold and Cough Syrup 150 ml съдържа патентования екстракт Echinamide®, който е с ефективно действие при инфекциозно възпаление на горните дихателни пътища, клинично доказано в множество рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания. Патентованият метод за получаване на екстракта е гаранция за стабилност на количествата активни съединения в ехинацея: алкиламиди, цикориева киселина и полизахариди. Те осигуряват възможността на Echinamide® да направи справянето с вирусните инфекции по-бързо и леко. В съчетание с другите съставки от билковата смес, този сироп помага за премахването на кашлицата и настинката. За получаването на Echinamide® са използвани както надземните части, така и корени на ехинацея, където активните вещества са най-концентрирани.

Екстрактът Echinamide®, който е основната съставка на Сироп за кашлица с Ехинацея 150 мл, може да повлияе главно върху неспецифичната имунна система, която е защитната система на тялото и е независима от антигени и антитела, благодарение на което имунната система на организма се стимулира. Най-силният имуностимулиращ ефект се дължи на полизахариди (като инулин) и алкиламиди. Те индуцират активирането на имунните Т-клетки. Свойството произтича от увеличения брой левкоцити и стимулирането на фагоцитозата от макрофаги и гранулоцити. Веществата са отговорни и за намаленото образуване на простагландини и левкотриени, които са възпалителен медиатор, както и за индуцирането на про- и противовъзпалителни цитокини. Цикориевата киселина стимулира фагоцитите на имунната система (гранулоцити, макрофаги) да унищожават чужди елементи и допълнително инхибира хиалуронидазата – ензимът, който позволява на бактериите да проникнат в тъканите на организма.

Обикновено ехинацея се използва при заболявания на горните дихателни пътища след първите симптоми (като опит за ускоряване на процеса на лечение) или всеки ден (като превантивно здравеопазване за намаляване на честотата на заболяванията). Тя може да бъде един от най-добрите начини за намаляване на честотата и продължителността на доста от срещаните заболявания през есента, зимата и пролетта.

Лопен от билковата смес в състава на Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150 мл съдържа около 20% захари. Освен тях в него присъстват флавоноиди, слузни вещества, сапонини, фенокарбоксилни киселини, танини и много други. Основното му действие е отхрачващо, омекчаващо и противовъзпалително, дължащо се именно на съдържащите се в билката сапонини и слузни вещества. Прилага се при кашлица, бронхит, настинки, отити, пневмония, треска, грип, алергии, болка в гърлото и проблеми с гласа.

Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150 мл от Natural Factors на отлична цена помага за по-бързото и леко справяне с вирусните инфекции

Действието на Сироп за кашлица с Ехинацея 150 мл на атрактивна цена се засилва и от екстрактите от кора на дива череша и пчелник. Кората от дива череша е ценна заради противовъзпалителните си свойства, поради които облекчава възпалението в дихателните пътища. А екстрактът от пчелник има дезинфекционно, отхрачващо, тонизиращо и силно спазмолитично действие. Заедно с тези екстракти в сиропа е включен и извлек от мента, която прочиства дихателните пътища и насърчава отпушването на околоносните синуси, което го прави полезен при синусни инфекции. Фитохимикалите, съдържащи се в сиропа, са леки анестетици, които помагат при раздразнено гърло. Той подобрява дишането и засилва имунната система.

В уникалното билково съчетание на ECHINAMIDE Cold and Cough Syrup 150 ml присъства и едно ефективно естествено средство срещу респираторни инфекции – евкалиптовото масло. То облекчава симптомите при бронхит, астма, синузит. Насърчава притока на кислород към белите дробове и подпомага дишането. Всички тези билки редуцират симптомите при болести на дихателните пътища, като ускоряват възстановяването.

За да обобщим, Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150 мл от Natural Factors на изключително изгодна цена е хранителна добавка, която може да се използва като помощ при лечение на настинки и респираторни инфекции. Билките, които Natural Factors използва в производството на продуктите си, се отглеждат в Британска Колумбия в собствена ферма, която е био сертифицирана, и е съобразено с най-високите стандарти. За отглеждане, събиране и съхранение на растенията се използват перфектни методи,  гарантиращи качеството и чистотата на екстрактите на Natural Factors. Събирането и обработването на растенията се извършва при достигане на максимална концентрация на активните им вещества, което изцяло запазва техните положителни свойства!

Начин на употреба: Разклатете преди употреба.

Възрастни: Приемайте 2 пъти на ден по 1 ч. л. (5 мл). При кашлица или болки в гърлото смесете с гореща вода за успокояваща гореща напитка.

Дозировка: 1 ч. л. (5 мл)

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (5 мл)Стойност%ПДД
ECHINAMIDE® /Echinacea purpurea*/ екстракт 1.2:1 (наземни части)975 мг**
ECHINAMIDE® /Echinacea purpurea*/ (корени)260 мг**
Лопен екстракт 1.2:1 /Verbascum Thapsus/ (листа)636 мг**
Дива череша екстракт 2.4:1 /Prunus serotina/, (кора)1068 мг**
Мента /Mentha piperita/ (листа)315 мг**
Пчелник екстракт 1.8:1 /Marrubium vulgare/ (листа)195 мг**
Евкалиптово масло /Eucalyptus globules/2,6 мг**

* Органично отглеждана билка.

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: мед, глицерин, лимоново олио, пречистена вода..

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не използвайте продукта, ако сте бременна или кърмите! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Ехинамид® сироп при кашлица и настинка 3451 мг 150 мл | Natural Factors

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.