Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Can-C Капки за Очи 2 х 5 мл

Can-C Капки за Очи 2 х 5 мл
Can-C Капки за Очи 2 х 5 мл
Can-C Капки за Очи 2 х 5 мл
69.90 лв.
Код на продукта : Can-C Cataract Eye Drops 2x5 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Не е в наличност

Цена на доза: 6.99 лв.


Продуктът не е наличен

Can-C Капки за Очи 2 X 5 мл

 • 100% на растителна основа
 • Одобрен от IVP
 • Ефективен и безопасен продукт за здрави очи
 • Възстановява правилните функции на роговицата
 • 100% чист N-ацетилкарнозин
 • При синдром на сухото око
 • Помагат на хора, работещи на компютър
 • При нарушения в лещата на окото
 • Срещу дискомфорта от очни възпаления
 • Прояснява замъгленото зрение
 • Cataract Eye Drops 2X5 ml е на топ цена от Can-C

Какво знаем за Cataract Eye Drops?

Капки за Очи против Катаракта от Can-C на изгодна цена се използват с профилактична цел и за подобряване състоянието при катаракта. В състава на очните капки се използва уникалното природно съединение Л-карнозин с названието N-ацетилкарнозин, което е природен антиоксидант и осигурява ефективна защита от оксидативни процеси, както в липидните тъкани на лещата на окото, така и във течната среда на окото.

N-ацетилкарнозин се използва за лечение на очни болести като старческа катаракта, първична глаукома с отворен ъгъл, дегенерация на ретината, заболявания на роговицата, възпаления на очите.

Изследвания върху този продукт са проведени в Европа, Русия и Китай. Тези в Русия са се провеждали в продължение на 6-24 месеца, в които са участвали 49 доброволци (на средна възраст 65 години), при които са се наблюдавали подобрения от 41,5 % до 100% в продължение на половин година. Постигнатият резултат се е запазил за две години.

Как действа Капки за Очи против Катаракта течни?

Cataract Eye Drops 2X5 ml предпазва очите от всякакъв вид проблеми, като увеличава антиоксидантния щит на окото. Може да се използва за възстановяване правилното функциониране на очите при увредено покритие на окото и лезии, за понижаване на вътреочното налягане, причиняващо глаукома и в борбата срещу заболявания на ретината.

Л-карнозин в състава на Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл има свойството да подобрява функциите на стареещото око и намалява появата или забавя развитието на сенилна катаракта. Резултатите от приложението на този продукт започват да се проявяват още в първия месец след началото на употребата му.

Cataract Eye Drops 2X5 ml от Can-C е най-новия пробив срещу стареенето, в който е включена специална форма на карнозинN-ацетилкарнозин. Това е естествен антиоксидант, който постига забележителни резултати. Капките са ефективни срещу старческа катаракта, като това е доказано от д-р Бабижаев – учен, който е начело на руския изследователски екип, разработил тази иновативна формула за максимално постигане на положителни резултати. Те са видими в периода от 3 до 5 месеца, но често може да се проявят още в първия месец от използването на капките.

Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл действат като лубрикант за очите, но могат да се прилагат и за подобряване чувствителността към светлината и за подобряване възприемането на цветовете. Като е една формула с проверени качество и безопасност, така че, можем да сме сигурни, че продуктът е тестват щателно, за което свидетелства и надписа върху опаковката – одобренo от IVP. Капките са безопасни за приложение и при дълъг период от време, няма опасност от нарушаване структурата на окото или влошаване на здравословното състояние на органа.

Освен с безопасността си при използването им, капките Cataract Eye Drops 2X5 мл на перфектна цена привличат и с ефикасността си при катаракта и други състояния на стареене на окото, като предотвратява хирургичната намеса. Продуктът съдържа мощен анти-ейдж и антиоксидантен агент – NAC, който се бори с натрупването на свободни радикали – молекули, които причиняват увреждане на тъканите и ускоряват стареенето. Те всъщност са водещата причина за появата на катаракта.

NAC е естествено съединение, което „изглажда“ и поправя уврежданията от тези свободни молекули на кислород. Набавянето на достатъчно карнозин в тялото обаче е трудна задача, тъй като естествените ензими в очите реагират върху него и намаляват ефективността му и силата му на действие срещу радикалните молекулни съединения. Формулата на N-ацетилкарнозин в Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл, обаче, е силно резистентна към тази реакция. Тя се освобождава бавно и се разпада постепенно в окото, като по този начин осигурява необходимия карнозин за справяне с очните проблеми.

Друг важен фактор за доброто здраве на очите е поносимостта и намаляване уврежданията, предизвикани от УВ-лъчите на слънцето, като тези капки помагат и в този случай, като въздействат за елиминиране нежеланите ефекти от ултравиолета и предпазват от дегенерация на окото.

Още ползи от използването на Cataract Eye Drops:

Допълнителни проучвания са доказали, че приложението на този продукт е допустимо и ефективно и при други състояния на влошено състояние на органите на зрението. Руско проучване върху хора на възраст от 48 до 60 години, без катаракта, показва значителни ползи от използването на Cataract Eye Drops, като премахват умората в очите, яснотата на зрението се увеличава, а участниците в експеримента съобщават, че капките са „озарили“ и „облекчили“ очите им. Тази формула може да помогне при различни състояния като:

 • Напрежение в очите
 • Замъглено зрение
 • Заболявания на ретината
 • Сухи очи
 • Увреждания на роговицата
 • Възпаление на зрителните органи
 • Глаукома
 • Усложнения, причинени на очите от захарен диабет или други болести
 • Проблеми със зрителното фокусиране
 • Дискомфорт при употребата на контактни лещи

Начин на употреба: капете по 2 капки в двете очи веднъж дневно с профилактична цел и два пъти в случай на вече възникнало очно заболяване, за подобряване на състоянието.

Дозировка: 4 капки

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: глицерин (1%), карбоксиметил целулоза (0.3%), бензилов алкохол (0.3%), N-ацетилкарнозин (1%), калиев бикарбонат, борна киселина.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™