Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Multiple For Women Multivitamin 90 таблетки | Natrol

Multiple For Women Multivitamin 90 таблетки | Natrol
Multiple For Women Multivitamin 90 таблетки | Natrol
30.99 лв
Код на продукта : Multiple For Women Multivitamin 90 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.34 лв.

 
Бърза поръчка
Multiple For Women Multivitamin 90 таблетки | Natrol

Multiple For Women Multivitamin 90 таблетки | Natrol

  • Комплекс от витамини и минерали, предназначен за жени от всички възрасти
  • Съдържа микронутриенти в най-добре усвоимите им форми
  • Многопосочни ефекти върху здравето
  • Подобрява обмяната на веществата
  • Осигурява тонус и енергия през целия ден
  • Обогатен с екстракт от зелен чай
  • Мощна доза антиоксиданти
  • Multiple For Women Multivitamin 90 таблетки е на топ цена от Natrol

Какво знаем за Мултивитамини за жени?

Витамините и минералите са необходими за правилното функциониране на организма. Предполага се, че разнообразната и добре балансирана диета трябва изцяло да покрива системните изисквания за този тип съставки. За съжаление, качеството на храната в момента постоянно намалява, което я прави все по-малко хранителна.

Трябва да се имат предвид и факторите, които увеличават нуждата от витамини и минерали. Възрастта, полът, физиологичното състояние (бременност, менструация, юношество), както и инфекции, наранявания и много други на пръв поглед незначителни подробности, които обаче са от голямо значение. Освен това наличието на стрес, както и бързят темп на живот влияят неблагоприятно на усвояването на основни хранителни вещества.

Всичко това ни прави изключително уязвими към недостига на витамини и минерали. Дефицитът им най-често се проявява с отслабване на психо-физическото състояние, липса на енергия, постоянна умора, проблеми с концентрацията. Понякога тези състояния са придружени от хранителни разстройства, косопад, чупливост на ноктите и храносмилателни оплаквания.

Комплексите от витамини и минерали идват на помощ. Нашата оферта включва един страхотен продукт на марката Natrol – Multiple For Women Multivitamin 90 таблетки със супер цена, съдържащ най-важните витамини, микро и микроелементи в оптимални дози и пропорции. Той е лесен начин за допълване на недостига и подобряване на цялостното Ви здравословно състояние.

Как действа Мултивитамини за жени на таблетки?

Мултивитамини за жени 90 таблетки с топ цена е уникален продукт, който цялостно поддържа функциите на човешкото тяло, особено на жените, независимо от тяхната възраст. Активните вещества, съдържащи се в добавката, подобряват функционирането на много от системите на различни нива.

Нарастващата информираност за правилното хранене позволи значително да се намали, но не и да бъде премахнат проблемът с недостига на микроелементи. Оказва се, че в зависимост от професията, мястото на пребиваване или дори пола, нуждата на организма от микроелементи е различно.

Разработен специално за жените, продуктът Мултивитамини за жени съдържа комплекс от активни съставки в най-добре усвоимите им форми. Специално внимание заслужават витаминните или микронутриентните соли, но също така и специално патентованите формули на минерални хелати на Albion® и системата за доставка TRAACS®, осигуряващи оптимална бионаличност чрез свързване на основни минерали с аминокиселини.

Почти всяка дама обръща внимание и се стреми да изглеждат красиво нейните кожа, коса и нокти. Имайки това предвид, производителят е обогатил Multiple for Women Multivitamin с витамин А и биотин, които са от решаващо значение за поддържането на безупречния им вид. Биотинът, благодарение на съдържанието на сяра, допринася за подобряване състоянието на кожата, косата и ноктите. Заедно с това влияе на правилното функциониране на нервната система, мускулите и ставите, подпомага общото благосъстояние.

Витамин А поддържа здрава кожата, тъй като участва в производството на колагенови влакна и регулирането на епидермалната ексфолиация. Освен това е доказано, че има противовъзпалително и антирадикално действие.

Добавянето на йод и селен към формулата на добавката ще подпомогне функционирането на щитовидната жлеза – орган, отговорен за регулирането на метаболитните функции, нарушенията на които често се проявяват с влошаване състоянието на кожата. Освен това селенът също играе роля в имунната система. Благодарение на него реакцията на организма към инфекции е по-изразена и той мобилизира размножаването на белите кръвни клетки, за да премахне заплахата.

В Multiple for Women Multivitamin 90 Tablets е включен инозитол, който също може да помогне при дерматологични проблеми, като улеснява контрола на хормоналния баланс – нарушен при наличие на синдром на поликистозните яйчници.

Жените в детеродна възраст трябва да осигурят подходящо снабдяване на организма си с фолиева киселина, което ще помогне да се гарантира развитието на нервралната тръба на плода, в случай на бременност. От своя страна, витамин К е отговорен за поддържането на нормални параметри на съсирването на кръвта. Желязото и витамин В12 предотвратяват анемията, която може да бъде резултат от силно менструално кървене.

Поради антиканцерогенния си потенциал мощната доза антиоксиданти под формата на витамин С, витамин Е, мед и молибден перфектно допълват състава на Мултивитамини за жени 90 таблетки на невероятна цена. Витамините С и Е защитават клетките от оксидативен стрес. Цинкът като елемент на имуномодулационния контрол улеснява защитата срещу появата на внезапна инфекция. Доказано е, че цинкът, благодарение на имуномодулиращата си функция, подпомага доброто състояние на имунната система по няколко различни начина. Един от тях е увеличаване производството на тимулин – хормон, произвеждан от тимуса, който поддържа производството на Т-лимфоцити.

Свръхактивността на имунокомпетентните клетки е голям проблем. Тяхното прекомерно стимулиране може да е резултат от увеличеното производство на свободни радикали. Тези силно реактивни химически молекули влизат в контакт с клетъчните структури и плазмените протеини, нарушавайки техните функции.

Тялото се защитава срещу тях с помощта на вътрешни антиоксиданти. Един от тях е ензим - супероксид дисмутаза (SOD), който в състава си съдържа цинков катион. Той играе централна роля за намаляването на свободните радикали, предотвратявайки тяхното разрушително въздействие.

Хромът от състава на таблетките Multiple for Women Multivitamin може да се превърне в незаменим за нормализиране нивото на гликемията (глюкозата в кръвта). Това, заедно с подобряването на процесите на трансформация на енергийни субстрати (глюкоза и мазнини) и благодарение на витаминния комплекс от група В, заедно с екстракта от листа на зелен чай, ще помогне в преследването на мечтаната фигура за всяка жена.

Доказано е, че консумацията на зелен чай увеличава изгарянето на мазнини в покой, предотвратява затлъстяването, понижава общото нивото на LDL холестерола, подобрява чувствителността към инсулин и глюкозната толерантност. В допълнение, антиоксидантите в зеления чай могат да предотвратят ревматоидния артрит и да облекчат симптомите му.

Сегашният темп на живот изисква непрекъсната мобилност, която може да се поддържа само с ефективна опорно-двигателна система. Мултивитамини за жени включва витамин D3, заедно с калций и манган, които съставляват превенция на костните фрактури и претоварвания на ставите, докато съдържащият се в продукта магнезий поддържа механизма на нормалното свиване на мускулите.

Основната роля на витамин D3 е да поддържа калциево-фосфатния баланс. Регулира нивата на калций в организма, подпомагайки чревната му абсорбция, като същевременно инхибира реабсорбцията му в бъбреците и екскрецията с урината. Правилният калциево-фосфатен баланс е необходим за нормалната минерализация на костите. Витамин D3 упражнява защитен ефект върху костната тъкан и хрущялите, а дефицитът му води до развитие на рахит, остеопороза и болки в костите.

Калцият и магнезият са два от най-важните минерали, открити в човешкия организъм. Те работят в синергия за регулиране на повечето ключови биохимични реакции, които управляват функционирането на организма. Магнезият се намира във всички тъкани и главно играе ролята на кофактор за ензимите. От друга страна, калцият се намира главно в костите, той изпълнява структурни функции и, подобно на магнезия, активира важни ензими. Калцият и магнезият са основните компоненти на зъбите и костите, определят процеса на минерализация и осигуряват правилната костна издръжливост. Недостигът на всеки от двата елемента отслабва костите, намалява еластичността им и ги прави по-податливи на счупвания.

Съвременното суплементиране също предполага подобряване на процесите в централната нервна система. Multiple For Women Multivitamin 90 таблетки включва два компонента, които работят в тази посока. Холинът като предшественик на ацетилхолин – невротрансмитер, изключително важен за правилните когнитивни функции, позволява подобряване на когнитивните умения, докато витамин В6 помага да се поддържа благосъстоянието.

Холинът е необходим за функционирането на всички телесни клетки. Той е компонент на много фосфолипиди (включително лецитин), които са част от клетъчните мембрани, и участва в множество процеси на клетъчен метаболизъм. Здравословните свойства на витамин В4 са изключително ценни. На първо място, той активизира ума и определя правилното функциониране на мозъка. Значително подобрява паметта, намалява риска от деменция. Освен това поддържа правилното ниво на холестерола, което помага да се регулира управлението на липидите в телесната система. Нуждата от холин в организма се увеличава в период на продължителен стрес и повишено нервно напрежение. Комбинирането на холин в Мултивитамини за жени с фолиева киселина, витамин А и витамин В12 осигурява по-доброто му усвояване.

Накратко, Multiple For Women Multivitamin 90 таблетки на супер изгодна цена от Natrol е добавка, предназначена за жените от всички възрасти. Благодарение на своята многопосочна дейност, свързана с укрепване на здравето, продуктът помага да се подобри качеството на живот.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Витамин А (като бета-каротин) 600 мкг 70%
Витамин С (като аскорбинова киселина) 100 мг 110%
Витамин D3 (холекалциферол) 10 мкг (400 IU) 50%
Витамин Е (като d-alpha токоферил сукцинат) 39 мг (58 IU) 260%
Витамин K (като фитонадион) 25 мкг 20%
Тиамин (като тиамин мононитрат) 3 мг 250%
Рибофлавин (витамин В2) 3 мг 230%
Ниацин 20 мг 125%
Витамин В6 (като пиридоксин хидрохлорид) 50 мг 2940%
Фолат

333 мкг DFE

(200 мкф фолиева киселина)

80%
Витамин В12 (като цианокобаламин) 12 мкг 500%
Биотин 75 мкг 250%
Пантотенова киселина (като калциев пантотенат) 12.5 мг 250%
Холин (от холин битартрат) 25 мг 4%
Калций (като калциев карбонат) 250 мг 20%
Желязо (като железен сулфат) 9 мг 50%
Йод (от калиев йодид) 75 мкг 50%
Магнезий (като магнезиев оксид) 80 мг 20%
Цинк (като цинков оксид) 20 мг 180%
Селен (като селен глицинат комплекс Albion®) 50 мкг 90%
Мед (като меден хелат) 0.6 мкг 70%
Манган (като манган хелат) 1 мг 45%
Хром (хелатирана аминокиселина) 30 мкг 90%
Молибден (като молибден глицинат хелат TRAACS®) 25 мкг 60%
Зелен чай екстракт от листа 10 мг **
Инозитол 12.5 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, силициев диоксид, целулозна смола, малтодекстрин, стеаринова киселина, акациева смола, дикалциев фосфат, магнезиев стеарат, моно- и диглицериди от годни за консумация мастни киселини, мметилцелулоза, хипромелоза, желатин, нишесте, сукроза, глицерин, хипромелоза, аскорбин палминат, dl-alpha Токоферол.

Съдържа соя!

Не съдържа: мляко, яйца, риба, миди, дървесни ядки, фъстъци, пшеница, мая, изкуствени оцветители и аромати, добавена захар, консерванти

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да не се използва от деца под 6-годишна възраст, тъй като може да се предозира с желязо! В случай не предозиране, се свръжете с лекар! Ако страдате или подозирате, че страдате от някакво заболяване, ако приемате някакви медикаменти, бременна сте или кърмите, се консултирайте с лекар преди употреба!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™