Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Fortify Dual Action Уринарно здраве 60 веге капсули | Nature's Way

Fortify Dual Action Уринарно здраве 60 веге капсули | Nature's Way
Fortify Dual Action Уринарно здраве 60 веге капсули | Nature's Way
Fortify Dual Action Уринарно здраве 60 веге капсули | Nature's Way
83.79 лв.
Код на продукта : Fortify Dual Action Urinary Health 60 Veggie Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Не е в наличност

Цена на доза: 2.79 лв.


Продуктът не е наличен

КатегорииFortify Dual Action Уринарно здраве 60 веге капсули | Nature's Way

  • Доставя 20 млрд. живи бактерии от четири щама Lactobacillus
  • Осигурява дневната доза боровинки по по-удобен начин
  • Подкрепя здравето на пикочната система
  • Предотвратява пикочни инфекции
  • Антимикробен ефект
  • Предотвратява възпаления на пикочните канали
  • Възпрепятства поява на камъни в жлъчката
  • Съдържа натурален растителен концентрат
  • Fortify Dual Action Уринарно здраве 60 веге капсули е на топ цена от Nature's Way

Какво знаем за Fortify Dual Action Уринарно здраве?

Предлагаме Ви хранителната добавка Fortify Dual Action Уринарно здраве 60 вегетариански капсули от Nature's Way на страхотна цена, която Ви осигурява високо концентриран екстракт на червена боровинка и активна пробиотична култура, ориентирани към женското здраве. Само с 2 капсули дневно Вие ще поддържате здравето на вагиналната микрофлора и уринарния си тракт.

Инфекциите на пикочните пътища са проблем, който причинява много затруднения. За съжаление, в днешно време тази ситуация е много разпространена. Как да я преодолеем? Един от методите е добавка, която позволява да се поддържа здрава уринарната система. Екстрактът от червена боровинка може да бъде полезен, тъй като, както показват изследванията, той ефективно намалява инфекциите, без да отслабва имунната система.

В допълнение, проантоцианидините, съдържащи се в червената боровинка, предотвратяват прикрепването на бактериите към стените на пикочната система и понижават рН на урината, като по този начин образуват враждебна среда за колонизация на патогенните бактерии.

Червените боровинки са много хранителни плодове, които понасят добре ниските температури. Тяхното обичайно местообитание са северните райони. Полезните действия на този червен подарък от природата са познати в много страни. Те са своеобразен, богат набор от витамини и биологично активни вещества в малка червена обвивка.

И тези вещества наистина са способни да сътворят чудеса! Уникалните червени плодчета помагат в борбата с кариеса, използват се за профилактика на сърдечно-съдовите заболявания. Те имат диуретично действие, намаляват теглото и се борят с инфекциите на пикочните пътища. Не без основание червената боровинка се счита за плод, предпазващ от всички болести, тъй като съдържа голямо количество антиоксиданти, които защитават организма от действието на свободните радикали. А те могат да причинят много здравословни проблеми.

Според индийска легенда боровинките първо се появили като знак върху земята, където загивали смели войни. Вярвало се, че там бойците са паднали в битка с митичните гиганти. Местните племена използвали червените плодове като храна и в народната медицина.

Lactobacillus е група, която комбинира различни щамове на грам-положителни бактерии. Те колонизират главно червата, но също така присъстват във вагиналната микрофлора и уринарния тракт. Спомагат за поддържане на подходящо рН на влагалищната среда и предотвратяват разпространението на патогенни микроорганизми.

Как действа Fortify Dual Action Уринарно здраве на капсули?

Червената боровинка възпрепятства прикрепването на патогенните бактерии към стените на пикочно-половите пътища и намалява възпалението. Lactobacillus допринасят за деактивирането на болестотворните микроорганизми, гъбички и вируси – причинители на инфекции и възпрепятстват растежа им.

Приемът на продукта Fortify Dual Action Уринарно здраве 60 веге капсули ще поддържа Вашето уринарно здраве и нормалната вагинална микрофлора с двойно действие! Неговата специална задача е да се грижи за здравето на отделителната система и да подпомага организма в борбата с инфекциите, възникващи в тази система. Също така е продукт със силно антиоксидантно действие. Съчетава действието на 100% концентрат от целия плод на червени боровинки и 20 млрд. живи бактерии от четири щама Lactobacillus.

Само с 1 капсула Fortify Dual Action Urinary Health получавате 500 мг изследван концентрат от боровинкови плодчета. За получаването на 500 мг CranRx са използвани 25 000 мг пресни боровинки, като е отстранена влагата, за да се получи ултра концентрат.

CranRx използва уникален комплекс от 100% концентрат от плода, съдържащ сока, месото, кожата и семената – не само изолирани компоненти, както е при други марки. Този концентрат от цели плодчета е използван при научните проучвания и показва, че осигурява здравословни ползи за уринарната система. Той осигурява и максималната възможна наличност на основните активни вещества в тези плодове – проантоцианидините.

Плодовете от червена боровинка от години са известни и ценени в медицината като материал, съдържащ изобилие от ценни за човешкото здраве вещества. Дължи своя ефект на големи количества от три класа флавоноиди: антоцианини, флавоноли и флаван-3-оли. Благодарение на тях е възможна неговата специална активност, предотвратяваща различни инфекции, както и високия му антиоксидантен потенциал, да предпазва организма от вредното въздействие на свободните радикали.

Fortify Уринарно здраве с червена боровинка на капсули защитава от инфекции на пикочните пътища. Инфекциите на пикочните пътища са класифицирани като най-често срещащите се инфекции в човешкия организъм. Бактериите Escherichia coli са най-вече отговорни за тяхното развитие. Развитието на инфекцията започва, когато бактериалните клетки се свързват с клетки, изграждащи стените на уринарната система, което инициира възпаление и води до всички неблагоприятни последици.

В такива случаи екстрактът от червена боровинка, включен в състава на Fortify Dual Action Urinary Health, намира най-голямото си приложение. Съединенията, съдържащи се в червените плодчета, демонстрират способността си да блокират свързването на бактерии с клетки, изграждащи стените на пикочния мехур, което прави невъзможно развиването на възпаление. Механизмът на това действие може да бъде двупосочен.

От една страна, тези вещества могат да „хванат" рецепторите в клетъчните мембрани на пикочната система, благодарение на което бактериите не могат да се свържат с тях. От друга страна, те могат пряко да повлияят на бактериите, отслабвайки техните адхезивни способности – способността да се придържат към различни повърхности.

Приемът на Fortify Dual Action Уринарно здраве 60 веге капсули също се оказва полезен по отношение на антиоксидантната защита на организма. Многото фенолни вещества, съдържащи се в плодовете на червените боровинки, проявяват антиоксидантни свойства. В научните изследвания многократно се потвърждава, че сокът от червени боровинки влияе върху спада на концентрацията на факторите, развиващи атеросклеротични плаки в стените на съдовете, особено окислената форма –  холестерол LDL.

Най-честият причинител на уроинфекции е навлизането на Еscherichia coli от стомашно-чревния тракт в уринарния, където образува устойчиви колонии, способни да изграждат имунитет към медикаментите по време на лечение. Традиционните методи за борба с уроинфекциите, като например прием на антибиотици, могат да елиминират както болестотворните организми, така и естествената флора на пикочните пътища и ги оставят уязвими за повторно заразяване. Приемът на щамове „добри“ бактерии доказано служи за превенция и помощ при инфекции. Ако в уринарния тракт има повече от тях, то рискът от уроинфекции рязко намалява.

Lactobacillus е група, която комбинира различни щамове на грам-положителни бактерии. Те колонизират главно червата, но също така присъстват във вагиналната микрофлора и уринарния тракт при жените в детеродна възраст. Те спомагат за поддържане на подходящо рН във вагиналната среда и предотвратяват разпространението на патогенни микроорганизми.

Fortify Dual Action Urinary Health на чудесна цена съдържа четири щама бактерии Lactobacillus: L. plantarum, L. acidophilus, L. paracasei и L. rhamnosus, които са много ефективни. Както е показано в проучванията, те преобладават в микрофлората на гениталния тракт на здрави жени и са от ключово значение за хомеостазата на женската пикочно-полова система.

Бактериите Lactobacillus са изключително активни микроорганизми. Те сами произвеждат млечна киселина, използвайки гликогена, натрупан във вагиналните епителни клетки, като субстрат. Млечната киселина е от съществено значение за поддържане на оптималното рН на вагиналната среда. Само адекватно киселата среда предпазва гениталния тракт от колонизацията на патогенните микроорганизми.

Млечната киселина не е единственото съединение, което се произвежда от бактериите Lactobacillus. Учените са установили, че те произвеждат и водороден пероксид (H2O2), който има бактерициден ефект. Голяма група патогенни бактерии умират под влиянието на H2O2, тъй като не са способни на ендогенен синтез на каталаза и пероксидаза, които биха могли да ги предпазят.

Бактериите от рода Lactobacillus произвеждат и протеазни инхибитори. Те се борят с вагиналната кандидоза, причинена от патогенните дрожди от рода Candida albicans. Наблюдава се, че те намаляват адхезионния капацитет на клетките на C.albicans към епителните клетки на уринарния тракт.

Накратко може да кажем, че приемът на Fortify Dual Action Уринарно здраве 60 капсули от Nature's Way на отлична цена ще увеличи броя на полезните бактерии във влагалищната среда и уринарния тракт, които ще помогнат за изграждане на естествената микросреда в тази част на тялото, произвеждат вещества, които възпрепятстват прикрепянето на E. coli и други патогени към клетъчните стени. Създават здравословна бариера, която защитава пикочната система по напълно естествен начин. Намаляват възпалението и облекчават симптомите чрез прякото си стимулиращо действие над имунните сили на организма.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно. Може да се приема по всяко време със или без храна.

Дозировка: 2 вегетариански капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 веге капсули) Стойност %ПДД
Общо въглехидрати <1 гр <1%†
Диетични фибри <1 гр 2%†
CranRx ® Биоактивна червена боровинка
100% цял плод, (50:1 концентрат), стандартизиран до проантоцианидини (PACs)
500 мг **

Primadophilus® Fortify™ 20 млрд CFU* патентована пробиотична смес

Lactobacillus plantarum (Lp-115)

Lactobacillus acidophilus (La-14)

Lactobacillus rhamnosus (HN001)

Lactobacillus paracasei (LPC-37)

163 мг

 

 

 

 

**

 

 

 

* CFU – жизнеспособни  бактерии

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна капсула (хипромелоза, гелан гума), целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Вегетарианските капсули Fortify™ са устойчиви на стомашните киселини и доставят съдържимото директно в червата.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Ако приемате някакви лекарства, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба! Да се ​​съхранява на сухо място при температура под 23 °C! Не се изисква съхранение в хладилник! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™