Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

BCAA 5000 300 таблетки 1250 мг | Pure Nutrition PN3927

BCAA 5000 300 таблетки 1250 мг | Pure Nutrition PN3927
BCAA 5000 300 таблетки 1250 мг | Pure Nutrition PN3927
BCAA 5000 300 таблетки 1250 мг | Pure Nutrition PN3927
67.00 лв.
Код на продукта : BCAA 5000 1250 mg 300 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.89 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 38 дни
* при минимален дневен прием


Изберете друг вид разфасовка/опаковка:

75 таблетки 150 таблетки

 
Бърза поръчка
BCAA 5000 300 таблетки 1250 мг | Pure Nutrition PN3927

BCAA 5000 300 таблетки 1250 мг | Pure Nutrition

 • Способства за бързото възстановяване
 • Нормализира функцията на вътрешните органи
 • Снема мускулната умора
 • Спомага обмяната на веществата
 • Способства за натрупване на суха мускулна маса
 • Увеличава силовите показатели
 • Стимулира изработването на инсулин
 • BCAA 5000 таблетки 1250 мг е на добра цена от Pure Nutrition 

Какво знаем за BCAA? 

BCAA представлява група от три незаменими аминокиселини: Левцин, Изолевцин и Валин. Отличават се от останалите аминокиселини с това, че метаболизмът им става преимуществено в скелетните мускули, а в черния дроб те се преобразуват значително по-бавно. Ензимът, ограничаващ скоростта на катаболизма на BCAA е кетокиселинната дехидрогеназа с разклонени странични вериги. Тя е значително по-активна в мускулите, отколкото в черния дроб. 

Като хранителна добавка BCAA 5000 300 таблетки 1250 мг от Pure Nutrition на изгодна цена стимулира образуването на нова мускулна тъкан, ускорява възстановяването и забавя процесите на разрушаване на вече съществуващата. Нормализира процесите на мастна обмяна, ускорява изгарянето на мазнините и подобрява метаболизма. 

Как действа BCAA 5000 на таблетки? 

Физическото натоварване води до ускоряване на окисляването на BCAA 5000 таблетки 1250 мг на Pure Nutrition. Такова ускорено разлагане на BCAA помага за поддържане на хомеостазата на енергия, обезпечавайки нейния пряк източник във вид на въглерод, а също така хомеостазата на глюкоза–предоставяйки субстрати за цикъла на Кребс и за глюконеогенезата. Сред аминокиселините се отделят глюкогенни, кетогенни и комбинирани глюко- и кетогенни. Глюкогенната аминокиселина при преобразуване повишава нивото на пирувати или други промеждутъчни продукти от цикъла на Кребс, които могат да се използват за изработване на глюкоза посредством глюконеогенеза. Метаболизмът на кетогенна аминокиселина преминава с образуване на мастни киселини и повишава равнището на ацетил-коензим А, предшественик на мастните киселини. Левцин е напълно кетогенен, Валин–напълно глюкогенен, а Изолевцин е както глюко-, така и кетогенен. Валин и Изолевцин могат да се използват за производство на промеждутъчни вещества при изработването на глюкоза посредством глюконеогенеза. Пълното окисляване на Левцин в мускулите дава повече молекули на аденозинтрифосфат в моларната база, отколкото пълното окисляване на глюкозата. Съответно Левцин може да обезпечи скелетните мускули с голямо количество АТФ. За да удовлетвори повишената потребност от BCAA при натоварване организмът разрушава мускулната тъкан и добива допълнителни BCAA. Предоставяйки на организма по време на тренировки BCAA 5000 може да се получи необходимото им количество без разрушаване на мускулната тъкан. Достатъчното ниво на Незаменими аминокиселини е необходимо за непрестанния синтез на белтъчини. Те участват в поддържанието на хомеостазата на глюкоза посредством глюкозо-аланиновия цикъл. Глюкозо-аланиновият цикъл включва трансаминиране на пирувата (получен от глюкозата) в мускулите за образуване на аланин. При това BCAA 5000 таблетки има качеството на основен източник на азот за синтеза на аланин. Отново синтезираният аланин се изпуска в кръвта и се насочва в черния дроб. Там се превръща в глюкоза посредством глюконеогенезата. След това глюкозата може отново да бъде изпратена в работещата мускулатура за използването в качеството на гориво. 

Аминокиселината Глутамин изпълнява в организма няколко функции. Нивото на Глутамин в мускулите регулира синтеза на белтъчини и баланса на азот, а съответно влияе върху натрупването на мускулна маса. Освен това, той е мощен фактор за увеличаване на обема на клетките, което стимулира синтеза на протеини и гликоген, и забавя разлагането на белтъчините. Глутаминът се явява "транспорт за азота" между органите, гориво за клетките на имунната система и червата, а също така предшественик за синтеза на нуклеотиди. Потребността на организма от аланин и глутамин при физическо натоварване расте. Тя се удовлетворява за сметка на ВСАА, получени в резултат от разрушаване на мускулни белтъчини. Ускореното разрушаване на мускулни белтъчини води до загуба на мускулна маса, което не е нужно нито на един атлет. Приемайки BCAA 5000 от Pure Nutrition могат да бъдат обезпечени необходимите строителни материали за аланин и глутамин, а също така да се съхрани мускулната тъкан. Употребата му води до повишаване на равнището на поглъщане на глюкоза и аминокиселини в скелетните мускули. Освен това хранителната добавка стимулира отделянето на хормона лептин, чието основно действие е свързано с регулиране на метаболизма, телесното маса и апетита. Благодарение на тази стимулация, организмът се чувства сит и получаващ достатъчно количество калории. BCAA 5000 помага на мускулите да растат (да синтезират протеини), а това въздействие е много важно за атлетите. 

Още ползи при прием на BCAA:

 • Предпазва мускулите от разрушаване
 • Бързо усвояване
 • BCAA 5000 таблетки 1250 мг от Pure Nutrition на топ цена понижава проявите на катаболизъм
 • Подобрява белтъчния синтез
 • Стимулира загубата на мастна тъкан
 • Увеличава енергията
 • Стимулира имунната защита
 • Подобрява работоспособността
 • Стимулира мозъчната дейност
 • Действа полезно на сърдечната система 

Препоръчителен прием: Приемайте по 4 таблетки 2 пъти дневно, за предпочитане преди и след тренировка. 

Дозировка: 4 таблетки 

Дози в опаковка: 75

Състав Стойност %ПДД
Л-Левцин 2500 мг **
Л-Изолевцин 1250 мг **
Л-Валин 1250 мг **

 

 

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 
Други съставки: целулоза, трикалциев фосфат, разделящ агент (магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид). 
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™