Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Memory (Добавка за Памет) 180 Капсули | Sanct Bernhard

Memory (Добавка за Памет) 180 Капсули | Sanct Bernhard
Memory (Добавка за Памет) 180 Капсули | Sanct Bernhard
Memory (Добавка за Памет) 180 Капсули | Sanct Bernhard
79.90 лв
Код на продукта : Memory 180 Caps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.44 лв.

 
Бърза поръчка
Memory (Добавка за Памет) 180 Капсули | Sanct Bernhard

Memory (Добавка за Памет) 180 Капсули | Sanct Bernhard

 • За по-добра памет
 • Подобрява психичното благополучие
 • Невропротективни свойства
 • Добра циркулация на кръвта в мозъчните съдове
 • Поддържа синтеза на невротрансмитери
 • Подкрепя работата на нервната система
 • Поддържа сексуалните функции
 • Силен антиоксидант
 • Подобрява устойчивостта на стрес
 • Повишава либидото
 • Memory (Добавка за Памет) 180 Капсули е на топ цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Добавка за Добра Памет?

Съвременният човек живее с неистово темпо. Много спешни въпроси, огромен брой важни задачи – това е ежедневната му реалност. В резултат на това нервната система започва да функционира не както трябва и най-належащият въпрос е: как човек да се освободи от стреса и да си възвърне спокойствието?

Не е тайна, че всички болести са от нерви. За да останете здрави и щастливи възможно най-дълго, трябва да поддържате нервната си система в ред. Един от важните моменти за изпълнението на тази задача е правилният избор на продукти за Вашата диета. Ако нервните клетки не получават необходимото хранене, те започват бързо да остаряват. Много често депресията, страхът, безсънието, разсеяността, забравянето, умствената умора са само следствие от липса на хранителни вещества, в частност витамини. Ето защо е необходимо да сте сигурни, че осигурявате необходимата клетъчна храна за правилната мозъчна работа и като цяло на нервната система, за да успеете да поддържате ума и капацитета си за учене до преклонна възраст.

Като хранителна добавка Memory (Добавка за Памет) 180 Капсули на невероятна цена от Sanct Bernhard съдържа важни хранителни вещества, които ще гарантират здравословна работа на мозъка и нервната система, като йод, цинк, екстракт от гинко билоба и витамини от група В.

Как действа Добавка за Добра Памет на капсули?

Различните мозъчни функции са свързани с паметта, възприятието и концентрацията. Никой не трябва да приема за даденост, че по природа мозъкът ще работи в пълния си капацитет, тъй като това зависи от положените за целта усилия. Така, както храната е необходимото гориво за тялото, тя е от съществено значение и за здравето на мозъка. Добавка за Добра Памет 180 капсули е продукт, чиято формула чудесно комбинира специфичното действие на съдържащите се в него активни вещества – екстракт от гинко билоба, витамини от група В, минералите йод и цинк. С негова помощ ще си набавите хранителни вещества, специално пригодени за функциите на мозъка и нервната система, с което ще подпомогнете тяхната работа и ще подобрите своето психично здраве.

Терапевтичната активност на екстракта от гинко билоба, присъстващ в Memory (Добавка за Памет) 180 Капсули, е позната и използвана отдавна. Включен в продукта, той увеличава паметта, концентрацията и когнитивните способности и улеснява придобиването на знания. Може също да има положителен ефект върху настроението и благополучието.

Биологично активни вещества, съдържащи се в екстракта, като флавоноиди (изорамнетин, кемпферол, кверцетин, биофлавони, олигомерни проантоцианиди) и терпеноиди (гинкголиди А, В, С, J, М и билобалиди) спомагат за подобряване на кръвообращението (включително микроциркулацията в капилярите) и притока на кръв към повечето тъкани и органи. Така те влияят на по-доброто кръвоснабдяване на мозъка и предотвратяват неговата хипоксия.

Гинко билоба повлиява положително върху дългосрочната памет и скоростта на обработка на информацията. Подобрявайки притока на основното гориво за организма – глюкоза и кислород – към мозъчните клетки, гинко билоба улеснява мисловните процеси и противодейства на нарушенията на церебралната циркулация. Позволява да се осигурят всички необходими хранителни вещества, което се отразява в повишаването на когнитивната ефективност. Може също да се наблюдава подобрение на такива функции като запаметяване на лица и по-бързо припомняне на информация. Освен това билката показва също холинергични свойства. Стимулира секрецията на един от най-важните невротрансмитери в мозъка – ацетилхолин, и предпазва от разпадането му, което е от решаващо значение за когнитивните функции, паметта и учебния процес.

Приемът на гинко билоба с помощта на добавката Добавка за Добра Памет 180 капсули също така подпомага в организма да се поддържат оптимални нива на невротрансмитерите серотонин, допамин и норпинефрин – известни още като „хормони на щастието". Растението инхибира обратното поемане на серотонин и спомага за поддържането на балансирани нива на допамин и норадреналин. Заедно с това редуцира намаляването на броя на серотониновите рецептори, което напредва с възрастта. Това Ви позволява да се наслаждавате на живота си много по-дълго време.

Достатъчното количество на някои витамини и минерали е определящо за правилното функциониране на мозъка, защото те му осигуряват така необходимото „гориво" за по-добра памет, концентрация и едновременно с това го предпазват от увреждане. Затова във формулата на Memory 180 Caps на идеална цена са включени важни витамини от група В и минералите йод и цинк. Витамините от група В са комплекс от осем вещества, разтворими във вода. Те участват във всички ключови ензимни процеси, особено в метаболитните процеси. Освен всичко друго, те са важни за функционирането на нервната система, сърцето и мускулите. Нуждата от тях се увеличава при болест, стрес и оперативна интервенция.

Витамините В1, В6 и В12 от Memory (Добавка за Памет) 180 Капсули са отговорни за подобряването на работата на нервната и когнитивната системи. Витамин В1 има много благоприятно отражение върху нервната система, той е необходим за нормалната работа на нервите. Важен е за обмяната на въглехидратите, осигурява добра концентрация, както и бодрост. Особена е също така и ролята на витамин B6 в производството на енергия чрез ползване на въглехидратите. Насърчава обменните процеси и усвояване на аминокиселините. Той участва в редица ензимни реакции, съответно неговите достатъчни количества са важни за нормалното им протичане.

Пиридоксинът (В6) е добре известен компонент във формулите за намаляване на нервното напрежение и раздразнителността и подобряване на настроението. Причината е, че участва в производството на важни невротрансмитери (осъществяващи комуникацията между клетките) като серотонин. Неговите нива са от особено значение за настроението, способността за пълноценна почивка и приемането на околния свят. Достатъчните количества витамин B6 подкрепят мозъчната дейност, подобряват концентрацията и работоспособността.

Витамин В12 е част от няколко кръвоснабдителни процеса, и най-вече от енергийния цикъл на метаболизма. Той би могъл да помогне при хронична умора, апатия, при проблеми с оксигенацията на кръвта, както и за намаляване на стреса (който изключително много вреди на нервите и мозъка). Витаминът спомага за осигуряване на правилната комуникацията между клетките. Това е от съществено значение за функциите на органите и системите в тялото. Подобрява справянето със стреса и намалява нервното напрежение. Нужен е за производството на невротрансмитери, които подобряват работата на нервната система, водят до подобряване на съня и чувството за удовлетвореност.

Пантотеновата киселина (витамин В5) от състава на Добавка за Добра Памет 180 капсули допринася за поддържане на нормалното умствено представяне. Подпомага изграждането на вътрешните тъкани на тялото; играе важна роля при много детоксификационни процеси. Тъй като пантотенова киселина поддържа хормоните, синтезирани от надбъбречните жлези, тя може да помогне за облекчаване на стреса и реакцията на организма в напрегнати ситуации. При дефицит следователно може да направи по-малко ефективен отговора на организма против стреса.

За здравословните психологични функции допринасят ниацин (В3), биотин (В7), фолиева киселина (В9) от формулата на Memory 180 Caps, действайки заедно с витамини В1, В6 и В12. Витамин В9 подпомага работата на нервната система. Намалява риска от дефекти на невралната тръба при новородените. Подобрява умствените способности – бърза мисъл, добра памет. Стабилизира настроението и прави съня по-пълноценен. Витамин В3 е от съществено значение за здравословната работа на мозъка и нервната система.

Включените минерали йод и цинк в Добавка за Добра Памет 180 капсули оптимизират когнитивната функция. Йодният дефицит е основната причина за гуша, която съответства на увеличаването на обема на щитовидната жлеза, а оттам и шията. Понижаването на нивата му също намалява работоспособността на невроните. Недостигът на йод в организма може да доведе до увреждане на когнитивните функции, затова е важно да си набавяме достатъчно от него. Освен това пък от наличието на цинк остро зависими са интелектуалните възможности, развитието и качествената работа на мозъка и нервната система.

В обобщение, Memory (Добавка за Памет) 180 Капсули на отлична цена от Sanct Bernhard е хранителна добавка, която включва специфични хранителни вещества, способни да подобрят мозъчната и нервната функция. Мозъкът е особено капризен и, когато нещо му липсва или не му достига, неговите функции бързо започват да спадат. Действието на продукта ще бъде оценено по-специално от тези, които се нуждаят от подкрепа за подобряване на концентрацията и паметта (например от учащите по време на учебната сесия).

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно по време на хранене с достатъчно количество течност. Продуктът не е подходящ за деца и младежи под 17-годишна възраст.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 180

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Екстракт от гинко билоба (50:1) 50 мг **
от него флавонови гликозиди 12 мг **
от него терпен лактони 3,25 мг **
Ниацин 16 мг 100%
Пантотенова киселина 6 мг 100%
Витамин В6 1,4 мг 100%
Витамин В1 1,1 мг 100%
Фолиева киселина 200 мкг 100%
Витамн В12 2,5 мкг 100%
Биотин 50 мкг 100%
Йод 150 мкг 100%
Цинк 5 мг 50%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: микрокристална целулоза (пълнител), желатин, екстракт от листа на гинко билоба, цинков глюконат, ниацин, калциев-D пантотенат, магнезиев стеарат (противослепващ агент), витамин В6 хидрохлорид, витамин В1-мононитрат, фолиева киселина, биотин, калиев йодид, витамин В12.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не се препоръчва за деца и юноши под 17 години! Ако приемате антикоагуланти, трябва да се консултирате с Вашия лекар преди употребата на гинко билоба! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™