Coenin Q10 Plus 150 капсули | Sanct Bernhard

Coenin Q10 Plus 150 капсули | Sanct Bernhard Повишава работоспособността Стимулира работата на имунната система Повишава настроението Регулира теглото Ускорява метаболизма Намалява вероятността за по Coenin Q10 Plus 150 капсули | Sanct Bernhard Повишава р
Coenin Q10 Plus 150 капсули | Sanct Bernhard Повишава работоспособността Стимулира работата на имунната система Повишава настроението Регулира теглото Ускорява метаболизма Намалява вероятността за по Coenin Q10 Plus 150 капсули | Sanct Bernhard Повишава р
Coenin Q10 Plus 150 капсули | Sanct Bernhard Повишава работоспособността Стимулира работата на имунната система Повишава настроението Регулира теглото Ускорява метаболизма Намалява вероятността за по Coenin Q10 Plus 150 капсули | Sanct Bernhard Повишава р
Coenin Q10 Plus 150 капсули | Sanct Bernhard Повишава работоспособността Стимулира работата на имунната система Повишава настроението Регулира теглото Ускорява метаболизма Намалява вероятността за по Coenin Q10 Plus 150 капсули | Sanct Bernhard Повишава р
Coenin Q10 Plus 150 капсули | Sanct Bernhard
Coenin Q10 Plus 150 капсули на супер цена от Sanct Bernhard може да забави процесите на стареене и да намали риска от развитие на различни заболявания. Коензим Q10 Плюс повишава енергията и жизнеността, подобрява настроението и комфорта на живот. Научете повече

Coenin Q10 Plus 150 капсули | Sanct Bernhard

 • Повишава работоспособността
 • Стимулира работата на имунната система
 • Повишава настроението
 • Регулира теглото
 • Ускорява метаболизма
 • Намалява вероятността за поява на алергии
 • Намалява нивото на „лошия" холестерол
 • Намалява умората по време на умствено или физическо натоварване
 • Нормализира кръвното налягане
 • Предотвратява развитието на сърдечно-съдови патологии
 • Има антиоксидантен ефект
 • Coenin Q10 Plus 150 капсули е на стахотна цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Коензим Q10 Плюс?

Знаете ли защо тялото се нуждае от коензим Q10?

Един от първите, който си е задал този въпрос, бил британският биохимик Питър Мичъл, който разкрил механизма за образуване на трансмембранния потенциал, необходим за производството на енергия в клетката, и ролята на коензим Q10 в този процес. Питър Мичъл е носител на Нобелова награда за своите изследвания. Благодарение на неговите изследвания ролята на коензим Q 10 не подлежи на никакво съмнение.

Coenin Q10 Plus 150 капсули на супер цена от Sanct Bernhard забавя процесите на стареене в организма.

Доказано е, че веществото е мощен антиоксидант, играе огромна роля в производството на енергия и има благоприятен ефект върху много органи и системи, особено тези, при които енергийното търсене е особено голямо, например върху сърдечния мускул. Без него е невъзможно клетъчното натрупване на енергия и функционирането на клетките.

Коензим Q10, известен още като убихинон, е мастноразтворимо вещество, произвеждано в черния дроб, и наподобява витамин. С негова помощ от мазнините, протеините и въглехидратите, получени чрез храната, се произвежда енергия в клетките. Неголямо количество Q10 получаваме от храната. Добри негови източници са месото (основно сърце и субпродукти), мазната риба, пълнозърнестите продукти, ядките и растителното масло.

Синтезът на Q10 в тялото достига своя връх на възраст 20-25 години, след което започва да намалява. Първите промени, свързани с намаляване на концентрацията на Q10, много хора усещат на възраст от 45-50 години. Стресът, тютюнопушенето, някои болести и употребата на лекарства също могат да помогнат за намаляване на нивата на Q10. Например доказано е, че концентрацията на Q10 е намалена при много хора със сърдечно-съдови заболявания.

За съжаление, количеството на CoQ10, съдържащо се в храната, не е достатъчно, за да поддържа изцяло организма. За да постигне положителни резултати, възрастен човек се нуждае от поне 60 mg убихинон на ден и не може да бъде набавен само с храната. И тук на помощ идват биодобавките, които съдържат необходимото количество вещество за постигане на желания ефект от коензим Q10.

Приемът на добавки с коензим Q10 ще бъде полезен за всички на възраст над 20 години. Поради свойствата на Q10 може да се предотврати преждевременното износване на органите и да се забави значително стареенето на кожата. Предлагаме Ви хранителната добавка Coenin Q10 Plus 150 капсули на уникална цена от Sanct Bernhard, която ще Ви помогне да компенсирате дефицита на това вещество в организма, ще има благоприятен ефект върху кръвоносните съдове и сърцето и ще нормализира метаболитните процеси.

Как действа Коензим Q10 Плюс на капсули?

Коензим Q10 Плюс 150 капсули с топ цена е висококачествена хранителна добавка, която съдържа чист, 100% натурален коензим Q10 с най-високо качество (KANEKA), получен чрез ферментация на дрожди. Той е химически стабилен и практически идентичен на този, произведен естествено в организма. Благодарение на това показва много по-висока бионаличност, усвоява се по-бързо и по-лесно от другите видове коензим Q10, налични на пазара. В допълнение, към него са добавени антиоксидантите витамин Е, селен и магнезий, както и осем ценни B-витамина.

Coenin Q10 150 капсули на топ цена от Sanct Bernhard играе главна роля в производството на енергия.

Коензим Q10 (CoQ10) е органично химично съединение, произвеждано естествено в човешкото тяло. Той е основната връзка в дихателната верига и е основният елемент, обуславящ трансформацията на енергия в клетките. В допълнение, има пряко антиоксидантно действие и стабилизира клетъчните мембрани.

Действието на Coenin Q10 150 capsules побеждава оксидативния стрес. Оксидативният стрес може да има катастрофални последици. Той води до увреждане на ДНК, ускорява процесите на стареене, нарушава работата на много системи и органи в тялото. Играе важна роля в етиопатогенезата на множество заболявания, включително неопластични, сърдечни и невродегенеративни състояния. За да се борите с него ефективно, трябва да осигурите подходяща доза антиоксиданти за Вашия организъм.

Коензим Q10 Плюс 150 капсули на изгодна цена от Sanct Bernhard е полезен да се приема за сърцето, при хипертония и липса на енергия.

Един от най-мощните антиоксиданти е коензим Q10. Той работи директно – първо освобождава водороден атом, след това реагира и с молекулния кислород, и с другите свободни радикали. Освен това коензим Q10 действа синергично с витамин Е, регенерира го и възстановява антиоксидантната му сила, загубена в резултат на неговата реакция със свободните радикали.

Coenin Q10 Plus 150 капсули носи ползи за сърцето и сърдечно-съдовата система. Коензим Q10 поддържа работата на сърцето и може да се използва като помощно средство при терапията на някои сърдечно-съдови заболявания. Оказва положително влияние върху енергийния метаболизъм, благодарение на което повишава ефективността и силата на сърдечния мускул. В допълнение, той елиминира фактори, които натоварват сърдечно-съдовата система и увеличават риска от сърдечно-съдови състояния (хипертония, образуване на атеросклеротична плака, прекомерна агрегация на тромбоцитите, твърде висок холестерол). Научно доказано е, че увеличеното предлагане на коензим Q10 при пациенти с умерена сърдечна недостатъчност  допринася за подобряване на функционалните параметри на сърцето.

Не без основание можем да кажем, че приемът на Q10, съдържащ се в капсулите Коензим Q10 Плюс, е рецептата за „вечна младост”. Коензим Q10 е един вид еликсир на младостта. Той работи чудесно при хора на средна възраст, които започват да усещат тежестта на минаващото време. Работи по няколко начина. Коензимът контролира енергийните трансформации, настъпващи в митохондриите, и е необходим за производството на АТФ – енергийният носител, използван от всички клетки на тялото. Благодарение на това подобрява благосъстоянието, насърчава енергията и жизнеността, намалява умората. В допълнение, както беше споменато по-горе, той неутрализира свободните радикали и намалява интензивността на оксидативния стрес. Това са основните фактори, които нарушават възстановителните процеси, протичащи в клетките, което, от своя страна, ускорява стареенето и е източник на различни медицински състояния.

Комбинираният ефект на присъстващите в Коензим Q10 Плюс 150 капсули с отлична цена съединения е – оптимизиране работата на нервната система, антиоксидантна защита и регулиране на метаболитните процеси. Комплексът от витамини от В-групата, който включва ниацин, пантотенова киселина, витамин B6, витамин В2, витамин В1, фолиева киселина, биотин и витамин В12, е изключително важен за правилното функциониране на нервната система и оптимизацията на енергийните процеси в организма. Ниацин, пантотенова киселина и тиамин (витамин В1) допринасят за нормалния енергиен метаболизъм. Тиамин също поддържа здрава и нормална сърдечна функция.

Витамин Е е един от елементите, действащи на първата линия на защита на организма срещу вредната активност на свободните радикали. Той играе ролята на антиоксидант, който инхибира развитието на пероксидно окисляване на ненаситени липиди. Той е главният антиоксидант на липидната фаза в биологичните мембрани и липопротеини.

Микроелементът селен има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система, тъй като увеличава активността на ензима глутатион пероксидаза. Този ензим участва в неутрализирането на свободните кислородни радикали, благодарение на което защитава липопротеините LDL от отрицателните ефекти от окисляването им. Освен това понижава производството на провъзпалителни цитокини и простагландини. В резултат на това намалява развитието на възпалителни промени в областта на сърдечния мускул и стените на кръвоносните съдове. Присъствието на витамин Е в продукта увеличава усвояемостта на микроелемента.

Coenin Q10 Plus 150 капсули на чудесна цена от Sanct Bernhard помага да се съхрани младостта и здравето за дълго време

Магнезият е от решаващо значение за гладкото функциониране на системите на тялото. Магнезиевият катион активира повече от 300 ензима, които участват главно в енергийния метаболизъм. Освен това елементът играе роля на кофактор за много ензими, които участват в трансформацията на протеини, мазнини и въглехидрати. Магнезият е строителен материал на костите и клетките на меките тъкани. Отговорен е главно за правилното функциониране на мозъка, нервната, имунната и сърдечно-съдовата система, поддържа енергийния метаболизъм и когнитивните функции. Магнезият оптимизира работата на нервната система, успокоява, подобрява паметта и концентрацията, насърчава доброто настроение и намалява симптомите на умора.

В заключение, Coenin Q10 Plus 150 капсули на супер изгодна цена от Sanct Bernhard е добавка, от която могат да се възползват много млади и възрастни хора. Тя повишава енергията и жизнеността, подобрява настроението и комфорта на живот. Освен това може да забави процесите на стареене и да намали риска от развитие на различни заболявания.

Препоръчителен прием: Приемайте сутрин по 1-2 капсули с достатъчно течност.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 150

СъставСтойност за 1 доза (1 капсула)

Стойност за ДД (2 капсули)

%ПДД
Магнезий45 мг90 мг24%
Витамин Е18,2 мг (27 I.E.)36,4 мг300%
Коензим Q1050 мг100 мг**
Ниацин24 мг48 мг300%
Пантотенова киселина9 мг18 мг300%
Витамин В22,1 мг4,2 мг300%
Витамин В62,1 мг4,2 мг300%
Витамин В11,65 мг3,3 мг300%
Фолиева киселина300 мкг600 мкг300%
Биотин75 мкг150 мкг300%
Селен55 мкг110 мкг200%
Витамин В123,75 мкг7,5 мкг300%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, магнезиев стеарат (антислепващ агент), обемно вещество малтодекстрин.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина на температура под 25°С!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Coenin Q10 Plus 150 капсули | Sanct Bernhard

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.