Ginger Root 550 мг 100 веган капсули | Nature's Way

Ginger Root 550 мг 100 веган капсули | Natures Way Естествено и мощно противовъзпалително средство Подобрява метаболизма Стимулира храносмилането Подобрява кръвното налягане Ефективно средство срещ Ginger Root 550 мг 100 веган капсули | Natures Way Естест
Ginger Root 550 мг 100 веган капсули | Natures Way Естествено и мощно противовъзпалително средство Подобрява метаболизма Стимулира храносмилането Подобрява кръвното налягане Ефективно средство срещ Ginger Root 550 мг 100 веган капсули | Natures Way Естест
Ginger Root 550 мг 100 веган капсули | Natures Way Естествено и мощно противовъзпалително средство Подобрява метаболизма Стимулира храносмилането Подобрява кръвното налягане Ефективно средство срещ Ginger Root 550 мг 100 веган капсули | Natures Way Естест
Ginger Root 550 мг 100 веган капсули | Natures Way Естествено и мощно противовъзпалително средство Подобрява метаболизма Стимулира храносмилането Подобрява кръвното налягане Ефективно средство срещ Ginger Root 550 мг 100 веган капсули | Natures Way Естест
Ginger Root 550 мг 100 веган капсули | Nature's Way
Джиндифил 550 мг 100 капсули на топ цена от Nature's Way подкрепя здравето на стомашно-чревния тракт и подобрява храносмилането. Ginger Root укрепва имунната система и помага за детоксикация. Научете повече

Ginger Root 550 мг 100 веган капсули | Nature's Way

 • Естествено и мощно противовъзпалително средство
 • Подобрява метаболизма
 • Стимулира храносмилането
 • Подобрява кръвното налягане
 • Ефективно средство срещу гадене и повръщане
 • Намалява нивата на кръвната захар
 • Джиндифил (корен) веган капсули e на невероятна цена от Nature's Way

Какво знаем за Джинджифил?

Корен от Джинджифил (Ginger) на капсули повишава имунитета и намалява възпалението.Джинджифилът е цъфтящо растение и официалното му име е Zingiber officinale. Коренът е това, с което всички хора са запознати. Коренът е пикантен и пиперлив на вкус, с много лечебни свойства. Използва се навсякъде по света в кулинарни и клинични приложения.

Джинджифилът не е често хвален заради хранителния си характер, защото, когато се използва като подправка, той просто не присъства в достатъчно големи количества, за да генерира нужния ефект. След като започнете да приемате Джиндифил (корен) на капсули на топ цена от Nature's Way, получавате всички полезни и хранителни качества на тази остра подправка.

Джинджифилът има дълга история на употреба в народната медицина за лечение на гадене, затопляне на тялото, стимулиране на кръвообращението и подобряване на храносмилането. Хората са използвали джинджифил в готвенето и медицината от древни времена. Това е популярно домашно средство за болки в стомаха и други здравословни проблеми.

Антиоксидантите и други хранителни вещества в джинджифила могат да помогнат за предотвратяване или лечение на артрит, възпаление и различни видове инфекции. Изследователите също са проучили потенциала му да намали риска от диабет, рак и други здравословни проблеми.

Как действа Джинджифил (корен) на капсули?

Познато ли Ви е това усещане след хранене, когато все едно имате тухла в стомаха си? Чудите се дали тялото Ви всъщност усвоява храната или просто ще седи там завинаги? Или когато имате лошо храносмилане с неудобно оригване и киселинен рефлукс? Джинджифилът е Вашият нов най-добър приятел за подкрепа на всичко по отношение на храносмилателното здраве. Функционалната диспепсия е клиничният термин, използван за описание на дискомфорт в горната част на корема като киселинен рефлукс, който се смята, че е свързан със забавяне на храносмилателната система. Доказано е, че джинджифилът е в помощ на тези проблеми.

Джинджифил на капсули на супер цена подобрява храносмилането, перисталтиката, намалява подуването и тежестта в корема, намалява стомашните киселини.Джинджифилът помага да се увеличи способността на организма да изпразва стомаха по-бързо. При повишена подвижност в храносмилателната система е по-малко вероятно да се появят киселини или лошо храносмилане. Всъщност едно проучване на здрави участници показа, че приемът на джинджифилови капсули (1200 мг) стимулира храносмилането толкова много, че скоростта на изпразване на стомаха се удвоява! Представете си облекчението, което би дошло от храната, която напуска стомаха Ви два пъти по-бързо.

Колкото по-ефективно е храносмилането Ви, толкова повече енергия ще имате, защото изследователите са открили, че приблизително 60% от енергията на тялото отива за метаболизма.

Ако джинджифилът може да подобри храносмилането, метаболизмът Ви ще се подобри и ще имате повече енергия. Това е възможно, защото колкото по-бързо усвоите храната си, толкова по-бързо ще усвоите и витамините и минералите от храните, които ядете. Освен това ще имате по-малко неразградена храна в храносмилателния си тракт; храната изразходва енергия, когато остане неразградена.

Така  джинджифилът не само стимулира храносмилането, като подобрява симптомите на диспепсия и ускорява изпразването на стомаха, но също така облагодетелства общите Ви енергийни нива.

Високото кръвно налягане (известно като хипертония) е все по-често срещан симптом при нарастващото консумиране на преработени храни. Когато хипертонията не се лекува, това може да доведе до увреждане на артериите, сърцето, мозъка, бъбреците и очите Ви. Доказано е, че джинджифилът понижава кръвното налягане, като действа като вазодилататор - той разширява кръвоносните Ви съдове. Това е полезно за увеличаване на циркулацията в тялото, което намалява общото кръвно налягане в цялото тяло. Джинджифилът съдържа също калий, минерал, който изследванията са установили, че може да помогне за понижаване на кръвното налягане.

Гаденето не е забавно. Независимо дали става въпрос за двигателна болест, сутрешно гадене, след хирургични ефекти, химиотерапия или бременност, гаденето не е нещо, което някой иска да преживява. Доказано е, че джинджифилът е ефективно средство срещу гадене, свързано с бременност и химиотерапия.

Джинджифил намалява гаденето, понижава кръвното налягане, подпомага здравето на сърцето.Установено е също, че джинджифилът намалява гаденето, което иначе бихте могли да изпитате, когато сте болни. Изследователите са открили, че джинджифилът е ефективно средство за намаляване на постоперативното гадене и повръщане.

Джинджифилът не само осигурява облекчение от гадене след операция, но също така може да помогне на пациенти с рак. В проучване както възрастни възрастни, така и върху деца, подложени на лечение с химиотерапия, е установено, че джинджифилът е ефективен за осигуряване на облекчение от гаденето, което съпровожда тези лечения. Въз основа на научните доказателства, определено си струва да опитате джинджифил, когато изпитвате гадене от всякакъв вид.

Възпалението възниква естествено дори при здрави индивиди. Това е естествена и здравословна реакция за предпазване на тялото от наранявания или болести. Когато обаче възпалението е прекомерно или хронично, то може да бъде много вредно. Всъщност изследователите са открили, че хроничното възпаление е в основата на много често срещани заболявания като сърдечни заболявания, автоимунни разстройства и рак.

Активните съставки - гингерол, шогаол и парадол - са отговорни за много от естествените противовъзпалителни ефекти, които джинджифилът осигурява. Доказано е, че джинджифилът инхибира производството на провъзпалителни цитокини (малки протеини, освободени от клетките, за да комуникират с други клетки в тялото). Провъзпалителните цитокини са отговорни за увеличаването на възпалителните реакции, което означава, че тези реакции се случват по-често в организма. Това е пряко свързано с повишено възпаление в организма.

Тъй като е доказано, че джинджифилът намалява нивата на възпаление, които тези противовъзпалителни цитокини могат да произведат, е естествено, че възпалението също ще намалее. Тъй като възпалението може да протича навсякъде в тялото, джинджифилът е чудесен начин да помогнете за намаляване на всяко възпаление в организма. Ако страдате от възпалително състояние, Джиндифил (корен) на веган капсули от Nature's Way на изгодна цена е естествено и мощно противовъзпалително средство, което задължително трябва да опитате.

Изследователите са открили, че джинджифилът е ефективен антибактериален продукт за много устойчиви на лекарства бактерии в клинични приложения. В своето проучване изследователите заявяват, че джинджифилът има голям потенциал при лечението на много микробни заболявания като Bacillus и E. Coli.

Ginger Root Джинджифил капсули от Nature's Way намалява холестерола и помага при болезнена менструация, предпазва и от атеросклероза, инфаркт, инсулт.Антибактериалните ползи не спират дотук. При оралното здраве е показано, че два вида джинджифил инхибират растежа на патогени, които допринасят за пародонтит (възпаление на венците, което се причинява от бактериите на венците). Антибактериалните свойства, които притежава джинджифилът, показват, че той наистина е супер добавка.

Диабетът е най-честото заболяване на ендокринната система. Диабет тип 2 представлява повече от 90% от диагнозите за диабет. Една от причините за диабет е хроничната хипергликемия - клиничният термин за висока кръвна захар. Ако можете да регулирате нивата на кръвната си захар, ще бъде по-малко вероятно да изпитате хронична хипергликемия, която може да доведе до диабет с течение на времето. Едно проучване показа, че приемането на джинджифил на капсули намалява нивата на кръвната захар на гладно, както и нивата на хемоглобин А1с.

Много жени знаят колко изтощителна може да бъде менструалната болка. Едно проучване установява, че джинджифилът е много ефективен за намаляване на болката, свързана с дисменорея (болезнена менструация) при жените. Менструалните спазми в корема и долната част на гърба са често срещани при дисменорея.

Както бе посочено по-рано, джинджифилът е полезен за намаляване на кръвното налягане, но е полезен и за нивата на холестерола. Установено е, че джинджифилът намалява нивата на холестерола - по-специално намалява липопротеините с ниска плътност (LDL). Мислете за това като за по-малко желан или дори "лош" холестерол, защото той допринася за натрупването на мазнини в артериите. Това натрупване на мазнини е известно като атеросклероза и това увеличава риска от инфаркт и инсулт.

Познаването на всички тези ползи от джинджифила за здравето е чудесно, но как лесно да включите джинджифил в ежедневието си? Джинджифилът е доста пикантен, така че не всеки би харесал натуралния му вкус. За щастие, Nature's Way предлага идеална възможност за тези, които обичат джинджифила - Джиндифил (корен) на капсули на невероятна цена.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 веган капсули дневно с пълна чаша вода или друга напитка.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 50

Състав в 1 доза (2 веган капсули)Стойност%ПДД

Общо въглехидрати

  Общо захари

     Включително добавена захар

<1 гр

<1 гр

0 гр

<1%†

**

0%†

Джинджифил (корен)1.1 гр**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: хипромелоза, целулоза, силиций.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!  Приемът на този продукт без достатъчно течност може да доведе до усещане за парене в гърлото или киселини. Ако сте бременна, кърмите или приемате някакви лекарства, консултирайте се с медицински специалист преди употреба!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Ginger Root 550 мг 100 веган капсули | Nature's Way

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.