Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Multivitamin (Мултивитамини) A-Z 50+ 150 капсули | Sanct Bernhard

Multivitamin (Мултивитамини) A-Z 50+ 150 капсули | Sanct Bernhard
Multivitamin (Мултивитамини) A-Z 50+ 150 капсули | Sanct Bernhard
Multivitamin (Мултивитамини) A-Z 50+ 150 капсули | Sanct Bernhard Multivitamin (Мултивитамини) A-Z 50+ 150 капсули | Sanct Bernhard
54.50 лв
Код на продукта : A-Z 50 Plus 150 Caps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.36 лв.

 
Бърза поръчка
Multivitamin (Мултивитамини) A-Z 50+ 150 капсули | Sanct Bernhard

Multivitamin (Мултивитамини) A-Z 50+ 150 капсули | Sanct Bernhard

 • Намаляват стреса и безпокойството
 • Подобряват краткосрочна памет
 • Поддържат мускулната сила
 • Повишават имунитета
 • Поддържат здравето на очите
 • За здрава кожа и коса
 • Витамини и Минерали A-Z 50+ капсули е на изключително добра цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Мултивитамини?

Когато не ядем достатъчно плодове и зеленчуци, ни липсват основни хранителни вещества, които могат да намалят риска от сърдечни заболявания, инсулт, рак и други. Според Центъра за контрол на заболяванията (CDC) възрастните трябва да консумират 1,5-2 чаши плодове и 2-3 чаши зеленчуци дневно. В скорошно проучване на CDC те откриват, че 76% от възрастните не ядат достатъчно плодове, а 87% - не ядат достатъчно зеленчуци.

И така, как да си набавите хранителните вещества?  Чрез Витамини и Минерали A-Z 50+ капсули от Sanct Bernhard. Приемането им ежедневно гарантира, че тялото Ви получава необходимите витамини и минерали. Една капсула Multivitamin (Мултивитамини) дневно компенсира недостига на необходимите витамини и минерали, които не приемате чрез храната.

Multivitamin (Мултивитамини) A-Z 50+ 150 капсули от Sanct Bernhard на невероятна цена осигурява всички необходими за Вашето тяло хранителни вещества за възпроизвеждане, поддържане, растеж и регулиране на телесните процеси.

Как действа Multivitamin (Мултивитамини) A-Z 50+ на капсули?

Витамини и минерали от Sanct Bernhard съдържат 24 жизненоважни вещества за хора над 50 години за задоволяване на специфични хранителни нужди. A-Z капсули 50+ е мултивитаминно-минерален комплекс, който осигурява адекватно снабдяване с хранителни вещества за хора в зряла възраст. С напредването на възрастта тялото се нуждае от по-малко калории, обаче нуждата от витамини, минерали и микроелементи не намалява. Затова се препоръчва по-висок дневен прием на някои витамини и минерали. Хранителните нужди се променят с възрастта. Отчасти това е така, защото стомахът отделя по-малко солна киселина, което има негативен ефект върху разграждането на храната и усвояването на хранителните вещества. В резултат на това много зрели възрастни трябва да консумират по-големи количества витамини и минерали, за да усвоят необходимото количество. Витамини A-Z капсули 50+ вземат предвид тази промяна в нуждата от жизненоважни вещества и осигуряват добра основа за поддържане на здравето Ви.

Водоразтворимите витамини се абсорбират директно в кръвта. Тъй като голяма част от тялото Ви се състои от вода, много от водоразтворимите витамини циркулират лесно в тялото. Бъбреците непрекъснато регулират нивата на водоразтворими витамини, изкарвайки излишъците извън тялото чрез урината. В групата на водоразтворимите витамини са биотин (Витамин В7), фолиева киселина (Витамин В9), ниацин (Витамин В3), пантотенова киселина (Витамин В5), Витамин В1, Витамин В2, Витамин В6, Витамин В12, Витамин С. Ето няколко примера за това как различните витамини Ви помагат да се поддържате здрави:

 • Освобождават енергия. Няколко витамина от група В са ключови компоненти на определени коензими (молекули, подпомагащи ензимите), които спомагат за освобождаването на енергия от храната.
 • Изграждат протеини и клетки. Витамините В6, В12 и фолиевата киселина метаболизират аминокиселините (градивните елементи на протеините) и помагат на клетките да се размножават.
 • Подпомагат образуването на колаген – Една от многото роли на витамин С е да спомогне за създаването на колаген, който лекува рани, поддържа стените на кръвоносните съдове и е основа за зъби и кости.

Мастноразтворимите витамини – A, D, E и K – се разтварят в мазнини и се съхраняват в черния дроб и мастната тъкан, докато е необходимо, и се освобождават при необходимост. Мастноразтворимите витамини имат множество функции, като например да поддържат костите Ви здрави и помагат на мускулите Ви да се движат. Заедно този витаминен квартет помага да поддържате здрави очите, кожата, белите дробове, стомашно-чревния тракт и нервната система в добро състояние. Ето някои от другите основни роли, които тези витамини играят:

 • Изграждане на кости. Образуването на костите би било невъзможно без витамини A, D и K.
 • Защита на зрението. Витамин А също помага да поддържате клетките здрави и предпазва зрението Ви.
 • Без витамин Е тялото Ви би имало трудности да абсорбира и съхранява витамин А.
 • Защитава тялото. Витамин Е също действа като антиоксидант (съединение, което помага да се защити тялото от увреждане от нестабилни молекули).

Тялото се нуждае от и съхранява доста големи количества от основните минерали. Тези минерали присъстват в тялото Ви в по-големи количества. Основните минерали пътуват през тялото по различни начини. Калият например бързо се абсорбира в кръвния поток, където циркулира свободно и се отделя от бъбреците, подобно на водоразтворим витамин. Калцият е по-скоро като мастноразтворим витамин, тъй като се нуждае от носител за абсорбция и транспорт.

Някои от основните минерали (макроелементи), съдържащи се във Витамини и Минерали A-Z 50+ капсули от Sanct Bernhard са калций, хлор, магнезий, калий. Една от ключовите задачи на минералите е поддържането на правилния баланс на вода в тялото. Натрий, хлор и калий заемат водеща роля в това. Магнезият участва в превръщането на храната в енергия. Той също така взаимодейства с калция, за да поддържа нормалната мускулна функция, съсирването на кръвта и костната плътност. Здравословните нива на калций са от съществено значение за развитието и поддържането на костите и зъбите. Той също така регулира мускулните контракции (включително сърдечната дейност), кръвното налягане и секрецията на хормони.

Микроелементите, съдържащи се в Multivitamin (Мултивитамини) A-Z 50+ 150 капсули от Sanct Bernhard, са хром, мед, йод, желязо, молибден, селен и цинк и изпълняват разнообразен набор от задачи. Например желязото помага за пренасяне на кислород в цялото тяло. Флуорът укрепва костите и предпазва от кариес. Цинкът е от съществено значение за вкуса и миризмата и засилва имунния отговор. Медта подпомага образуването на няколко ензима, единият от които подпомага метаболизма на желязо и създаването на хемоглобин, който пренася кислород в кръвта. Останалите микроелементи изпълняват еднакво жизненоважни задачи, като помагат за блокиране на увреждането на телесните клетки и образуване на части от ключови ензими или засилване на тяхната активност.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно. Капсулата трябва да се поглъща цяла с достатъчно течност.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 150

Състав в една доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Витамин А 800 мкг 100%
Витамин В1 2,1 мг 191%
Витамин В2 2,4 мг 171%
Витамин В6 3 мг 214%
Витамин В12 3 мкг 120%
Витамин С 120 мг 150%
Витамин Д3 5 мкг 100%
Витамин Е 12 мг 100%
Витамин К1 30 мкг 40%
Фолиева киселина 300 мкг 150%
Пантотенова киселина 6 мг 100%
Ниацин 18 мг 113%
Биотин 150 мкг 300%
Магнезий 75 мг 20%
Желязо 3,5 мг 25%
Калий 40 мг 2%***
Йод 100 мкг 67%
Хлор 36,3 мг 5%***
Мед 1000 мкг 100%
Хром 60 мкг 150%
Молибден 25 мкг 50%
Селен 25 мкг 45%
Цинк 5 мг 50%
Калций 162 мг 20%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

***Препоръчва се допълнителна консумация за покриване на ежедневните изисквания

Съставки: Всяка капсула съдържа: Витамин А, Витамин В1, Витамин В2, Витамин В6, Витамин В12, Витамин С, Витамин D3, Витамин Е, Витамин К1, фолиева киселина, пантотенова киселина, ниацин, биотин, магнезий, желязо, калий, йод, хлор, мед, хром, молибден, селен, цинк, калций, желатин, никотинамид, малтодекстрин, магнезиев стеарат, натрий, амоний.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. Не използвайте при чувствителност към някоя от съставките му! Биотинът може да окаже влияние върху лабораторните изследвания, информирайте Вашия лекар в този случай. Не се препоръчва за деца и юноши под 17 години.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™