Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Superflex-6 150 таблетки | Newton-Everett Biotech
Superflex-6 150 таблетки | Newton-Everett Biotech
Superflex-6 150 таблетки | Newton-Everett Biotech
110.00 лв.
Код на продукта : Superflex-6 Advanced Joint Care Formula 150 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.47 лв.


 
Бърза поръчка
Superflex-6 150 таблетки | Newton-Everett Biotech

Superflex-6 150 таблетки | Newton-Everett Biotech

Погрижете се за своите стави с SUPERFLEX-6  -  нов, най-мощен продукт на лабораториите Newton-Everett Biotech на топ – цена за здрави, подвижни и издръжливи стави, ставните хрущяли и тъкани. Супер флекс 6  е сред най-добратаите и ефикасни добавки за ставни болки и възпаления.

Той обаче вече не се внася в България, затова пък има изключително добра алтернатива от световно известният американски производител на висококачествени и чисти хранителни добавки и здравословни продукти 21st Century - Arthri-Flex хапчета за стави! Вижте повече за него ТУК!

 
 • Поддържа здрави ставните и хрущялните тъкани и връзки
 • Увеличава усещането за комфорт в ставите
 • Намалява ставните болки при травми, остео- и ревматоидни артрити
 • Премахва сковаността в ставите и допринася за свободата на движението
 • Предпазва от преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб
 • Шест взаимно-подсилващи съставки в една силно-действаща ефикасна формула

Защо Супер флекс-6 (Superflex 6)?

Superflex-6 от Newton-Everett Biotech– супер-продукт от ново поколение на супер-цена представлява усъвършенствана формула на Superfleх 3. Тази нова формула съдържа оригиналните съставки плюс хиалуронова киселина, действаща като лубрикант, Boswellia против възпаленията и витамин D за допълнително костно и ставно здраве.

Само с 2 таблетки Superflex-6  дневно вие получавате:

 1. 1500мг глюкозамин,
 2. 1200мг хондроитин,
 3. 250мг MSM (метилсулфонилметан),
 4. 40мг хиалуронова киселина,
 5. 100мг Boswellia,
 6. 400IU  Bитамин D3
Както показаха тристепенните изследвания, шестте хранителни добавки, най-добре повлияващи костно-ставното здраве, са обединени в Superflex-6 от Newton-Everett Biotech, който можете веднага да закупите от BioMall.bg на ексклузивна цена.

Опитайте, и ще откриете, защо милиони хора по света разчитат на Superflex-6 за комплексната подкрепа в стремежа да запазят или да преоткрият свободата на движението.

И така, шестте взаемо-допълващи се съставки на Superflex-6 на супер-цена, комбинация от които прави този продукт уникален са: глюкозамин, хондроитин, MSM, хиалуронова киселина, Boswellia и витамин D3

Глюкозамин

За добро състояние на хрущяла са необходими три неща: вода за смазване и подхранване, протеогликани, които привличат и задържат водата , и колагенът, който запазва протеогликаните в нужното място.
Глюкозаминът е градивния елемент при синтеза на протеогликаните. Глюкозаминът доказано ускорява производството на протеогликани и колаген, като нормализира обмяната на веществата в хрущяла, заздравява го и по този начин предотвратява счупвания и пукнатини.
Glucosamine в  Superflex-6 може да помогне на тялото да възстанови вече наранен хрущял, тъй като се явява естествена субстанция, основен структурен компонент на ставния хрущял, ставните връзки, кости и сухожилията. Глюкозаминът ускорява синтеза на хиалуронова киселина и колагена, които придават гладкост на хрущялната повърхност и помагат за по-здрави ставни връзки. Също така той притежава чудесен противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект, като с това облекчава болката в ставите, която е по-характерна в движение.

Хондроитин сулфат

Хондроитин сулфат е дълговерижна молекула с отрицателен заряд. Тази верига обгръща протеогликаните, те се отблъскват взаимно и не могат да се слепват, като по този начин се създава пространство между всеки протеогликан. Тези пространства в хрущяла се наричат матрици, и точно в тях циркулира течността. Другите свойства на хондроитина в Суперфлекс-6 са стимулиранена  производството на глюкозамин и колаген, подпомагане синтеза на хрущялните клетки и стопиране на дегенеративните ензими в хрущяла.

MSM (метилсулфонилметан, сяра)

MSM в Superflex-6 е субстанция от естествен произход и сярно съединение, необходима за синтеза на колагена, помага изграждането на ставния хрущял и костната тъкан. МСМ облекчава болката в ставите, мускулите и сухожилията, стимулира тялото да се бори с възпаленията. Сярата е естествен компонент на костите, зъбите и колаген (протеин в съединителната тъкан), необходима е за производство на много протеини, включително тези, които изграждат косата, мускулите и кожата.

Хиалуронова киселина

Хиалуронова киселина е дълъг линеен, високомолекулен, неразтворим биополимер и има способността да свързва големи количества водни молекули. Хиалуроновата киселина е основен компонент на дермата и отговаря за гладкостта  на кожата, също така тя е градивен елемент на стъкловидното тяло в човешкото око, ставния хрущял и синовиалната течност, присътства в съединителната, епителна и нервна тъкан.
Хиалуроновата киселина в Superflex 6 e важенструктурен компонент на ставния хрущял и представлява обвивката около всеки един хондроцит. Така образуваните агрегати поглъщат вода и отговарят за гъвкавостта и еластичността на хрущялите и тяхната резистентност на компресия. Хиалуроновата киселина е и основна част на синовиалната течност, където действа като лубрикант, метаболитен медиатор и филтър.

Boswellia Extract

Boswellia Serrata (Салай Guggal) – e древно дърво, растящо в Горните райони на Индия и целия западен и централен Китай. Boswellia serrata e била използвана от хиляди години за лечение на редица заболявания, вариращи от болки в ставите до стомашно разстройство.
 Бозвеловата киселина е активното съединение, което се екстрахира от смолата на това дърво.  Пречистеният екстракт от тази смола се използва в съвременните билкови препарати. Проучванията показват, че boswellic  киселина помага за предотвратяване на влошаването на хрущяла и съединителната тъкан и ефикасно намалява възпалението и болката.
Boswellia Extract в продукта  Superflex-6 оказва мощно противовъзпалително действие, като предотвратява разграждането на съединителната тъкан и увеличава притока на кръв към възпалените тъкани.  В редица проучвания е било установено, че Boswellia действа много по-добре от другите лекарства за намаляване на възпаленията при остеоартрити и ревматоидни артрити.  Boswellia инхибира про-възпалителни медиатори в тялото, като левкотриени.В същност, Boswellia Extract изпълнява много по-добре функциите на аспирин, парацетамол, и други нестероидните противовъзпалителните средства (НСПВС) за намаляване на артритни болки, като в противовес на тях не предизвиква дразнене или язва на стомаха.

Витамин D3

Известен като „слънчевия” витамин, Витамин D3 намира се в малки количества в някои храни, включително в мазни риби като херинга, скумбрия, риба тон , сардини. За да се направи Витамин D по-достъпен, той често се добавя в млечни продукти, сокове, зърнени храни. Но най-много Витамин D3 човешкото тяло получава, като се излага на слънчевата светлина.
Витамин D3 се използва за лечение на слаби кости (остеопороза), болка в костите (остеомалация), загуба на костната маса при хора с хиперпаратиреодизъм и наследствено заболяване остеогенеза имперфекта, при което костите са особено крехки и чупливи.  Той се използва и за превенцията на фрактури при падания при хора, изложени на риск от остеопороза, както и за предотвратяване на понижаването нивата на калция и загуба на костната маса при хора с бъбречна недостатъчност.

Колко време трябва да приемате комбинацията от Glucosamine / Chondroitin / MSM / хиалуронова киселина / Boswellia Extract / Витамин D3 в Superflex-6?

Проучванията показват, че дългосрочната употреба на Glucosamine / Chondroitin / MSM / хиалуронова киселина / Boswellia Extract / Витамин D3 е най-полезна. Повечето пациенти отбелязват значителни ползи и подобрения в рамките на три до шест месеца редовна употреба.

Дозировка:  2 таблетки
Дози в опаковка: 75
Препоръчителен Прием: Приемайте 2 таблетки дневно по време на хранене. Трайните резултати трябва да се усетят след 4 до 6-седмичен прием.
Състав: Стойност: %ПДД
Глюкозамин НСI 1500 мг **
Хондроитин сулфат 1200 мг **
MSM (метилсулфонил метан) 250 мг **
Хиалуронова киселина 40 мг **
Boswellia Extract (65% бозвелова киселина) 100 мг **
Витамин D3 (като холекалциферол) 400 IU 50%
 
Други съставки: силиколизирана микрокристална целулоза, целулозни фибри, дикалциев фосфат дихидрат, натриева кроскармелоза, растителен магнезиев стеарат, прозрачно водно покритие, хипромелоза, MCT, силициев диоксид, растителна стеаринова киселина. 
Внимание! Алерген! – съдържа като съставка миди (скариди, раци)
Внимание: Консултирайте се с лекар преди да използвате, ако сте бременна, кърмите или приемате медикаменти. Съхранявайте на хладно и сухо място. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.Не използвайте, ако уплътнението за безопасност е счупено. Не превишавайте препоръчителния дневен прием.
Състав
Съставки 1500мг глюкозамин, 1200мг хондроитин, 250мг MSM (метилсулфонилметан), 40мг хиалуронова киселина, 100мг Boswellia, 400IU Bитамин D3
Други съставки микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид, стеаринова киселина, фармацевтична глазура.
Прием и дозировка
Прием и употреба : приемайте 2 таблетки дневно по време на хранене. Трайните резултати трябва да се усетят след 4-до 6-седмичен прием.
Внимание Внимание! Алерген! – съдържа като съставка миди (скариди, раци) Консултирайте се с лекар преди да използвате, ако сте бременна, кърмите или приемате медикаменти. Съхранявайте на хладно и сухо място. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.Не използвайте, ако уплътнението за безопасност е счупено. Не превишавайте препоръчителния дневен прием.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™