Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Nutrisorb Течен витамин E 15 мл | BioCare

Nutrisorb Течен витамин E 15 мл | BioCare
Nutrisorb Течен витамин E 15 мл | BioCare
Nutrisorb Течен витамин E 15 мл | BioCare
32.85 лв.
Код на продукта : Vitasorb Liquid Vitamin E 15 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност


 
Бърза поръчка
Nutrisorb Течен витамин E 15 мл | BioCare

Nutrisorb Течен витамин E 15 мл | BioCare

 • Високо качество, гарантирана ефикасност
 • За по-добри репродуктивни функции
 • Подпомага женското здраве
 • Поддържа половите функции при мъжете
 • Добро средство срещу симптомите на менопаузата
 • Има противораков ефект и антиоксидантна активност
 • За по-добро здраве и красота
 • Течен витамин E 15 мл е на изключително добра цена от BioCare

Какво знаем за Течен витамин Е?

В популярните издрания на специализираната медицинска литература можем да срещнем много противоречива информация за витамините от различните групи. Но с какво е полезен витаминът Е?

Веществото е открито в началото на XIX век в резултат на проведен опит под ръководството на братята Шют. Учените хранели група опитни мишки само с пълномаслено мляко. Животните се развивали удовлетворително, но достигайки полова зрялост, не могли да произведат потомство.

Научните сътрудници заподозрели наличието на някакво съединение, което присъства в зелената част на растенията и зародишите на пшеницата, но което липсва в млечните продукти. Така е открит мастноразтворимият витамин Е, или токоферол.

Към момента са известни 8 форми на това вещество, които се отличават по биоактивност, биодостъпност и които изпълняват функции в организма ни. Най-често се срещат формите α-Tocopherol (E307), γ-Tocopherol (E308), δ-Tocopherol (E309). В хранителната добавка на BioCare Nutrisorb Течен витамин E 15 мл, която предлагаме на много изгодна цена, са включени α-токофероли, което гарантира най-доброто усвояване на витамин Е от организма.

Как действа Nutrisorb Liquid Vitamin E на капки?

Попадайки в стомашно-чревния тракт, Течен витамин E попада в проксималната част на тънкото често, където подлежи на разлагане от жлъчните киселини. По-голямата част от мастноразтворимото съединение достига до лимфата, а по-малка част от него попада в кръвната плазма, където се свърза с липопротеините. Постъпвайки в клетките, витаминът се настанява в клетъчните мембрани, митохондриите и микрозомите. Надбъбречните жлези и мастната тъкан акумулират до 90% от запасите на витамин Е.

Смята се, че към момента не са изучени докрай всички функции на токоферола. Но е изучено и доказано на 100%, че това съединение, а съответно и течният Витамин E, който Ви предлагаме на много изгодна цена:

 • Предотвратява развитието на доброкачествени и злокачествени тумори;
 • Забавя стареенето на организма;
 • Подпомага жизненоважни процеси: производството на хормони, заздравяването на съдовете, кръвотворението, регенерацията, активизацията на имунитета и т.н.;
 • Стимулира функционирането на детеродната система при жените, включително зачеването и бременността;
 • Подобрява проводимостта на нервните пътища, хармонизирайки работата на централната нервна система и тъканната инервация;
 • Понижава захарта в кръвта и подобрява биологичната достъпност на инсулина, затова и добавката Течен витамин E от 15 мл е незаменима при комплексната терапия при диабетиците;
 • Активира растежа на мускулната маса;
 • Защитава кожата от УВ-излъчването;
 • Потиска патологичното разрастване на съединителна тъкан, като минимизира риска от поява на груби белези;
 • Влияе положително на работата на сърдечно-съдовата система, като стабилизира артериалното налягане и кръвосъсирването.

С какво е полезен Nutrisorb Витамин Е на капки за мъжете?

В мъжкия организъм Nutrisorb Liquid Vitamin E 15 ml на топ цена подпомага секретирането на тестостерон, развитието на скелетната мускулатура, степента на изразяване на външните полови признаци. Тези качества на добавката се ценят много от бодибилдърите.

В бодибилдинга са полезни всички форми на витамина Е, но максимално положителен резултат се постига чрез употребата на алфа-токофероли в периодите на ударни тренировки и след курсова терапия. Това позволява на спортистите да тренират по-активно и да се възстановяват по-бързо след физически занятия, да подмладяват организма си, да създават естествени условия за растеж на мускулните си влакна и за адекватен белтъчен синтез, да повишат нивото на собствения си тестостерон.

А в съчетание с витамин А, Течен Витамин E от BioCare е добър избор за новаците, за да предотвратят и потиснат огнищата на възпаление в организма си при прехода към режим на интензивни тренировки. Добър тандем са двата витамина и за спортисти, които планират да си имат дете.

Течен Витамин E 15 мл помага при нарушена потентност и полови дисфункции. Влияе положително на качеството на спермата, като повишава подвижността на сперматозоидите.

Liquid Vitamin E (течен) е полезен за жените

Интересно! В женския организъм различни форми на токоферолите се съдържат 4 пъти повече, отколкото при мъжете. И този баланс не се променя през целия им живот.

Течната форма на Витамин Е е полезна:

 • При забавяне на месечния цикъл и болезнена менструация, което се наблюдава често при установяване на цикличност на менструацията;
 • За запазване на бременността в период на повишен риск от спонтанен аборт.

Не бива да забравяме и за полезните свойства на токоферола при гинекологични и други чисто женски проблеми: мастопатия, неизяснена форма на безплодие, за нормализиране на цикъла.

Настъпването на менопаузата, като резултат от затихване работата на половата система, често носи много неприятни усещания. Да се удължи работата на яйчниците е най-важната задача за постигане на хармонично протичане на различните етапи в периода на менопаузата. Течен Витамин Е може да минимизира неприятните симптоми, съпровождащи менопаузата при жените.

За организма в напреднала възраст са важни и противораковите свойства на този витамин. Статистиката за онкологичните болести сочи, че в тази възраст вероятността от развитие на рак на маточната шийка и тялото на матката, на яйчниците и на млечните жлези се увеличава многократно. Употребата на Nutrisorb Liquid Vitamin E на компания BioCare помага да се избегне неконтролируемото делене на клетките и развитието на тумори, както доброкачествени, така и злокачествени.

Течен vitamin E за здраве!

Положителните отзиви за това витаминно вещество са навсякъде – за всякакви заболявания. Особено полезна е добавката при саркоидоза на белите дробове, всякакъв вид рак, хематологични и офталмологични патологии, слаб имунитет. Бактерицидният, заздравяващият рани и стимулиращият кожната регенерация ефекти на този витамин помагат на продукта на BioCare в борбата с някои дерматологични болести.

Nutrisorb Liquid Vitamin E за красота!

Тъй като е протектор на клетъчните мембрани, витаминът Е е незаменим за всички типове клетки. Той образува хидрофобни комплекси, които възпрепятстват контакта на кислорода с ненаситените клетъчни липиди. Това спира окисляващата деструкция на биомемраните. Точно затова този витамин се нарича още „еликсир на младостта“.

Витамин Е (течен) за след 40-те!

В определено време за жената настъпва период на сложни метаморфози в организма ѝ, които водят до бавно, но сигурно намаляване на хормоналния синтез, отслабване на функциите на всички органи и системи без изключение. След 40-те години се забавят процесите на обновяване на клетките, което ги приближава до остаряването.

Не можем да кажем, че продуктът Течен Витамин Е (капки) 15 мл може да победи старостта, но може да отсрочи настъпването ѝ и да удължи здравето. Колкото по-възрастен е един човек, толкова по-голямо внимание трябва да обръща на хранителния си режим и поддържането на витаминния баланс в тялото си.

С напредването на възрастта способността на червата да усвояват много от полезните вещества от храната намалява, затова е много важно да се подобри ежедневното постъпване на витамина Е както с хранителните продукти, така и с добавки с него, каквато е добавката, която предлагаме на изключителна цена, Витасорб Витамин Е на капки от 15 мл.

Витамин Е и значението му при планирането на бременността

За жените в детеродна възраст токоферолът е много полезен и при планирането на бременността, и при етапа на зачеване (за да забременеете), и през първия триместър от самата бременност. Има данни, че това съединение предотвратява тератогенния ефект на замърсената среда и на някои медикаменти.

Развитието на плода ще се случва с намален риск от възникване на вътреутробна патология, ако бъдещата майка няма хиповитаминоза.

По какво можете да познаете, че страдате от дефицит на витамин Е и в кои случаи е добре да използвате Nutrisorb Vitamin E на капки/течен?

 • Намалено качество на зрението;
 • Груба и сбръчкана кожа;
 • Възпалителни огнища в стомашно-чревния тракт;
 • Кардиологични патологии;
 • Чести промени на настроението, лабилна нервна система;
 • Спад на силите, понижаване на работоспособността, силно изтощение;
 • Трудно запомняне, разсеяност;
 • Образуване на старчески пигментни петна;
 • Някои форми на анемия;
 • Безплодие и помятане.

Начин на употреба: Приемайте по 5 капки на ден с вода и храна или директно под езика.

Дозировка: 5 капки

Състав в 1 доза (5 капки) Стойност %ПДД
Витамин Е 100 IU 558%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: маслинено масло екстра върджин.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. Не превишавайте препоръчителната доза! Консултирайте се с лекар преди употреба, ако страдате от някакво заболяване! Съхранявайте на прохладно и сухо място без достъп на директна слънчева светлина и топлина, на температура до 25°С! Продуктът е подходящ за вегани и вегетарианци.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™