Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Hyaluronic Acid 400 мг 120 капсули | Sanct Bernhard 30527

Hyaluronic Acid 400 мг 120 капсули | Sanct Bernhard 30527
Hyaluronic Acid 400 мг 120 капсули | Sanct Bernhard 30527
Hyaluronic Acid 400 мг 120 капсули | Sanct Bernhard 30527
148.90 лв.
Код на продукта : Hyaluronic Acid 400 mg 120 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.24 лв.

 
Бърза поръчка
Hyaluronic Acid 400 мг 120 капсули | Sanct Bernhard 30527

Hyaluronic Acid 400 мг 120 капсули | Sanct Bernhard

 • Подхранва ставния хрущял
 • Стимулира синтеза на колаген
 • Подобрява външния вид на кожата
 • Помага при изсъхване и раздразнение на очите
 • Мощен антиоксидантен ефект на съставките
 • Може да се приема за по-голям период от време
 • Hyaluronic Acid 400 mg 120 capsules е на топ цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Hyaluronic Acid?

Първото споменаване на хиалуроновата киселина датира от 1934 г., когато биохимикът Карл Майер публикува статия за полизахарид с изключително високо молекулно тегло, открит в стъкловидното тяло на окото на бик. Оттогава са проведени огромен брой изследвания върху това вещество и през 2009 г. в специализираното списание International Journal of Toxicology е публикувана монументална статия, в която са обобщени резултатите от тези проучвания, и хиалуроновата киселина от всякакъв произход, и нейните производни са признати за безопасни за употреба. Първоначално хиалуроновата киселина се извличала главно от гребена на петлите и е била изключително от животински произход. За щастие, по-късно били открити няколко метода за нейния синтез в промишлени обеми, използвайки бактерии, които я произвеждат при определени условия.

Въпреки името си, хиалуроновата киселина не е киселина от химична гледна точка, тя няма разтварящи или ексфолиращи свойства като гликоловата киселина. Самата хиалуронова киселина е естествен компонент на телата на бозайниците, присъства в много тъкани, но най-голямата ѝ концентрация се открива в съединителната тъкан. В най-простия смисъл, тя е захар, но ако молекулната маса на трапезната захар е около 340 далтона, то на хиалуроновата киселина е от 600 хиляди до няколко милиона далтона. Поради своята структура и голяма молекулна маса нейните молекули са способни да задържат количество вода, многократно превишаващо нейното собствено. Ето защо в нашето тяло хиалуроновата киселина изпълнява много важна функция за опазване на водата в тъканите, а също така действа и като лубрикант за ставите.

В съвременната медицина хиалуроновата киселина е призната като ефективно средство при артрит при директно въвеждане в ставата и се използва в очната хирургия за лечение на катаракти и замяна на роговицата. Напоследък се произвеждат и голям брой хранителни добавки с хиалуронова киселина. От 80-те години на миналия век тя се използва като козметична съставка и днес се употребява главно по два начина: като овлажняващ компонент в козметиката и като пълнител за контурна пластика на лицето, т.е. корекция на формата на устните, скулите и други области на лицето.

До около 25 годишна възраст тялото ни произвежда достатъчно количество хиалуронова киселина, но с напредването на годините синтезът ѝ постепенно започва да намалява. Липсата на това вещество се проявява по различни начини в нашето тяло. Кожата губи своята гъвкавост и в този случай допълнителният прием на тази анти ейдж съставка чрез Hyaluronic Acid 400 mg 120 capsules на супер цена от Sanct Bernhard ще помогне за запазване на младостта, красотата и привлекателността на кожата на лицето и тялото. Активната съставка на продукта още е важен компонент на ставния хрущял, предпазва клетките от действието на различни агресивни вещества, осигурява омекотяващ ефект, предотвратява износването на ставите по време на триене, спомага за подобряване на ставната подвижност.

Как действа Hyaluronic Acid на капсули?

Хиалуронова киселина 400 мг на капсули с топ цена е биологично активна добавка. Нейният прием Ви осигурява допълнителен източник на хиалуронова киселина за организма, което има положителен ефект върху запазването на младостта и здравето на кожата, ставите и хрущяла. Всяка капсула съдържа 40 мг витамин С и 300 мг чиста хиалуронова киселина, получена чрез ферментация на екстракт на дрожди.

Хиалуроновата киселина е матрицата на нашето тяло. Тя изпълнява функцията на своеобразна молекулярна гъба, отговорна за поддържането на водния баланс в тялото. А както е известно, човек не може да живее без вода. Така че без хиалуронова киселина кожата ни „повяхва”, остаряваме и ставите започват да „скърцат“. За да се предотвратят подобни проблеми, трябва да се погрижите за своевременното попълване на нейния дефицит. Hyaluronic Acid 300 mg 120 capsules отлично овлажнява кожата, защитава ставите и забавя остаряването!

Хиалуроновата киселина е едно от най-популярните средства за запазване младостта на кожата. За да се достави това удивително вещество в дълбоките слоеве на кожата и да започне процеса на подмладяване отвътре, Ви предлагаме продукта Хиалуронова киселина 300 мг на капсули за перорално приложение. Комбинирайки в състава си хиалуронова киселина и витамин С, той допринася за:

 • Дълбоко овлажняване на кожата, подобряване на нейния тонус и еластичност;
 • Защита от фотостареене;
 • Поддържане на подвижността и гъвкавостта на ставите.

Хиалуроновата киселина присъства във всички живи организми. Състои се от огромен брой дизахаридни единици, съставени от монозахаридите D-глюкуронова киселина и N-ацетилглюкозамин. Тя принадлежи към гликозаминогликаните (GAG), т.е. полизахариди, които са структурни компоненти на живите организми. Те се свързват с протеогликаните, за да образуват с тях „протеогликанови агрегати ", които съставляват основното вещество (приемащо формата на гел) в отговорната съединителна тъкан (присъстват, между другото, в дермата) и хрущяла, което запълва ставите, предпазва от износване костите, устойчиво е на триене и улеснява плъзгането. Благодарение на тази структура то поддържа циркулацията на течност, която има хранително въздействие върху клетките на тъканите.

Протеогликаните и хиалуроновата киселина са компоненти на междуклетъчното пространство (матрица), където изпълняват много важни функции:

 • Хидратират тъканта;
 • Имат желиращи свойства, така че улавят частици;
 • Образуват структурата на костите;
 • Повлияват еластичността на хрущяла;
 • Имат специфично взаимодействие с колагена и еластина.

Приемът на продукта Hyaluronic Acid 400 mg 120 capsules, който при нас е на чудесна цена, ще спомогне кожата Ви да бъде здрава и гладка. Неговата активната съставка – хиалуронова киселина е съединение, което задържа водата в дермата. В младата кожа се съдържа достатъчно количество от киселината, което осигурява нейната еластичност и липса на бръчки, но с възрастта то намалява. Човешката кожа започва да старее, загубва способността си да задържа вода и се образуват бръчки. Подходящата добавка с хиалуроновата киселина е в състояние да се противопостави на този процес. Благодарение на нея може да се намалят бръчките, кожата да се изглади, да възстанови нормалната си еластичност и влажност.

Нещо повече, хиалуроновата киселина има противовъзпалителни свойства, стабилизира структурата на кожната тъкан, стимулира нейната регенерация и увеличава еластичността. Тя подобрява миграцията на хранителни вещества от извънклетъчната течност в клетките на тъканта. Това забавя стареенето, ограничава възпалението и успокоява отоците, а също така ускорява регресията на акнето като петна, промени в цвета или неравномерна пигментация на кожата.

Капсулите Хиалуронова киселина 400 мг ще Ви помогне да запазите здрави ставите си. Хиалуроновата киселина е един от компонентите, отговорни за вътреставния вискозитет на течността – тя е основен елемент на синовиалната течност, т.е. веществото, което е предназначено да намали триенето в ставите чрез смазване на хрущяла. Тя е отговорна за вискозитета на синовиалната течност, дифузията на хранителните вещества, храненето на хрущяла и е буфер, който предпазва клетките от механично унищожаване.

Хиалуроновата киселина се използва широко в ортопедичната медицина, както и за болки в ставите, например при вътреставни увреждания и поява на дегенеративни промени. Тя подобрява подвижността на дегенерираните стави и ускорява процеса на хранене на ставния хрущял, така че пациентите не чувстват толкова голяма болка по време на движение.

Hyaluronic Acid 400 mg 120 capsules ще поддържа здравето на очите Ви, защото допринася за естественото регенериране на очните клетки. Веднага след ставите и кожата, очите са другият орган, където хиалуроновата киселина се намира в големи концентрации. Това не е изненадващо, тъй като окото несъмнено изисква влажна среда. Хиалуроновата киселина може да бъде потенциално полезно средство за хора, които имат проблем с изсъхване и раздразнение на очите. Интересно е, че една молекула хиалуронова киселина може да свърже до 250 водни молекули! Масата на свързаната вода може да бъде хиляда пъти по-голяма от масата на киселината.

Във формулата на Хиалуронова киселина 400 мг на капсули е включен и витамин C, който има антиоксидантни свойства и участва в синтеза на колаген, което допринася за здравословната функция на кожата, хрущялите и костите. Комбинирането на хиалуронова киселина и витамин С усилва антиоксидантното действие. Заедно те подпомагат укрепването на косата, поддържат здрава кожата и съединителната тъкан.

За да обобщим, Hyaluronic Acid 400 mg 120 capsules на невероятно добра цена от Sanct Bernhard помага за поддържане на водния баланс на кожата и предотвратяване на заболявания на опорно-двигателния апарат. Препоръчва се на всички хора, които биха искали да се погрижат за здравето на ставите си, както за профилактика, така и за регенерация на вече увредени тъкани. Може да е особено полезен продукт и за жени, които биха искали да поддържат кожата си млада, неустоимо нежна и здрава възможно най-дълго време.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно с достатъчно количество течност.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Хиалуронова киселина 400 мг **
Витамин С 80 мг 100%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: хиалуронова киселина (66%), желатин, витамин С, микрокристална целулоза (пълнител), екстракт от оризови трици (сепариращ агент).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Съхранявайте на сухо и защитено от светлина място при температура под 25 °C! Продуктът да не се използва като заместител на здравословния начин на живот и балансираното разнообразно хранене! Не превишавайте препоръчваната дневна доза! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™