Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Guarana (Гуарана) 250 таблетки | Sanct Bernhard

Guarana (Гуарана) 250 таблетки | Sanct Bernhard
Guarana (Гуарана) 250 таблетки | Sanct Bernhard
Guarana (Гуарана) 250 таблетки | Sanct Bernhard
69.90 лв
Код на продукта : Guarana 250 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Guarana (Гуарана) 250 таблетки | Sanct Bernhard

Guarana (Гуарана) 250 таблетки | Sanct Bernhard

 • Мощна доза висококачествена гуарана под формата на таблетки
 • Силно концентриран природен източник на кофеин
 • Повишава нивата на енергия и помага да се концентрирате
 • Ефективно понижава изтощението и умората
 • Действа като освежаващо депо за няколко часа
 • Без да натоварва стомаха, сърцето и кръвообращението
 • Намалява дневната сънливост и има стимулиращ ефект
 • Активира дългосрочната концентрация
 • Повишава бдителността и изостря сетивата
 • Демонстрира ноотропни свойства
 • Подкрепя процеса на отслабване
 • Guarana (Гуарана) 250 таблетки е на топ цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Гуарана?

При сегашния темп на живот човек постоянно се нуждае от допълнителна енергия. За да помогнат на човешкото тяло да запълни липсата на резерви, производителите на добавки включват в състава на енергизиращите продукти специална съставка, наречена гуарана. Тя се счита за най-естествения източник на енергия, зареждащ с жизненост.

Гуарана играе важна роля в културите на народите тупи и гуарани от амазонската джунгла. Разрязаният плод на растението прилича на очна ябълка, което послужило за основа на легенда, която разказва, че много отдавна в малко село живеело дете, което всички обитатели – от малки до големи, обичали. Случило се така, че зло и лошо местно божество убило това прекрасно дете и цялото село изпаднало в мъка. Добрите богове обаче решили да утешат нещастните хора и посадили очите на момчето в земята. При това едното око било засадено в селото, а второто – в джунглата. След известно време от тези „семена“ израства гуарана, чиито плодовете били не само необичайни, но и много полезни.

Гуарана (Paullinia cupana) е пълзящо растение, особено често срещано в амазонската джунгла в Южна Америка, но е най-разпространено в Бразилия. От няколко години в много райони на щата Амазонас (Бразилия) гуарана се отглежда специално за промишлени цели. Дава малки червени плодове с характерни тъмни семена. След като се изпекат и смелят, семената се добавят към храни, напитки и хранителни добавки, обикновено към тези със стимулиращ и редуциращ теглото ефект. От така обработените семена бразилците приготвят натурална тонизираща напитка, тъй като в тях се съдържа голямо количество кофеин.

Бразилските индианци използвали специфичните свойства на гуарана много преди това растение да бъде открито от местните колонизатори. Когато европейците за първи път попаднали на бреговете на Южна Америка, те били поразени от високата физическа активност и светкавичната реакция на туземците. Скоро станало ясно, че неизчерпаемият източник на енергия за бразилските индианци са малките плодове гуарана. Вие също може да пробвате този неизчерпаем естествен източник на енергия в забързаното си ежедневие с помощта на хранителната добавка Guarana (Гуарана) 250 таблетки на уникална цена от Sanct Bernhard.

Как действа Гуарана на таблетки?

Гуарана 250 таблетки с топ цена е хранителна добавка с екстракт от гуарана, изключително богата на естествен кофеин. Разработена под формата на лесни за приемане таблетки, това е удобна доза от веществото, която стимулира нервната система за упорита работа. Кофеинът от гуарана е с меко и дългосрочно действие, активен компонент, който подпомага постигането и поддържането на отлични умствени и физически показатели и допринася за поддържане на правилно телесно тегло. Съставът на добавката е обогатен с витамин С и магнезий, допълващи нейното действие. Освен това проучванията показват, че приемът на кофеин допринася за извличането на витамин С от организма, така че добавката му е необходима за покриване на неговия недостиг.

Гуарана (Paulinia cupana) е южноамериканско пълзящо растение, чиито семена имат високо естествено съдържание на кофеин, който се понася добре от организма. Растението съдържа почти четири пъти повече кофеин от кафените зърна и отдавна е оценено от коренното население на Амазония заради стимулиращите му свойства, които облекчават умората.

Екстрактът от гуарана е богат на естествено получен кофеин, теобромин и теофилин – съединения, принадлежащи към клас вещества, наречени метилксантини. Тяхното основно действие се основава на стимулирането на централната нервна система да работи интензивно, ограничавайки усещането за умора. Освен това добавя енергия по време на изтощителни физически и интелектуални усилия и влияе положително на когнитивните функции. Съдържащите с в гуарана катехини, танини, салицилова киселина, никотинова киселина също играят важна роля.

С приема на Guarana 250 tablets Вие си осигурявате енергия от природата. Интензивният начин на живот невинаги позволява адекватна почивка. Постоянният стрес, неправилната диета, увеличените физически и интелектуални усилия могат да доведат до изтощение и умора. Това е резултат от биохимичните промени, настъпващи в нервната система. За да вършат своята работа, клетките се нуждаят от химична енергия, съдържаща се в молекулата АТФ. Кардиомиоцитите и невроните са особено енергоемки. Използваните от тях молекули се разпадат в аденозин, който има способността да се свързва със специфични рецептори на нервните клетки, причинявайки умора.

Преодоляването на това чувство изисква почивка или фармакологична намеса. В ситуации, когато това е невъзможно, често е необходимо да се подкрепите с кафе или други напитки, съдържащи стимуланти. Най-често те са богати на синтетичен или натурален кофеин. За тези, които са любители на кафето и искат да си осигурят естествена порция енергия, предлагаме извлеченият направо от гуарана кофеин, осигурен чрез таблетките Гуарана. Гуарана много често се използва за повишаване на нивата на енергия, намаляване на сънливостта и умората. Такъв ефект се постига благодарение на наличието на кофеин в нейните семена, но изследванията посочват, че това не е единственият компонент със стимулиращи свойства. Изглежда, че другите метилксантини, заедно със съдържащите се в нея сапонини и танини, играят еднакво важна роля. Те засягат централната нервна система, усилвайки производството на адреналин и норадреналин, и потискат аденозиновите рецептори.

Специалистите твърдят, че благодарение на синергичното действие на веществата в растението стимулирането, осигурено от гуарана, е стабилно, по-леко и не толкова интензивно, колкото това, предизвикано от чистия кофеин. Освен това абсорбцията на кофеин от гуарана е по-бавна от усвояването на кофеина от кафе, така че стимулиращият ефект продължава по-дълго.

Това обаче не изчерпва всичките му предимства. Този естествен алкалоид, въпреки елиминирането на симптомите на умора, предизвиква още ефект на нежна възбуда и готовност за действие. Това води до засилено желание за провеждане на по-ефективни интелектуални или физически усилия.

Guarana (Гуарана) 250 таблетки на невероятна цена от Sanct Bernhard е мощен естествен ноотроп. Гуарана много често се препоръчва на хора, които трябва да се справят със задачи, изискващи концентрация и интелектуална ефективност. Въпреки че не е ноотропно съединение в строгия смисъл на думата, поради високото съдържание на кофеин гуарана влияе положително върху паметта и когнитивните функции. Освен това намалява умствената умора, много често свързана с дългосрочни, монотонни дейности. Изследването показва, че хората, приемащи гуарана, са в състояние да поддържат концентрация по-дълго. Освен това са по-точни, работят по-бързо, имат по-кратко време за реакция и правят по-малко грешки. Представят се по-добре в тестовете за памет и интелигентност.

Всичко това е свързано с добавката на метилксантина кофеин, водещ до увеличаване на наличието на два невромедиатора – ацетилхолин и допамин. Първият принадлежи към така наречената холинергична система, която е отговорна за повишаване на темповете на мисловните процеси, повишаване на концентрацията или подобряване на паметта. Второто съединение е ключов регулатор на емоциите, особено по отношение на мотивацията и удовлетвореността от извършените дейности. Секрецията му се усилва по време на дейности, които дават усещане за удоволствие.

Приемът на Guarana 250 tablets спомага за по-лесно намаляване на телесните мазнини. Борбата с излишните телесни мазнини е дълъг и тежък процес, тъй като изисква много жертви чрез промяна на храненето и упражняване на навици. Пазарът предлага много добавки, които трябва да ускорят темпа на загуба на излишни килограми. Едно от тези вещества, чието съществуване едва ли е неизвестно за някой, е кофеинът. Той намалява съдържанието на запасите на мазнини в адипоцитите, като повишава активността на ензимите, зависими от вътреклетъчния медиатор (производен на АТФ), който е cAMP (цикличен аденозин монофосфат). Това предотвратява разграждането му, което води до повишено окисление на триглицеридите и постепенно намаляване на обема на мастните клетки.

Този ефект се засилва поради факта, че кофеинът влияе и на апетита. Много от участниците в проведени изследвания съобщават, че добавката с това съединение води до намален апетит. Това подкрепя естествения начин за намаляване на консумираните калории и увеличаване на енергийния дефицит, който е ключов фактор, водещ до загуба на тегло.

Освен това е наблюдавано, че кофеинът усилва активността на симпатиковата нервна система. Благодарение на това се повишава секрецията на катехоламини – главно адреналин, който действа по два начина. Подобно на метилксантина, той предотвратява намаляването на концентрацията на cAMP в мастните клетки и допълнително причинява разширяване на кръвоносните съдове в мускулите. Това позволява по-добро снабдяване на кардиомиоцитите с кислород и хранителни вещества, като по този начин се повишава ефективността на тренировките.

В обобщение, Guarana (Гуарана) 250 таблетки на много добра цена от Sanct Bernhard е източник на кофеин, който естествено се получава от гуарана. Той има меко, дългосрочно действие и подобрява физическите и умствените способности, намалява умората и поддържа когнитивните функции. В допълнение, може да се използва като помощно средство в процеса на редукция на теглото благодарение на неговите свойства, които усилват липолизата.

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка приемайте по 1-2 таблетки 3 пъти дневно с достатъчно течност.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 250

Състав  Стойност в 1 доза (1 таблетка) Стойност в ДД (6 бр. таблетки) %ПДД
Гуарана на прах 400 мг 2400 мг **
от който кофеин от гуарана 14 мг 88 мг **
Витамин С 30 мг 180 мг 225%
Магнезий 20 мг 120 мг 32%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, колагенов хидролизат, магнезиев карбонат, магнезиев стеарат (противослепващ агент).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Съдържа кофеин! Не се препоръчва за деца и бременни жени! Дръжте далеч от деца! Съдържа кофеин! Не се препоръчва употребата от деца и бременни жени! Съхранявайте на сухо място при температура под 25°С!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™