Maitake Mushroom 60 капсули | Dr. Biomaster

Maitake Mushroom 60 капсули | Dr. Biomaster
Maitake Mushroom 60 капсули | Dr. Biomaster
Майтаке 90 капсули на перфектна цена от Dr. Biomaster е силно противораково средство, което усилва имунната система и убива раковите клетки. Maitake Mushroom притежава противовирусни и антибактериални свойства. Научете повече

Maitake Mushroom 60 капсули | Dr. Biomaster

 • Maitake Mushroom (Grifola Frondosa) от Fungiology увеличава жизнената сила и нормализира функциите на организмаИзключително мощно противораково средство
 • Подсилва ефективно имунната система
 • Активира и увеличава влиянието на клетките на имунитета
 • Засилва плодовитостта при жените
 • Помага срещу злокачествени и доброкачествени образувания
 • Прекъсва живота на раковите клетки
 • Повишава жизнената сила
 • Майтаке (Maitake Mushroom) капсули е на изгодна цена от Dr. Biomaster

Какво знаем за Maitake Mushroom?

Майтаке е лекарствена гъба, която се е използвала в древността в Япония и Китай за поддържане на жизнените сили. Майтаке има редица уникални полезни свойства. Това е тоник, който повишава енергийните запаси в организма. Това е имуномодулатор, който укрепва и нормализира работата на имунитета на човека. Това е гъба, която повишава стресоустойчивостта и издръжливостта на организма, а следователно е адаптоген, който помага на организма да се адаптира към стресовите ситуации и нормализира всички функции на тялото.

В последните 30 години на тази гъба се обръща огромно внимание и се изучава от миколозите. Maitake Mushroom 60 капсули от Dr. Biomaster на невероятна цена успешно потиска туморите, ефективно защитава от хепатит, стабилизира артериалното налягане, регулира нивата на захарта и холестерола в плазмата на кръвта, разрушава вирусите.

Как действа Майтаке на капсули?

Maitake Mushroom на хит цена се бори с много видове тумориMaitake Mushroom 60 капсули притежава висока противоракова активност и може да се използва при:

 • Тумор в белите дробове;
 • Тумор в мозъка;
 • Тумор в черния дроб;
 • Рак на панкреаса;
 • Рак на стомаха;
 • Рак на правото черво и на корема;
 • При меланома;
 • При левкемия.

Освен това този продукт има така наречената органоспецифичност и най-силно и мощно действие проявява при рак на млечните жлези, на матката, на яйчниците, на простатата, на пикочния мехур. Ефективността на добавката при тези видове рак е 20-28 пъти по-силна от тази на другите медицински гъби.

В състава на гъбата, чийто екстракт е извлечен за направата на Майтаке на капсули от Dr. Biomaster, има бета-глюкан, който има много мощно противотуморно действие. Неговата структура е уникална и действието му се състои в активиране на противотуморната защита на организма. Този продукт не само увеличава скоростта на съзряване на макрофагите, НК-клетките и цитотоксичните Т-лимфоцити, но увеличава и продължителността им на живот. С това действие е свързан и яркият противотуморен ефект на добавката.

Maitake Mushroom на Fungiology увеличава активността на имунните клетки в борбата с раковитеMaitake Mushroom капсули активизира и усилва противораковата дейност на имунните клетки. Това значи, че активира левкоцитите така, че да могат по-умело да разрушават или да разлагат туморните клетки. И най-важното – добавката стимулира изхвърлянето от тези клетки на инхибиторите на туморите.

Майтаке има силно антиметастатично действие. Изследвания сочат, че след прием на екстракт от тази гъба, раковите клетки в кръвта или лимфите се унищожават от активираните клетки на имунитета. Освен това, веществата, които се изработват след приема на този продукт, предизвикват рязко стопиране на бързото образуване на кръвоносна система в туморите, по която към тях постъпват хранителни вещества и кислород и се отделят продукти на разпад. Тъй като използването на Maitake Mushroom от 60 капсули предизвиква отделяне на фактор на туморна некроза алфа, който блокира процеса на ангиогенезата на туморите, това води до прекратяване на подхранването на тумора и до неговото изсъхване и регресия.

Майтаке 60 капсули стимулира апоптоза на раковите клетки. Апоптозата е програмирана смърт на клетки, изключително организиран биохимичен процес. Веществата, които се съдържат в гъбатаМайтаке, променя генетичния код на раковите клетки, като включва гени, които провокират това „самоубиване“ на увредените клетки. Това не уврежда съседните на тях клетки и не предизвиква възпаление в другите тъкани, както обикновено се случва при химиотерапевтичното въздействие.

Maitake Mushroom (Grifola Frondosa) на страхотна цена помага за равновесието на организма след мастектомия и усилва половата активност на женитеЩо се отнася до доброкачествените тумори, Maitake Mushroom 60 capsules на топ цена проявява сериозна активност при терапията срещу тях. Механизмът на действие на продукта е аналогичен с този при злокачествените образувания. Може да се използва при различни ендокринни нарушения в организма – патологии на ендокринните жлези. При това оказва регулиращо и нормализиращо въздействие.

Нарушения във функциите на тироидната жлеза и надбъбречните жлези, дисфункция на хипофизата, тежко протичане на менопаузата, мастопатия и дисфункция на яйчниците – това е само малка част от списъка на състояния, при които Майтаке е много ефикасно средство за възстановяване на равновесието, като едновременно с това насища организма с позитивна енергия.

Maitake Mushroom на Dr. Biomaster оказва благотворно въздействие върху организма при захарен диабет. В гъбата има уникални вещества – фосфолипиди, които възстановяват възприемчивостта на рецепторите на клетките към инсулина в безопасна форма.  Добавката увеличава производството на инсулина, управлява нивото на глюкозата в кръвта, а също така защитава съдовете от „вредния холестерол“. Нивата на захарта и в урината, и в кръвта се понижават плавно до нормални граници. Като при прием на този продукт няма риск от колебания в нивата на кръвната захар. Помага да се осигури прецизно преработване на въглехидратите и да се нормализира чувствителността на клетките към инсулина.

Веществата в Майтаке свързват липопротеините с ниска плътност, които при проникване в стените на съдовете се окисляват и оказват увреждащо действие с възпаление и последващи склерози и образуване на атеросклеротични плаки. След като ги свържат, ги извеждат от организма, което води до намаляване нивата на вредния холестерол. В резултат на това се променя липидният метаболизъм, спира натрупването на мазнини в черния дроб и тъканите и се понижава тяхното количество в плазмата на кръвта. Така продуктът влияе за понижаване на артериалното налягане при хипертониците.

Maitake Mushroom от Fungiology има противовирусно и антибактериално свойствоДруг аспект, в който може да се приема Maitake Mushroom 60 капсули е хепатит В и С. Продуктът защитава черния дроб от значителен брой вируси, нормализира производството на чернодробни ензими и премахва възпаленията от чернодробните тъкани. Глюканите в състава на гъбата възстановяват до нормални граници повишените нива на трансминазата, билибулина и нормализира синтеза на жлъчни киселини. Добавката може да се използва при склерозиране на черния дроб, а също и при чернодробна цироза.

Още ползи от приема на Maitake Mushroom:

 • При вирусни заболявания – грип, херпес, лишеи, полиомиелит, ХИВ, респираторни инфекции;
 • При бактериални болести – туберкулоза, микоплазмоза и други;
 • При гъбични поражения – кандидоза и други;
 • Срещу малария.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1-3 капсули 2-3 пъти дневно с вода.

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (3 капсули)Стойност%ПДД
98% екстракт от гъба майтаке с 30% полизахариди900 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: пулулан, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Продуктът Maitake Mushroom (Grifola Frondosa) 90 capsules от Fungiology вече не се предлага. Възползвайте се от ползите и добрата цена на Гъба Кордицепс от Dr. Biomaster!

Maitake Mushroom 60 капсули | Dr. Biomaster

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Maitake Mushroom 60 капсули | Dr. Biomaster

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.