Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки
Ellagic acid 200 mg 60 capsules I Supplement Spot
Ellagic acid 200 mg 60 capsules I Supplement Spot
Ellagic acid 200 mg 60 capsules I Supplement Spot
29.00 лв
Код на продукта : Ellagic acid 200 mg 60 capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 60
Цена на доза: 0.48 лв.
Дневен прием: 1 доза
Опаковката е достатъчна за 60 дни
* при минимален дневен прием
Размер на доза: 1 капсула

 
Бърза поръчка
Ellagic acid 200 mg 60 capsules I Supplement Spot

Ellagic acid 200 mg 60 capsules I Supplement Spot

 • Пречиства от свободните радикални молекули
 • Срещу патологични състояния на сърцето
 • Провокира апоптозата на туморните клетки
 • За зарастването на рани по-бързо
 • За чернодробно пречистване
 • Повишава нивото на храносмилателни ензими
 • Елагова Киселина 200 мг капсули на страхотна цена от Supplement Spot разширява кръвоносните съдове

Ellagic acid от Supplement Spot провокира умирането на раковите клетки и пречиства черния дробКакво знаем за Ellagic acid?

Елагова Киселина се отнася към полифенолните съединения. Тези съединения са много разпространени в растителния свят. Смята се, че Елагова киселина се среща в повече от 700 вида растения, в това число в плодовете и в горските плодове. Независимо, че тази киселина не е жизнено необходима за човека вещество, потенциално тя е едно от най-ефективните противоканцерогенни средства.

Ellagic acid 200 мг 60 капсули от Supplement Spot на изгодна цена има антиоксидантни свойства, тоест, способства снижаване активността на свободните молекули на кислород (радикалите) в организма на човека. Без да им позволява да се разпръскват в тялото, защитава клетките от увреждане. Елагова киселина била открита заедно с галова киселина и пирогалова киселина от химика Анри Браконо през 1831 година. Юлий Леве бил първият човек, който синтезирал Елагова киселина чрез нагряване на галова киселина за сметна на арсенова киселина. Максимилиан Ниренщейн пък, изследвайки естествените феноли и танини присъстващи в различните видове растения, заедно с Артур Джордж Пъркин, получил Елагова киселина от някои конкретни плодове през 1905 година.

Как действа Елагова Киселина на капсули?

Ellagic acid 200 mg 60 capsules активира детоксикацията на чернодробните ензими и в резултат на това пречиства от продуктите на разпад на канцерогенни клетки в серума на кръвта. Предотвратява свързване на канцерогените със структурите на ДНК в клетките и случи като антиоксидант и „чистач” от най-висока степен на деструктивните безкислородни свободни радикали. Подбужда раковите клетки към апоптоза (процес на самоунищожаване) и стимулира имунната система за унищожаването им. Възпрепятства развитие на сърдечни болести, ускорява процесите на зарастване на раните и пречиства черния дроб от фиброзните разраствания в резултат на замърсяване с различни химикали. Елагова Киселина от 200 мг 60 капсули има антиоксидантно, противораково, антимутагенно и антиканцерогенно действие. Също така спира възпаленията, алергиите и вирусите и помага при кръвоизливи. Предпазва сърцето от патологии и помага за редуциране на тъканите. Също така спомага за увеличаване количеството на храносмилателни ензими в стомашния сок. Поддържа дейността на сърдечно-съдовата система като съдейства за разширяване на съдовете и за понижаване на кръвното налягане. Намалява количеството холестерол и инхибира окислението на липидите. Укрепва стените на капилярите, в това число и на очите и на мозъка.

Ellagic acid премахва бръчките по кожата и има антиоксидантен ефектEllagic acid 200 мг на капсули от Supplement Spot помага и при онкологични патологии. Има хематопротектен ефект, помага при различни химически индуцирали видове рак. Съдейства на черния дроб за разрушаването или премахването на канцерогенните вещества от кръвта. Защитава свързващите точки на ДНК от увреждане и възпрепятства естроген-индуцирана канцерогенеза на млечната жлеза чрез модулиране на ензимите на метаболизма на естрогените в тялото. Стимулира инкапсулирането на раковите тъкани, противодейства на ангиогенезата като инхибира ендотелиалните и тромбоцитарните фактори на растежа. Подпомага съпротивата към раковите клетки и радио- и химиотерапията.

Елагова Киселина капсули поддържа функционирането на черния дроб и защитава от химически провокирана чернодробна фиброза. Понижава скоростта на размножаване на вирусите в тялото и разрушава различни бактерии, предизвикващи стомашна язва. Инхибира и растежа на патогенни гъбички. Освен това защитава кожата от дегенериране като блокира ензимите, разрушаващи колагена и довеждащи до появата на бръчки и фотостареене на дермата. Също така премахва кожните възпаления. Ellagic acid 200 mg на супер цена прекратява деленето на ракови клетки изключително бързо, предизвиква нормализация на клетъчната апоптоза в случай на рак на млечните жлези, рак на панкреаса, рак на хранопровода, рак на кожата, рак на дебелото черво и на простатата. Предотвратява и разрушението на ген p53, който отговаря за възпрепятстване възникването на рак и на папилома вирус. Елагова Киселина от 200 мг на 60 капсули от Supplement Spot укрепва съединителната тъкан, която удържа разпространението на тумори, има способността да инхибира растежа на тумора и защитава от увреждане хромозомите в процес на лъчетерапия.

Още ползи при прием на Ellagic acid:

 • За укрепване на съединителната тъкан
 • Предпазва от появяването на бръчки
 • Поддържа количеството колаген
 • Възпрепятства разрушаването на здравите клетки
 • Спира разпространяването на раковите клетки
 • Подпомага ефективността на химиотерапията
 • Елагова Киселина 200 мг 60 капсули от Supplement Spot на добра цена помага срещу вируса папилома
 • Срещу рак на хранопровода, дебелото черво, кожата
 • Пречиства кръвта
 • Срещу дермалното стареене
 • Има антиоксидантен ефект

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД

Екстракт от Нар (стандартизирана 

40% Елагова Киселина, 200 мг)

500 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: стабилизирани оризови трици, магнезиев.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Преди да започнете приема на този продукт, се консултирайте с Вашия лекар ако страдате от някое заболяване, приемате някакви медикаменти, бременна сте или кърмите!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™