Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Flora 10 Синбиотик без мляко 15 капсули | AboPharma

Flora 10 Синбиотик без мляко 15 капсули | AboPharma
Flora 10 Синбиотик без мляко 15 капсули | AboPharma
Flora 10 Синбиотик без мляко 15 капсули | AboPharma
14.31 лв.
Код на продукта : Flora 10 15 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.95 лв.

 
Бърза поръчка
Flora 10 Синбиотик без мляко 15 капсули | AboPharma

Flora 10 Синбиотик без мляко 15 капсули | AboPharma

 • Подкрепя здравето на храносмилателната система
 • Подобрява имунната функция
 • Подпомага загубата на тегло
 • Насърчава здравето на сърцето
 • Намалява възпалението
 • Флора 10 Синбиотик без Мляко Капсули на топ цена от AboPharma

Какво знаем за Флора 10 Синбиотик без Мляко?

Вероятно вече сте чували за пребиотици и пробиотици. Но какво да кажем за синбиотиците? Въпреки че малцина са запознати със синбиотиците, тази мощна добавка Флора 10 Синбиотик без Мляко Капсули на невероятна цена от AboPharma съдържа силата както на пребиотиците, така и на пробиотиците, за да достави мегадоза от ползи за здравето. Не само може да засили храносмилането и да помогне при някои често срещани състояния, но също така може да помогне за поддържане на сърцето Ви здраво, да насърчи загубата на тегло, да облекчи възпалението и др.

Какво представляват синбиотиците?

И така, какво представляват синбиотиците? Терминът "синбиотици" се отнася до всяка добавка, която съдържа смес от пребиотици и пробиотици. Флора 10 Синбиотик без Мляко Капсули на уникална цена от AboPharma може да помогне за поддържане на здравето на червата чрез увеличаване на количеството полезни бактерии в храносмилателния тракт, като същевременно осигурява на тези бактериални клетки горивото, от което се нуждаят, за да функционират и процъфтяват.

Синбиотиците могат да бъдат намерени под формата на добавки, които често комбинират хранителни растителни пребиотични влакна със специфични щамове пробиотици, насърчаващи здравето. Въпреки това можете също да комбинирате пребиотични и пробиотични храни, за да направите свои собствени синбиотици, които могат да предоставят широк спектър от ползи за здравето.

Всъщност проучванията показват, че синбиотиците могат да помогнат за подпомагане на храносмилането, подобряване на здравето на сърцето, повишаване на имунитета, увеличаване на загубата на тегло и намаляване на възпалението.

Как действа Флора 10 Синбиотик без Мляко на капсули? 

До този момент може би се чудите: Какво представляват пробиотиците, пребиотиците и синбиотиците?

 • Пребиотиците са вещества, намиращи се във фибрите, които се разграждат от полезните бактерии в червата и се използват като източник на гориво за оптимизиране на здравето на чревния микробиом.
 • Пробиотиците, от друга страна, са вид жив микроорганизъм, открит в храносмилателния тракт, който може да предостави широк набор от ползи за здравето на гостоприемника, вариращи от подобрено храносмилане до повишена загуба на тегло и други.
 • Синбиотичните добавки като Флора 10 Синбиотик без Мляко Капсули на супер цена от AboPharma комбинират и двете полезни съединения, което им позволява да работят заедно в червата за подобряване на здравето.

Предимства на синбиотиците

Подкрепят здравето на храносмилателната система

Синбиотиците имат двоен ефект, когато става въпрос за здравето на червата, като доставят на тялото постоянен поток както от пребиотици, така и от пробиотици:

 • Пробиотиците са форма на полезни бактерии, които спомагат за правилното храносмилане. Всъщност е доказано, че пробиотиците подобряват няколко аспекта на храносмилателното здраве и могат да помогнат при диария, както и при състояния като улцерозен колит и синдром на раздразненото черво.
 • Пребиотиците също могат да помогнат за подобряване на храносмилането, като осигуряват гориво за полезните бактерии в червата. Това води до производството на късоверижни мастни киселини като маслена киселина. Доказано е, че маслената киселина поддържа редовността и намалява симптомите както на IBS, така и на възпалително заболяване на червата.

Подобряване на имунната функция

Изследванията показват, че здравословното храносмилане и имунната функция са тясно свързани. Някои проучвания дори показват, че около 70% до 80% от имунните клетки на тялото се намират точно в храносмилателния тракт. Флора 10 Синбиотик без Мляко Капсули на много изгодна цена от AboPharma може да помогне за подобряване на имунната функция чрез увеличаване на количеството добри бактерии в червата, като същевременно намалява възпалението.

Няколко проучвания са установили, че добавянето на пробиотици може да подобри имунитета. Според едно проучване от Финландия консумацията на пробиотици намалява честотата и тежестта на респираторните инфекции с около 17% сред децата. Доказано е също, че пробиотиците помагат за намаляване на риска от инфекции на пикочните пътища с близо 50% при жените.

Подобряване на психичното здраве

Добавянето на Флора 10 Синбиотик без Мляко Капсули на супер добра цена към Вашата диета може да подобри когнитивната функция и да защити психичното здраве чрез доставяне на обилна доза пробиотици и пребиотици във всяка порция.

Според един масивен преглед, публикуван в Journal of Neurogastroenterology and Motility, някои видове бактерии, като Lactobacillus и Bifidobacterium, са показали, че подобряват паметта и намаляват симптомите на тревожност, депресия, разстройство от аутистичния спектър и обсесивно-компулсивно разстройство.

Друго проучване, проведено в Иран, установява, че приемът на пробиотици в продължение на осем седмици е в състояние значително да намали симптомите на депресия в сравнение с контролна група. Доказано е също, че пробиотиците помагат за подобряване на други аспекти на психичното здраве чрез намаляване на симптомите на стрес и тревожност.

Стимулират загубата на тегло

Едно от най-впечатляващите предимства на синбиотиците е способността им да стимулират загубата на тегло и да засилват изгарянето на мазнини. Пробиотиците например могат да помогнат за блокиране на усвояването на мазнините, намалявайки трупането на калории. Всъщност едно проучване, публикувано в British Journal of Nutrition, установява, че добавката с Lactobacillus gasseri води до 8,5% намаляване на мазнините в корема само след 12 седмици.

Междувременно пребиотиците се намират предимно в храни с високо съдържание на фибри, които са свързани с по-ниско телесно тегло и намалени телесни мазнини. Пребиотичните храни също са показали, че поддържат ситост, в проучвания върху животни, което може да помогне за насърчаване на чувството за ситост за увеличаване на загубата на тегло.

Поддържане на здравето на сърцето

Сърдечните заболявания са огромен проблем по целия свят. Всъщност се смята, че близо 44% от населението на Съединените щати ще има някаква форма на сърдечно заболяване до 2030 г. Флора 10 Синбиотик без Мляко Капсули от AboPharma може да помогне за поддържането на сърцето Ви здраво и силно чрез намаляване на някои рискови фактори за сърдечни заболявания.

Например едно проучване от 2017 г. показва, че приемът на синбиотици в продължение на 12 седмици подобрява както метаболизма на инсулина, така и нивата на „добрия“ HDL холестерол при хора с диабет и коронарна болест на сърцето. HDL холестеролът преминава през кръвния поток, премахвайки натрупването на мастна плака, за да помогне за поддържане на артериите чисти. Не само това, някои проучвания също така показват, че пробиотиците могат да намалят нивата на кръвното налягане, насърчавайки по-доброто здраве на сърцето.

Намаляват възпалението

Острото възпаление е нормална част от имунния отговор, който може да помогне за защита на тялото от инфекции и болести. Хроничното възпаление, от друга страна, се смята, че играе централна роля в здравето и болестта. Може да участва и в развитието на хронични състояния като сърдечни заболявания, диабет и рак.

Капсулите Flora 10 Синбиотик без мляко от AboPharma могат да осигурят концентрирана доза пробиотици и пребиотици, като и двете могат да оптимизират здравето на червата за по-ниски нива на възпаление. Проучване на катедрата по биохимия и хранителна химия в университета в Турку например показва, че пробиотиците са ефективни при модулиране на имунния отговор при хора с алергия към мляко. По същия начин, друго проучване показва, че прилагането на пробиотици на хора със силно депресивно разстройство намалява нивата на С-реактивен протеин (CRP), който е един от основните маркери на възпаление в тялото.

Произведено в: България

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 1-3 пъти на ден между храненията.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 15

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Инулин 80 мг **
FOS (Фруктоолигозахариди) 50 мг **
Витамин С 30 мг 37%
Лактобацилус булгарикус 30 мг, 3 млрд. живи бактерии **
Лактобацилус ацидофилус 20 мг, 3 млрд. живи бактерии **
Стрептококус термофилус 10 мг, 2 млрд. живи бактерии **
Витамин В3 9 мг 56%
Стрептококус лактис 5 мг, 0.5 млрд. живи бактерии **
Лактобацилус касей 5 мг, 0.5 млрд. живи бактерии **
Ентерококус фациум 5 мг, 0.5 млрд. живи бактерии **
Бацилус куагуланс 2,5 мг, 0.5 млрд. живи бактерии **
Витамин В1 0.7 мг 64%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: естествен желатин(за капсулата), микрокристална целулоза, микронизиран силициев диоксид, магнезиев стеарат, оцветители: титаниев диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™