Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

BronchoCode Syrup за Кашлица 180 мл | Doleran Pharma

BronchoCode Syrup за Кашлица 180 мл | Doleran Pharma
BronchoCode Syrup за Кашлица 180 мл | Doleran Pharma
20.70 лв.
Код на продукта : BronchoCode Syrup 180 ml Doleran Pharma
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.29 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 24 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
BronchoCode Syrup за Кашлица 180 мл | Doleran Pharma

BronchoCode Syrup за Кашлица 180 мл | Doleran Pharma

 • За безпроблемно извеждане на бронхиалните секрети
 • При бронхит, трахеит, ларингит
 • Има антивъзпалително действие
 • Ефективно отхрачващо средство, което облекчава дишането
 • Срещу упоритата кашлица със затруднено извеждане на слузта от белите дробове
 • Ефективен както при суха и непродуктивна, така и при влажна кашлица
 • Добро средство при астма и други белодробни проблеми
 • БронхоКод Сироп за Кашлица 180 мл е на изключително добра цена от Doleran Pharma

Какво знаем за БронхоКод Сироп за Кашлица?

Настинките, съпроводени с кашлица, често мъчат децата. А последиците от упоритата кашлица минават дълго време. Но билките могат да намалят въздействието на тези неблагоприятни фактори и дори да ги премахнат съвсем. И много ефективно средство за тази цел е сиропът на Doleran PharmaБронхоКод 180 мл, който предлагаме на много изгодна цена. Натуралните компоненти, естественият вкус, течната консистенция са изключителни предимства на този сироп. Той помага да се премахне кашлицата, възникнала като симптом на заболяване. Този продукт подпомага разреждането на секретите в бронхите и съдейства за ефективното им извеждане.

Какво съдържа BronchoCode?

 • Екстракт от гринделия – името на растението е свързано с името на ботаника и фармацевт Дейвид Гриндел (1776-1836), работил в Тарту. Това е многогодишно тревисто, смолисто, лепкаво растение от огромното семейство Сложноцветни, родом от Северна Америка.
 • Екстракт от хелихризум – това е полухраст с височина 50-60 см и ширина около 50 см. той също е от семейство Сложноцветни. Родината му е остров Корсика. Може да се срещне в Югославия и на Апенинския полуостров.
 • Екстракт от листа на живовляк – полезните свойства на това растение са познати отдавна, той има болкоуспокояващо, кръвоспиращо, противовъзпалително и антисептично действие. Това позволява продуктите, в чийто състав присъства, да се използват срещу много болести. Помага срещу кашлица при децата и възстановява белите дробове. Високата му ефективност се обяснява със състава на растението, включващ много полезни вещества, сред които са: витамините С и К, дъбилни вещества, флавоноиди, каротин, пектин, полизахариди.
 • Екстракт от мащерка – това растение е признато не само от народната, но и от официалната медицина. То има широк спектър от целебни свойства, като оказва противовъзпалително, антисептично, противомикробно и бронхоразширяващо действие. Богатият състав на този представител на растителния свят го е направил незаменим за всички, които предпочитат натуралните средства пред фармацевтичните.

Как действа BronchoCode Syrup?

За съжаление, недоразвитата детска имунна система е причината децата да боледуват много по-често от възрастните. При това не всички лекарства за възрастни могат да се приемат и от деца. Но продуктът БронхоКод Сироп за Кашлица от Doleran Pharma е прекрасно и много ефективно средство против кашлица, което е подходящо за употреба от деца над 1 година. Освен че бори кашлицата, усилва и защитните свойства на организма.

Екстрактът от гринделия, който влиза в състава на BronchoCode Syrup 180 мл, има антиспазматично, заздравяващо и антибиотично свойство. Сиропът може да се използва при бронхиални болести: бронхит, бронхиална астма, кашлица, коклюш. Гринделия е призната за официална култура, използвана във фармакопеята на много страни: Португалия, Франция, Индия, Англия, Америка и други. На нейната основа се правят много ефективни полезни продукти. Те се използват при ларингит, фарингит, трахеит, бронхит, особено при деца и стари хора, а също и при хора, при които се отделя трудно секретът.

Гранделията помага и при цистит, женски болести, рак на стомаха, колики.

Заради присъствието на екстракта от гранделия BronchoCode Сироп от 180 мл на супер цена има отхрачващо, спазмолитично, антисептично и противоалергично действие. Изучават се противораковите свойства на растението. Най-добър ефект продуктите на основата на неговия екстракт имат при бронхит, трахеит, фарингит и ларингит. Добър резултат има при децата и възрастните хора, когато секретът се натрупва и не може да се отхрачи към горните дихателни пътища. Сиропът може да се използва като помощно средство при лечението на силикоза, емфизема на белия дроб и кашлица при болни от белодробна туберкулоза.

Гранделията е с мек диуретичен ефект и може да се използва при възпаления на пикочния мехур. Освен това помага и при някои сърдечни разстройства, тъй като намалява броя на сърдечните съкращения, повишава артериалното налягане, ликвидира болката в областта на сърцето и подобрява общото състояние.

Другия компонент от съдържанието на БронхоКод против кашлица 180 мл е екстрактът от хелихризум. В него се съдържат етерични масла, витамини, свободни аминокиселини и микроелементи. Изключително ефективен е екстрактът при бронхиална астма, стомашни болести, ревматизъм. Растението има изразени противовъзпалителни, антибактериални, спазмолитични и жлъчегонни свойства.

В състава на БронхоКод, както вече стана ясно, влиза и екстракт от листата на живовляк. Живовлякът е доказал своите отхрачващи свойства през годините. Един от полезните му ефекти е, че омекотява непродуктивната суха кашлица. Той съдейства за разтварянето на гъстия секрет и да извеждането му от респираторния тракт.

Сапонините и полизахаридите в живовляка извеждат слузта от дихателните пътища, защитават от микроби, намаляват дразненето. Дъбилните вещества в него оказват противовъзпалително и антибактериално действие. Витамините пък подпомагат нормалното протичане на физиологичните процеси в организма. Гликозидите и флавоноидите има бактериостатичен ефект. Съчетанието на тези активни вещества в BronchoCode срещу кашлица на топ цена му осигуряват изключително полезния ефект, който оказва продуктът. Приемът на тази добавка усилва имунния отговор на организма към въздействието на патогенните микроби. Освен това биоактивните съединения в състава на сиропа ускоряват регенерирането на увредените тъкани в тялото (в частност в белите дробове).

Сиропът БронхоКод 180 мл може да се приема при следните проблеми: остри инфекции и възпаления на дихателните органи, злоупотреба с цигари, тонзилофарингит, ларинготрахеит, бронхит. Компонентите на сиропа активират епителите на респираторния тракт. Приемът му помага да се избегне застояване на секретите, което е причина за влошаване състоянието на болния при кашлица.

При каква кашлица може да се приема сиропът BronchoCode?

Сухата кашлица се счита за непродуктивна, тъй като липсата на секрет или невъзможността за отделянето на прекалено гъстия секрет води до затруднено дишане. Такива явления се развиват при вирусни инфекции или през първите дни при бактериални болести на респираторния тракт.

Отхрачващият сироп БронхоКод на Doleran Pharma размеква гъстите секрети в дихателните пътища, осигурява по-лесното извеждане на секретите. Съставките в този сироп не действат на центъра за кашлица в главния мозък, може да помогне за стимулиране на откашлянето, за защита на респираторния тракт от увреждане и дразнение.

Живовлякът в сиропа БронхоКод помага и в случай на други заболявания:

 • Диспепсия;
 • Нервозност;
 • Болести на стомаха и червата;
 • Проблеми с пикочно-половата система и т.н.

И последната, но не по важност, съставка от съдържанието на течната хранителна добавка BronchoCode 180 ml е мащерката. Това е „класика в жанра“ при кашлица. Изключително полезна билка за децата и възрастните при астма, грип, ОРВИ, бронхит, пневмония, плеврит и настинки, съпроводени с кашлица. Сиропът може да намали възпалението и да елиминира дразнението. Мащерката в него също има ефекта да разрежда секрета и да го извежда от дихателната система. Добър ефект оказва при влажна кашлица с трудно отхрачване. Освен това отлично намалява болката и паренето в гърлото, като елиминира възпалението на ранните стадии на болестта.

Успокояващото действие на мащерката в БронхоКод Сироп а Кашлица се изразява в забележителното облекчаване на дишането, благодарение на което се подобрява общото състояние на болния. При обструктивен бронхит ефектът е изумителен. Мащерката е призната не само от народната, а и от официалната медицина. Тя е част от много фармакологични средства. При това лекарите отбелязват високата ѝ ефективност при кашлица. Особено добра е при упорита, мъчителна кашлица. Сиропът БронхоКод на страхотна цена е прекрасно средство за борба с катара на дихателните пътища. Помага да се укрепи имунитетът и подпомага вътрешните обменни процеси.

Начин на употреба:

Деца от 1 до 6-годишна възраст – 3 пъти по 2.5 мл на ден.

Деца от 6 до 12 години – 3 пъти по 5 мл на ден.

Деца над 12 години и възрастни – 3 пъти по 10 мл на ден.

Дозировка: 2.5/5/10 мл

Дози в опаковка: 72/36/18

Състав в 1 доза (2.5 мл) Стойност %ПДД
Гринделия 187.5 мг **
Хелихризум 125 мг **
Живовляк 25 мг **
Мащерка 50 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: фруктоза, вода, калиев сорбат, лимонена киселина.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™