Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

L-Arginine 500 мг 100 капсули | Swanson SW852

L-Arginine 500 мг 100 капсули | Swanson SW852
L-Arginine 500 мг 100 капсули | Swanson SW852
L-Arginine 500 мг 100 капсули | Swanson SW852
Разпродажба! -15%
24.50 лв.   20.83 лв.
Код на продукта : L-Arginine 500 mg 100 Capsules
Тегло: 0.88 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.21 лв.

 
Бърза поръчка
L-Arginine 500 мг 100 капсули | Swanson SW852

Л-Аргинин 500 мг 100 капсули | Swanson

  • Повишава количеството на растежния хормон
  • Помага за натрупването на мускулатура
  • Съдейства за топенето на мастните отлагания
  • Срещу изтощение и слабост
  • Подпомага състоянието на съдовете и сърцето
  • Стимулира имунитета
  • Намалява холестерола и риска от атеросклероза
  • Увеличава физическата издръжливост и трудоспособността
  • Л-Аргинин (L-Arginine) 500 мг на капсули е на топ цена от Swanson

Какво знаем за L-Arginine?

Появата на Л-Аргинин на фармацевтичния пазар е свързана със сензация. Най-гръмката и най-последната сензация в медицинските кръгове в края на XX век. Аргинин е аминокиселина и, разбира се, е била позната дълго, преди да започне да се говори за нея като за чудодейно средство. Позната е като едно от най-необходимите за нашия организъм вещество. С какво е свързан този интерес към отдавна известната аминокиселина? Това, че Л-Аргинин се превръща в организма в азотен оксид също се знае отдавна. Но азотният оксид винаги се е смятал за крайно вредно съединение, пагубно за всичко живо.

И с Л-Аргинин се е налагало да се примиряваме, че е необходимо звено за построяването на белтъчни молекули. Всичко се променило, както винаги, по случайност. Заради лекарска грешка. В САЩ, при изследване на лекарства за сърдечната дейност, били объркани препаратите. Използваният препарат, който съдържаl азотен оксид, предизвикал рязко отпускане на съдовете. Този факт заинтригувал професор Ф. Ферчгот. И той започнал да изучава влиянието на азотния оксид върху организма. Паралелно с това се провеждали и изследвания от Ф. Мурад и Л. Игнаро. В резултат на това тези трима американски учени през 1998 година били удостоени с Нобелова награда за изследването на ролята на азотния оксид за човешкия организъм. А медицинският свят получил сензационно откритие – азотният оксид е много важен за целия организъм!

L-Arginine 500 мг на капсули от Swanson Ви предлага важната аминокиселина за Вашето здраве Л-Аргинин на специална цена.

Как действа Л-Аргинин на капсули?

Азотният оксид регулира сърдечната работа. Това вече е ясно. Но както се оказва, това съединение участва във всички обменни процеси в тялото. Без него е невъзможно нормалното функциониране на нервната и на имунната системи, производството на хормоните и ензимите, половата дейност и развитието на мускулната маса. Неслучайно първи започнали да използват аминокиселината Л-Аргинин спортистите културисти. L-Arginine 500 mg 100 capsules повишава нивото на креатин в мускулите. А това позволява да се увеличава мускулната маса и едновременно да се понижава мастната прослойка.

Защо е нужен L-Arginine?

Производството на азотен оксид в организма е невъзможно без тази аминокиселина. Но той се отнася към онези аминокиселини, които се произвеждат в тялото само при определени условия. При най-малката патология организмът не успява да се справи със синтеза на L-Arginine. И тогава идва на помощ Л-Аргинин 500 мг 100 капсули от Swanson. Този продукт подпомага образуването на протеини. Постъпването на тази аминокиселина е особено важно за мъжете. Семенната течност приблизително на 80% се състои от този белтъчинен строителен материал, затова дефицитът му често води до безплодие. Хранителната добавка стимулира продукцията на сперма и помага при понижена сперматозоидна активност. Има способността да отпуска гладката мускулатура на стените на съдовете на кръвта и повишава тяхната еластичност. По този начин L-Arginine 500 мг 100 капсули поддържа нормалната им проходимост и осигурява правилна микроциркулация на кръвта.

Състоянието на сърдечно-съдовата система е тясно свързано с репродуктивните функции на мъжете, където нарушенията на кръвообращението водят до различен род сексуални разстройства. За жените веществото е интересно на първо място с това, че при правилен начин на хранене, помага в борбата с излишните килограми.

Както при мъжете, така и при жените Л-Аргинин 500 мг капсули укрепва здравето на половите органи, възпрепятства появата на доброкачествени и злокачествени образувания, пречиства съдовете, намалява проявата на депресия и повишава работоспособността и общата издръжливост на организма. Често аминокиселината Аргинин се нарича „аминокиселината на младостта”. Това е свързано с обстоятелството, че тя участва в продуцирането на много хормони. Организмът, в който се наблюдава нейният дефицит, старее значително по-бързо. L-Arginine 500 mg 100 капсули подхранва всички тъкани и органи в тялото, а също така подобрява и неговото кръвоснабдяване, особено що се касае до оросяването на космените луковици.

Л-Аргинин е условно незаменима аминокиселина, което значи, че се произвежда от организма, но в недостатъчно количество за неговото пълноценно функциониране. Играе важна роля в процесите на обмен на веществата и усилва изработването на соматотропин (хормонът на растежа). Действието на аминокиселината е насочено и към поддържането на нормалната концентрацията на холестерол в кръвта, което влияе благотворно върху функционалното състояние на сърцето и съдовете.

При мъжете, на фона на приема на Л-Аргинин от 500 мг на капсули, се усилва притокът на кръв към половите органи и се увеличава количеството на семенната течност, благодарение на което се създават оптимални условия за продължителна и устойчива ерекция. Освен това се нормализира и състоянието на простатата като цяло. Също така хранителната добавка стимулира синтеза на инсулин, помага за повишаване нивата на растежния хормон в тялото и намалява мазнините в организма.

L-Arginine от 500 мг капсули активира и зарастването на раните и укорява процесите на възстановяване след травми. Стимулира естествените методи на детоксикация и способства отделянето от организма на амоняк. Повишава активността на имунната система, възпрепятства натрупването на умствена и физическа умора и подпомага процесите на растеж на клетките в мускулната тъкан.

Този продукт стимулира и синтеза на гликоген в мускулните тъкани на черния дроб, подпомага освобождаването на лактогенния хормон, глюкагон, адреналин и съдейства за образуването в тялото на аминокиселината креатин, която изпълнява важна функция в процесите на енергиен обмен, протичащи в нервната и мускулната тъкани.

Л-Аргинин 500 мг от 100 капсули на сензационна цена способства разширяването на коронарните артерии, поддържа показателите на артериалното налягане в норма и осигурява нормален приток на кръв в крайниците. Също така предотвратява образуването на атеросклеротични плаки и се препоръчва използването му като допълнителен източник на аминокиселината Аргинин.

Помага при профилактика на болести на вътрешните органи и компенсира дефицита на веществото при здрави хора, водещи активен начин на живот. L-Arginine от 500 мг капсули от Swanson е подходящ продукт за хора, които страдат от хронична умора и епилепсия, които желаят да възстановят състоянието си след злоупотреба с психоактивни вещества или след дълга лечебна диета. Добре е да се използва и от хора, които страдат от нервни разстройства, дистрофия, болести на сърцето и съдовете, анемия.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 1-2 пъти дневно с вода.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Л-аргинин (свободна форма на аминокиселината) 500 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да не се приема от бременни жени и деца. Ако страдате от чернодробно или бъбречно заболяване, се консултирайте с Вашия лекар преди употреба! Намалете дозата или преустановете използването на продукта, ако получите гадене, спазми в корема или диария след употребата му!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™