Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Minesan Alkaline Mineral Herb на прах 200 гр | Sanct Benrhard

Minesan Alkaline Mineral Herb на прах 200 гр | Sanct Benrhard
Minesan Alkaline Mineral Herb на прах 200 гр | Sanct Benrhard
Minesan Alkaline Mineral Herb на прах 200 гр | Sanct Benrhard
42.50 лв
Код на продукта : Minesan Alkaline Mineral Herb Powder 200g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.06 лв.


 
Бърза поръчка
Minesan Alkaline Mineral Herb на прах 200 гр | Sanct Benrhard

Minesan  Alkaline Mineral Herb прах 200 гр | Sanct Benrhard

  • Хранителна добавка, съдържаща алкални минерали натрий, калций и цинк
  • Минесан поддържа балансиран киселинно-алкален баланс
  • Препоръчва се при ацидоза
  • За жизнена активност и дълголетие
  • С фосфор за по-добро усвояване на калций
  • Подпомага постигането на подобрено здраве и благосъстояние
  • Помага за попълване на минерални резерви и e буфер на излишните киселини
  • Балансира прекаленото отделяне на стомашна киселина /хиперацидитет/
  • Minesan Алкални Минерали на прах от Sanct Benrhard на супер цена 

Какво е Minesan Алкални Минерали?

Много хора страдат от киселини заради недобре балансирана диета. Стомашните киселини са често срещан проблем. До голяма степен виновниците за това са мазна храна, неправилна диета, честата консумация на алкохол и никотин. Доказано е, че ако не се лекуват навреме тези оплаквания, може да се стигне до развитие на сериозни стомашно-чревни заболявания.

Хранителна добавка на Sanct Benrhard Minesan Алкални Минерали е на супер цена и съдържа основни минерали натрий и калций, микроелементa цинк и билкови екстракти от лайка и мелиса. Калцият допринася за нормалното функциониране на храносмилателните ензими. Цинкът в микроелементите е компонент на различни ензими и допринася съществено за нормалния киселинно-азотен метаболизъм. Minesan, в комбинация с балансирана, богата на минерали диета, успява да поддържа нормален киселинно-алкален баланс в организма.

Здравословната добре балансирана диета включва много плодове и зеленчуци и малко месо. Така тялото получава достатъчно основни, но само леко киселинно образуващи храни.

За съжаление, ежедневната ни диета обикновено е много различна. Въпреки че тялото има възможност да компенсира излишните киселини до известна степен, може да е разумно при дългосрочни условия да се поддържа киселинно-алкалният баланс, за да се противодейства на продължаващия излишък на киселина.

Как действа Minesan Алкални Минерали на прах от Sanct Benrhard?

Натрупването на киселини e свързанo с много здравословни неразположения като главоболие, умора, задух и различни заболявания. Алкалните минерали Minesan на Sanct Benrhard са на топ цена и доставят основните минерали, които ще Ви помогнат да се справите с този дефицит.

Минесан представлява Алкални Минерали на прах и съдържа специален минерален състав и билкови екстракти, които гарантират поддържане на оптимален киселинно-алкален баланс в организма. Минерални вещества в продукта са калциевият карбонат и натриевият хидрогенкарбонат (натриев бикарбонат, сода бикарбонат) - те спомагат за намаляване на излишъка на киселини, участват в процеси, които поддържат относително постоянно рН в телесните течности, намалявайки неговата киселинност. А билковите екстракти от маточина и лайка действат успокояващо и спазмолитично върху стомаха, имат благоприятно действие при повишена киселинност, нормализират функционирането на червата.

Първичните алкални минерали създават буфери в тялото Ви, за да се преборят и да унищожат натрупването на киселина, което причинява лошо здраве. Уникалната комбинация от калций, цинк, калий, фосфор и билкови екстракти създава необходимите буфери и минерални резерви, които тялото Ви използва за унищожаване на киселини... И това е чудесен помощник срещу махмурлук.

Важните алкални минерали

Тези ензимни реакции са от решаващо значение за поддържането на нашето добро здраве, както и за осигуряване на структура на нашите червени кръвни клетки и регулиране на електрохимичната енергия в мозъка.

Според д-р Бернар Йенсен има пет конкретни алкални минерала, които са абсолютно необходими за правилното функциониране на нашите деликатни вътрешни системи.

Калций

Минералът, който играе изключително важна роля за поддържането на здравето на скелетната Ви система. Този алкален минерал всъщност е жизненоважен за поддържането на Вашия киселинно-алкален баланс и е от съществено значение за правилното функциониране на сърдечно-съдовата Ви система.

Като електролит калцият играе необходимата роля в ензимните реакции, които контролират сърдечната функция и кръвното налягане, както и регулирането на осмотичното налягане във Вашите клетки.

Най-важното от всичко обаче е способността на калция да неутрализира вредните киселинни съединения, които се натрупват в кръвта и тъканите Ви в резултат на неправилна диета и излагане на замърсители.

Без достатъчен прием на този важен алкален минерал, телата ни се борят да поддържат правилния си киселинно-алкален баланс и бързо се оказва, че страдаме от болки в ставите, чести мускулни болки, ниски нива на енергия и повишена чувствителност към различни често срещани заболявания.

Цинк

Цинкът е важен преди всичко поради ролята му за укрепване на здравето на Вашите бели кръвни клетки и помага на тялото Ви да се пребори с бактериалните или вирусни инфекции.

Този решаващ алкален минерал също играе много важна роля за регулиране на клетъчната регенерация и има някои доказателства, които предполагат, че е необходимо да се регулира асимилацията на други важни алкални минерали като калций и желязо.

Едно проучване, публикувано в Journal of Nutrition през 1994 г., посочва, че малките добавки на цинк могат дори да помогнат за борба с появата на заболявания като остеопороза и остеоартрит, които и двете обикновено са свързани с дефицит на минерали, причинен от киселинно-алкален дисбаланс.

Калий

Работейки заедно с магнезия и калция, калият играе съществена роля за осигуряването на Вашите клетки на електрическата енергия, която им е необходима, за да разграждат основните хранителни вещества и да поправят окислителните щети.

Този важен алкален минерал също помага за регулиране на нервните импулси в цялото тяло и засилва ензимните реакции, които контролират растежа и развитието на мускулните тъкани.

Без калий промените в химията на тялото, водният баланс и нормалните показатели на кръвното налягане са невъзможни. Бавните рефлекси, лошата координация и намалената мозъчна функция са често срещани симптоми на недостиг на калий и благодарение на важната роля, която този алкален минерал играе в поддържането на нивата на водата в цялото тяло, в екстремни случаи може дори да се стигне до бъбречна недостатъчност.

Защо алкалните минерали и рН балансът имат такова значение?

Когато говорим за рН баланс, имаме предвид „потенциала на водорода“, това е научна мярка, която се отнася до концентрацията на водородни йони (H +), а също и за измерване колко кисела или алкална е течността.

В човешката биология правилните нива на pH са от решаващо значение за нашето благосъстояние, особено когато става въпрос за кръв.

За здравословният диапазон на pH за кръвта се смята, че е някъде между 7,30 и 7,45, това измерване директно показва количеството кислород, налично и готово за употреба във Вашите клетки.

Точно както температурата абсолютно трябва да се задържи до 37,5 градуса (и тялото Ви ще направи всичко необходимо, за да я поддържа на това ниво), така и тялото Ви трябва да поддържа рН от 7,365.

Ако ядете, пиете и водите начин на живот, който е свръхкиселен, стресът, който оказва на тялото Ви, за да поддържа това рН от 7,365, директно води до различни заболявания и болести. Тялото Ви образува естествено киселини - Вашите естествени телесни процеси, метаболизъм и отделянето на отпадъци и токсини в организма водят до малки количества киселинни странични продукти. За да неутрализираме това, имаме малка алкална буферна система, която поддържа това ниво на pH 7,365 в нашата кръв и други клетки.

И този буфер работеше на 100% ... докато съвременният начин на живот не започна да се отразява на организма ни.

Сега ежедневното ни меню е богато на пица, кафе, чипс, шоколад, сода, алкохол, бял хляб, сирене, затопляни във микровълнова фурна ястия, трансмазнини и всичко това, в комбинация с натовареното ежедневие, стресът, замърсяване, химикали и токсини, означава, че непрекъснато подтикваме тялото си към макс, за да се опита да се справи с тази постоянна, завладяваща атака на киселини.

За да поставим това в контекст, рН скалата (която варира от 1-14) е логаритмична. Това означава, че pH 6 е 10 пъти по-кисел от pH 7, което означава, че pH 5 е 100  пъти по-кисел от pH 7, а pH 4 е 1000 пъти по-кисел.

Последните научни изследвания, свързани с човешкото здраве, показват все повече доказателства, че киселинният начин на живот е изключително вреден за здравето и че чрез алкален живот можете да подобрите цялостното си здраве, да повишите енергията, жизнеността, имунната си система, да възвърнете младостта си и да се предпазите от болести.

Консумацията на достатъчно алкални минерали е от съществено значение за доброто здраве. Тялото Ви наистина се нуждае от Вас, за да сведете до минимум киселините, които консумирате, и да продължите да влагате алкали. Когато консумирате киселини, тялото Ви използва алкалните вещества в тялото Ви (калций от костите например), за да неутрализира тези киселини, което причинява хаос. Тялото разполага само с много малки запаси от алкални буфери и така, като давате на тялото изобилие от алкалност, Вие не само облекчавате това бреме, но и давате на тялото инструментите, от които се нуждае за оптимална работа.

Четирите основни алкални минерала са калций, магнезий, калий и натрий (чиста, нерафинирана трапезна сол). Те са в изобилие в пресните зеленчуци (особено в зелените) и Ви съветваме да консумирате такива всеки ден.

Добавката наSanct Benrhard - Minesan Алкални Минерали на прах на изгодна цена в краткосрочен план може да Ви помогне да се намалят всички предишни щети и да помогне за детоксикация на тялото от киселини, плесени и гъбички, а в дългосрочен план ще Ви помогне да поддържате този алкален баланс, като Ви осигурява ежедневна мрежа за безопасност, за да си гарантирате, че получавате достатъчно от тези минерали всеки ден.

Начин на употреба: Ако е необходимо, използвайте 1 чаена лъжичка Минесан прах дневно; разтворете в чаша чай или вода и изпийте.

Дозиворка: 5 грама

Дози в опаковка: 40

Съставв 1 доза (5 грама) Стойност %ПДД
екстракт от лайка 250 мг **
екстракт от маточина 233 мг **
калций 800 мг 100
натрий 628 мг **
калий 97 мг 5 ***
фосфор 55 мг 8 ***
цинк 2 мг 20

* NRV = Референтна стойност на хранителните вещества за дневния прием съгласно VO (EU) No. 1169/2011

** Все още не е установена референтна стойност

*** За да се отговори на дневната нужда се препоръчва допълнителен прием.

Състав: Калциев карбонат, Калиев хидрогенкарбонат, Динатриев хидрогенфосфат, Екстракт от лайка, Екстракт от лимонов балсам (Маточина), Цинков глюконат, пълнител: Лактоза, Силициев диоксид, Глюкозен сироп.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не е подходящ за деца и тийнейджъри под 17-годишна възраст.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™